2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Erkek belirtleri neydi cnm bulantı varmydı:) sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil rabbim sağlıklı versinde ama kaynanamn mahallesinde bir erkek bebek var çok sevyrm hatta ona benzesin isterm ondan sordm:)

Valla canım belirti olarak bulantı her hamilelikte oluyor ama ben toplasan 3 kere kusmusumdur. Çok bulantı yaşamadım. Ve hiç ekşi yemedim. Daha çok tatlı yedim.. öyle diyim

Benmde agryr cnm sızlıyor böle onlar sayesinde anlamştm :))
hadi bakalım hayırlısı olsun öğrenince cinsiyetini yazarsın bana da..
ya da sormak istediğin bişey olursa istediğin zaman mesaj atıp sorabilirsin. Inşallah allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder. Sende bize dua et zira doğuma az kaldı. Heyecan korku hepsi bir arada..

Canm zor bulantı ya bakalm benm nasl olcak senn cinsiyet ne cnm:)
Benim kız canım.Ben ilk haftalarda hep eksi yedim limonlu limonlu.Ama artık hep tatlı istiyo canım çikolata pasta kek puding gözümün önünden geciyo
Bide mevsimi olmayan meyveleri istiyorum nedense eşimde sağolsun buluyor biyerlerden ama mevsimindeki gibi tatları güzel olmuyor malesef ne umdum ne buldum oluyor insan

Benden 3 hafta ondesin cnm.hazirliklar tamam mi?varmi daha eksigin?

Tabi sölerm cnm sağol amin inş hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza sen daha öndesin ama :) inş saglıklı doğumun gerçekleşir canm bebegni hayırlısıyla kucagna alırsın inş :)kuzenmde yaptı doğum hep dua etmiş rahat geçmiş doğmu snra dedi çıktktan snra öle bir rahatladm ki sizinde öle olur inş canm bol bol dua et cnm :))

Benden 3 hafta ondesin cnm.hazirliklar tamam mi?varmi daha eksigin?
Evet ama bebek 2 hafta daha önden gidiyor 32+3 üm ama ultrasonda 34.. eksik alınacak bişey kalmadı..
sadece çantayı hazırlıcam. Şu an hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı bi güç kuvvet bulursam yapacam ams hiç halim yok

Amin inşallah hepimizin ki canımım

Haha aynen herşeyin zamanı var sırf o yüzden mevsiminde olmayan meyveler daha pahalı görmüştüm haberde hamileler için asam meyve mağazası açmş mevsmde olmayan meyvelr 40 0 felan pahalı yani herkes birşeyleri paraya çevrmeye clşyr ne akdr kötü
Vallahi bemm arada tatlı çekiyor cnm ekşi hiç çekmedi maşallah kızına cnm kız bebeklerde çok tarlı hoş geldin bebek videolarnı izlyrm o kadr tatlılar ki insan dayanamıyor hemen doğan istyr

Hadiya o derecemi agirlastin cnm?demek 34 gorunuyor.oyle olunca dogumda daha erkenmi oluyor ?temizlik yaptinmi?

Hadiya o derecemi agirlastin cnm?demek 34 gorunuyor.oyle olunca dogumda daha erkenmi oluyor ?temizlik yaptinmi?
Doktor 2 hafta önce olabilir dedi doğum..
Temizliği de mayıs başı bitane abla tutup yaptırmayı düşünüyorum. Şu an dediğim gibi hiçbirşey yapmadım ağırlaştım hem de nasıl

Kızlar Merhaba ben döndüm aranıza

Herkes iyidir umarım bebişleriniz de sağlıklıdır biz neredeyse 31 haftalık olduk Bebişim iyi gidiyor şimdilik umarım sorun çıkmadan alırız kucağımıza
canim hoşgeldin şükür kavusturana iyi olmaniza çook sevindim . Benim tansiyonum çıktıkca seni düşünüyordum hep yazamıyorda inşallah iyilerdir diye

O kadar yorulmama ragmen düşünmekten uyuyamiyorum artik sürekli rüyamda ya eksiklerle , ya doktorlarla ugrasiyorum . Randevu icin ile gittik artik doktor da karar kıldık . Bebegin keyfi yerinde dedi rahim kapalı erken doğum riski yok dedi . Tansiyon takibine devam ediyorsun önemli hemen haber veriyveriyorsun yukselince dedi . Bugün 36 haftalik gebemin bir haftadir tansiyonu düşmedi dogumum var dedo . Bir iki günde bile belli eder ödeme kilona dikkat et dedi .nts girdim kan ve idrar tahlili verdim . Sonuclari beklemeden döndük eşimin okulda toplantisi cikti. doktorum mesaj atacak inşallah iyidir devlette idrarda + 1 protein çıkmıştı bide saglik ocagindaki takiptede idrarda enfeksiyon çıktı inşallah bu sefer temiz cikar sonuçlar . Bu arada bebegimin odasini aldik şükür ildeki çilek Mobilya sevdigimiz seriler gec gelecek diyince teşhirdekini indirim yaptı onu aldik icimize sindi ama şükür artik inşallah sorunda olmaz . Uyuyamadim uykularum kaçıyor sürekli aklima birsey takmaktan . Simdide bebek arabasini taktim ruyamda bebek arabasina bakiyom eksik cok daha yeni alışverişe başladık böyle olacaksa yandim

Kizlar bu arada nst dogumhane katindaydi . Beklerken doktorum geldi yan odaya girdi kontrolle odadakiler cikti . Yanımızda konuşurken duydum . Herhalde gebenin kardesi kac gecelik koydunuz bir tanemi dedi . Kayinvalidesi galiba 2 tane ama islandi o desistirdik dun dedi . Gebenin esine git gecelik al gel dedi . eeşime döndüm 2 gecelik yetmiyor mus bak dedim . Ben bir gecelik bir pijama takimi almayi düşünüyordum . Yedek almak lazim demek . . Doktor çıktı 7cm açılma var iyi gidiyor yürüsun comelip kalsin dedi ben bi stres yaptim esimim elini sıkmısim . Eşim sakinnnn ol sen doğum yapmiyon nts geldik biz rahatlrahatla dedi
Beklemek zor geldi simdiden . Rabbim hepimize hayırlı , rahat , kolay doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…