2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba birşey sorucam sizin göbüşleriniz ne zaman cktı 2 ay da ckmşmydı yeni hamişimde heyecanlym ondan:)
Kiloyla alakalı bi durum canım.Benim yeni yeni ufacık çıkmaya başladı 18+4üm. Programlar var meyve boyutu olarak gösteren onlardan indirip takip edebilirsin bebeginin boyutunu 2 aylıkken ahududu buyuklugundeymiş şimdi baktım senin için :) Sezerbusra21

Kızlar merhaba birşey sorucam sizin göbüşleriniz ne zaman cktı 2 ay da ckmşmydı yeni hamişimde heyecanlym ondan:)
Benim ki 10 haftalıkken minicik belliydi. Ama çok cok az boyle tayttan falan anca.. zaten aşırı zayıftım o yüzden azcik sisse bile belli oldu hemen..
Ben de senin gibi bakıp duruyordum çıkmış mi çıkmış mi diye:))

Benm gönişim birZ var şimdiden eşim cktı sanıyor merk ettim bende arada takip ediyorum sizin grubu soryim dedim:)
Bende eylül grubundayim aslında.Farklı gruplara bakıp hangi haftalarda ne gibi problemler yaşıyorlar diye bakınıyorum arada : )
Resim yükledim gebelik programları canım en beğendiğim gün gün gebelik olan . Sezerbusra21

Canm bende öle tahmn ettim cıkar heralde o zaman bende böle dar tişörtler giyerm belli olur heralde bende göbiş var biraz anlayamam herlde bebek mi karnm mı

Ben hep ileriki topiklere bakıp aaa ne güzel 32 33 hafta diyordum. Hepte yazıyordum keşke bende 30 olsam off ne zaman olcak diye şimdi de nisan annelerine bakıyorum 38 39 yine aynı şeyleri düşünüyorum

Canm bende indirm 4 tane program kullanyrm cnm memnunum bende sende benim gibimi bakysn bende bakyrm ne yapıyorlar ne gibi durum yaşıyorlar bizim içinde deneyim oluyor:)

Canm bende öle tahmn ettim cıkar heralde o zaman bende böle dar tişörtler giyerm belli olur heralde bende göbiş var biraz anlayamam herlde bebek mi karnm mı
Benim 0 karın dı o yüzden belli oldu ama 3 ay bitince zaten yavaş yavaş çıkar. Benim hamile olduğum dışardan bakınca 6 ay bitince anlaşıldı. O da kadınlar gününde aa sen hamilemisin dediler cinsiyeti belli oldu mu dediler ohooo ben 6 aylık oldum ne cinsiyeti dedim

Haha iyi demişsin demekki baya geç anlamşlar benm göbiş var biraz hemen anlaşlr zaten:)

Canm adete üç gün kala hissettim öğrendm snra ertesi gün 146 cktı yarn tekrr kan vercm evet yeniyim daha cnm
Benim gibi olmuş bende adete 3 gün kala yaptım 124 muydu neydi. 3 gün sonra yaptım 400 kusurdu Sonra da 5+3 te keseyi gördük. Kalp atışlarını 7+3 de gördük..
Benim de ilk heyecanı bi başka..

Ben hep ileriki topiklere bakıp aaa ne güzel 32 33 hafta diyordum. Hepte yazıyordum keşke bende 30 olsam off ne zaman olcak diye şimdi de nisan annelerine bakıyorum 38 39 yine aynı şeyleri düşünüyorum
Bende gözü ileriki haftalarda olan tek benmiyim diye düşünüyodum canim
Ama gerçekten ilk 10 hafta geçmek bilmiyor zaman sanki yavas akiyor..

Sonra da hızlanıyor galiba.Ama ne mutlu ki bize sabirsizda olsak güzel tatlı bekleyişler..

Benim gibi olmuş bende adete 3 gün kala yaptım 124 muydu neydi. 3 gün sonra yaptım 400 kusurdu Sonra da 5+3 te keseyi gördük. Kalp atışlarını 7+3 de gördük..
Benim de ilk heyecanı bi başka..
Evet bende çok heyecanlym:) aynı cnm nerdeyse olmş durumumuz bende pazar günü gidcm dr keseyi belki görürüm dyr bakalm cnm senn cinsiyet ne bu arada:)

Canım hiç bir zaman dilimi geçmiyor sanıyosun 1. Trimester bitti diyosun en rahat 2. Trimester.
3 zaten benim için su an sıkıntılı zor geçiyor yani en zoru sonlarmıs. Ama hep bişeyleri beklemekle geçiyor birde bakmışsın ki bitmiş. Tadını çıkarmak lazım..

Bn 6+3te hem kese hem kalp atışı duydum canim ilk ultrasona girişte.Hatta tek kese görmeyi bekliyorduk kalp atışı surpriz oldu.Ve 6+5ten 16.haftaya kadar kustum
2 3 haftadır iyiyim şükür çok zordu oncesi. Yani demem o ki şuanda kusmuyosan güzel beslen.Yemek isteyipte yiyememek yada özene bozene yediğin şeyi çıkarmak,yemekle dakikalarca bakışmak yesem mi yemesem mi durumları çok kötü Sezerbusra21

Canm zor bulantı ya bakalm benm nasl olcak senn cinsiyet ne cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…