- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.421
Çok uzağa gitmiyorumBen hep ileriki topiklere bakıp aaa ne güzel 32 33 hafta diyordum. Hepte yazıyordum keşke bende 30 olsam off ne zaman olcak diye şimdi de nisan annelerine bakıyorum 38 39 yine aynı şeyleri düşünüyorum
Canım nerden almıştın birde yıkadın mı bebişin çamaşırlarını bende ondan mı alsam diyorum en doğalı o
Kızlar merhaba birşey sorucam sizin göbüşleriniz ne zaman cktı 2 ay da ckmşmydı yeni hamişimde heyecanlym ondan:)
Evet ama bebek 2 hafta daha önden gidiyor 32+3 üm ama ultrasonda 34.. eksik alınacak bişey kalmadı..
sadece çantayı hazırlıcam. Şu an hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı bi güç kuvvet bulursam yapacam ams hiç halim yok
Yapacam ınslalah canım bende bu hafta sonuBende 32+4 üm canım benimde çanta hazırlanacak hiç halim yoktu ama inan bana başlayınca çabucak bitiyor. Herşey hazırsa sadece yerleştirmesi kalıyor.
Sagol canm inş benmde çıkar:)Benim 2 aylıkken de vardı o zaman çıkmıştı.
Aynen bende
Bende botanik eczaneden sodasan bebek deterjanı alacaktım sonra bu ceviz sabununu mu alsam diye düşündüm aynı cevizleri 2 3 defa kullanabiliyormuşsun sanırım yoksa 500 gr hemen biterBotanik eczadan aldim canim internetten ama farkli yerler de var satan.yikadim ilk dogdugunda lazim olacak olanlari utuledim.kokusu yok yikaninca alismisiz ya mis gibi kokmasina.eger oyle istersen bebek camasir yumusaticisi kullanablrsn ama gerek yok yumusaticiya diyor ustunde ben de kullanmadim.kimyasal bisi kullanmam bu baya bitki findik gibi gorunuyor uzaktan tercihine kalmis
Bende botanik eczaneden sodasan bebek deterjanı alacaktım sonra bu ceviz sabununu mu alsam diye düşündüm aynı cevizleri 2 3 defa kullanabiliyormuşsun sanırım yoksa 500 gr hemen biter
Kasinirsa kaşıma artıyor yoksaEvet ya karnım nasıl kaşınmaya başladı
allah kabul etsin canım
Rabbim yardımcımız olsun kuzum az kaldı sabredicez kuzucuklar için
Doktor 2 hafta önce olabilir dedi doğum..
Temizliği de mayıs başı bitane abla tutup yaptırmayı düşünüyorum. Şu an dediğim gibi hiçbirşey yapmadım ağırlaştım hem de nasıl
Al bence çok geciktirmedenHadiya bendemi bole olcam 3 hafta sora.daha benim eksiklerim war alincak bide ohooo
Blackbluee1 okuyanları not alcak misin canım ben bitirdim 19. Cüzü.
Kızlar bebek artık tekmelemiyor kalça kemigime dayanıp esniyor sürekli karnım yamuk yumuk uyanık olduğunda. Sanırım bazen uyuyor bazen uyanıyor. Zayıf olduğum için mi bu kadar net görüyorum hareketleri anlamadım. Nerdeyse elleyebiliyorum çocuğu
Canım evet gittim, kendi doktorum yoktu farklı bir dr. baktı. Nst istedi, herhangi bir kasılma yada sancı çıkmadı orada. Zaten gittiğimde ağrım yoktu. Bir oluyor bi geçiyor bende anlamadım. İdrar yolları enfeksiyonu da olabilir, bebeğin ağırlığı sebebiyle de olabilir dedi. 1 saat önce de inanılmaz sızlama oldu vajina girişinde mi rahim ağzında mı bilmiyorum. Alt tarafta içerden içerden batma sızlama oldu, olduğum yerde kaldım. Neden olur ki ya..
Şu mu canım seninki stokta yok görünüyor sen kaça almıştın bu ise başka sitelerde de var https://www.botanikecza.com/sabun-cevizi-nedir#0Yok resimdeki gibi kucuk kutuda degl koca bi kutuda geliyor ve iki uc defa kullanilabiliyor ayni cevizler.az gbi geliyordu bana da siparisten once ama suan biter mi bu diye dusunuyorum:))hafif olduklari icin agirliklari pek yok miktari fazla
Yağ sürmeye devam ediyorum bakalım canımKasinirsa kaşıma artıyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?