2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canim bebislerimiz icin wurdurcaz napcaz sık dişini hemen biticek sonucta saniyelik bisey. ignenin zarari yok bebegin herhangi bir erken gelme durumu olursa cigerleri gelissin diye yapilyo. kuveze falan alinmasin diye anladinmi annesi senin we bebegin icin onlem cokta guzel yapmis doktorun

1. Doktorlarin keyfi isteginden bahsettim sizin değil. Isterseniz sirtinizdan sezeryanla dogurun hic muhim degil umrumda da degil.
2. Cevap yazdigim arkadasa izin degil tavsiyede bulundum. Bunu yasayan ve normal oldugu icin şükreden insanlar var. Insanin kotu seyler duyunca soka ugrayip herseyi kabul etme psikolojine girdigini biliyoruz. Benim tavsiyem farkli doktordu. Siz tek doktora gidin kesilin bicilin dedigim gibi zerre umrumda degil. Karisma baski degil tavsiye bunlar . Ve tekrar soyluyorum keyfi olarak sezeryan yapan binlerceeeeeeee doktor var. Tamamen keyfi olarak. Siz bana karismayin lutfen. Muhattap olmak istemiyorum. Görmezden gelecegim mesajlarinizi agzinizi yormayin emi

size karisan mi var pardon? Cok uzuldum benimle muhattap olmak istememenize...sizin tuy dokucu kreminizi zararli oldugunu bildigim halde bu kadar israr etmedim sen bilirsn ama kimyasal var zararli dedim.ben insanlara karismam.cati darligi konusunda ayri hassasim catin asiri dar daha sokmadan kemigini hissediyorm denmis arkadasa oyle hatirliyorum egri de denmis.bu kadar yalan soyleyecek doktor biraksin o doktorlugu zaten.arkadas zaten sezaryeni kabul etmekte zorlaniyor ve korkuyor yardimci olmak yerine kesilip bicileceksin modunda konusmaya gerek yok.kendisi demis yazdiklarinizdan etkilendigini korkusunun katlandigini.her neyse bence artk su saatten snra kimse dogum tavsiyesinde bulunmasin herkes dogursun dogurdum diyip dogum hikayesini anlatsin bekliyoruz.size iyi gunler

Yorumuma atlamak mesela karismak olmuyor mu ayrica tuy dokucu krem içeriğinde kalsiyum tyiglokat ve baryum sülfür maddelerini barındırdığı için tehlikeli deniyor. Ama bu maddeler ile yapılmış bir deney yok. Yani kategori C. Kategori C durumunda da gebeliğin 6.ayindan sonra risk az deniyor. Ve ben kimseye yaaa bana karismayin yeaa kafasinda değildim tek tek açıkladım. Yinede tekrar sorayim dedim. Beni takip etmezseniz caniniz sıkılmaz boyle seylerle :)))) iyi sohbetler.

Kızlar bugün doktora gittim.moralim bozuldu 35+1im bebek 2460 gram 47 santim çıktı doktor boyu normal kilosu az yine iyi beslenmemissin dedi .bel çevresi bir hafta geri çıktı. Neden yürüyüş yapınca bu bebek zayıflıyor bi kere daha yürüyüş yaptığımda aynısı olmuştu. Bu defa bebeğin kafası ilerde çıktı 3 gün .önemli değil bebeği kalıp gibi düşünme her yerinden aynı ölçüde kilo almaz her bebek de aynı değil dedi . Nst normal çıktı . Kontrolleri haftada bire düşürdü . Haftaya tekrar gideceğim.

'Atlanmak' istemiyorsaniz buraya yazmicaksiniz.o zaman ben buraya saydirayim cevap verene atlama diyim.usluplu yazarsak duzeltme ihtiyaci hissetmem merakli degilim polemige girmeye ki ilk defa yaptigim bi sey.kremi de istediginz yerinize surun beni ilgilendirmiyor ben o sabiye etki eder diye dedim size kalmis.neyse uzatmaya gerek yok Allah herkesin gonlune gore hayirli dogumlar versin

Sıkma canını her bebek farklı. Bu hafta boyle olur haftaya da duzelir insallah. Son haftalarda cok hizli kilo alıyorlarmış. Kapatir o farki bence. Sen moralini bozma

Canım yürüyüşte yoruluyorsan belki ondan fır yendiğini yakıyordur belki metabolizma bol bol dinlen protein ağırlıklı beslen diğer kontrolünde inşlah almış olur baş çevresi önemli değilmiş bgn benim doktorum da öyle söyledi önde olabilir normal dedi sadece 102 cm geçince sanırım sezeryan oluyormuş

ayni kuzum benim bebisle kilosu. bende sen gibi uzuldum doktor ama geri falan demedi bana kilosu boyu gayet iyi dedi bana az geldi sadce zaten bu doktorlarida anlamiyorum ya soyluyolar soyluyolar doguma surda bisey kalmamis sonrada bisi yok uzulcek diyolar ben takintiliyim hemen herseye uuzulebiliyorum deme o zaman kotu bisey yoksa demi ama

Yaptır dese yaptirirdim da ben ondan dedim canım.senin gibi benim de için rahat etmezdi.acaba neden yazdı der der dururdum.en iyisi yaptırıp rahatlamak

ben de bir süredir çok terliyorum incecik bi nevresim alıyorum o bile fazla geliyor asıl doğumdan sonra 10 numara terlicez
Ben de çok terliyorum ya sacim basim ter icinde kaliyor ve afedersiniz bacak aralarim terden su gibi oluyor. Bi kalkiyorum su mu geldi acaba diye her gece ayni panik. Demekki dogum yaz sonuna gelse yanmistim.

ben de bir süredir çok terliyorum incecik bi nevresim alıyorum o bile fazla geliyor asıl doğumdan sonra 10 numara terlicez
olsun canim dogumdan sonra o lohusa terini ne kadar cok atarsak o kadar iyi allahtan yaz bebegi olyo bizim minnaklar terledikce dusumuzu aliriz. ilk oglumda kis bebegiydi terliyodum lohusa teri atiyodum yani inan ustumu cikarirken hasta olmaktan korkuyodum surekli sirtima hawlu koyuyoduk. terleme iyidir hastalik bisi birakmaz demisti doktorum sadce teri ustunuzde sogutmayin sık sık atlet kilot degistirin elbise degistirin cok bunalirsanda dus alirsin

Ben de çok terliyorum ya sacim basim ter icinde kaliyor ve afedersiniz bacak aralarim terden su gibi oluyor. Bi kalkiyorum su mu geldi acaba diye her gece ayni panik. Demekki dogum yaz sonuna gelse yanmistim.

Bende 30 haftaligim ama ayniyim. Sahurda bi tisort degistiriyorm sabah bi daha degistiriyorum. Esim de oruc tuttguu icin üşüyor cok zitiz su ara. Dun yagmur yagarken pencereleri actim serin serin uyudum cok iyi geldi. Gece soguk suyla abdest alip yatiyorum o bi sure serin tutuyor beni sizde deneyebilirsiniz. Birde bende agir yorgan hobisi var nevresim carsaf pike ortunup uyuyamiyorum

dün bende korktum ayni sen gibi canim temizlik yaptim duramadim yine bi gayrette yemek yaptim bacaklarimin arasi bi islanmis ayyy suyummu geldi diye bi panik oldum sonra bi baktim sirdim göl gibi ter. yuzum domates bi dus aldim ciktimda kendimr geldim

Evet canım baya yoruluyorum aslında . Yürüyüşü yine bırakacağım o zaman :/

Seninkinin boyu kaç çıkmıştı canım ? Evet insan üzülüyor.bana 2700 3000 kilo civarı doğacak gibi dedi az geldi bana üç kiloyu geçmesini istiyorum

Kizlarr hastane icin hazirladiklarim :) hediyelikler, cikolatalar, masa panosu, kapi susu bir de badem sekeri alacagim. Serbetlik ve minik kadehlerini aldik simdilik kutusunda, onlar da bir ara yikanacak insallah. Ha bir de kitap ayraci hazirladim ama su an annemde oldugum icin yukleyemiyorum, eve gidince onu da paylasabilirim :)

Eklentiler

• Screenshot_20180518-132810.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…