2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bnim ilk gebeligim oldugu icin bilemiyorm cnm.Ee oarda aliyomu kokuyu Insallab Sadece biz aliyoruzdur
Hahhahaha:) ben de ona takılmıştım, tuvalette su bosaldikca kokuyu çok hissediyordum , soruyordum sizde aliyormusunuz diye. Eşim Hayır demişti Belki de kendimi kötü hissetmeyeyim diye :) kötü kokmuyor ama dediğim gibi ilaç gibi keskindi, normal doğuracak olan arkadaşlar farkedersiniz suyunuz geldiğinde

Allahım hepimizin yardımcısı olsun Bende sabahları toplamda 10 dakika felan yürüyorum 2 münübüs değiştiriyorum in bin zor oluyor zaten yürüdükçe özel bölgemde ağrılarım oluyor akşamları Allahtan eşim alıyor.Doktoruma söylüyorum yürüme ayakta çok kalma diyor ama çalışırken pek mümkün olmuyor o yüzden izinlerimiz çabuk gelsin.Rapor alma şansın varsa al canım benimde yerime birini bulurlarsa raporla tamamlamayı düşünüyorum.

Amin canim benim amin ALLAH yardimcimiz olsun işimiz zor. Ben onumuzdeki hafta da gitcem. Sonraki haftanin (9 10 nisan)pazartesi salisi rapor almayi dusunuyorum carsamba(11nisan) da dogum izni zaten. ALLAHIM bi an once hayirlisi ile tamamlayi nasip etsin bacim hepimize

Aynen

Aynen hic uyuyamiyorum sanirim bebisler gelmeden Allahim bizi hazirliyor uykusuz gecelere hazir olalim diye

ben de öyleydim
dunn akşamdan 6dan sonra bişey yemedim.gündüz yatmadım. düş aldım. Sabaha kadar hayret ettim uyanmadim...Bi dene bakalim

ben de öyleydim
dunn akşamdan 6dan sonra bişey yemedim.gündüz yatmadım. düş aldım. Sabaha kadar hayret ettim uyanmadim...Bi dene bakalim
Canim ben hergun 6 dan sonra yemek yemiyorum sadece 8 gibi meyve saatim var onu yiyorum. Gunduz hic uyuma gibi aliskanligim yok zaten sabah 5 gibi namaz icin kalkiyorum 7 bucuk ta okul icn kalkiyorum. Buna ragmen uyuyamiyorum. Artık rahat edemiyorum donerken filan. Karnimdan dolayi. Zor oluyo agri filan oluyo idrar durumu oluyo falan filan

Aynen bende de aynı paranoya Ama doktoruma sordum bu durumu, normal vajinal salgı ya da ya akıntı dedi. Suyun gelse daha farklı hissedersin bu şekilde gelmez dedi.
Kızlar evet su çok farklı ben eltim de gördüm nasıl diyeyim kanlı bi akıntı koyu kıvam da geliyor ay bir an gözümün önüne geldi

Nasıl yani su çok gelmiyor mu az az mı geliyor akıntı gibi benim kafam karıştı. Akıntının pis kokulusu su mu oluyor
slmlar
benim ilk iki gebeligimdede once suyum geldi ikiside gecenin ucunde.ilkinde yari uyur uyaniktim resmen kesenin patladigini duydum sonra bi sicak bi sivinin bosaldigini hissettim tuvalete kosturdugumda hafif prmbemsi ve kan pihtilarinin oldugu bi siviydi.kokuyu hic hatirlamiyorum burda duyiyorum ilk defa .hemen lohusa petlerinden koymus bir sure sonrada hastaneye gitmistim.

Kızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
Almıştır bile çoktan annesi sen hiç canını sıkma zaten annenin beslenmesi bebek üzerinde %20 etkiliymis. Bizim var olan depolarimizdan besleniyor minikler daha çok

Kızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
Alıyodur canim doktora ben hiç kilo alamam bu diyeti yaparsam dedim o da bebek alsın sen alma zaten dedi.almistir inşallah canım.ben de bazen oyle düşünüyorum acaba bebekte almıyor mu diye zayıf mi kalacak diye .ben de haftaya gideceğim bakalım hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…