- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.401
Erkek belirtleri neydi cnm bulantı varmydı:) sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil rabbim sağlıklı versinde ama kaynanamn mahallesinde bir erkek bebek var çok sevyrm hatta ona benzesin isterm ondan sordm:)
Sağol canm amin evet haklsn bende göbiş var heralde erken çıkar karnım :)Meraba canim:)Allah tamamina erdirsin cnim.kisiden kisiye degisir gobusun cikmasi cnm.cok zayif hamile kalanda hic belli olmaz kiloluda hemen cikar.bunyeye bagli yani.
Şuan bende tatlı yiyorum ekşi yok benm hamileliğim sennkine baya benziyor :)Valla canım belirti olarak bulantı her hamilelikte oluyor ama ben toplasan 3 kere kusmusumdur. Çok bulantı yaşamadım. Ve hiç ekşi yemedim. Daha çok tatlı yedim.. öyle diyim
Aynen benziyor..Şuan bende tatlı yiyorum ekşi yok benm hamileliğim sennkine baya benziyor :)
Benmde agryr cnm sızlıyor böle onlar sayesinde anlamştm :))Aynen benziyor..
Senin haftalarında göğüslerim çok ağrıyordu merdiven inerken bile acaip ağrıyordu 1 hafta falan sürdü sonra geçti. E
hadi bakalım hayırlısı olsun öğrenince cinsiyetini yazarsın bana da..Benmde agryr cnm sızlıyor böle onlar sayesinde anlamştm :))
Benim kız canım.Ben ilk haftalarda hep eksi yedim limonlu limonlu.Ama artık hep tatlı istiyo canım çikolata pasta kek puding gözümün önünden geciyoCanm zor bulantı ya bakalm benm nasl olcak senn cinsiyet ne cnm:)
hadi bakalım hayırlısı olsun öğrenince cinsiyetini yazarsın bana da..
ya da sormak istediğin bişey olursa istediğin zaman mesaj atıp sorabilirsin. Inşallah allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder. Sende bize dua et zira doğuma az kaldı. Heyecan korku hepsi bir arada..
Tabi sölerm cnm sağol amin inş hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza sen daha öndesin ama :) inş saglıklı doğumun gerçekleşir canm bebegni hayırlısıyla kucagna alırsın inş :)kuzenmde yaptı doğum hep dua etmiş rahat geçmiş doğmu snra dedi çıktktan snra öle bir rahatladm ki sizinde öle olur inş canm bol bol dua et cnm :))hadi bakalım hayırlısı olsun öğrenince cinsiyetini yazarsın bana da..
ya da sormak istediğin bişey olursa istediğin zaman mesaj atıp sorabilirsin. Inşallah allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder. Sende bize dua et zira doğuma az kaldı. Heyecan korku hepsi bir arada..
Evet ama bebek 2 hafta daha önden gidiyor 32+3 üm ama ultrasonda 34.. eksik alınacak bişey kalmadı..Benden 3 hafta ondesin cnm.hazirliklar tamam mi?varmi daha eksigin?
Tabi sölerm cnm sağol amin inş hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza sen daha öndesin ama :) inş saglıklı doğumun gerçekleşir canm bebegni hayırlısıyla kucagna alırsın inş :)kuzenmde yaptı doğum hep dua etmiş rahat geçmiş doğmu snra dedi çıktktan snra öle bir rahatladm ki sizinde öle olur inş canm bol bol dua et cnm :))
Haha aynen herşeyin zamanı var sırf o yüzden mevsiminde olmayan meyveler daha pahalı görmüştüm haberde hamileler için asam meyve mağazası açmş mevsmde olmayan meyvelr 40 0 felan pahalı yani herkes birşeyleri paraya çevrmeye clşyr ne akdr kötüBenim kız canım.Ben ilk haftalarda hep eksi yedim limonlu limonlu.Ama artık hep tatlı istiyo canım çikolata pasta kek puding gözümün önünden geciyo
Bide mevsimi olmayan meyveleri istiyorum nedense eşimde sağolsun buluyor biyerlerdenama mevsimindeki gibi tatları güzel olmuyor malesef ne umdum ne buldum oluyor insan
Evet ama bebek 2 hafta daha önden gidiyor 32+3 üm ama ultrasonda 34.. eksik alınacak bişey kalmadı..
sadece çantayı hazırlıcam. Şu an hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı bi güç kuvvet bulursam yapacam ams hiç halim yok
Doktor 2 hafta önce olabilir dedi doğum..Hadiya o derecemi agirlastin cnm?demek 34 gorunuyor.oyle olunca dogumda daha erkenmi oluyor ?temizlik yaptinmi?
canim hoşgeldin şükür kavusturana iyi olmaniza çook sevindim . Benim tansiyonum çıktıkca seni düşünüyordum hep yazamıyorda inşallah iyilerdir diyeKızlar Merhaba ben döndüm aranıza
Herkes iyidir umarım bebişleriniz de sağlıklıdır biz neredeyse 31 haftalık oldukBebişim iyi gidiyor şimdilik umarım sorun çıkmadan alırız kucağımıza
allah kabul etsin canımBebişlerimiz için Kuran hatmi yapıyoruz canım herkese bir cüz dağıttık
Rabbim yardımcımız olsun kuzum az kaldı sabredicez kuzucuklar içinBndede nefes darligi basladi cnm
Benim 2 aylıkken de vardı o zaman çıkmıştı.Kızlar merhaba birşey sorucam sizin göbüşleriniz ne zaman cktı 2 ay da ckmşmydı yeni hamişimde heyecanlym ondan:)
20.haftadan sonra diyebilirimBenm gönişim birZ var şimdiden eşim cktı sanıyormerk ettim bende arada takip ediyorum sizin grubu soryim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?