- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.301
biberonda avent in üstüne tanımam, yine acentesi set alırım, gaz problemi hiç olmadı ilkinde, kolik için zaten , bebek emdikce içindeki havayı verdiğini duyuyorsun zaten, Dr.browns ı da duydum ama niyeyse hoşuma gitmiyor içindeki pipet gibi şey vs. Riske atmak istemiyorum o yüzden memnun kaldığımı alırım gene
okadar çok insan alıyor ki 6 ay kullanılan bir şey zaten çok yıpranmıyor yani, al yıka tertemiz kurut kullan. Ama daha uygun fiyatlı aynı özelliklerde olan vardır elbet onlardan da alınabilir tabi.Evet bnde baktim canim tutumluanneye.ama ne bilim ya 2.elde almak gelmedi icimden.ama baya pahali tiny loveda grcekten.aynen heryere gotur
Canim takvime gore 31+3 görünüyosun mesela ben yarin 32+0 im ve doktorum yarin icin cagirmisti dogum iznine
Bu seti alacağım benAwentin hangi biberonunu almaliyiz cnm
Ilkinde avent classic aldım ama bunda natural olanı alacağım, içi ayni sadece memesi daha bi yuvarlak duruyor, natural alacağımaventin de bir kaç modeli var galiba natural olan var cam felan var. Siz hangisinden memnun kalmıştınız?
Bende ayni koycam 1 tane 10 lü 2 tane 5 li hatta ben ilk doğumunda tek hastane çıkışı yetmişti eve gelince degistirmistik yani zate uyuyan emen çocuk ne kadar kirlencekki ama ne olur olmaz almak lazımDaha önce doğum yapmadım ama çevremin tavsiyeleri doğrultusunda 3 takım koydum 1 tanesi 10 lu 2 tanesi 5 li çıkış takımı olarak koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
burdan düzelt canım 09 u sil 04 yap kolay aslında neden yapamadın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
burdan düzelt canım 09 u sil 04 yap kolay aslında neden yapamadın
Kızlar daha önce Doğum yapanlar hastaneye kaç tane bebek için kıyafet götürmek gerekiyor
Anladim canim o zaman aramizda 2 güncük var :)ya benim satımı değişti dr.ama burada değişemedim ben. 1 hafta geri attı dr.
Rica ederimmoldu galiba, teşekkürler :)
Canım evet gittim, kendi doktorum yoktu farklı bir dr. baktı. Nst istedi, herhangi bir kasılma yada sancı çıkmadı orada. Zaten gittiğimde ağrım yoktu. Bir oluyor bi geçiyor bende anlamadım. İdrar yolları enfeksiyonu da olabilir, bebeğin ağırlığı sebebiyle de olabilir dedi. 1 saat önce de inanılmaz sızlama oldu vajina girişinde mi rahim ağzında mı bilmiyorum. Alt tarafta içerden içerden batma sızlama oldu, olduğum yerde kaldım. Neden olur ki ya..Canım gittin mi doktora ne dedi Benimde gündüz vardı biraz geçti şimdi hafif bel ağrım var
Enfeksiyondan olabilir var mı idrarın daCanım evet gittim, kendi doktorum yoktu farklı bir dr. baktı. Nst istedi, herhangi bir kasılma yada sancı çıkmadı orada. Zaten gittiğimde ağrım yoktu. Bir oluyor bi geçiyor bende anlamadım. İdrar yolları enfeksiyonu da olabilir, bebeğin ağırlığı sebebiyle de olabilir dedi. 1 saat önce de inanılmaz sızlama oldu vajina girişinde mi rahim ağzında mı bilmiyorum. Alt tarafta içerden içerden batma sızlama oldu, olduğum yerde kaldım. Neden olur ki ya..
Anladim canim o zaman aramizda 2 güncük var :)
Tabi canım her ihtimale karşı hazırlıklı olmak lazım kusar kirletir v.s heleki sezeryan olup 2 gece kalınacaksa mutlaka böyle yedek konulması lazımBende ayni koycam 1 tane 10 lü 2 tane 5 li hatta ben ilk doğumunda tek hastane çıkışı yetmişti eve gelince degistirmistik yani zate uyuyan emen çocuk ne kadar kirlencekki ama ne olur olmaz almak lazım
İdrara bakılmadı canım. Bol bol da su içiyorum ve durmadan idrara çıkıyorum aslında. Hamilelikle alakalı tehdit oluşturacak birşey olmasın da. Alttaki sızlama falan :/Enfeksiyondan olabilir var mı idrarın da
Çok ayakta kalıyor musun ya da çok yürüyüş yapıyor musunİdrara bakılmadı canım. Bol bol da su içiyorum ve durmadan idrara çıkıyorum aslında. Hamilelikle alakalı tehdit oluşturacak birşey olmasın da. Alttaki sızlama falan :/
Hoşgeldin canım valla özledik çok uzun oldu seni özellikle merak ediyordum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimKızlar Merhaba ben döndüm aranıza
Herkes iyidir umarım bebişleriniz de sağlıklıdır biz neredeyse 31 haftalık oldukBebişim iyi gidiyor şimdilik umarım sorun çıkmadan alırız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?