- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.101
Ben 24 haftalıkken gittim poposu aşağıdaydı 1 buçuk ay içinde dönmüş.maşallah benim hala makat gelişi ve çok sıkıntı yapıyo nşallah 20 nisan da gittiğimde benimki de normale dönmüştür
Sağ ol canım benim amin
Blackbluee1 canım Allah kavuştursun,inşallah atölyede ki iş olur ve hiç ayrilmazsiniz bir daha.
lolita555 güzel haberlerle gel inşallah,bebisinle de hasret gider. Benim salı günü randevu çok heyecanlıyım :)
Amin inşalalh yaCanim Allah kavustursun. Umarım artık bir sonraki sefere ayrı kalmayacaginiz şekilde geri döner
Canim insallah temelli gelir yaninizdaki yerde kalir. Allah hep birlikte olmanisi nasip etsin guzelcim
Amin inşallah kuzumAy Allah gönlünüze göre versin inşaAllah bol bol dua et gelir Rabbimin izniyle ♡♡
Ben diyete başlayalı 1 ay oldu tam. Dun kontrolüm vardı kendim yarım kilo vermişim bebek kilo almış elhamdülillah 1.500 kilo olmus. Hiç endişe etme o yüzden sen alamasan da bebek alıyorKızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
Bende yapıyorum neskafe falan çünkü alışkanlık gibi ben hergun çok içiyordum sigarayla sigara da gidince kahveye kaldım içiyorum onu da napiyim türk kahvesinden midem bulanıyor ama niye bilmiyorum onu da çok içerdim.kızlar hergün kızımı okula yollqdiktqn sonra sütlü kahve keyfi yapıyorum yanına bisküvi falan.sizde yapan var mı
hey maşallah demek gerçekten alıyorlar.Kız maşallah nasıl tosuncuk o öyle:).Bu sıralar göbem hiç büyümüyormuş gibi geliyor hatta küçüldü gibime bile geliyor.Bi taraftan kilo almayayım diyorum bir taraftanda bu göbek küçüldümü diye sorguluyorumBen diyete başlayalı 1 ay oldu tam. Dun kontrolüm vardı kendim yarım kilo vermişim bebek kilo almış elhamdülillah 1.500 kilo olmus. Hiç endişe etme o yüzden sen alamasan da bebek alıyor
Bende toplamda 11 Kilo aldım ama herkes diyor hala çok zayıfsın..
Napiyim alıyoruz işte. Bebişim de almış 1920 gr. Üstelik bende beslenmeme çok dikkat eden biri değilim. Öyle hergun yumurta süt vs.. yapmıyordum açıkçası. Şimdide korkuyorum 4 kiloyu geçer diye doktor tombik deyince ..
Valla çocuk çöp gibi doğar falan diyolar. He he diyom illa çok sismanlamamız gerekiyor sankionlar cekemıyordur bende 29. haftama gırıorum 6 kılo aldım 56 kıloyum herkes banada aynısını dıyor bebek alıyor mu alıyor mıllet fesatlıgından olecek
Whatsapp kurmak istediler önceden canım ama şikayet olmuş arkadaşlar ceza aldı yasak burdan grup kurmak.WhatsApp mi kursak ya ne güzel paylaşırız sıkıntıları
Almıştır bile çoktan annesi sen hiç canını sıkmazaten annenin beslenmesi bebek üzerinde %20 etkiliymis. Bizim var olan depolarimizdan besleniyor minikler daha çok
Alıyodur canim doktora ben hiç kilo alamam bu diyeti yaparsam dedim o da bebek alsın sen alma zaten dedi.almistir inşallah canım.ben de bazen oyle düşünüyorum acaba bebekte almıyor mu diye zayıf mi kalacak diye .ben de haftaya gideceğim bakalım hayırlısı ile
Ben şimdiye kadar hiç kilo almadım. Bir sorun olmaz bence
Çok teşekkür ederim kızlar,valla burayı bu yüzden seviyorum doktora gitmeden rahatlatıyoruz birbirimizi :) Süpersiniz. Salı günü yazarım inşallah bebeğim şu kadar olmuş kilo almış diyeBen diyete başlayalı 1 ay oldu tam. Dun kontrolüm vardı kendim yarım kilo vermişim bebek kilo almış elhamdülillah 1.500 kilo olmus. Hiç endişe etme o yüzden sen alamasan da bebek alıyor
Hele onlara hiç kulak asma canım, İlk gebeligimde bana da parmak çocuk mu doguracaksun dediler , üzülüyordum en son kendimi ufak çocuk doguracagim diye sartlamistim ama maşallah 4 kilo doğdu kuzum sağlıkla, o laf edenler citlari bile çıkmadıValla çocuk çöp gibi doğar falan diyolar. He he diyom illa çok sismanlamamız gerekiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?