- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.321
Çalışıyorum canım aslında bu bile belli başlı bir sebep :/ İşim masa başı ama devamlı oturabildiğim bir iş değil. Sürekli iş takibi yapıyorum kalkıp dolaşıp.. Geçen hafta çok yoğun geçti mesela, fazlasıyla yoruldum. Dünden beri daha sakin işler aslında. Bir an evvel izne çıkmak istiyorum artık.Çok ayakta kalıyor musun ya da çok yürüyüş yapıyor musun
Ben dün yürüyüşe başladım.ilk gün ağır geldi herhalde sol kasigimda ağrı oldu baya içten sanki rahimde gibi.ama geçti sonra.acaba dedim sende de böyle bir durum mu oldu
Mutlaka idrara baktır canım benim geçen hafta çok sancım vardı nst de birşey çıkmadı ki çok su içerim enfeksiyon çıktı bizler için iyi olmuyor enfeksiyon en azından kafan rahatlasınİdrara bakılmadı canım. Bol bol da su içiyorum ve durmadan idrara çıkıyorum aslında. Hamilelikle alakalı tehdit oluşturacak birşey olmasın da. Alttaki sızlama falan :/
Bende bugün gittim nst istemedi rahim ağzın sımsıkı erken Doğum riski yok dedi magnezyum verdi sen kullanıyormuydun dün sağlık ocağında genel tahlil yaptırmıştım idrarda birşey çıkmadı ama devam ederse tkr bir idrar kültürü isteriz dedi bakalım belki magnezyum işe yarar birde suyu artır dediCanım evet gittim, kendi doktorum yoktu farklı bir dr. baktı. Nst istedi, herhangi bir kasılma yada sancı çıkmadı orada. Zaten gittiğimde ağrım yoktu. Bir oluyor bi geçiyor bende anlamadım. İdrar yolları enfeksiyonu da olabilir, bebeğin ağırlığı sebebiyle de olabilir dedi. 1 saat önce de inanılmaz sızlama oldu vajina girişinde mi rahim ağzında mı bilmiyorum. Alt tarafta içerden içerden batma sızlama oldu, olduğum yerde kaldım. Neden olur ki ya..
evet günde 7 kez ölçüm yapıyorum . 10 günde 1 ölçümler kontrol edilip dozlama yapılacakÖlçüm yapmaya devam ediyor musun peki ben de cuma gidecem diyeti değiştirdik bakalım
Mutlaka idrara baktır canım benim geçen hafta çok sancım vardı nst de birşey çıkmadı ki çok su içerim enfeksiyon çıktı bizler için iyi olmuyor enfeksiyon en azından kafan rahatlasın
Bende bugün gittim nst istemedi rahim ağzın sımsıkı erken Doğum riski yok dedi magnezyum verdi sen kullanıyormuydun dün sağlık ocağında genel tahlil yaptırmıştım idrarda birşey çıkmadı ama devam ederse tkr bir idrar kültürü isteriz dedi bakalım belki magnezyum işe yarar birde suyu artır dedi
Merhaba cnm doktorun neden sat tarihini değiştirdi merak ettim bende de öyle bir durum olabilir
Evet işle ilgili olabilir.ben de çalışıyorum Birgün birgunu tutmuyor valla haklısın canım.yine de kendini çok yormamaya çalış.Çalışıyorum canım aslında bu bile belli başlı bir sebep :/ İşim masa başı ama devamlı oturabildiğim bir iş değil. Sürekli iş takibi yapıyorum kalkıp dolaşıp.. Geçen hafta çok yoğun geçti mesela, fazlasıyla yoruldum. Dünden beri daha sakin işler aslında. Bir an evvel izne çıkmak istiyorum artık.
Bende 10 haziran normalde pazartesiydi kontrolüm 32+1 olacaktım doktor cumartesi gel raporunu yazalım dedi. Gününü geçirme dediya benim kafam karıştı peki benim günüm şuan ne oluyor 32. haftanın içindeyim ctsi 31.haftam tamamlanmıştı 31+3 oluyorum değil mi? aslında 32+0 demek de 32. haftayı doldurmak demek oluyor benim de başta söylediğim buydu yanlış mı biliyorum?
Benimde enfeksiyonun vardı altta sızlama yapıyordu tarif ettiğin şekilde. Doktor enfeksiyon gebeler için çok zarar li erken doğum riski oluşturur dedi. Antibiyotik kullandım ben geçti. Ne zaman sızlama olsa biliyorum ki enfeksiyon başladı hemen doktora gidiyorum enfeksiyon çıkıyor. Böl bol su içmek çok iyi ama tek başına şu maalesef geçirmiyor. Bende çok içiyorum ilaç kullanmadığım zamanda tam tersine iyice artmıştı.İdrara bakılmadı canım. Bol bol da su içiyorum ve durmadan idrara çıkıyorum aslında. Hamilelikle alakalı tehdit oluşturacak birşey olmasın da. Alttaki sızlama falan :/
Benimde enfeksiyonun vardı altta sızlama yapıyordu tarif ettiğin şekilde. Doktor enfeksiyon gebeler için çok zarar li erken doğum riski oluşturur dedi. Antibiyotik kullandım ben geçti. Ne zaman sızlama olsa biliyorum ki enfeksiyon başladı hemen doktora gidiyorum enfeksiyon çıkıyor. Böl bol su içmek çok iyi ama tek başına şu maalesef geçirmiyor. Bende çok içiyorum ilaç kullanmadığım zamanda tam tersine iyice artmıştı.
Bence sen talep et idrara bakalım diye. Önemli çünküilaç ve antibiyotikten nefret ediyorum napsam bilemedim. Doktor da hiç demedi idrara bakalım enfeksiyonsa ilaç başlayalım falan.. Enfeksiyon da olabilir dedi o kadar :/
Desene ölçümden kurtulamıyoruzevet günde 7 kez ölçüm yapıyorum . 10 günde 1 ölçümler kontrol edilip dozlama yapılacak
Kızım için 13 aylıkken oto koltuğu almıştık. Çünkü öncesinde arabamız yoktu. Şimdi almam lazım. Travel varsa gerek yokmuş.Aynen ama sanki şubatta 500 küsürdü.. Tabi 2017 modeller daha da uygundu.. Aklımda Joie excursion vardı, titreşimli müzikli ama onu da kaçırdım :)
Travel sistem araba alırsam, ayrıca oto koltuğu almam gibi şimdilik..
Doğru söylüyorsun. Bunlara dikkat etmek lazım.bebek koltuğu alırken mutlaka adac güvenlik testlerinden kaç puan almış ürün ona bakıp almanızı tavsiye ederim...
Cnim ondan diil ya oturma odasinda koltuk uzerjnde durmasin istiom uyanikken
Bana dr bu durum genetik demişti ama bilemiyorum. Şimdilik çatlak yok ama karnım yırtılacakmış gibi hissediyorum. Kız ve erkek hamileliği farklı dedikleri sanırım doğru. Kızımda kalçam büyük, karnım da yayvandı. Şimdi oğlumda kalçam pek genişlemedi ama karnım öne fırladı. Bazen yırtılacak gibi hissediyorum. İnşallah bu büyüme çatlağa yol açmaz. Gerçi olsa da yapacak bir şey yok. Pek de sorun değil.Malesef mutlak sonla bende karşılaştım ve Çatlamaya başlamışım kızlar okadar krem sürmeme rağmen Hindistan cevizi yağı kullanmama rağmen dün hafif kaşınmaya başlamıştı bgn kırmızı kırmızı kılcal damar gibi çatlamışım çok üzüldüm görünce ya birden kilo çok aldım siz dikkat edin bol su için ben çok su içememiştim bu ara
Hmm anladım cnm ozmn ev tipi ana kucağı öneririm sana çünkü yatmaktan sıkılıyolar bi süre sonra, ben 4 moms ana kucağı alcam hem elektrikli kkendi kendine sallanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?