2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sol taraf bebeğe kan akışını daha iyi sağlıyor diye sola yatın diyorlar ben genel de kanepe de uzanırken sola doğru uzanıyorum yatarkende öyle ama bir bakmışım sağa dönmüş oluyorum bazen neredeyse yüzü koyun oluyorum yarım :) bu sabah ta sırt üstü kalktım artık sırtım ağrıyor napıyım biri dokunsa hemen biraz masaj yapsana moduna giriyorum :)

Ayy Allah korusun böyle kayinvalide boyle anne olmayım inşallah bi insan evladi mutlu olsun ister bizimki nasil yaparimda huzurlarini bozarim diye düşünür. Erkekler ne oldugunu bilmiyor annelerinin yani en azindan bizimki oyle ama kendi kendine yapiyo farkinda degil gitgide beni kendinden sogutuyor annesinin lafı gectiginde bile sinirlerim tepeme cikiyo kadinin bahsinin gecmesine bile katlanamıyorum

Valla aynen bende öyle çok kısa sürüyor sola yatış ama en güzeli sırt üstü yatmak bende arada sen gibi uyuyakalıyorum,nasıl dinlenmiş kalkıyorum o ne güzel uykudur çok özledim öyle uyumayı.(ben normalde hiç dönmem ve mumya gibi sırt üstü ellerim göğsümde uyurum tipe hele ya )Am öyle uyanınca korkuyorum acaba bebeğe birşey oldumu diye.Senin niye sırtın ağrıyorki öyle yatınca.Kulunçmu yaptın kuzum sen,gel ben seninin kulunçlarını açarım,yakın olsak masajım iyidir hiç birşeyin kalmazdı :)

Blackbluee1 bana da böyle poz verse keşke ama sizin doktor o görüntüyü almak için seni sağa sola döndürmüş dimi bizimkiler pek uğraşmıyorlar.Ya bide acaba bize video verecekeler mi.Hep aklımda ben esas bir video istiyorum kısacık,varmı böyle birşey ya.O makinalarda byle bir özellik varmı acep,çok manyak bir istek olur adamın önünde küçük düşmeden size soram dedim.

ah bilmem mi bacım,Bir insan bir insan oğlundan nasıl maximum düzeyde nefret edilebilecekse öyle nefret ediyor dimi.Böyle kadınları kendi silahıyla vuracan. Ben eşime memleketine gitmeden önce annesini buna diyeceklerini tek tek söylüyorum(kadını öyle bir tanıdımki bir önceki adımını tahmin edebiliyorum kendi annemi bu kadar tanımam :) )sonra altında yatan niyetide kızmadan anlatıyorum eşime.Sonra kv. beni hiç yanıltmıyor sağolsun dediklerimi yapıyor artık eşim bile doğru yapacaktır diyor ben dediğimde.yani anlayacağın o doldurmadan ben dolduruyorum eşimi ama kızmadan azarlamadan (önceleri ayarı kaçırıyordum şimdi espiriye vuruyorum) ben diyom size ben fenayım biraz galiba

Bndede vr canm o Bide boyle bi yere uzaninca degince agriyor.Bide kalcam cok kotu egilirken zorlaniyormAz kaldi Rabbim yardimcmz olsun cnm

Snde varis icin bi acile git cnm Krem falan yazabilirler Gecmis olsun

gittim gayet normal dedi doktlr. bazılarında olabiliyormus bebek baskısından dolayi.hiç. bir şey verilmiyor ki..uzaniyorum hep..Hiç olan da yok ki aramızda bunu

gittim gayet normal dedi doktlr. bazılarında olabiliyormus bebek baskısından dolayi.hiç. bir şey verilmiyor ki..uzaniyorum hep..Hiç olan da yok ki aramızda bunu
Geçmiş olsun canım.. Doktorlar normal demiş, buradaki arkadaşlar da normal dediler.. Annelik zor maalesef..
Ağrı eşiğin mi düşük acaba?

Benim de sol tarafa yatınca ağrı oluyor sağ tarafa yatınca rahatlıyorum ama sola yatın diyorlar artık oturur gibi yatmaya başladım. Gerçekten son ayda napcaz bakalım. :) Anneligin kıymetini şimdiden anladım :)

Ben 32.haftada izne ayrılınca bi kadın tutmayı düşünüyorum çünkü perde asmak cam silmek yukarı uzanmak tehlikeli yoksa günlük temizligimi kendim yapıyorum

ay ben yağ aldım.
yani sebamed setini aldım . keske losyon alsaydım o zaman. sudokrem aldım evt

Ya bende hep oyle düşünmüştüm sebamed sudocrem felan sonra chicco nun kaliteli çanta hediyeli bebek bakim seti gördüm çok da güzel kokuyodu chicco da iyi marka şampuan krem sabunu yağı ıslak mendili hepsi kampanya 50tlye gelmişti ins iyi çıkarlar ama yorumlar güzeldi hep

Allah allaaah derim valla ben uzun zamandır sırt üstü yatamıyorum kaburgam batıyor sanki o derece ağrı yapıyor bende çok özledim yüz üstü uyumayı ben çok dönerim sağıma soluma en sonunda yüzüstü kalkmış oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…