2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebişin kafası üç hafta büyük çıktı Dr pek yorum yapmadı sadece normal doğum olmayabilir dedi. O sorun değil benim için de niye büyük acaba bı hastalığı yoktur değil mi?
Bir de kilosu 1250 olmuş 28+0 da iyi mi sizce?

korkma buyuk dıyınce aklında canlanan sey olmuyor sonra duzelıyor o durum. gayet normal. sadece normal dogumda buyuk oldugundan sıkıntı oluyor sezeryana yonlendırılıyorsun

kızlar vajina da ağrı var normal diyorum ama acıyor gibi doktora gitsem alttan mı bakar. yaşayan var mı aranızda

30. hafta sen ne dıosun agrı degıl baska bısı o ara ara sımsek cakr gıbı oluyor. acı var oturdugunda gecer gıbı. bazen vajınam yırtılır gıbı degısık turden agrıyor.

bana cumaları rapor verdi 3 yaşında oğlum var pek dinlenmeye fırsat olmuyor her fırsatta sol tarafına yat dinlen dedi. ara öğünlerine dikkat et dedi badem-ceviz vs. bu dönemlerde gerilik farkı olursa hızla ara açılabiliyormuş endişelenecek bişey yok dedi -belki ben kafaya takmıyım diye- yemekle ilgili bişi demedi ama ben zaten yememe çok dikkat ediyorum sadece dediği gibi ara öğünlerine dikkat etmiyordum 1 aydır ona çok dikkat ettm bakalım cuma günü göreceğiz ne durumda...

Kafa genelde büyük herhalde bizimde 28de kafa 30haftalik çıkmıştı.esimde kız bana benzeyecek koca kafalı olcak diyor yavruma ne diyor babası beni deli ediyor

Kizlar şok markete kuvet kova emzik yorgan alez biberon canta gelmis gidin bakin baya uygun fiyatlari.ben aldim kuvet kova nevresim takimi canta emzik agiz bezi vs.hosuma gtti
Bende daha yeni küvet aldım. Çok gerekli mi bilmiyorum ama sonuçta aldım biberona baktim plastikti. Cam olsa alacaktim. Nevresimlerin desenleri de hoşuma gitmedi

Bende daha yeni küvet aldım. Çok gerekli mi bilmiyorum ama sonuçta aldım biberona baktim plastikti. Cam olsa alacaktim. Nevresimlerin desenleri de hoşuma gitmedi

Gerekli tabi cnim nerde yikican bebisi:)
Fileyle masrapasida olsa iyiydi ama.aa olemi ben cam sandim biberonlari bakmadim acipta.daha once bimdekilerden aldim ben ama bitanede avent alicam.nie begenmedin nevresimleri bak benimki cok hosuma gitti

Gerekli tabi cnim nerde yikican bebisi:)
Fileyle masrapasida olsa iyiydi ama.aa olemi ben cam sandim biberonlari bakmadim acipta.daha once bimdekilerden aldim ben ama bitanede avent alicam.nie begenmedin nevresimleri bak benimki cok hosuma gitti
Daha renkli, canlı olsa daha çok beğenirdim. Biraz renkler soluk geldi. Ama sana hayırlı olsun canım gule gule kullanin :))) küvet de çok fazla kullanilmiyormus. Bazıları dusakabinin içinde bile yıkıyormus. O yüzden alsam mi almasam mi demistim. Kuvet güzel seffaf renk hoşuma gitti. Biberon da evet ben açıp baktım plastikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…