- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.081
Cantam kirmizi canim :) oğluşumun herşeyi de mavi olmasın bu farklı olsun dedim :)Yaaa seninki hangi renk kırmızı mi mavi mi
Aynen hic uyuyamiyorumUykusuz her gece
Hahhahaha:) ben de ona takılmıştım, tuvalette su bosaldikca kokuyu çok hissediyordum , soruyordum sizde aliyormusunuz diye. Eşim Hayır demiştiBnim ilk gebeligim oldugu icin bilemiyorm cnm.Ee oarda aliyomu kokuyu Insallab Sadece biz aliyoruzdur
InsaAllah canm sağlıklıdır. Serviks uzunlugunu da sor
Allahım hepimizin yardımcısı olsunBen de o umutla kendi dokroruma sordum bi kac gun oncesinden verebilir misiniz diye. En basindan sisteme tahmini dogum tarihiniz işlendigi icin bu mumkun degil dedimalesef 32+0 da dedi doktorum bana.cunku ben de cok fena yoruluyorum köy okuluna git gel ulasim sikinti giderken hocalarla gidiyorum donerken köyden donen dolmus va ronla geliyorum. O da bazen gelmuyo bu halimle okulda kaliyorum. Eşim astsbay gorevde olursa saatlerce bekleyebiliyorum. O yuzden cok sıkıntı baktim olmuyo bi kac gun de rapor alacagim artık
Amin canim benim amin ALLAH yardimcimiz olsun işimiz zor. Ben onumuzdeki hafta da gitcem. Sonraki haftanin (9 10 nisan)pazartesi salisi rapor almayi dusunuyorum carsamba(11nisan) da dogum izni zaten. ALLAHIM bi an once hayirlisi ile tamamlayi nasip etsin bacim hepimizeAllahım hepimizin yardımcısı olsunBende sabahları toplamda 10 dakika felan yürüyorum 2 münübüs değiştiriyorum in bin zor oluyor zaten yürüdükçe özel bölgemde ağrılarım oluyor akşamları Allahtan eşim alıyor.Doktoruma söylüyorum yürüme ayakta çok kalma diyor ama çalışırken pek mümkün olmuyor o yüzden izinlerimiz çabuk gelsin.Rapor alma şansın varsa al canım benimde yerime birini bulurlarsa raporla tamamlamayı düşünüyorum.
Aynen
Aynen hic uyuyamiyorumsanirim bebisler gelmeden Allahim bizi hazirliyor uykusuz gecelere hazir olalim diye
Canim ben hergun 6 dan sonra yemek yemiyorum sadece 8 gibi meyve saatim var onu yiyorum. Gunduz hic uyuma gibi aliskanligim yok zatenben de öyleydim
dunn akşamdan 6dan sonra bişey yemedim.gündüz yatmadım. düş aldım. Sabaha kadar hayret ettim uyanmadim...Bi dene bakalim
Kızlar evet su çok farklı ben eltim de gördüm nasıl diyeyim kanlı bi akıntı koyu kıvam da geliyor ay bir an gözümün önüne geldiAynen bende de aynı paranoyaAma doktoruma sordum bu durumu, normal vajinal salgı ya da ya akıntı dedi. Suyun gelse daha farklı hissedersin bu şekilde gelmez dedi.
slmlarNasıl yani su çok gelmiyor mu az az mı geliyor akıntı gibi benim kafam karıştı. Akıntının pis kokulusu su mu oluyor
Aa hangi hastanelermis onlar? Gecen gun baya araştırdım da görememiştimbilmemki canım :) her hastanede var mı. ankarada var. kendi tanıtımlarını da yapıyorlar. ikramlar, bebek bakım ürünleri.
Canim Allah kavustursun. Umarım artık bir sonraki sefere ayrı kalmayacaginiz şekilde geri dönerAmin inşalalh ya kızlar duanızı esirgemeyin lütfen yeni yolladık. Ilk defa o da ağladı. Zor üzüldüm
Almıştır bile çoktan annesi sen hiç canını sıkmaKızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
Alıyodur canim doktora ben hiç kilo alamam bu diyeti yaparsam dedim o da bebek alsın sen alma zaten dedi.almistir inşallah canım.ben de bazen oyle düşünüyorum acaba bebekte almıyor mu diye zayıf mi kalacak diye .ben de haftaya gideceğim bakalım hayırlısı ileKızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
Ben şimdiye kadar hiç kilo almadım. Bir sorun olmaz benceKızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
maşallah benim hala makat gelişi ve çok sıkıntı yapıyo nşallah 20 nisan da gittiğimde benimki de normale dönmüştürSagolun kızlar teşekür ederim gösterdi ama sola döndüm yan yattım öksürdüm şebek etti bizibu arada baş aşağı dönmüş artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?