- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.281
canım biz şuan 32. haftanın içindeyiz henüz 32+0 olmadık ben şuan 31+3 'üm sen de 31+4 filan olmalısın bi yanlışlık olmasın 32+0 olman için 32. haftayı doldurmuş olman gerek. benim kafam da senin dünkü msjından sonra karışmış :)
Bence ihmal etme canım devam ediyorsaGöğüs altından başlayıp karnimin tamamına yayılan bir ağrı var dünden beri hâlâ geçmedi bazen azalıp bazen çoğalıyor ağrı. Napsam ki gitsem mi doktora??
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-detailsBenim bebek önde olduğu için dr. satımı 1 hafta geri çekti,erken döllenme olmuştur dedi. Ama burda düzeltemedim bir türlü :) Benim artık tahmini doğum tarihim 04.06.2018 yani. Ondan 32+0 dım dün. Doğru bizim senle aynıydı ya ben karıştırdım kafanı heralde
Canım daha 29 haftaliksin geç falan değil hatta erken bileAyy ben iyce panik oldum.herkes hazirla diyor gec kalmissin diyor.benimde bilgim yok cnm o konuda.nete bakiyorum neler koymali diye cantaya.
Bence ihmal etme canım devam ediyorsa
Bilmiyorumnama çoğu kişide diyor bende zaten yer kaplamıyor diye 3 tane koydum.. garanti olsun .Kızlar daha önce Doğum yapanlar hastaneye kaç tane bebek için kıyafet götürmek gerekiyor
Benim bebek önde olduğu için dr. satımı 1 hafta geri çekti,erken döllenme olmuştur dedi. Ama burda düzeltemedim bir türlü :) Benim artık tahmini doğum tarihim 04.06.2018 yani. Ondan 32+0 dım dün. Doğru bizim senle aynıydı ya ben karıştırdım kafanı heralde
Canim takvime gore 31+3 görünüyosun mesela ben yarin 32+0 im ve doktorum yarin icin cagirmisti dogum izninebilmiyorum ki beni direk bugün için çağırdı başka günler olmaz 32.haftanda gelmen lazım dedi hatta. bugün de 32+o ım. bizim işyerindeki ler de 32+0 da aldılar rapor 2 tane daha hamile varda..
Daha önce doğum yapmadım ama çevremin tavsiyeleri doğrultusunda 3 takım koydum 1 tanesi 10 lu 2 tanesi 5 li çıkış takımı olarak koydumKızlar daha önce Doğum yapanlar hastaneye kaç tane bebek için kıyafet götürmek gerekiyor
Canım daha 29 haftaliksin geç falan değil hatta erken bile
Bende ana kucağı alacağım tiny love da gözüm pahalı geliyorsa tutumluanne de ikinci elleri 150-200 civarı.Az kullanıldığı için 2.el alınır bence. böyle bir beşiktense daha rahat kullanışlı yemek yaparken mutfaga götür balkonda otururken balkona vs.
Beennn hazırladım :)
Tabi riskli bize göre ama burda normal gözüyle bakıyolar ve müdehale etmiyorlar valla benim bebeğim böyle önde gitmeye devam ederse 37. Haftadan sonra erken doğumu tetiklicek şeyler yapmayı planlıyorum
Canım oturma odasına bi yatak daha alana kadar yatak odana bi bebek telsizi alsan ağladığı zaman duyar gidersin yanına, hem bi yatağa alışır bebişin.
Ben de kızıma buna benzer bir şey almıştım baya rahat ettim gittiğim yere götürüyordum şimdi tekrar kullanacağım,ama ana kucağı da gerekiyor çünkü bebek büyüdükçe uzanmaktan sıkılıyor etrafa bakmak istiyor, ya sürekli kucağında tutacaksın ya da mecbur ana kucağı kullanacaksın.
Neler koydun cnm say bakim
biberonda avent in üstüne tanımam, yine acentesi set alırım, gaz problemi hiç olmadı ilkinde, kolik için zaten , bebek emdikce içindeki havayı verdiğini duyuyorsun zaten, Dr.browns ı da duydum ama niyeyse hoşuma gitmiyor içindeki pipet gibi şey vs. Riske atmak istemiyorum o yüzden memnun kaldığımı alırım geneBiberon hangi marka tercih ettiniz acaba, ne alsam bilemedim?
biberonda avent in üstüne tanımam, yine acentesi set alırım, gaz problemi hiç olmadı ilkinde, kolik için zaten , bebek emdikce içindeki havayı verdiğini duyuyorsun zaten, Dr.browns ı da duydum ama niyeyse hoşuma gitmiyor içindeki pipet gibi şey vs. Riske atmak istemiyorum o yüzden memnun kaldığımı alırım gene
Yani hangini alayim ozaman canim.ikisini bir almak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?