2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hepsi cok güzeller maşallah.

sabah 11 de hacışeriften bebek çikolatası almıştım ama bebek ismine Serhan yazdırıcağıma ilk oğlumun adı Selim yazdırmışım şaka gibi az önce farkettim Allahtan tam kargoya vereceklerken tekrar ambalaj değişikliği yapacaklar sağolsunlar başka bi yer olsa hayatta böyle yardımcı olmazdı kızlar çikolata alacaksanız burdan alın :)

çok güzel olmuş hepsi eline sağlık ben de haftaya tamamlamış olurum bu süs hediye işlerini

ben de 35+3 te gittiğimde 2440'tı sonraki hafta çok iyi toparlamıştım sen de toparlayabilirsin yürüyüşü filan boşver yemek yiyip yat :) sonra zaten yatmaya da fırsat bulamıcaz seninle bu 1 hafta gerilik aynı benimki toparlanıyor gibi inş. haftaya gittiğimde nsl olcak merak ediyorum

benim fena iştahım var yemek yerken bile sonra ne yesem diye düşünüyorum bebeğinin kilosu nsl?

Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Nasıl oldunuz inşallah sıkıntı yoktur bebeğin nasıl güzel anne paniğim şumu bumu derken telaş yaparken haklı çıktın erken geldi minisin

Seninkinin boyu kaç çıkmıştı canım ? Evet insan üzülüyor.bana 2700 3000 kilo civarı doğacak gibi dedi az geldi bana üç kiloyu geçmesini istiyorum
benim bi tane tazmanya canavari wardi yanimda boyu uzun dedi santimini solediysede hatirlamiyorum canim bana da aynini soledi 3 kiloyu bulur kilosu dedi bende neden o zaman erken almayalim agri sanci bir belirti olana kadar bekleyelim normal doqum gunune kadr dedim bilmiyorum bana kalsa 22 hazirana kadar beklemek istiyorum cunku her bebegin gelce gun baska oglum ilk 3.800 dogdu 40 hafta doldu oyle sezeryan dogdu ki bu bebegim zayif olursa cok direnci dusuk olur bakimi zor olur tekim bide diye uzuldum ben canim yine uzuntu coktu bana yine bak tamam saglikli olsun zayif olmasi onemli degil diyoruz ama annelik iste niye eksik olsun kilosu ben onun icin herseye dikkat ediyorum zararli ne warsa yemiyorum icmiyorum tek onun icin

Seninkinin boyu kaçtı canım ? Evet senle aynıyız aslında yürüyüşü bırakınca baya toparlamisti hatta ilerde bile gözüküyordu . Neyse toparlandı yürüyüş yapayım dedim yine düştü ne yapıyım.göbeği popoyu bbuyutecez bebis için

benim fena iştahım var yemek yerken bile sonra ne yesem diye düşünüyorum bebeğinin kilosu nsl?
2500 canm dedi doktor iste carsamba gunu ben aglaya aglaya kendimi mahfettim o gun bakamiyom bebegime diye. bende istahsizim aksine yesemde olur yemesemde ama zorluyom kendimi yawrum icin sut peynir yogurt meywe su bunlara cok dusuyorum

Bana 11 haziranda alırız dedi bebeği on gün önce yani aslında araya bayram girmese çok iyi olacaktı bayramda bebek gelmeye kalkarsa doktorum yok Burda yoksa anne karnındaki günler çok değerli

Bana 11 haziranda alırız dedi bebeği on gün önce yani aslında araya bayram girmese çok iyi olacaktı bayramda bebek gelmeye kalkarsa doktorum yok Burda yoksa anne karnındaki günler çok değerli
Canım yürüyüşü bırak boşver ztn sonra yorulacaksın aldığın kiloları verirsin bol bol süt ve kaşar peyniri ye

Canım yürüyüşü bırak boşver ztn sonra yorulacaksın aldığın kiloları verirsin bol bol süt ve kaşar peyniri ye
Öyle yapacağım canım. Ne yesem kardır bebise zaten doğdoğduktan sonra odemleri de verip 300 gram falAn zayifliyorlarmis.biraz tombul olsun ya.:)ben erken doğmuşum 1.900gram annem çok zorlanmış bende .

geçen hafta söylemedi boyunu ama 35+3 ken 47 cm demişti az kaldı zaten inan sonra kendiliğinden gidiyor kilolar anlamıyorsun bile

2500 canm dedi doktor iste carsamba gunu ben aglaya aglaya kendimi mahfettim o gun bakamiyom bebegime diye. bende istahsizim aksine yesemde olur yemesemde ama zorluyom kendimi yawrum icin sut peynir yogurt meywe su bunlara cok dusuyorum
kendini neden üzüyorsun en önemlisi sağlıklı olması benim bebiş de hep geriden geliyordu ama kendimizi üzemeye gerek yok bazen sen ne kadar uğraşırsan uğraş bebek kilo almıyor bu hep senden kaynaklı değil ki doktorum da bunu demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…