2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Evet saga sola döndürdü baya uğraştı öksürdüm ettim makinayla bir iki vurdu hatta.
Anca döndü canı dayak istiyormuş.
Videoyu benim eşim çekiyor telefondan bilmiyorum veriyorlar mi.

Hem de nr koku valla :) keskin , aseton gibi hissetmiştim ben ilk hamileliğim de, Ama nasıl :). Eşim ile anneme soruyordum siz de duyuyormusunuz diye
Nasıl yani su çok gelmiyor mu az az mı geliyor akıntı gibi benim kafam karıştı. Akıntının pis kokulusu su mu oluyor

bugün gece 12 de binecek canım. Şimdilik pozisyon almış baş aşağı.
Normal görünüyor bi sıkıntı olamazsa

Allahım tez zamanda geri kavuştursun doğumun erken gozuktugune göre 1 ay sonra gelir esin . MasaAllah tek bağırmasa doğurursun insaAllah

Ay maşallah sen iyi yapıyon valla benim esimde anneci olduğundan iyi de desem kötude desem olmuyor napiyim kaderim diyip cekicem biz yeni evliyiz bide daha 1 yıllık yani ama bunlar yıpratıyor malesef

Ayni seti ben de aldim :) ayni kampanyaya denk geldik galiba :) cantasiyla beraber urunler icinde idi. Yorumlar tavsiyeler guzeldi

Bende her işimi kendim yapıyorum benimde kimsem yok yanımda malesef yavaş yavaş yapmaya başlıycam bende çok agirlasmadan

Evet saga sola döndürdü baya uğraştı öksürdüm ettim makinayla bir iki vurdu hatta.
Anca döndü canı dayak istiyormuş.
Videoyu benim eşim çekiyor telefondan bilmiyorum veriyorlar mi.
Ya bak ya ben demiştim eşim çeksekmi diye kaale almadı benibak ne güzel siz yapıyormuşsunuz.Neymiş efendim oradaki yazıları okuyacakmış sanki doktorda beyfendi :))
çok komik ya dimi makinayla ittiri ittiriveriyor dimi bana ilk zamanlarda yapıyordu ilk dört aydayken bebek zıplayıp duruyordu.Benimki onada kızıyordu "çocuk huysuz olacak,rahat bırak oğlanı" diyor.Artık pek uğraşmıyor bizim doktor keşke bir daha kine yapsa.Ama ben evde hareketini hissetmeyince gööbemi sağlı sollu ordan burdan ittiriyorum.Yaramaz olursa benim yüzümden olacak

bugün gece 12 de binecek canım. Şimdilik pozisyon almış baş aşağı.
Normal görünüyor bi sıkıntı olamazsa
Allah kavuştursun bacım.Bu gelip gitmesi biter inşallah,Ben bir dönem yaşadım aklım onda kalıyordu,ama insana çok şey öğretiyor ayrı kalmak.bazı şeylerin değerini farkettiriyor.Yiğit kadınsın valla önünde saygıyla eğiliyorum

Sertleşmesi olan var mı karnımın bir sağı bir solu semsert oluyor.. kontrole 1 hafta var doktoruma mesaj attım normal diyor.. ama ben korkuyorum.. benimde kilodumda ıslaklık oluyor akıntımda artış oldu sanırım sarı beya renkte.. ama su kasılmalar beni korkutan asıl

Ay maşallah sen iyi yapıyon valla benim esimde anneci olduğundan iyi de desem kötude desem olmuyor napiyim kaderim diyip cekicem biz yeni evliyiz bide daha 1 yıllık yani ama bunlar yıpratıyor malesef
ee öylede sen akıllıymışsınki hemen ilk ylında kvyi çözmüşsün ben hep salak gibi alttan aldım,önemsemedim hatta gereğinden fazla gelincilik oynadım(giderken 3 çeşit yemekler götürmeler;el açması börekler tatlılar,sarmalar)bizim 8 yılımız bitti 9u dolduruyoruz.ben o salaklığı yaptım eşime bıd bıdı çok yaptım sonra baktım işler böyle yürümüyor.Anahtar kelime "KADINLIK"aklında olsun,

Allahım tez zamanda geri kavuştursun doğumun erken gozuktugune göre 1 ay sonra gelir esin . MasaAllah tek bağırmasa doğurursun insaAllah
Amin inşallah hepimiz kolayca sağlıkla alırız kucağımıza..
Inşallah gelir 1 ay sonra bakalım pek ümidimiz yok ama Allah büyük..

Canım bende de oluyor hatta diğer kızlarda da oluyor arada buraya yazıyorlar.Hatta hafif bir ağrıda yapar gibi olduğuda oluyor,rahim egzersiz yapıyor doğum için bebeğim,rahim kaslarım şuan benden daha aktif utandım kendimden :))

Valla bizimi o zaten yaramaz durmuyor canımı yakıyor doktor bakarken bile hareketli ama yüzünü açmıyor..
Burda eşime düşen bi atölye işi var askeriyede.
Yank eğer atölyeye geçerse birdaha gitmicek. Bildiğiniz gibi Afrin bitti. Şimdi Irak diyolar ama atölye boş kalmış eşim belki gitmez atölyede durur. Baska bu işten anlayan da yokmuş...

Nasıl yani su çok gelmiyor mu az az mı geliyor akıntı gibi benim kafam karıştı. Akıntının pis kokulusu su mu oluyor
Yok canım akıntı gibi değil baya çiş yapıyormuş gibi hissediyorsun, baya süzülüyor bacaklarından. Sızıntı nasıl olur bilmiyorum ama akıntı gibi olduğunu sanmam ya, yani en azından adet kanaması gibi hissedilir diye düşünüyorum. Kokusu iğrenç değil sadece çok keskin ilaç gibi aseton gibi, o kokuyu asla unutamam :)

o zaman inşşallah gitmezde kalır yanında kuzum,İnşallah o abd askerleride defolup gider de bizde ülkece rahat nefes alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…