2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir kere de baska doktora gorun mutlaka. Yengem egri catla gayet guzel doğurdu . Baska doktordan gorus al oda derse tamam. Seninkisi keyfi degil sozumuz keyfi olana
Canim nevsehirde malesef guvenebilecegim ondna iyi doktor yok. Cok araştırdım. Ilk doktorum vardi cok cok iyiydi malesef atv kazasinda vefat etti cok uzulduk. O doktorum bana rahim filmi cekmisti. Rahim filmi cekilirken bana o alet takilirken acayip aci cekmistim cok kanamam olmustu ve zor takilmisti. O zaman o doktorum demisti ki "giris cok dar o yuzden zorlandik" demisti. Onun da bu dedigini hatirladigim icin bu doktor da boyle diyince inandim yani. Vefat eden doktorumun yerine baska bi doktor gelmisti o da mukemmel bi doktordu hamilelik surecime onla baslamistik. Ama o da malesef nevsehirden gitti. Geriye en iyi bu gittigim kaldi.normal dogum da yaptiran bir doktor sezeryan da yaptiran bir doktor. Cok dua ettim hayirlisi olsun diye ama oyle diyince guvenmekten baska çarem kalmadi..bebegimin de biraz ilerde gelisimi oyle soyledi iri biraz dedi.isterseniz deneyelim ama cat da cok dar kemik egri riske atmayalim dedi. Ben de mecbur tamam dedim..

Amin canim amin. Ama bizim hastanede istege bagli olmuyor genel anestezi ya da belden olmasi. Doktor kan degerleri,tansiyon, hastanin durumuna vs bakarak anestezi uzmani karar veriyor dedi doktorum. O yuzden hayirlisi diyip bekleyeceğim artik.

Cok tesekkur ederim canim benim hayirlisi olsun insaALLAH artik. Bana da 1 hazirana tarih vermisti ama bugun kontrole gittigimde 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorum dedi :)

Yemek yemeden duran mı dedi biri buyrun benim 85 kilo hamile kaldım 88 im inci 2400 inşallah doktor doğru ölçüyordur. Yiyemiyorum diyr vicdan azabından ölcem

Amin insaALLAH canim benim. Ama bizim hastanede istege bagli olmuyor belden olmasi ya da tamamen uyutulmasi. Genelde tamamen uyutuluyor dedi doktoeum. Hastanin durumuna gore anestezi uzmani karar veriyor dedi. Kan tahlilleri, tansiyon durumu vs vs dedi. Bunlara gore karsr veeiliyor dedi. Tamamen uyutulup uyandiginda ilk 3 saat hastalarimiz genelde siddetli agrilar yasiyor dayanamiyorum diyenler oluyor ama 3 saat sonrs normale dönüyorlar dedi. Agri kesici zaten serum ile veriyoruz dedi.yani bebegimin dunyaya gelisine sahit olamayabilirim.. hayirlisi olsun artik..

İgne yaptırmak niye zor olsun canım sinek ısırığı biter gider. Benim her sabah rutinim şişliklerim ve morluklarımla kankayız

Aynen canim bu saatten sonra baska dokrora da gidemem cunku ondan iyisinin olmadigini dusunmeyi gectim herseyini bilen doktoru birakip son gunler baskasina gecmek de olmuyor. Hayirlisi diyip ALLAHa siginacagiz artik

Canim ben de ayni durumdayim aşırı sicaklayip asiri terliyorum sekerim yok buarada. Hormomlarla alakali hamielleikte son zamanlar daha cok olurmus.

Aynen canim bu saatten sonra baska dokrora da gidemem cunku ondan iyisinin olmadigini dusunmeyi gectim herseyini bilen doktoru birakip son gunler baskasina gecmek de olmuyor. Hayirlisi diyip ALLAHa siginacagiz artik
Esimde normal dese devletteki kafa büyük olsa da dogurturum dese sanki gidecekmisin diyor.esim hakli aslında nasıl güvencesi birdaha .hayirlisi neyse o olsun sagsalim alalım kucagimiza.ikisinde de acı kaçınılmaz öyle de böyle de oluyor.ikisinin de zorluğu başka yani duyduğum kadarıyla.Allah sağlıklı hayırlı dogimlar nasip etsin cümlemize

Ha ha sen de benim gibisin desene. Geçen gün hastanede kan verirken adımı soyadımı sordular. Kızımın adını soyadını söyledim. Şükür ki ismi değiştireceklermiş, ne güzel.

bende 35 haftada gitim 2400. gramdi bana iy dedi yani seninkide gayet iy geldi bana neden oyle solemis doktorun anlamadim. bence iy sikma canini hem daha alicaklar.

Bende bu hamilelikte çok istahsizim cnm akşama kadar aç durabilirim ki durduğunda çok olmuştur canım sadece tatlı istiyor başka hicbirsey yemek istemiyorum yemek yemekten nefret ettim nerdeyse tabi böyle olunca kilo da alamadım hala -1.5 devam ediyorum doğum yapıcam doktorda kiziyor öyle şey olmaz sporcular gibimi besleniyosun sen hamilesin diyor ama anlatamıyorum iştah yok iştah

Cok uzuldum kuzum. Insanin guvendigi inandigi içinin isindigi doktor bulmasi cok zor. Durumunu ayrintili bilmiyordum. Benimde yengeme catcok dqr dediler hatta doktor dalga geçmiş bekar olmadigina emin misin vs tarzinda. Asla doguramaz dedi baska bi doktora gitti bi bekleyelum dogal sureci dedi hakikaten 38 de 3 kilo dogdu . Ama yegenim hep gerideydi. 38.haftada bile yapisi minyondu. Bende de senin durumun olsa bana da sezeryan olur kesin cunku kafasi 3 hafta ileride. Allah büyük bu gunlere getiren bu evladi veren rabbim gerisine de kolaylık verir insallah. Benim kizdigim doktorlarin hemencecik kolqyina kacmasiydi. Senin durumun boyle degil ki tum sonucları toplayıp bu doktora karar vermissin. Gayet bilincli bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun. Insallah saglikla gelsin miniğin. Bu kafadan dolayi benimde sezeryan olma ihtimalim artiyor sanirim. Hayirlisi olsun hepimiz için

Benim doktorum bana hiçbişey söylemiyor düşün çocuğun daha şu gün olmuş boyu kaç cm bilmiyorum doktorum benim eşimin arkadaşı gebeligimin başında çok sıkıntı yaşadık düşük riskim vardı çok üzüldüm o günlerimi bildiği için yatıyorum ölçümlerini yapiyo herşey iyi diyo ne kilo ne boy bişey söylemiyo ultrason resimde vermiyor biliyo ki ben pimpirikliyim en ufak şeyde başının etini yiycem bana bebek tamamen supriz olucak doğduğu zaman ama en az 30 kadın doğumcu gördüm bu adam kadar bilgili birine rastlamadım hayatımda iyiki de karşıma çıkmış Allah razı olsun

İgne yaptırmak niye zor olsun canım sinek ısırığı biter gider. Benim her sabah rutinim şişliklerim ve morluklarımla kankayız
Isin tuhaf yanı bende kan sulandırıcı iğne vuruyorum her sabah kendime
Hergun iğneyle hasır neşirim:))
Ama benim kafama takılan ben 34+4 .haftada yım ciğer geliştirici iğne çok sancim falanda yok her işimi k ndim yapıyorum.agriyan çok şükür Rabbime bir yerim yok sadece kasıkta baskı arttı bebek pozisyon almış ve bu hafta cokkk ayakta kaldım artık halim kalamadı hep temizlik iş güç alışveriş hep ayaktayım yoruldum
Yani neden iğne yapmamı istedi doktor anlamadım hocam benim ağrım yok dedim doktora
Pazar gününe kadar sancim olursa yaptır dedi
Yani vallahi billahi şaştım hala terddutteredlerim var benim inan ağrım yok niye vurguluyorum anlamış degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…