- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.261
benim bir de göğüs altım pişik olmuş yaBen de çok terliyorum yasacim basim ter icinde kaliyor ve afedersiniz bacak aralarim terden su gibi oluyor. Bi kalkiyorum su mu geldi acaba diye her gece ayni panik. Demekki dogum yaz sonuna gelse yanmistim.
Hepsi cok güzeller maşallah.Kizlarr hastane icin hazirladiklarim :) hediyelikler, cikolatalar, masa panosu, kapi susubir de badem sekeri alacagim. Serbetlik ve minik kadehlerini aldik simdilik kutusunda, onlar da bir ara yikanacak insallah. Ha bir de kitap ayraci hazirladim ama su an annemde oldugum icin yukleyemiyorum, eve gidince onu da paylasabilirim :)
Eki Görüntüle 2147673 Eki Görüntüle 2147677 Eki Görüntüle 2147678 Eki Görüntüle 2147679 Eki Görüntüle 2147680
çok güzel olmuş canım nerde ve kaça yaptırdın?
Ah bu kız anneleri insanı özendiriyorsunuz pembiş pembiş
çok güzel olmuş hepsi eline sağlık ben de haftaya tamamlamış olurum bu süs hediye işleriniKizlarr hastane icin hazirladiklarim :) hediyelikler, cikolatalar, masa panosu, kapi susubir de badem sekeri alacagim. Serbetlik ve minik kadehlerini aldik simdilik kutusunda, onlar da bir ara yikanacak insallah. Ha bir de kitap ayraci hazirladim ama su an annemde oldugum icin yukleyemiyorum, eve gidince onu da paylasabilirim :)
Eki Görüntüle 2147673 Eki Görüntüle 2147677 Eki Görüntüle 2147678 Eki Görüntüle 2147679 Eki Görüntüle 2147680
Kızlar bugün doktora gittim.moralim bozuldu 35+1im bebek 2460 gram 47 santim çıktı doktor boyu normal kilosu az yine iyi beslenmemissin dedi .bel çevresi bir hafta geri çıktı. Neden yürüyüş yapınca bu bebek zayıflıyorbi kere daha yürüyüş yaptığımda aynısı olmuştu. Bu defa bebeğin kafası ilerde çıktı 3 gün .önemli değil bebeği kalıp gibi düşünme her yerinden aynı ölçüde kilo almaz her bebek de aynı değil dedi . Nst normal çıktı . Kontrolleri haftada bire düşürdü . Haftaya tekrar gideceğim.
günaydin guzeller anneler
istahsiz olan yemek yemeden duran warmi aranizda ben niye bu hamilelikte boyleyim kendime cok kiziyorum saat kac oldu daha agzima bisi koymadim ac karnina olan kan ilacimi ictim bekliyorum sanki onume kahwalti tabagi gelcekbebegin hareketlerini cok takmis durumdayim mutsuzm mutsuzummmmm
Nasıl oldunuz inşallah sıkıntı yoktur bebeğin nasıl güzel anne paniğim şumu bumu derken telaş yaparken haklı çıktın erken geldi minisinKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
benim bi tane tazmanya canavari wardi yanimda boyu uzun dedi santimini solediysede hatirlamiyorum canim bana da aynini soledi 3 kiloyu bulur kilosu dedi bende neden o zaman erken almayalim agri sanci bir belirti olana kadar bekleyelim normal doqum gunune kadr dedim bilmiyorum bana kalsa 22 hazirana kadar beklemek istiyorum cunku her bebegin gelce gun baska oglum ilk 3.800 dogdu 40 hafta doldu oyle sezeryan dogdu ki bu bebegim zayif olursa cok direnci dusuk olur bakimi zor olur tekim bide diye uzuldum ben canimSeninkinin boyu kaç çıkmıştı canım ? Evet insan üzülüyor.bana 2700 3000 kilo civarı doğacak gibi dedi az geldi bana üç kiloyu geçmesini istiyorum
Seninkinin boyu kaçtı canım ? Evet senle aynıyız aslında yürüyüşü bırakınca baya toparlamisti hatta ilerde bile gözüküyordu . Neyse toparlandı yürüyüş yapayım dedim yine düştüben de 35+3 te gittiğimde 2440'tı sonraki hafta çok iyi toparlamıştım sen de toparlayabilirsin yürüyüşü filan boşver yemek yiyip yat :) sonra zaten yatmaya da fırsat bulamıcaz seninle bu 1 hafta gerilik aynı benimki toparlanıyor gibi inş. haftaya gittiğimde nsl olcak merak ediyorum
2500 canm dedi doktor iste carsamba gunu ben aglaya aglaya kendimi mahfettim o gun bakamiyom bebegime diye. bende istahsizim aksine yesemde olur yemesemde ama zorluyom kendimi yawrum icin sut peynir yogurt meywe su bunlara cok dusuyorumbenim fena iştahım var yemek yerken bile sonra ne yesem diye düşünüyorumbebeğinin kilosu nsl?
Bana 11 haziranda alırız dedi bebeği on gün önce yani aslında araya bayram girmese çok iyi olacaktı bayramda bebek gelmeye kalkarsa doktorum yok Burda yoksa anne karnındaki günler çok değerlibenim bi tane tazmanya canavari wardi yanimda boyu uzun dedi santimini solediysede hatirlamiyorum canim bana da aynini soledi 3 kiloyu bulur kilosu dedi bende neden o zaman erken almayalim agri sanci bir belirti olana kadar bekleyelim normal doqum gunune kadr dedim bilmiyorum bana kalsa 22 hazirana kadar beklemek istiyorum cunku her bebegin gelce gun baska oglum ilk 3.800 dogdu 40 hafta doldu oyle sezeryan dogdu ki bu bebegim zayif olursa cok direnci dusuk olur bakimi zor olur tekim bide diye uzuldum ben canimyine uzuntu coktu bana yine bak tamam saglikli olsun zayif olmasi onemli degil diyoruz ama annelik iste niye eksik olsun kilosu ben onun icin herseye dikkat ediyorum zararli ne warsa yemiyorum icmiyorum tek onun icin
Canım yürüyüşü bırak boşver ztn sonra yorulacaksın aldığın kiloları verirsin bol bol süt ve kaşar peyniri yeBana 11 haziranda alırız dedi bebeği on gün önce yani aslında araya bayram girmese çok iyi olacaktı bayramda bebek gelmeye kalkarsa doktorum yok Burda yoksa anne karnındaki günler çok değerli
Öyle yapacağım canım. Ne yesem kardır bebise zaten doğdoğduktan sonra odemleri de verip 300 gram falAn zayifliyorlarmis.biraz tombul olsun ya.:)ben erken doğmuşum 1.900gram annem çok zorlanmış bende .Canım yürüyüşü bırak boşver ztn sonra yorulacaksın aldığın kiloları verirsin bol bol süt ve kaşar peyniri ye
geçen hafta söylemedi boyunu ama 35+3 ken 47 cm demişti az kaldı zaten inan sonra kendiliğinden gidiyor kilolar anlamıyorsun bileSeninkinin boyu kaçtı canım ? Evet senle aynıyız aslında yürüyüşü bırakınca baya toparlamisti hatta ilerde bile gözüküyordu . Neyse toparlandı yürüyüş yapayım dedim yine düştüne yapıyım.göbeği popoyu bbuyutecez bebis için
kendini neden üzüyorsun en önemlisi sağlıklı olması benim bebiş de hep geriden geliyordu ama kendimizi üzemeye gerek yok bazen sen ne kadar uğraşırsan uğraş bebek kilo almıyor bu hep senden kaynaklı değil ki doktorum da bunu demişti bana2500 canm dedi doktor iste carsamba gunu ben aglaya aglaya kendimi mahfettim o gun bakamiyom bebegime diye. bende istahsizim aksine yesemde olur yemesemde ama zorluyom kendimi yawrum icin sut peynir yogurt meywe su bunlara cok dusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?