- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.361
Ben hafızlığı yarıda bırakmıştım atanınca en büyük pismanlığımdır. Başına oturana kadar tembelliğim tutuyor elime alırsam gerisi kolaySakarlık bende de çok var canım elimdeki tabağı tutup atmışım gibi sanki bilerek bırakmışım gibi birden elim ayağım boşalıyor şak diye düşüyor. Sersem gibiyim.
Maşallah bu ne hız ben çok uzun zamandır okumuyorum o yüzden ağır ağır ancak 1 cüz bitiririm.
Benim oMerhaba bebeğin çamaşırları için ceviz sabunu alan vardı aramızda kimdi o
Bu sakarlıkla tetanozun 2.dozunu yaptırarak yerinde karar verdiğimi farkettim. Örme bebeklere sardım ya bir tanesinin kafasına saç ekiyorum birkaç gündür. İşaretlemek içinde yorgan iğnesi takmıştım. Gece yatarken koltuğun başına koymuşum koltuk arasından geçip birşey koyacaktım hareket ettirince kafa yuvarlandı. Yorgan iğnesi dikine bilek kısmından ayağıma saplandı. Ne kadar ağladım igneyi nasıl çektim anlatamam. Kemige dayandığını hissettim resmen aksam akşam aklımı aldı
Sanada geçmiş olsun canım seni benden daha iyi kimse anlayamaz acını canı gönülden paylaşıyorum:)Benim o
Gecmis olsun canim cok acimistir.ben de bebek orerken igne pijamamin arkasina takilms unutmusum kucagimda.bisey icin kalkip dizimi altima alip oturdum baldirima girdi igne baya zor cikardm smdi dikkat ediyorm hep
Canım ya geçmiş olsun,çok üzüldüm okuyunca,kim bilir nası acımıştır.Yorgan iğnesi bu yaBu sakarlıkla tetanozun 2.dozunu yaptırarak yerinde karar verdiğimi farkettim. Örme bebeklere sardım ya bir tanesinin kafasına saç ekiyorum birkaç gündür. İşaretlemek içinde yorgan iğnesi takmıştım. Gece yatarken koltuğun başına koymuşum koltuk arasından geçip birşey koyacaktım hareket ettirince kafa yuvarlandı. Yorgan iğnesi dikine bilek kısmından ayağıma saplandı. Ne kadar ağladım igneyi nasıl çektim anlatamam. Kemige dayandığını hissettim resmen aksam akşam aklımı aldı
Kanaması baya uzun sürdü zaten canım, hem iğne hem coraspin kullanıyorumCanım ya geçmiş olsun,çok üzüldüm okuyunca,kim bilir nası acımıştır.Yorgan iğnesi bu ya.Sen kan sulandırıcı kullanmuyormuydun yanlış mı hatırlıyorum kan çok zor duruyor öyle olunca.
Sanada geçmiş olsun canım seni benden daha iyi kimse anlayamaz acını canı gönülden paylaşıyorum:)
Canım bana da coraspini 32. haftada keseceğiz dedi.Ama iğneyi konuşmadık yarın randevum var bakalım onuda doğumuda konuşmak istiyorum ,normal yapıp yapamayacağımı.Aslında bizim gibi kansulandırıcı kullananların evde birde kan taşı bulundurması lazım bir türlü gidip alamadım onuda.Kızlar kan sulandırıcı iğne ve coraspin icin doktorunuz ne dedi. Bana coraspini 32. Haftada keseceğiz igne doğumdan 2 gün önce dedi. Sadece iğne yeterli gelirmi ki ya
Merhaba canim benimkini degsitirmedi yanlis etiketledin sanirim :)Merhaba cnm doktorun neden sat tarihini değiştirdi merak ettim bende de öyle bir durum olabilir
Ben ikisi içinde alarm kurdum canım :):) Bida yasamayalim insaallah ben de kan sulandirici kullaniyorum coraspirini unuta unuta biraktim resmen en az uc haftadr kullanmiyorum.cuma randevumda sorucam.igneyi doguma bi hafta kala birakicakmsim sanirim ama hic icime sinmez bi hafta kala birakmak...
O ne olaki hiç duymadım akan kanı durduran birşeymi ben haftasonu yeni bir doktora gideceğim. Doğumu kendi doktorumda yapamayacağım sağolsun 7000 istiyor sadece kendisi için hastane masrafı hariç. Bakalım yeni doktorla herşeyi konuşmak istiyorum ilk randevuda beni ne kadar sahiplenir bilemiyorum ama nasipCanım bana da coraspini 32. haftada keseceğiz dedi.Ama iğneyi konuşmadık yarın randevum var bakalım onuda doğumuda konuşmak istiyorum ,normal yapıp yapamayacağımı.Aslında bizim gibi kansulandırıcı kullananların evde birde kan taşı bulundurması lazım bir türlü gidip alamadım onuda.
Benim o
Gecmis olsun canim cok acimistir.ben de bebek orerken igne pijamamin arkasina takilms unutmusum kucagimda.bisey icin kalkip dizimi altima alip oturdum baldirima girdi igne baya zor cikardm smdi dikkat ediyorm hep
Çok geçmiş olsunBu sakarlıkla tetanozun 2.dozunu yaptırarak yerinde karar verdiğimi farkettim. Örme bebeklere sardım ya bir tanesinin kafasına saç ekiyorum birkaç gündür. İşaretlemek içinde yorgan iğnesi takmıştım. Gece yatarken koltuğun başına koymuşum koltuk arasından geçip birşey koyacaktım hareket ettirince kafa yuvarlandı. Yorgan iğnesi dikine bilek kısmından ayağıma saplandı. Ne kadar ağladım igneyi nasıl çektim anlatamam. Kemige dayandığını hissettim resmen aksam akşam aklımı aldı
Evet ya karnım nasıl kaşınmaya başladıBen de o kadar krem su vb ama yine de çatladı alt taraflar her gün yenisi ekleniyor çok moral bozucu :/
1.Cüz = @Anestezistkilisli
2.Cüz = Özge
3.Cüz = @Yamurr_
4.Cüz = @aytac02
5.Cüz = @Umutt19
6.Cüz = @olmaz olmaz deme
7.Cüz = @safari_go
8.Cüz = @kardia mu
9.Cüz = Ayşenur
10.Cüz = @sukufenazz
11.Cüz = @Kubra3037
12.Cüz = @zeytin0919
13.Cüz = @Happymarried
14.Cüz = @Nurumcan94
15.Cüz =kronik_unutkan
16.Cüz =Blackbluee1
17.Cüz =kaju
18.Cüz = ...
19.Cüz =NasilYarDiyeyim
20.Cüz = ...
21.Cüz = @reoc
22.Cüz =Bigaripyolcu
23.Cüz =Mrsy0616
24.Cüz = ...
25.Cüz = @Chun lee
26.Cüz = @muallime86
27.Cüz = @Ucmevsim
28.Cüz = @Babylicious
28.Cüz = @Nescafe87
30.Cüz =xra221
Kızlar 3 cüz boşta kaldı. Erken bitiren olursa bana bildirebilir mi diğer 3 cüzü de o şekilde kapatalım.
Kaydediyorum canım maşallah çabuk bitindin açılış senden..Blackbluee1 okuyanları not alcak misin canım ben bitirdim 19. Cüzü.
Kızlar bebek artık tekmelemiyor kalça kemigime dayanıp esniyor sürekli karnım yamuk yumuk uyanık olduğunda. Sanırım bazen uyuyor bazen uyanıyor. Zayıf olduğum için mi bu kadar net görüyorum hareketleri anlamadım. Nerdeyse elleyebiliyorum çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?