2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Benim bebek önde olduğu için dr. satımı 1 hafta geri çekti,erken döllenme olmuştur dedi. Ama burda düzeltemedim bir türlü :) Benim artık tahmini doğum tarihim 04.06.2018 yani. Ondan 32+0 dım dün. Doğru bizim senle aynıydı ya ben karıştırdım kafanı heralde

valla suçlusu sensin :)

bilmiyorum ki beni direk bugün için çağırdı başka günler olmaz 32.haftanda gelmen lazım dedi hatta. bugün de 32+o ım. bizim işyerindeki ler de 32+0 da aldılar rapor 2 tane daha hamile varda..
Canim takvime gore 31+3 görünüyosun mesela ben yarin 32+0 im ve doktorum yarin icin cagirmisti dogum iznine

Yarın şok markete bebek çantası gelecekmiş kızlar internette satılanlara benziyor sizce alınmalımı yada Nike falan ordan güzel bir çanta mı alsam böl gözü olan hangisi daha kullanışlı olur

Evet bnde baktim canim tutumluanneye.ama ne bilim ya 2.elde almak gelmedi icimden.ama baya pahali tiny loveda grcekten.aynen heryere gotur

Cnim ondan diil ya oturma odasinda koltuk uzerjnde durmasin istiom uyanikken

Yani hangini alayim ozaman canim.ikisini bir almak olmaz

Biberon hangi marka tercih ettiniz acaba, ne alsam bilemedim?
biberonda avent in üstüne tanımam, yine acentesi set alırım, gaz problemi hiç olmadı ilkinde, kolik için zaten , bebek emdikce içindeki havayı verdiğini duyuyorsun zaten, Dr.browns ı da duydum ama niyeyse hoşuma gitmiyor içindeki pipet gibi şey vs. Riske atmak istemiyorum o yüzden memnun kaldığımı alırım gene

Awentin hangi biberonunu almaliyiz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…