2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık bende başlasam artık yahu şu ise

Valla bende son zamanlarda öyleyim. Gece bir kalkıyorum kan ter içindeyim. Şeker yüklemesi yaptırmıştım normaldi şekerim yok yani. Ama havalar çok ısındı birden sanki temmuz ayında gibiyiz valla ondan dolayıdır. İyiki yaza denk gelmedi hamileliğimiz. :)

Bende oradan yaptrıcam :) bebişin adına karar verebilirsek eğerr
Erken değil dimi bozulmaz bişi olmaz heralde son haftalardayız.

Merhaba, 33+5 günlük hamileyim. Bebeğim sağ göğsümün altında toplanıyor. Oturduğumda batıyor resmen. nefes almakta zorluk çekiyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? bi çaresi var mıdır

sukufenazz canim gecmis olsun oncelikle.pisik icin en iyi krem travazol eczaneden alabilirsn Saglik ocagi hemsinede sor bi once Hametan da iyi ama travazol kesin cozum.Allah yardimcn olsun ❤

Sağol canım dün yorumlara bakarak ve araştırarak sudocrem aldım kullanıyorum dünden beri. Kızarıklıgini aldı biraz inşallah fayda eder olmazsa doktoruma sorucam bakalım.

Sağol canım dün yorumlara bakarak ve araştırarak sudocrem aldım kullanıyorum dünden beri. Kızarıklıgini aldı biraz inşallah fayda eder olmazsa doktoruma sorucam bakalım.

Iyi yaptn canm bi sey olmasin minnakin poposuna:))Teyzesiii yesinnn onu ❣❣❣❣

Canım arkadaşlarda söylemiş.. Benimde 35+3 te aynı idi değerler.. Başından beri hafta ile ölçümler arasında hep farklılık oldu ama ben takılmıyorum.. Doktorum da hiç bir olumsuzluktan bahsetmedi.. Cihazı 2 mm oynatsalar, ölçüm alırken 3-5 gün fark oluyor..
Bende bu zamana kadar çalıştım, bu hafta itibari ile ile gitmeyeceğim inşallah.. çalışırken her akşam yürüyüş yapmaya çalıştım, bundan sonrasında da yürüyüş yapmayı planlıyorum.. Rahat doğum okur diyorlar.. Dinçte tutuyor insanı ama kişinin doktoru daha iyi bilir..

Merhaba, 33+5 günlük hamileyim. Bebeğim sağ göğsümün altında toplanıyor. Oturduğumda batıyor resmen. nefes almakta zorluk çekiyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? bi çaresi var mıdır
Canım bende 33+6 yım aynen benimde öyle artık yer kalmadığı için sıkıştırıyorlar gece uyurken nefes nefeseyim havalar çok sıcak olmadan inşlah doğarlar yoksa napcaz valla bilmiyorum

Bana 11 haziranda alırız dedi bebeği on gün önce yani aslında araya bayram girmese çok iyi olacaktı bayramda bebek gelmeye kalkarsa doktorum yok Burda yoksa anne karnındaki günler çok değerli
bende 12 si 10 gun once olcakya kuzum bende isterdim 16 17 si falan olsun diye bayramda karmasiklik olur doktor olmaz ilgilenilmez belki diyorum ama hastaneler bosalmaz ya herhalde doktor olur elbet diyorum ama muayne olduqum doktor olsunda cok isterim

tabikide oyle canim tabikide saglik herseyden onemli tek istegimde o ama iste insan uzuluyo zayif olmasini kendime yoruyorum diyorum bakamiyorum ben besleyemiyorum dogunca bagisikligi dusuk olursa falan anne olmaktan mi bilmiyorum hep endiseee

Aynen canim ki bebimkinin de kafasi önden gidiyor ayrica onu da soylemeyi unutmusum. Bu sebeplerden dolayi da zor olacagi icin bebegimi riske atmak istemedim. Yoksa ben de en basindna beri hep normal doguma odakliydim kendimi. Ama iste olmayinca olmuyor. Hayirlisi olsun diye dua ettim hep demek ki hayirlisi da buymus. Sonucu Rabbime artik.doktorum misal bana da sordu iliskide zorluk cekiyor musunuz diye. Aynen dedim hala zorlanirim yani aci duyarim. Iste bu darliktan kemik yapisindan dedi

Yemek yemeden duran mı dedi biri buyrun benim 85 kilo hamile kaldım 88 im inci 2400 inşallah doktor doğru ölçüyordur. Yiyemiyorum diyr vicdan azabından ölcem
ayni kilolardayiz canısı
havalar isindi ya hic yemek yemek istemiyorum hiccccc dogum yapmama surda 3 hafta kaldi ben 3 kilo almisim sadece tika basa yiyo herkes tatlilar tuzlular etliler ben etin bile yuzune bakmaz oldum tuhaffff

biz de istemiyoz bole olsun canim ama gel anlat doktora benimkide protein icerikli ye bol bol diyo midem bulanyo zorlauinca

o zaman sen icini rahat tut canim guwendigin biriyse wede seni dusunuyo belli o zaman saglikla alirsin hepimiz aliriz insallah kuzularimizitombik tombik olsunlar kolay kolay buyusunler insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…