2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
29 haftada benimki 1300 kusur gramdi. Bebeğin biraz ilerde gidiyor gibime geldi ama yapıyla da alakalı olabiliyor

ben küveti baya uzun bi süre kullanmıştım

Canım bende haftaya gidicem daha gidemedim senin 25 haftalıkken kaçtı benim de önden gidiyor merak ettim bir aydır gitmiyorum meraktan Çatlıycam bende

bence çok değil benim o haftada 1800 dü. şuanda 2040 kg. ve bikaç gün ileri gözüküyor problem yok diyor dr.

Hanımlar Ayşe Öner in şöyle bir tavsiyesi var ben denemeyi düşünüyorum.İçinizde duyan deneyen olmuşmuydu?
ben lansinoh almıştım onu kullanırım mustela yerine.

Emzirmeye başladıktan sonra göğüs uçlarınızın yara olmasını istemiyorsanız ya da az bir hasarla atlatayım diyorsanız; hamileliğinizin yaklaşık 34. haftasından itibaren başlayarak Göğüs Ucu Kabalaştırma çalışması yapabilirsiniz. Nasıl mı oluyor? Sabahları içeriğinde 80 derece alkol olan bir kolonya ile göğüs uçlarınızı silin, akşam yatmadan önce de Mustela Göğüs Ucu kremini kullanın..

Ben kremi aldım kullanmayi dusunuyodüş ileriki haftalarda ama alkolü yeni duydum yani yıpratıyor mu göğüs ucunu şimdiden o anlamda sanırım

Ben kremi aldım kullanmayi dusunuyodüş ileriki haftalarda ama alkolü yeni duydum yani yıpratıyor mu göğüs ucunu şimdiden o anlamda sanırım

bende öyle anladım, kitabında da yazıyor Ayşe Hanımın. memeyi alıştırmak için heralde alkolle sildiriyor önce.

İlerde olunca normal beklenenden dahamı erken dogar acaba
Benim ilk hamileliğimde de 2 hafta öndeydi ama 40+5 te normal doğum yaptım. 3860 doğdu. Şimdi de 10 günden faZla önde. Dr 3800 den aşağı doğmaz dedi ve sezaryen olacak doğum dedi. Erken doğum riskinden hiç bahsetmedi. Özellikle kafası önde dedi normal zor olur dedi. İlla normal doğum dersen iğneyi erken bırakırsın 38 de çatı muayenesi yaparız uygunsa ozaman düşünürüZ normal doğumu dedi...

aman dr.ların hepsi sezeryan istiyor artık hiç takılma onlara. artık son haftalarda muayenelerde tam belli olur, şimdiden hiç düşünme.
Suyunda çoğalmış tatlı kesinlikle yasak dedi ki ben öyle dedigi gibi baklavalar tatlilar yiyen biri degilim gunde 1 cikolata yerin iste biraz da dondurmayi fazla kacirdim galiba bu ara meyve bide hani tatlıyı kesmem demek bunlari kesmem demek yoksa tepsi tepsi tatli yiyen biri degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…