2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canım.. Doktorlar normal demiş, buradaki arkadaşlar da normal dediler.. Annelik zor maalesef..
Ağrı eşiğin mi düşük acaba?

bilmiyorum ki. Bi de akşamları çok rahatsızlaniyorum ayen şimdi olduğu gibi oturamıyorum yatamıyorum ya şimdide

şuan ben de resmen kıvranıyorum yatakta. hep burdan destek alıyorum nedense

Ayni benimki

şuan ben de resmen kıvranıyorum yatakta. hep burdan destek alıyorum nedense
Kasılmaların şiddeti artıyorsa ve ritmik geliyorsa tehlikeli haftalarımız ilerledi bunu ayırt etmek lazım arada olan kasılmalar normal artık vücut hazırlıyor Doğuma. kasılma olduğunda bol su içip sol tarafınıza yatın iki bardak üst üste hemen içiyorum iyi geliyor

Hem de nr koku valla :) keskin , aseton gibi hissetmiştim ben ilk hamileliğim de, Ama nasıl :). Eşim ile anneme soruyordum siz de duyuyormusunuz diye
Bnim ilk gebeligim oldugu icin bilemiyorm cnm.Ee oarda aliyomu kokuyu Insallab Sadece biz aliyoruzdur

Veriyorlar evet canım doğum ve cenaze durumunda mecbur gönderiyorlar ama bebek doğdu desek ertesi gün burda olur o da istiyor ki doğmadan geliyim yanında oluyum diye ama bakalım hayırlısı kuzum

Ay Allah gönlünüze göre versin inşaAllah bol bol dua et gelir Rabbimin izniyle ♡♡

bizim bebekler yaz bebeği olduğu için ilk bir aylık dönemden sonra bebek yağındansa bebek losyonunu öneriyorlar canım.

Hayirli sabahlar hayirli cumalarinjz olsun kizlar ❤❤❤Rabbim dualarimjzj kabul etsin gunahlarimizi affetsin ins bu mübarek cuma gununde bizim bugun oglusumla randevumuz var ins hayirli haberlerle geliriz..

InsaAllah canm sağlıklıdır. Serviks uzunlugunu da sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…