2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

aventin de bir kaç modeli var galiba natural olan var cam felan var. Siz hangisinden memnun kalmıştınız?

Evet bnde baktim canim tutumluanneye.ama ne bilim ya 2.elde almak gelmedi icimden.ama baya pahali tiny loveda grcekten.aynen heryere gotur
okadar çok insan alıyor ki 6 ay kullanılan bir şey zaten çok yıpranmıyor yani, al yıka tertemiz kurut kullan. Ama daha uygun fiyatlı aynı özelliklerde olan vardır elbet onlardan da alınabilir tabi.

Daha önce doğum yapmadım ama çevremin tavsiyeleri doğrultusunda 3 takım koydum 1 tanesi 10 lu 2 tanesi 5 li çıkış takımı olarak koydum
Bende ayni koycam 1 tane 10 lü 2 tane 5 li hatta ben ilk doğumunda tek hastane çıkışı yetmişti eve gelince degistirmistik yani zate uyuyan emen çocuk ne kadar kirlencekki ama ne olur olmaz almak lazım

Kızlar daha önce Doğum yapanlar hastaneye kaç tane bebek için kıyafet götürmek gerekiyor

2 tane 10'lu hastane çıkışı,2 tane tulum,bir kaç tane de çıtçıtlı badi koymuştum ekstradan, ıslak mendil,bez, ağız bezi, pişik kremi,şu anda aklıma gelenler bunlar.

Kızlar tiny love yere çok yakın, normal doğum yapanlar için belki problem olmaz ama sezeryan olursanız bebeği alıp koyarken baya zorlanırsınız,bilginiz olsun.

Ben de biberon bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum ya avent ya chicco alacağım ama kararsız kaldım,kızım da çok kullanmamıştım biberon belki bunda da kullanmam ama yine de evde bulunsun.

Bugün dr kontrolümüz vardı. Herşey yolunda cok şükür. Önce nst ye girdim. Sancı çıkmadı. Bebeğim 2kilo olmuş. 3 hafta önce baş gelişti şimdi dönmüş ayaklar aşağıda. Doğumu sordum dr 38. Haftaya kadar doğum konuşmayalım dedi. Birde cok kötü nezleyim kızlar gözlerim yaşarıyo sürekli hapşırıyorum ve burnum akıyo. Kolumu kaldıracak halim yok

Canım gittin mi doktora ne dedi Benimde gündüz vardı biraz geçti şimdi hafif bel ağrım var
Canım evet gittim, kendi doktorum yoktu farklı bir dr. baktı. Nst istedi, herhangi bir kasılma yada sancı çıkmadı orada. Zaten gittiğimde ağrım yoktu. Bir oluyor bi geçiyor bende anlamadım. İdrar yolları enfeksiyonu da olabilir, bebeğin ağırlığı sebebiyle de olabilir dedi. 1 saat önce de inanılmaz sızlama oldu vajina girişinde mi rahim ağzında mı bilmiyorum. Alt tarafta içerden içerden batma sızlama oldu, olduğum yerde kaldım. Neden olur ki ya..

Enfeksiyondan olabilir var mı idrarın da

Anladim canim o zaman aramizda 2 güncük var :)

Merhaba cnm doktorun neden sat tarihini değiştirdi merak ettim bende de öyle bir durum olabilir

Bende ayni koycam 1 tane 10 lü 2 tane 5 li hatta ben ilk doğumunda tek hastane çıkışı yetmişti eve gelince degistirmistik yani zate uyuyan emen çocuk ne kadar kirlencekki ama ne olur olmaz almak lazım
Tabi canım her ihtimale karşı hazırlıklı olmak lazım kusar kirletir v.s heleki sezeryan olup 2 gece kalınacaksa mutlaka böyle yedek konulması lazım

İdrara bakılmadı canım. Bol bol da su içiyorum ve durmadan idrara çıkıyorum aslında. Hamilelikle alakalı tehdit oluşturacak birşey olmasın da. Alttaki sızlama falan :/
Çok ayakta kalıyor musun ya da çok yürüyüş yapıyor musun
Ben dün yürüyüşe başladım.ilk gün ağır geldi herhalde sol kasigimda ağrı oldu baya içten sanki rahimde gibi.ama geçti sonra.acaba dedim sende de böyle bir durum mu oldu

Kızlar Merhaba ben döndüm aranıza

Herkes iyidir umarım bebişleriniz de sağlıklıdır biz neredeyse 31 haftalık olduk Bebişim iyi gidiyor şimdilik umarım sorun çıkmadan alırız kucağımıza
Hoşgeldin canım valla özledik çok uzun oldu seni özellikle merak ediyordum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…