- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.301
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlıkKizlarr hastane icin hazirladiklarim :) hediyelikler, cikolatalar, masa panosu, kapi susubir de badem sekeri alacagim. Serbetlik ve minik kadehlerini aldik simdilik kutusunda, onlar da bir ara yikanacak insallah. Ha bir de kitap ayraci hazirladim ama su an annemde oldugum icin yukleyemiyorum, eve gidince onu da paylasabilirim :)
Eki Görüntüle 2147673 Eki Görüntüle 2147677 Eki Görüntüle 2147678 Eki Görüntüle 2147679 Eki Görüntüle 2147680
Çok güzelmiş güle güle giysin insallah kuzucuk
Günaydın kizlar bişey sorucam ben son bir aydır yatarken ter içinde kalıyorum yatağım ıslanıyor resmen uyku haram oldu bana aceba şekerle alakali mi diye düşünmeye başladım yoksa nornalmi içinizde böyle bişey yaşayan varmı
sabah 11 de hacışeriften bebek çikolatası almıştım ama bebek ismine Serhan yazdırıcağıma ilk oğlumun adı Selim yazdırmışım şaka gibi az önce farkettim Allahtan tam kargoya vereceklerken tekrar ambalaj değişikliği yapacaklar sağolsunlar başka bi yer olsa hayatta böyle yardımcı olmazdı kızlar çikolata alacaksanız burdan alın :)
sukufenazz canim gecmis olsun oncelikle.pisik icin en iyi krem travazol eczaneden alabilirsn Saglik ocagi hemsinede sor bi once Hametan da iyi ama travazol kesin cozum.Allah yardimcn olsun ❤
Sağol canım dün yorumlara bakarak ve araştırarak sudocrem aldım kullanıyorum dünden beri. Kızarıklıgini aldı biraz inşallah fayda eder olmazsa doktoruma sorucam bakalım.
Iyi yaptn canm bi sey olmasin minnakin poposuna:))Teyzesiii yesinnn onu ❣❣❣❣
Canım arkadaşlarda söylemiş.. Benimde 35+3 te aynı idi değerler.. Başından beri hafta ile ölçümler arasında hep farklılık oldu ama ben takılmıyorum.. Doktorum da hiç bir olumsuzluktan bahsetmedi.. Cihazı 2 mm oynatsalar, ölçüm alırken 3-5 gün fark oluyor..Kızlar bugün doktora gittim.moralim bozuldu 35+1im bebek 2460 gram 47 santim çıktı doktor boyu normal kilosu az yine iyi beslenmemissin dedi .bel çevresi bir hafta geri çıktı. Neden yürüyüş yapınca bu bebek zayıflıyorbi kere daha yürüyüş yaptığımda aynısı olmuştu. Bu defa bebeğin kafası ilerde çıktı 3 gün .önemli değil bebeği kalıp gibi düşünme her yerinden aynı ölçüde kilo almaz her bebek de aynı değil dedi . Nst normal çıktı . Kontrolleri haftada bire düşürdü . Haftaya tekrar gideceğim.
Canım bende 33+6 yım aynen benimde öyle artık yer kalmadığı için sıkıştırıyorlar gece uyurken nefes nefeseyim havalar çok sıcak olmadan inşlah doğarlar yoksa napcaz valla bilmiyorumMerhaba, 33+5 günlük hamileyim. Bebeğim sağ göğsümün altında toplanıyor. Oturduğumda batıyor resmen. nefes almakta zorluk çekiyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? bi çaresi var mıdır
bende 12 si 10 gun once olcakya kuzum bende isterdim 16 17 si falan olsun diye bayramda karmasiklik olur doktor olmaz ilgilenilmez belki diyorum ama hastaneler bosalmaz ya herhalde doktor olur elbet diyorum ama muayne olduqum doktor olsunda cok isterimBana 11 haziranda alırız dedi bebeği on gün önce yani aslında araya bayram girmese çok iyi olacaktı bayramda bebek gelmeye kalkarsa doktorum yok Burda yoksa anne karnındaki günler çok değerli
tabikide oyle canim tabikide saglik herseyden onemli tek istegimde o ama iste insan uzuluyo zayif olmasini kendime yoruyorum diyorum bakamiyorum ben besleyemiyorum dogunca bagisikligi dusuk olursa falan anne olmaktan mi bilmiyorum hep endiseeekendini neden üzüyorsun en önemlisi sağlıklı olması benim bebiş de hep geriden geliyordu ama kendimizi üzemeye gerek yok bazen sen ne kadar uğraşırsan uğraş bebek kilo almıyor bu hep senden kaynaklı değil ki doktorum da bunu demişti bana
Aynen canim ki bebimkinin de kafasi önden gidiyor ayrica onu da soylemeyi unutmusum. Bu sebeplerden dolayi da zor olacagi icin bebegimi riske atmak istemedim. Yoksa ben de en basindna beri hep normal doguma odakliydim kendimi. Ama iste olmayinca olmuyor. Hayirlisi olsun diye dua ettim hep demek ki hayirlisi da buymus. Sonucu Rabbime artik.doktorum misal bana da sordu iliskide zorluk cekiyor musunuz diye. Aynen dedim hala zorlanirim yani aci duyarim. Iste bu darliktan kemik yapisindan dediCok uzuldum kuzum. Insanin guvendigi inandigi içinin isindigi doktor bulmasi cok zor. Durumunu ayrintili bilmiyordum. Benimde yengeme catcok dqr dediler hatta doktor dalga geçmiş bekar olmadigina emin misin vs tarzinda. Asla doguramaz dedi baska bi doktora gitti bi bekleyelum dogal sureci dedi hakikaten 38 de 3 kilo dogdu . Ama yegenim hep gerideydi. 38.haftada bile yapisi minyondu. Bende de senin durumun olsa bana da sezeryan olur kesin cunku kafasi 3 hafta ileride. Allah büyük bu gunlere getiren bu evladi veren rabbim gerisine de kolaylık verir insallah. Benim kizdigim doktorlarin hemencecik kolqyina kacmasiydi. Senin durumun boyle degil ki tum sonucları toplayıp bu doktora karar vermissin. Gayet bilincli bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun. Insallah saglikla gelsin miniğin. Bu kafadan dolayi benimde sezeryan olma ihtimalim artiyor sanirim. Hayirlisi olsun hepimiz için
ayni kilolardayiz canısıYemek yemeden duran mı dedi biri buyrun benim85 kilo hamile kaldım 88 im inci 2400 inşallah doktor doğru ölçüyordur. Yiyemiyorum diyr vicdan azabından ölcem
Bende bu hamilelikte çok istahsizim cnm akşama kadar aç durabilirim ki durduğunda çok olmuştur canım sadece tatlı istiyor başka hicbirsey yemek istemiyorum yemek yemekten nefret ettim nerdeyse tabi böyle olunca kilo da alamadım hala -1.5 devam ediyorum doğum yapıcam doktorda kiziyor öyle şey olmaz sporcular gibimi besleniyosun sen hamilesin diyor ama anlatamıyorum iştah yok iştah
o zaman sen icini rahat tut canim guwendigin biriyse wede seni dusunuyo belli o zaman saglikla alirsin hepimiz aliriz insallah kuzularimiziBenim doktorum bana hiçbişey söylemiyor düşün çocuğun daha şu gün olmuş boyu kaç cm bilmiyorum doktorum benim eşimin arkadaşı gebeligimin başında çok sıkıntı yaşadık düşük riskim vardı çok üzüldüm o günlerimi bildiği için yatıyorum ölçümlerini yapiyo herşey iyi diyo ne kilo ne boy bişey söylemiyo ultrason resimde vermiyor biliyo ki ben pimpirikliyim en ufak şeyde başının etini yiycem bana bebek tamamen supriz olucak doğduğu zaman ama en az 30 kadın doğumcu gördüm bu adam kadar bilgili birine rastlamadım hayatımda iyiki de karşıma çıkmış Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?