2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çalışıyorum canım aslında bu bile belli başlı bir sebep :/ İşim masa başı ama devamlı oturabildiğim bir iş değil. Sürekli iş takibi yapıyorum kalkıp dolaşıp.. Geçen hafta çok yoğun geçti mesela, fazlasıyla yoruldum. Dünden beri daha sakin işler aslında. Bir an evvel izne çıkmak istiyorum artık.

İdrara bakılmadı canım. Bol bol da su içiyorum ve durmadan idrara çıkıyorum aslında. Hamilelikle alakalı tehdit oluşturacak birşey olmasın da. Alttaki sızlama falan :/
Mutlaka idrara baktır canım benim geçen hafta çok sancım vardı nst de birşey çıkmadı ki çok su içerim enfeksiyon çıktı bizler için iyi olmuyor enfeksiyon en azından kafan rahatlasın

Bende bugün gittim nst istemedi rahim ağzın sımsıkı erken Doğum riski yok dedi magnezyum verdi sen kullanıyormuydun dün sağlık ocağında genel tahlil yaptırmıştım idrarda birşey çıkmadı ama devam ederse tkr bir idrar kültürü isteriz dedi bakalım belki magnezyum işe yarar birde suyu artır dedi

Mutlaka idrara baktır canım benim geçen hafta çok sancım vardı nst de birşey çıkmadı ki çok su içerim enfeksiyon çıktı bizler için iyi olmuyor enfeksiyon en azından kafan rahatlasın

Keşke idrar verseydim akşam gitmişken :/ İyi olurdu, çalışırken izin almak zor oluyor evde olsam gün içinde sağlık ocağına gider baktırırdım. Enfeksiyon belki de? İdrar yaparken yanmam yok ama çok su içmeme rağmen idrar rengim koyu geliyor bana.

Evet işle ilgili olabilir.ben de çalışıyorum Birgün birgunu tutmuyor valla haklısın canım.yine de kendini çok yormamaya çalış.

Bende 10 haziran normalde pazartesiydi kontrolüm 32+1 olacaktım doktor cumartesi gel raporunu yazalım dedi. Gününü geçirme dedi

İdrara bakılmadı canım. Bol bol da su içiyorum ve durmadan idrara çıkıyorum aslında. Hamilelikle alakalı tehdit oluşturacak birşey olmasın da. Alttaki sızlama falan :/
Benimde enfeksiyonun vardı altta sızlama yapıyordu tarif ettiğin şekilde. Doktor enfeksiyon gebeler için çok zarar li erken doğum riski oluşturur dedi. Antibiyotik kullandım ben geçti. Ne zaman sızlama olsa biliyorum ki enfeksiyon başladı hemen doktora gidiyorum enfeksiyon çıkıyor. Böl bol su içmek çok iyi ama tek başına şu maalesef geçirmiyor. Bende çok içiyorum ilaç kullanmadığım zamanda tam tersine iyice artmıştı.

Malesef mutlak sonla bende karşılaştım ve Çatlamaya başlamışım kızlar okadar krem sürmeme rağmen Hindistan cevizi yağı kullanmama rağmen dün hafif kaşınmaya başlamıştı bgn kırmızı kırmızı kılcal damar gibi çatlamışım çok üzüldüm görünce ya birden kilo çok aldım siz dikkat edin bol su için ben çok su içememiştim bu ara

ilaç ve antibiyotikten nefret ediyorum napsam bilemedim. Doktor da hiç demedi idrara bakalım enfeksiyonsa ilaç başlayalım falan.. Enfeksiyon da olabilir dedi o kadar :/

Kızım için 13 aylıkken oto koltuğu almıştık. Çünkü öncesinde arabamız yoktu. Şimdi almam lazım. Travel varsa gerek yokmuş.
bebek koltuğu alırken mutlaka adac güvenlik testlerinden kaç puan almış ürün ona bakıp almanızı tavsiye ederim...
Doğru söylüyorsun. Bunlara dikkat etmek lazım.

ucurtma_avcisi ağrı birkaç hafta önce bende de şiddetliydi. Ben bebeğin büyüme dönemiyle alakalı olduğunu düşünmeye başladım . Doğumdan sonra bebeklerin hızlı kilo aldığı ve boylarının hızlı uzadığı dönemlere büyüme atağı deniyor. Bence bu anne karnında da geçerli. Minik kuzu büyürken rahim de büyüyor ve alt bölgeye baskı yapıyor. Bir de hareketlilik etkili. Ben de enfeksiyon veya erken doğum ihtimalinden korkmuştum ama bir sıkıntı çıkmadı.

Bana dr bu durum genetik demişti ama bilemiyorum. Şimdilik çatlak yok ama karnım yırtılacakmış gibi hissediyorum. Kız ve erkek hamileliği farklı dedikleri sanırım doğru. Kızımda kalçam büyük, karnım da yayvandı. Şimdi oğlumda kalçam pek genişlemedi ama karnım öne fırladı. Bazen yırtılacak gibi hissediyorum. İnşallah bu büyüme çatlağa yol açmaz. Gerçi olsa da yapacak bir şey yok. Pek de sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…