- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.481
29 haftada benimki 1300 kusur gramdi. Bebeğin biraz ilerde gidiyor gibime geldi ama yapıyla da alakalı olabiliyorKızlar 29 haftalik gebeyim ilk bastan beri önde gidiyor ama bugun kontrolde doktor 1600 gr olmuş normal dogumun riske giriyor dedi cok mu kilosu çogu ölçümü 32 hafta yaziyor daha doguma cok gibi geliyordu 32 haftayi görünce bi an korktum daha hicbiseyi hazir degil
Hızla açılıyor derken ? Kötü anlamda mi ? Inşallah bi sorun olmaz ya
Daha renkli, canlı olsa daha çok beğenirdim. Biraz renkler soluk geldi. Ama sana hayırlı olsun canım gule gule kullanin :))) küvet de çok fazla kullanilmiyormus. Bazıları dusakabinin içinde bile yıkıyormus. O yüzden alsam mi almasam mi demistim. Kuvet güzel seffaf renk hoşuma gitti. Biberon da evet ben açıp baktım plastikti
Yaevet kötü anlamda umarım böyle olmaz.
İlerde olunca normal beklenenden dahamı erken dogar acaba29 haftada benimki 1300 kusur gramdi. Bebeğin biraz ilerde gidiyor gibime geldi ama yapıyla da alakalı olabiliyor
Anladim canim baya var o zamanben 37 ye kadar devam canım
Canım bende haftaya gidicem daha gidemedim senin 25 haftalıkken kaçtı benim de önden gidiyor merak ettim bir aydır gitmiyorum meraktan Çatlıycam bendeKızlar 29 haftalik gebeyim ilk bastan beri önde gidiyor ama bugun kontrolde doktor 1600 gr olmuş normal dogumun riske giriyor dedi cok mu kilosu çogu ölçümü 32 hafta yaziyor daha doguma cok gibi geliyordu 32 haftayi görünce bi an korktum daha hicbiseyi hazir degil
Eğer hep böyle ilerden gidiyorsa erken olabiliyorİlerde olunca normal beklenenden dahamı erken dogar acaba
Kızlar 29 haftalik gebeyim ilk bastan beri önde gidiyor ama bugun kontrolde doktor 1600 gr olmuş normal dogumun riske giriyor dedi cok mu kilosu çogu ölçümü 32 hafta yaziyor daha doguma cok gibi geliyordu 32 haftayi görünce bi an korktum daha hicbiseyi hazir degil
Rica ederim cnm.canta almadiysan onuda al.28 lira.cok phali bebek cantalari
24 teyken 970 felandi canımCanım bende haftaya gidicem daha gidemedim senin 25 haftalıkken kaçtı benim de önden gidiyor merak ettim bir aydır gitmiyorum meraktan Çatlıycam bende
ay inşallah doktor bu gidisle normal dogum cok zorlucak deyince korktumbence çok değil benim o haftada 1800 dü. şuanda 2040 kg. ve bikaç gün ileri gözüküyor problem yok diyor dr.
Ben kremi aldım kullanmayi dusunuyodüş ileriki haftalarda ama alkolü yeni duydum yani yıpratıyor mu göğüs ucunu şimdiden o anlamda sanırımHanımlar Ayşe Öner in şöyle bir tavsiyesi var ben denemeyi düşünüyorum.İçinizde duyan deneyen olmuşmuydu?
ben lansinoh almıştım onu kullanırım mustela yerine.
Emzirmeye başladıktan sonra göğüs uçlarınızın yara olmasını istemiyorsanız ya da az bir hasarla atlatayım diyorsanız; hamileliğinizin yaklaşık 34. haftasından itibaren başlayarak Göğüs Ucu Kabalaştırma çalışması yapabilirsiniz. Nasıl mı oluyor? Sabahları içeriğinde 80 derece alkol olan bir kolonya ile göğüs uçlarınızı silin, akşam yatmadan önce de Mustela Göğüs Ucu kremini kullanın..
ay inşallah doktor bu gidisle normal dogum cok zorlucak deyince korktum
Ben kremi aldım kullanmayi dusunuyodüş ileriki haftalarda ama alkolü yeni duydum yani yıpratıyor mu göğüs ucunu şimdiden o anlamda sanırım
Bana mantıklı geldibende öyle anladım, kitabında da yazıyor Ayşe Hanımın. memeyi alıştırmak için heralde alkolle sildiriyor önce.
Benim ilk hamileliğimde de 2 hafta öndeydi ama 40+5 te normal doğum yaptım. 3860 doğdu. Şimdi de 10 günden faZla önde. Dr 3800 den aşağı doğmaz dedi ve sezaryen olacak doğum dedi. Erken doğum riskinden hiç bahsetmedi. Özellikle kafası önde dedi normal zor olur dedi. İlla normal doğum dersen iğneyi erken bırakırsın 38 de çatı muayenesi yaparız uygunsa ozaman düşünürüZ normal doğumu dedi...İlerde olunca normal beklenenden dahamı erken dogar acaba
Suyunda çoğalmış tatlı kesinlikle yasak dedi ki ben öyle dedigi gibi baklavalar tatlilar yiyen biri degilim gunde 1 cikolata yerin iste biraz da dondurmayi fazla kacirdim galiba bu ara meyve bide hani tatlıyı kesmem demek bunlari kesmem demek yoksa tepsi tepsi tatli yiyen biri degilimaman dr.ların hepsi sezeryan istiyor artık hiç takılma onlara. artık son haftalarda muayenelerde tam belli olur, şimdiden hiç düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?