- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.321
Evet en çok çift yönlü olmasından dolayı onda karar kıldım.sen şubat indiriminden mi almıştın ? Senin dediğinde şuan yüzde 24 indirimde olmasına rağmen 649 tl baya iyi almışsın . Acaba anneler gününde e bebek büyük indirim yapıyor mu yapsa büyük indirim i beklerdim .ben joie muze travel almıştım 450tl indirime girdiğinde senin baktığın modelde güzel çift yönlü olması bizimki tek yönlü keşke onun gibi çift yönlü olsaydi
Ben hala kararsızım bi kac fiyat aldım 1000tl den asagı vermiyorlar, kendim yapayım diyorum.. şık bişey olmazsa da güzel olmaz.. kafam karışıkKizlar baska kimse süsleme yapmicakmi hastane odasina ????
Rica ederim canım ne demek. Akşamları metobalizma yavaşlıyor ya daha hafif yemek gerekiyor ama biz de hamileyizdir bazen kacabiliyor napalim :) yine de dikkat edebildigimiz kadar ediyoruzSağ ol yazdığın için. Aslında yediklerimiz aynı sayılır ama bazen dediğim gibi akşamları atıştırmalıklar ipin ucunu kaçırtıyor.
Evet baya indirimliydi ozaman almıştım.bilmiuorum ki canım şimdide belki o fiyatlar üzerinden indirim oluyor olabilir mağazada bakmak lazım.Evet en çok çift yönlü olmasından dolayı onda karar kıldım.sen şubat indiriminden mi almıştın ? Senin dediğinde şuan yüzde 24 indirimde olmasına rağmen 649 tl baya iyi almışsın . Acaba anneler gününde e bebek büyük indirim yapıyor mu yapsa büyük indirim i beklerdim .
Ben hala kararsızım bi kac fiyat aldım 1000tl den asagı vermiyorlar, kendim yapayım diyorum.. şık bişey olmazsa da güzel olmaz.. kafam karışık
Vallahi ayni durumdayiz. Uzun zamandan beri uyku nedir bilmiyorum geceleri.. simdi de bogaz yanmasi burun yanamsi burun tikanikligi kanama vs hepsi var. Bir de is guc. Cok sukur bu hafta son haftam.. ondan sonra evdeyimOf , uykusuz geceler gene geldi kizlarİki gündür uyuyamıyorum, ağzım burnum tıkalı , boğazım yanıyor. Afedersiniz kan geliyor burnum ve boğazımdan :/ Bir an önce alsak bebislerimizi kucağımıza hayırlısıyla, yoruldum artık iş güç koşturmaca, ev işleri , çocuk birde üstüne uyuyamamak
Bi zararı olmaz annesi, Sadece oksurdukce hop hop oynar içerde :)Kizlar yaaa bende de gicik seklinde kuru oksuruk war.surekli hemde..bi zarar wermez dimi oglusuma❤
Kizlar bende nasipse odaya kapi susu besige tul yatagima tul balonlar ve afis seklinde yapim diom.cikolata ve lokum birde lohusa serbeti ikram olsun diyorum.
Bugün dinlenmeye çalış ayaklarının alttan na yastık koy yarın da doktora gidersin progestan yazar belki çok önemli olduğunu sanmıyorumMerhaba sevgili anneler sizlere birşey danışmak istiyorum iki gün önce sütlü kahve şekilde akıntı geldi ama çok az normal de sarı olur akıntım şuanda birşey yok ama hafta sonu olduğu için Dr gitmedim herhangi bir ağrı ya da sancısı yok bugün 10. Haftam bitiyor endişelenmeliyimim bana bir öneride bulunursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim cevabınız için rahatladım biraz olsun :)Bugün dinlenmeye çalış ayaklarının alttan na yastık koy yarın da doktora gidersin progestan yazar belki çok önemli olduğunu sanmıyorum
Böyle insanlar benim de sinirimi ziplatiyor. Bir de normal durumda olsan neyse. Karnin burnuna gelmis canin burnunda. Anlayisli olmak lazim ama nerde. ALLAH yardimcin olsun canim benimÇok kızgınım. Eşimin ablasının kayınvalidesi öldü. Cenazeye ben gitmedim sonradan başsağlığına uğrarım yeter. Ama cenazeye gelenlerin bir kısmı bizede uğrayacakmış. Bu olay dün akşam gelişti. Dün tüm gün kontrol isleri için dışarıdaydık. Ev rezil durumda ütüler duruyor. Tek lokma yiyecek yok başım çatlıyor. Yardım edecek kimsede yok esim cenazeye gitti. Yapsan bi dert yapmasan ayrı salonu temizledim belim koptu. Ben hamileliğin başından bu yana hiç iş yapmadım ya. Ayrıca çocuğuma hayırlı olsun demeye aramayan insanların evime doluşması düşüncesi geriyor beni
Doğru diyorsun. Hafif yemek lazım. Yemekler genelde öyle oluyor. Hatta 8-9 gündür ekmeği bile günde en fazla 1 dilim yiyorum ama aradaki atıştırmalıklar ve zaten yavaş olan metabolizma kilo almayı kaçınılmaz hale getiriyor. Haşimato ve diyabet metabolizmamı mahvetti. Hamilelikten önce de ancak çok az yiyerek ve deli gibi spor yaparak kilo verebiliyordumRica ederim canım ne demek. Akşamları metobalizma yavaşlıyor ya daha hafif yemek gerekiyor ama biz de hamileyizdir bazen kacabiliyor napalim :) yine de dikkat edebildigimiz kadar ediyoruz
Merhaba. Benim de 13-14 haftaya dek iki hamileliğimde de bahsettiğiniz gibi akıntım oldu. Dinlenmeye çalışın. Merdiven çıkmak, yorucu yürüyüş, stres olumsuz etkiler. Siz önleminizi aldıktan sonra içiniz rahat olsunMerhaba sevgili anneler sizlere birşey danışmak istiyorum iki gün önce sütlü kahve şekilde akıntı geldi ama çok az normal de sarı olur akıntım şuanda birşey yok ama hafta sonu olduğu için Dr gitmedim herhangi bir ağrı ya da sancısı yok bugün 10. Haftam bitiyor endişelenmeliyimim bana bir öneride bulunursanız çok sevinirim
Evet. İnsanlar maalesef düşüncesiz. Mümkünse dışarıdan bir şeyler söyle ya da marketten hazır börek, pastane çubuğu , kurabiye, ekler pasta vs alabilirsin. İçim rahat etmez dersen milföyle börek ve kek yapabilirsin. Kek 30 dkdan fazla sürmez. Salata yapmak istersen de makarna haşlayıp içine yoğurt, garnitür, kornişon koyarak hazırlık yapabilirsin. Kolay gelsin. Kendini çok yorma.Çok kızgınım. Eşimin ablasının kayınvalidesi öldü. Cenazeye ben gitmedim sonradan başsağlığına uğrarım yeter. Ama cenazeye gelenlerin bir kısmı bizede uğrayacakmış. Bu olay dün akşam gelişti. Dün tüm gün kontrol isleri için dışarıdaydık. Ev rezil durumda ütüler duruyor. Tek lokma yiyecek yok başım çatlıyor. Yardım edecek kimsede yok esim cenazeye gitti. Yapsan bi dert yapmasan ayrı salonu temizledim belim koptu. Ben hamileliğin başından bu yana hiç iş yapmadım ya. Ayrıca çocuğuma hayırlı olsun demeye aramayan insanların evime doluşması düşüncesi geriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?