- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.281
Canim nevsehirde malesef guvenebilecegim ondna iyi doktor yok. Cok araştırdım. Ilk doktorum vardi cok cok iyiydi malesef atv kazasinda vefat etti cok uzulduk. O doktorum bana rahim filmi cekmisti. Rahim filmi cekilirken bana o alet takilirken acayip aci cekmistim cok kanamam olmustu ve zor takilmisti. O zaman o doktorum demisti ki "giris cok dar o yuzden zorlandik" demisti. Onun da bu dedigini hatirladigim icin bu doktor da boyle diyince inandim yani. Vefat eden doktorumun yerine baska bi doktor gelmisti o da mukemmel bi doktordu hamilelik surecime onla baslamistik. Ama o da malesef nevsehirden gitti. Geriye en iyi bu gittigim kaldi.normal dogum da yaptiran bir doktor sezeryan da yaptiran bir doktor. Cok dua ettim hayirlisi olsun diye ama oyle diyince guvenmekten baska çarem kalmadi..bebegimin de biraz ilerde gelisimi oyle soyledi iri biraz dedi.isterseniz deneyelim ama cat da cok dar kemik egri riske atmayalim dedi. Ben de mecbur tamam dedim..Bir kere de baska doktora gorun mutlaka. Yengem egri catla gayet guzel doğurdu . Baska doktordan gorus al oda derse tamam. Seninkisi keyfi degil sozumuz keyfi olana
Anladım canım boyları da aynı çıkmış . Dikkat edeyim haftaya bakalım düzelir jnsallah sağol canımgeçen hafta söylemedi boyunu ama 35+3 ken 47 cm demişti az kaldı zaten inan sonra kendiliğinden gidiyor kilolar anlamıyorsun bile
Amin canim amin. Ama bizim hastanede istege bagli olmuyor genel anestezi ya da belden olmasi. Doktor kan degerleri,tansiyon, hastanin durumuna vs bakarak anestezi uzmani karar veriyor dedi doktorum. O yuzden hayirlisi diyip bekleyeceğim artik.Evet gecen gunki mevzudan bi farki yok.onda da normal dogum olacaklar korkmustu.hem Allah normal dogum isteyene normali nasip etsin diye dua edilse daha dogru olur cemi cumleden istemeyenler var zorla mi:) valla ben hic korkmuyorum canm o ani dusunup durmanin da bi anlami yok yasayip ggorucez.hamilelikte cok takintili oldum her seyi dert ediyorum onceden olumsuzluklarini dusunuyrm ama sonradan o olumsuzluk basima gelmeyince bosuna dert ettigimle kaliyorum.sen cok korkuyorsan genel anestezi istersin ama sadece igne acisi icin bence bebeginin dogumu gormeyi kacirma.sonucta her iki dogumun da riskleri zorluklari ve dikisleri var.Allah kolaylik versin hepimize diyelim
Cok tesekkur ederim canim benim hayirlisi olsun insaALLAH artik. Bana da 1 hazirana tarih vermisti ama bugun kontrole gittigimde 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorum dedi :)Benimde seninle aynı. Catim çok darmış. 1 hazirana gün verdi. Ama ben korkmuyorum. Daha öncede 2 kez başka sebeplerle ameliyat oldum. Daha büyük dikişlerim oldu. Iyi bir hastane Iyi bir doktorla her şey yolunda gider. Agri kesicilerde cok etkili. Kuzenim oldu hiç acı hissetmedim diyor. Icini ferah kötü seylere kulağını tıka
Yemek yemeden duran mı dedi biri buyrun benimgünaydin guzeller anneler
istahsiz olan yemek yemeden duran warmi aranizda ben niye bu hamilelikte boyleyim kendime cok kiziyorum saat kac oldu daha agzima bisi koymadim ac karnina olan kan ilacimi ictim bekliyorum sanki onume kahwalti tabagi gelcekbebegin hareketlerini cok takmis durumdayim mutsuzm mutsuzummmmm
Amin insaALLAH canim benim. Ama bizim hastanede istege bagli olmuyor belden olmasi ya da tamamen uyutulmasi. Genelde tamamen uyutuluyor dedi doktoeum. Hastanin durumuna gore anestezi uzmani karar veriyor dedi. Kan tahlilleri, tansiyon durumu vs vs dedi. Bunlara gore karsr veeiliyor dedi. Tamamen uyutulup uyandiginda ilk 3 saat hastalarimiz genelde siddetli agrilar yasiyor dayanamiyorum diyenler oluyor ama 3 saat sonrs normale dönüyorlar dedi. Agri kesici zaten serum ile veriyoruz dedi.yani bebegimin dunyaya gelisine sahit olamayabilirim.. hayirlisi olsun artik..Hiç korkma öyle düşünme
Arkadas biraz sert açıklamış kesilecek mesilecek bu cümleler hiç hoş degil..
İlk doğumum sezeryan di hiç de kötü geçmedi
Doğum anında bebegimin gelişine şahit oldum öptüm kokladım normal doğumdan bir farkı yoktu
Odaya iner inmez De hemen emzirdim bebegımı
Her doğum şeklinde tabı ki ağrı oluor sonuçta içimizden bir canlı çıkıyor ağrısız doğum diye bişey yok ama doğum da ne normal o me sezeryan ı felaket bişey değil
Anne olmak Apayrı bambaşka güzel
Her seyi unutuyorsun zaten
Güzel taraflarına odaklan o yüzden hiç kötü düşünme
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ☺
Pudra kullan canim o rahatlatir.benim bir de göğüs altım pişik olmuş ya
İgne yaptırmak niye zor olsun canım sinek ısırığı biter gider. Benim her sabah rutinim şişliklerim ve morluklarımla kankayızTşkler cevap icin bende kendimi iyi hissettiğim için gerek duymadım o an bide iğneden çok korkuyorum( iğne fobim var isin açığı biraz tirstim
Bide dediğim gibi kendimi iyi hissediyorum ağrı sancı olmayınca gereksizmis gibi g ldi
Ama ablamla görüştüm biraz önce ablamda sancı hiç hissetmemis olmasına rağmen nstd sancı çıkmış fazlasıyla
Bence vurdur diyince iyice aklıma yattı
Önlem sonuçta zararı yok sanırım akşam alıp acilde vurdurayimmi eşimle
İğne yaptırmak bana çok zorrr
Aynen canim bu saatten sonra baska dokrora da gidemem cunku ondan iyisinin olmadigini dusunmeyi gectim herseyini bilen doktoru birakip son gunler baskasina gecmek de olmuyor. Hayirlisi diyip ALLAHa siginacagiz artikMecbur guveniyoruz canım valla.ben devlete de gidip muayene olucam ama devlette normal yaparsın dese kafa sorun olmaz dese devlette doğum yapmaya da cesaretim yok çünkü hangi doktor denk gelir bilinmez.kendi doktoruma ancak normal diye diretebilirim bakalım.guveniyoriz mecbur
Canim ben de ayni durumdayim aşırı sicaklayip asiri terliyorum sekerim yok buarada. Hormomlarla alakali hamielleikte son zamanlar daha cok olurmus.Günaydın kizlar bişey sorucam ben son bir aydır yatarken ter içinde kalıyorum yatağım ıslanıyor resmen uyku haram oldu bana aceba şekerle alakali mi diye düşünmeye başladım yoksa nornalmi içinizde böyle bişey yaşayan varmı
Esimde normal dese devletteki kafa büyük olsa da dogurturum dese sanki gidecekmisin diyor.esim hakli aslında nasıl güvencesi birdaha .hayirlisi neyse o olsun sagsalim alalım kucagimiza.ikisinde de acı kaçınılmaz öyle de böyle de oluyor.ikisinin de zorluğu başka yani duyduğum kadarıyla.Allah sağlıklı hayırlı dogimlar nasip etsin cümlemizeAynen canim bu saatten sonra baska dokrora da gidemem cunku ondan iyisinin olmadigini dusunmeyi gectim herseyini bilen doktoru birakip son gunler baskasina gecmek de olmuyor. Hayirlisi diyip ALLAHa siginacagiz artik
Ha ha sen de benim gibisin desene. Geçen gün hastanede kan verirken adımı soyadımı sordular. Kızımın adını soyadını söyledim. Şükür ki ismi değiştireceklermiş, ne güzel.sabah 11 de hacışeriften bebek çikolatası almıştım ama bebek ismine Serhan yazdırıcağıma ilk oğlumun adı Selim yazdırmışım şaka gibi az önce farkettim Allahtan tam kargoya vereceklerken tekrar ambalaj değişikliği yapacaklar sağolsunlar başka bi yer olsa hayatta böyle yardımcı olmazdı kızlar çikolata alacaksanız burdan alın :)
bende 35 haftada gitim 2400. gramdi bana iy dedi yani seninkide gayet iy geldi bana neden oyle solemis doktorun anlamadim. bence iy sikma canini hem daha alicaklar.Kızlar bugün doktora gittim.moralim bozuldu 35+1im bebek 2460 gram 47 santim çıktı doktor boyu normal kilosu az yine iyi beslenmemissin dedi .bel çevresi bir hafta geri çıktı. Neden yürüyüş yapınca bu bebek zayıflıyorbi kere daha yürüyüş yaptığımda aynısı olmuştu. Bu defa bebeğin kafası ilerde çıktı 3 gün .önemli değil bebeği kalıp gibi düşünme her yerinden aynı ölçüde kilo almaz her bebek de aynı değil dedi . Nst normal çıktı . Kontrolleri haftada bire düşürdü . Haftaya tekrar gideceğim.
Bende bu hamilelikte çok istahsizim cnm akşama kadar aç durabilirim ki durduğunda çok olmuştur canım sadece tatlı istiyor başka hicbirsey yemek istemiyorum yemek yemekten nefret ettim nerdeyse tabi böyle olunca kilo da alamadım hala -1.5 devam ediyorum doğum yapıcam doktorda kiziyor öyle şey olmaz sporcular gibimi besleniyosun sen hamilesin diyor ama anlatamıyorum iştah yok iştahgünaydin guzeller anneler
istahsiz olan yemek yemeden duran warmi aranizda ben niye bu hamilelikte boyleyim kendime cok kiziyorum saat kac oldu daha agzima bisi koymadim ac karnina olan kan ilacimi ictim bekliyorum sanki onume kahwalti tabagi gelcekbebegin hareketlerini cok takmis durumdayim mutsuzm mutsuzummmmm
Canım gebelik sekerim var malesefolabilir canım istersen sekerine baktır
Canim nevsehirde malesef guvenebilecegim ondna iyi doktor yok. Cok araştırdım. Ilk doktorum vardi cok cok iyiydi malesef atv kazasinda vefat etti cok uzulduk. O doktorum bana rahim filmi cekmisti. Rahim filmi cekilirken bana o alet takilirken acayip aci cekmistim cok kanamam olmustu ve zor takilmisti. O zaman o doktorum demisti ki "giris cok dar o yuzden zorlandik" demisti. Onun da bu dedigini hatirladigim icin bu doktor da boyle diyince inandim yani. Vefat eden doktorumun yerine baska bi doktor gelmisti o da mukemmel bi doktordu hamilelik surecime onla baslamistik. Ama o da malesef nevsehirden gitti. Geriye en iyi bu gittigim kaldi.normal dogum da yaptiran bir doktor sezeryan da yaptiran bir doktor. Cok dua ettim hayirlisi olsun diye ama oyle diyince guvenmekten baska çarem kalmadi..bebegimin de biraz ilerde gelisimi oyle soyledi iri biraz dedi.isterseniz deneyelim ama cat da cok dar kemik egri riske atmayalim dedi. Ben de mecbur tamam dedim..
Benim doktorum bana hiçbişey söylemiyor düşün çocuğun daha şu gün olmuş boyu kaç cm bilmiyorum doktorum benim eşimin arkadaşı gebeligimin başında çok sıkıntı yaşadık düşük riskim vardı çok üzüldüm o günlerimi bildiği için yatıyorum ölçümlerini yapiyo herşey iyi diyo ne kilo ne boy bişey söylemiyo ultrason resimde vermiyor biliyo ki ben pimpirikliyim en ufak şeyde başının etini yiycem bana bebek tamamen supriz olucak doğduğu zaman ama en az 30 kadın doğumcu gördüm bu adam kadar bilgili birine rastlamadım hayatımda iyiki de karşıma çıkmış Allah razı olsunayni kuzum benim bebisle kilosu. bende sen gibi uzuldum doktor ama geri falan demedi bana kilosu boyu gayet iyi dedi bana az geldi sadce zaten bu doktorlarida anlamiyorum ya soyluyolar soyluyolar doguma surda bisey kalmamis sonrada bisi yok uzulcek diyolarben takintiliyim hemen herseye uuzulebiliyorum deme o zaman kotu bisey yoksa demi ama
Isin tuhaf yanı bende kan sulandırıcı iğne vuruyorum her sabah kendimeİgne yaptırmak niye zor olsun canım sinek ısırığı biter gider. Benim her sabah rutinim şişliklerim ve morluklarımla kankayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?