2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım nerden almıştın birde yıkadın mı bebişin çamaşırlarını bende ondan mı alsam diyorum en doğalı o

Botanik eczadan aldim canim internetten ama farkli yerler de var satan.yikadim ilk dogdugunda lazim olacak olanlari utuledim.kokusu yok yikaninca alismisiz ya mis gibi kokmasina.eger oyle istersen bebek camasir yumusaticisi kullanablrsn ama gerek yok yumusaticiya diyor ustunde ben de kullanmadim.kimyasal bisi kullanmam bu baya bitki findik gibi gorunuyor uzaktan tercihine kalmis

Kızlar merhaba birşey sorucam sizin göbüşleriniz ne zaman cktı 2 ay da ckmşmydı yeni hamişimde heyecanlym ondan:)

Bende çok merak ediyordum doğum yaklaşan hamilelere sorardim karnınız ne zaman çıkmaya başladı diye 3. ay bittikten sonra çıkmaya başladı geçmez dediğim günler öyle çabuk geçti ki şimdi günleri sayıyorum :)

Bende 32+4 üm canım benimde çanta hazırlanacak hiç halim yoktu ama inan bana başlayınca çabucak bitiyor. Herşey hazırsa sadece yerleştirmesi kalıyor.

Bende botanik eczaneden sodasan bebek deterjanı alacaktım sonra bu ceviz sabununu mu alsam diye düşündüm aynı cevizleri 2 3 defa kullanabiliyormuşsun sanırım yoksa 500 gr hemen biter

Bende botanik eczaneden sodasan bebek deterjanı alacaktım sonra bu ceviz sabununu mu alsam diye düşündüm aynı cevizleri 2 3 defa kullanabiliyormuşsun sanırım yoksa 500 gr hemen biter

Yok resimdeki gibi kucuk kutuda degl koca bi kutuda geliyor ve iki uc defa kullanilabiliyor ayni cevizler.az gbi geliyordu bana da siparisten once ama suan biter mi bu diye dusunuyorum:))hafif olduklari icin agirliklari pek yok miktari fazla

Kızlar biberon olarak ben avent cam natural alacağım birde bunu sipariş verdim. İsyerinde yeni dogum yapan arkadaşlarımın kızları aventi falan almadı. 3 üde bunu kullanıyor bende alayım dedim. 79.90 kargoyla 85 e geldi

Eklentiler

• 20180411_112010.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 97

Benimde öyle esniyor resmen karnımın iki yanında hissediyorum esneme hareketi yaptığında ve toparlanıp duruyor ondan bölge bölge şişiyor iniyor çok eğlenceli o an izlemesi :) ben zayıf değilim pek ama hissediyorum yinede senin gibi. Hatta bazen bir yere dayanıp şişirdiğinde okşuyorum felan kaçıyor hissediyor heralde hafif bastırınca :)

cocugun hareketlerı bı benım mı canımı yakıyor ya asagıda apandısımı patlatacak kaburgalarım yerınden cıkacak gıbı hele vajınamdakı yırtılır gıbı ara ara agrıları saymıyorum

bende 30 haftadayım ole sankı yırtılır gıbı bı agrı gırıp cıkıyor degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…