- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.021
Bende bazen oluyor yürürken falan sonra gidip hemen kontrol ediyorum baya ıslanmış oluyor ama beyaz ya da çok açık renkli o yüzden için rahatKizlar akintimda artis oluydu.Boyle sicakligini hissedebiliyorm.Kremsi beyaz sizdede oluyo mu
Sol taraf bebeğe kan akışını daha iyi sağlıyor diye sola yatın diyorlar ben genel de kanepe de uzanırken sola doğru uzanıyorum yatarkende öyle ama bir bakmışım sağa dönmüş oluyorum bazen neredeyse yüzü koyun oluyorum yarım :) bu sabah ta sırt üstü kalktım artık sırtım ağrıyor napıyım biri dokunsa hemen biraz masaj yapsana moduna giriyorum :)valla tatlım benim bayadır öyle nefes alırken daha çok zorlanıyorum özellikle yatınca geçen gece oturarak uyudum yatakta çünkü baktım yatarak olmuyor.Zor dimi ya son ay ne yapçaz bakalım:) Ayakta uyuyacak gibi oluyorum ama işte ağrılar sağolsun uyutmuyor.Ayakta sanki ağrı azalıyor bana mı öyle geliyor acaba
Mydestinyy bende siz gibi sağda uyuyabiliyorum yatınca hemde gebeliğin başından beri,sol ağrı yapıyor üzülüyordum internette sola yatın daha iyi diye okuduğumda ama bebeğin gelişimini etkilemiyor sanki.
Ayy Allah korusun böyle kayinvalide boyle anne olmayım inşallah bi insan evladi mutlu olsun ister bizimki nasil yaparimda huzurlarini bozarim diye düşünür. Erkekler ne oldugunu bilmiyor annelerinin yani en azindan bizimki oyle ama kendi kendine yapiyo farkinda degil gitgide beni kendinden sogutuyor annesinin lafı gectiginde bile sinirlerim tepeme cikiyo kadinin bahsinin gecmesine bile katlanamıyorumHaaa bak oda fena,ay ya ne bunların dertleri anlamıyorumki.yaşın gelmiş kaça güzel güzel huzurlu huzurlu otursana gelininle.Gelinin mutluluğu seninde mutluluğun olmalı dimi ama.Erkeğin bunu farketmemsi de zor bir durum aslında annelerinin ne olduğunu bilmiyorlarmı sanki.Ya sen çalışmasan bile gelirsen sana yardıma ne yapçan.Ya cidden niye böyle ya.Bizde mi böyle olcaz ya
Valla aynen bende öyle çok kısa sürüyor sola yatış ama en güzeli sırt üstü yatmak bende arada sen gibi uyuyakalıyorum,nasıl dinlenmiş kalkıyorum o ne güzel uykudur çok özledim öyle uyumayı.(ben normalde hiç dönmem ve mumya gibi sırt üstü ellerim göğsümde uyurum tipe hele yaSol taraf bebeğe kan akışını daha iyi sağlıyor diye sola yatın diyorlar ben genel de kanepe de uzanırken sola doğru uzanıyorum yatarkende öyle ama bir bakmışım sağa dönmüş oluyorum bazen neredeyse yüzü koyun oluyorum yarım :) bu sabah ta sırt üstü kalktım artık sırtım ağrıyor napıyım biri dokunsa hemen biraz masaj yapsana moduna giriyorum :)
Bende bazen oluyor yürürken falan sonra gidip hemen kontrol ediyorum baya ıslanmış oluyor ama beyaz ya da çok açık renkli o yüzden için rahat
ah bilmem mi bacım,Bir insan bir insan oğlundan nasıl maximum düzeyde nefret edilebilecekse öyle nefret ediyor dimi.Böyle kadınları kendi silahıyla vuracan. Ben eşime memleketine gitmeden önce annesini buna diyeceklerini tek tek söylüyorum(kadını öyle bir tanıdımki bir önceki adımını tahmin edebiliyorum kendi annemi bu kadar tanımam :) )sonra altında yatan niyetide kızmadan anlatıyorum eşime.Sonra kv. beni hiç yanıltmıyor sağolsun dediklerimi yapıyor artık eşim bile doğru yapacaktır diyor ben dediğimde.yani anlayacağın o doldurmadan ben dolduruyorum eşimi ama kızmadan azarlamadan (önceleri ayarı kaçırıyordum şimdi espiriye vuruyorum) ben diyom size ben fenayım biraz galibaAyy Allah korusun böyle kayinvalide boyle anne olmayım inşallah bi insan evladi mutlu olsun ister bizimki nasil yaparimda huzurlarini bozarim diye düşünür. Erkekler ne oldugunu bilmiyor annelerinin yani en azindan bizimki oyle ama kendi kendine yapiyo farkinda degil gitgide beni kendinden sogutuyor annesinin lafı gectiginde bile sinirlerim tepeme cikiyo kadinin bahsinin gecmesine bile katlanamıyorum
Bndede vr canm o Bide boyle bi yere uzaninca degince agriyor.Bide kalcam cok kotu egilirken zorlaniyormAz kaldi Rabbim yardimcmz olsun cnm
Snde varis icin bi acile git cnm Krem falan yazabilirler Gecmis olsun
gittim gayet normal dedi doktlr. bazılarında olabiliyormus bebek baskısından dolayi.hiç. bir şey verilmiyor ki..uzaniyorum hep..Hiç olan da yok ki aramızda bunu
Aynen bende de aynı paranoyaAy canm korkuyorm suyum mu geldi acaba diye :/
Geçmiş olsun canım.. Doktorlar normal demiş, buradaki arkadaşlar da normal dediler.. Annelik zor maalesef..gittim gayet normal dedi doktlr. bazılarında olabiliyormus bebek baskısından dolayi.hiç. bir şey verilmiyor ki..uzaniyorum hep..Hiç olan da yok ki aramızda bunu
Aynen ben de çok yoruluyorum.izin için gün sayıyorumSüpermiş o zaman :) artık çok yoruluyorum işe gelirken bir an önce izne çıkmak istiyorum bende bakalım.
Aynen bende de aynı paranoyaAma doktoruma sordum bu durumu, normal vajinal salgı ya da ya akıntı dedi. Suyun gelse daha farklı hissedersin bu şekilde gelmez dedi.
valla tatlım benim bayadır öyle nefes alırken daha çok zorlanıyorum özellikle yatınca geçen gece oturarak uyudum yatakta çünkü baktım yatarak olmuyor.Zor dimi ya son ay ne yapçaz bakalım:) Ayakta uyuyacak gibi oluyorum ama işte ağrılar sağolsun uyutmuyor.Ayakta sanki ağrı azalıyor bana mı öyle geliyor acaba
Mydestinyy bende siz gibi sağda uyuyabiliyorum yatınca hemde gebeliğin başından beri,sol ağrı yapıyor üzülüyordum internette sola yatın daha iyi diye okuduğumda ama bebeğin gelişimini etkilemiyor sanki.
Ben 32.haftada izne ayrılınca bi kadın tutmayı düşünüyorum çünkü perde asmak cam silmek yukarı uzanmak tehlikeli yoksa günlük temizligimi kendim yapıyorumKızlar bahar geliyor Doğum yaklaşıyor temizlik işini napıcaksınız benim arkdşım süpürge bile yapmıyormuş doktoru yapma demiş bende her işimi kendim yapan insanım ailem de uzakta kimse Yok yardımcı hergün azar azar yapsam zararı olur mu acaba evim de maşallah bir balkon var beni sinir ediyor hergün kirli
kaju bizimki de kapatıyor ya bunu zor çektik. Çok ugarstik
ay ben yağ aldım.
yani sebamed setini aldım . keske losyon alsaydım o zaman. sudokrem aldım evt
Allah allaaah derim valla ben uzun zamandır sırt üstü yatamıyorum kaburgam batıyor sanki o derece ağrı yapıyor bende çok özledim yüz üstü uyumayı ben çok dönerim sağıma soluma en sonunda yüzüstü kalkmış oluyorumValla aynen bende öyle çok kısa sürüyor sola yatış ama en güzeli sırt üstü yatmak bende arada sen gibi uyuyakalıyorum,nasıl dinlenmiş kalkıyorum o ne güzel uykudur çok özledim öyle uyumayı.(ben normalde hiç dönmem ve mumya gibi sırt üstü ellerim göğsümde uyurum tipe hele ya)Am öyle uyanınca korkuyorum acaba bebeğe birşey oldumu diye.Senin niye sırtın ağrıyorki öyle yatınca.Kulunçmu yaptın kuzum sen,gel ben seninin kulunçlarını açarım,yakın olsak masajım iyidir hiç birşeyin kalmazdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?