2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Beni gören erkek bebeğe hamileyim sanıyor :) Karnım öne doğru sivri, kalçalarım, bacaklarım vs. hiç genişlemedi. Çatlak durumu şimdilik bende de pek yok ama olacakmış gibi hissediyorum nedense.. Annemin karnında çok çatlak var çünkü, genelde genetik oluyor bu durum. Aman sağlıkla gelsin bebişlerimiz de varsın çatlayalım hiç önemsemiyorum nedense :)

Canım benimde bgn kdr göbeğim normaldi son 2 haftadır bende yırtılacak gibi hissediyordum bgn gördüm ihmal etme su içmeyi ve nemlendirmeye banyoya gidip geldikçe nemlendir bence inşlah senin çatlamaz

Kizlarr bugun aynada bakarken fark ettim.Karnımın alt kismi çatlamış Kırmızı cizgiler var Simdiye kadar hic yoktuki Tamda hamileligin son zamanlari niye ciktiki .O kadarda vazelin sürdm Alacagi olsun vazelinde yaramiyo Catlaga

5 gün geri görünüyordu canım. dr sana bişi dedi mi peki dinlen yemene dikkat et vs diye?
Beslenmene dikkat et dedi aslında ekmek ve makarna yemek çözebilir geriliği ama böyle beslenmene istemiyorum.protein daha çok yüklen dedi.ben çok evham yapınca da . Iki hafta geri olursa sorun oluyor dedi . Ikimiz de saglikliyiz ama olculerimiz farklı böyle düşün dedi .sana bir şey dedi mi

Ben de o kadar krem su vb ama yine de çatladı alt taraflar her gün yenisi ekleniyor çok moral bozucu :/

Bu sakarlıkla tetanozun 2.dozunu yaptırarak yerinde karar verdiğimi farkettim. Örme bebeklere sardım ya bir tanesinin kafasına saç ekiyorum birkaç gündür. İşaretlemek içinde yorgan iğnesi takmıştım. Gece yatarken koltuğun başına koymuşum koltuk arasından geçip birşey koyacaktım hareket ettirince kafa yuvarlandı. Yorgan iğnesi dikine bilek kısmından ayağıma saplandı. Ne kadar ağladım igneyi nasıl çektim anlatamam. Kemige dayandığını hissettim resmen aksam akşam aklımı aldı

Ay canım ya çok geçmiş olsun.cok fena

Çok geçmiş olsun çok acitmistir ya

Geçmiş olsun canım ya allahtan aşımız var

Amaaan çok geçmiş olsun canım, valla sakarlıklar arttı son zamanlarda bende de. Dikkat etmek lazım

1.Cüz = A Anestezistkilisli
2.Cüz = Özge
3.Cüz = Y Yamurr_
4.Cüz = A aytac02
5.Cüz = U Umutt19
6.Cüz = olmaz olmaz deme
7.Cüz = safari_go
8.Cüz = kardia mu
9.Cüz = Ayşenur
10.Cüz = sukufenazz
11.Cüz = K Kubra3037
12.Cüz = zeytin0919
13.Cüz = H Happymarried
14.Cüz = N Nurumcan94
15.Cüz = kronik_unutkan
16.Cüz = Blackbluee1
17.Cüz = kaju
18.Cüz = ...
19.Cüz = @Kizilcik123
20.Cüz = ...
21.Cüz = reoc
22.Cüz = Bigaripyolcu
23.Cüz = @eylul987
24.Cüz = ...
25.Cüz = @Chun lee
26.Cüz = M muallime86
27.Cüz = U Ucmevsim
28.Cüz = Babylicious
28.Cüz = Nescafe87
30.Cüz = xra221

Kızlar 3 cüz boşta kaldı. Erken bitiren olursa bana bildirebilir mi diğer 3 cüzü de o şekilde kapatalım.

Sakarlık bende de çok var canım elimdeki tabağı tutup atmışım gibi sanki bilerek bırakmışım gibi birden elim ayağım boşalıyor şak diye düşüyor. Sersem gibiyim.

Maşallah bu ne hız ben çok uzun zamandır okumuyorum o yüzden ağır ağır ancak 1 cüz bitiririm.

Olmazsa arkadaşlar yakınlarına dagitamaz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…