2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben hafızlığı yarıda bırakmıştım atanınca en büyük pismanlığımdır. Başına oturana kadar tembelliğim tutuyor elime alırsam gerisi kolay

Merhaba bebeğin çamaşırları için ceviz sabunu alan vardı aramızda kimdi o
Benim o

Gecmis olsun canim cok acimistir.ben de bebek orerken igne pijamamin arkasina takilms unutmusum kucagimda.bisey icin kalkip dizimi altima alip oturdum baldirima girdi igne baya zor cikardm smdi dikkat ediyorm hep

Benim o

Gecmis olsun canim cok acimistir.ben de bebek orerken igne pijamamin arkasina takilms unutmusum kucagimda.bisey icin kalkip dizimi altima alip oturdum baldirima girdi igne baya zor cikardm smdi dikkat ediyorm hep
Sanada geçmiş olsun canım seni benden daha iyi kimse anlayamaz acını canı gönülden paylaşıyorum:)

Canım ya geçmiş olsun,çok üzüldüm okuyunca,kim bilir nası acımıştır.Yorgan iğnesi bu ya.Sen kan sulandırıcı kullanmuyormuydun yanlış mı hatırlıyorum kan çok zor duruyor öyle olunca.

Sanada geçmiş olsun canım seni benden daha iyi kimse anlayamaz acını canı gönülden paylaşıyorum:)

:) Bida yasamayalim insaallah ben de kan sulandirici kullaniyorum coraspirini unuta unuta biraktim resmen en az uc haftadr kullanmiyorum.cuma randevumda sorucam.igneyi doguma bi hafta kala birakicakmsim sanirim ama hic icime sinmez bi hafta kala birakmak...

Kızlar kan sulandırıcı iğne ve coraspin icin doktorunuz ne dedi. Bana coraspini 32. Haftada keseceğiz igne doğumdan 2 gün önce dedi. Sadece iğne yeterli gelirmi ki ya
Canım bana da coraspini 32. haftada keseceğiz dedi.Ama iğneyi konuşmadık yarın randevum var bakalım onuda doğumuda konuşmak istiyorum ,normal yapıp yapamayacağımı.Aslında bizim gibi kansulandırıcı kullananların evde birde kan taşı bulundurması lazım bir türlü gidip alamadım onuda.

O ne olaki hiç duymadım akan kanı durduran birşeymi ben haftasonu yeni bir doktora gideceğim. Doğumu kendi doktorumda yapamayacağım sağolsun 7000 istiyor sadece kendisi için hastane masrafı hariç. Bakalım yeni doktorla herşeyi konuşmak istiyorum ilk randevuda beni ne kadar sahiplenir bilemiyorum ama nasip

Benim o

Canım nerden almıştın birde yıkadın mı bebişin çamaşırlarını bende ondan mı alsam diyorum en doğalı o

Çok geçmiş olsun

Blackbluee1 okuyanları not alcak misin canım ben bitirdim 19. Cüzü.
Kızlar bebek artık tekmelemiyor kalça kemigime dayanıp esniyor sürekli karnım yamuk yumuk uyanık olduğunda. Sanırım bazen uyuyor bazen uyanıyor. Zayıf olduğum için mi bu kadar net görüyorum hareketleri anlamadım. Nerdeyse elleyebiliyorum çocuğu

Hadi Allah kabul etsin kızlar doğurmadan bitirelim

K
Kaydediyorum canım maşallah çabuk bitindin açılış senden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…