- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.321
Aynen canim ki bebimkinin de kafasi önden gidiyor ayrica onu da soylemeyi unutmusum. Bu sebeplerden dolayi da zor olacagi icin bebegimi riske atmak istemedim. Yoksa ben de en basindna beri hep normal doguma odakliydim kendimi. Ama iste olmayinca olmuyor. Hayirlisi olsun diye dua ettim hep demek ki hayirlisi da buymus. Sonucu Rabbime artik.doktorum misal bana da sordu iliskide zorluk cekiyor musunuz diye. Aynen dedim hala zorlanirim yani aci duyarim. Iste bu darliktan kemik yapisindan dedi
Canım benim de bebeğimin kafası 2 hafta önde çıkıyor ama doktor normal Doğuma engel fln diye bişey demedi cm olarak ölçüyorlarmış 101 cm olunca zor oluyormuşBen doktora kafasi kocaman mi diyorum yok genel anlamda iri diyor. E kafa niye onde o zaman. Yarin cati muayenesi nat vs hangisini yapar yada yapar mi bilmiyorum. Saglikla kavusalim bebeklerimize insallah. Benimde cok sevdigim bi doktor vardi ankarada hacettepeden 2.likle mezun olmus oyle bigili oyle iyiydi ki. Ama bizim iatanbul a gelmemiz gerekti. Mis gibi doktoru 90 liraya muayene olmayi biraktim buralara geldim. Burada onunla ayni seviyede bir prof 400 500 tl. Napalim nasip
Canım benim de bebeğimin kafası 2 hafta önde çıkıyor ama doktor normal Doğuma engel fln diye bişey demedi cm olarak ölçüyorlarmış 101 cm olunca zor oluyormuş
En az 50 gram eksiği var dedi . Internetten baktigima göre de öyle..buna pek takmadım da bel çevresinin geri olması biraz can sıkıcı oldu . Onu da yürüyüşü bırakacağım .bende 35 haftada gitim 2400. gramdi bana iy dedi yani seninkide gayet iy geldi bana neden oyle solemis doktorun anlamadim. bence iy sikma canini hem daha alicaklar.
tabikide oyle canim tabikide saglik herseyden onemli tek istegimde o ama iste insan uzuluyo zayif olmasini kendime yoruyorum diyorum bakamiyorum ben besleyemiyorum dogunca bagisikligi dusuk olursa falan anne olmaktan mi bilmiyorum hep endiseee
Canım yürüyüş yaptığım zaman bebek zayıflıyor tecrübe ettim bunu .bakalım haftaya Bisey değişecek mi . Ben sezaryen düşünüyorum ama yürüyüş iyi geliyordu dediğin gibiCanım arkadaşlarda söylemiş.. Benimde 35+3 te aynı idi değerler.. Başından beri hafta ile ölçümler arasında hep farklılık oldu ama ben takılmıyorum.. Doktorum da hiç bir olumsuzluktan bahsetmedi.. Cihazı 2 mm oynatsalar, ölçüm alırken 3-5 gün fark oluyor..
Bende bu zamana kadar çalıştım, bu hafta itibari ile ile gitmeyeceğim inşallah.. çalışırken her akşam yürüyüş yapmaya çalıştım, bundan sonrasında da yürüyüş yapmayı planlıyorum.. Rahat doğum okur diyorlar.. Dinçte tutuyor insanı ama kişinin doktoru daha iyi bilir..
Bende bıraksam mı acaba doktora kadar? O zaman da yat yat insan ağırlaşıyor, ayağa kalkınca da ağrıları oluyor insanın..Canım yürüyüş yaptığım zaman bebek zayıflıyor tecrübe ettim bunu .bakalım haftaya Bisey değişecek mi . Ben sezaryen düşünüyorum ama yürüyüş iyi geliyordu dediğin gibi
Tabi ki doktor olur illa ki ama ben beni takip eden bildiğim doktor yapsın istiyorumbende 12 si 10 gun once olcakya kuzum bende isterdim 16 17 si falan olsun diye bayramda karmasiklik olur doktor olmaz ilgilenilmez belki diyorum ama hastaneler bosalmaz ya herhalde doktor olur elbet diyorum ama muayne olduqum doktor olsunda cok isterim
Canım yürüyüş yaptığım zaman bebek zayıflıyor tecrübe ettim bunu .bakalım haftaya Bisey değişecek mi . Ben sezaryen düşünüyorum ama yürüyüş iyi geliyordu dediğin gibi
Kizlar doktordan geldik.kizim 3kilo olmus masaallah.on gun sonra kavusucaz ins.sonuclarimizla birlikte anestezi dr una gittik spinal yapiyoruz genelde genel anestezinin risklerinden kurtulmus oluruz fln dedi.spinalin riski olarak yuzde 1 migren tarzi asiri bas agrisi oluyormus dogumdan bir iki gun sonra baslayip dort bes gun suruyormus serumla geciyormus.tek o olsun baska bisi olmasin da dedim olmaz dedi.spinal olunca sezaryen sonrasi agrilari da hissetmiyormusum.nst normal cikti sanci var ama onemli degil.hayirlisi bakalim insaallah sag salim kavusuruz kizimla
Canım bırak yat valla ben sabah kahvaltı edip geri yatıyorum uyanıp geri bişeyler yiyorum bu zamanlar bida zor buluruz :)Bende bıraksam mı acaba doktora kadar? O zaman da yat yat insan ağırlaşıyor, ayağa kalkınca da ağrıları oluyor insanın..
Canım yürüyüş yaptığım zaman bebek zayıflıyor tecrübe ettim bunu .bakalım haftaya Bisey değişecek mi . Ben sezaryen düşünüyorum ama yürüyüş iyi geliyordu dediğin gibi
Kizlar doktordan geldik.kizim 3kilo olmus masaallah.on gun sonra kavusucaz ins.sonuclarimizla birlikte anestezi dr una gittik spinal yapiyoruz genelde genel anestezinin risklerinden kurtulmus oluruz fln dedi.spinalin riski olarak yuzde 1 migren tarzi asiri bas agrisi oluyormus dogumdan bir iki gun sonra baslayip dort bes gun suruyormus serumla geciyormus.tek o olsun baska bisi olmasin da dedim olmaz dedi.spinal olunca sezaryen sonrasi agrilari da hissetmiyormusum.nst normal cikti sanci var ama onemli degil.hayirlisi bakalim insaallah sag salim kavusuruz kizimla
Ben de ilk dogumda spinal anestezi ile oldum sezaryeni. Gerçekten çok rahattır baş ağrısı olmadı. Ve bebeğimin dogdugu anı gördüm, ağlarken göğsüme koydular sustu birden. Çok güzel bir andı :) Doktorumla konuştum yine spinal olacak bı aksilik olmazsaben ilk doğumda da spinal oldum çok rahat oluyor hiç başım ağrımadı, dr kahve iç demişti belki kahve işe yaradı bilmiyorum ama spinali tavsiye ederim herkese o an'ı görmek bebeğine hoşgeldin demek harika gerçekten :)
Kafanin niye onde oldugunu ben ve eşim sorduk o da herhangi bi problem oldugundan degil genetik yapiyla alakali dedi anne ya da babadan dolayi dedi. Ama dogumdan sonra ya da doguma yakin dengeliyormus oyle soyledi. Aynen öyle hersey kısmet artik saglikla kavusalim da bebislerimize gerisi onemli değilBen doktora kafasi kocaman mi diyorum yok genel anlamda iri diyor. E kafa niye onde o zaman. Yarin cati muayenesi nat vs hangisini yapar yada yapar mi bilmiyorum. Saglikla kavusalim bebeklerimize insallah. Benimde cok sevdigim bi doktor vardi ankarada hacettepeden 2.likle mezun olmus oyle bigili oyle iyiydi ki. Ama bizim iatanbul a gelmemiz gerekti. Mis gibi doktoru 90 liraya muayene olmayi biraktim buralara geldim. Burada onunla ayni seviyede bir prof 400 500 tl. Napalim nasip
Masallah canim insaALLAH sagsalim hayirlisi ile kavsuuruz bebeklerimize. Bizim hastanede de genelde genel anestezi ile yapiliyormus. Hastanin durum ve sartlarina gore. Doktorun risklerindne kurtulmus oluruz demis ya genel anestezi icin. Ne gibi riskler oldugundan bahsetti mi peki?Kizlar doktordan geldik.kizim 3kilo olmus masaallah.on gun sonra kavusucaz ins.sonuclarimizla birlikte anestezi dr una gittik spinal yapiyoruz genelde genel anestezinin risklerinden kurtulmus oluruz fln dedi.spinalin riski olarak yuzde 1 migren tarzi asiri bas agrisi oluyormus dogumdan bir iki gun sonra baslayip dort bes gun suruyormus serumla geciyormus.tek o olsun baska bisi olmasin da dedim olmaz dedi.spinal olunca sezaryen sonrasi agrilari da hissetmiyormusum.nst normal cikti sanci var ama onemli degil.hayirlisi bakalim insaallah sag salim kavusuruz kizimla
Doktordan geldin kızlar 37 haftalık deidihaftaya cuma dogum tarihi vericek nst sancim cıktı kasılmam var cumaya kadar doğum yapmazsam tabi :)Ben de çok terliyorum yasacim basim ter icinde kaliyor ve afedersiniz bacak aralarim terden su gibi oluyor. Bi kalkiyorum su mu geldi acaba diye her gece ayni panik. Demekki dogum yaz sonuna gelse yanmistim.
Teşekkür ederiz teyzesiSeninde az kalmış canım günü belli mi?
Benimde haciseriften cnm buz dolabına koydum erimesin diyesabah 11 de hacışeriften bebek çikolatası almıştım ama bebek ismine Serhan yazdırıcağıma ilk oğlumun adı Selim yazdırmışım şaka gibi az önce farkettim Allahtan tam kargoya vereceklerken tekrar ambalaj değişikliği yapacaklar sağolsunlar başka bi yer olsa hayatta böyle yardımcı olmazdı kızlar çikolata alacaksanız burdan alın :)
ben ilk doğumda da spinal oldum çok rahat oluyor hiç başım ağrımadı, dr kahve iç demişti belki kahve işe yaradı bilmiyorum ama spinali tavsiye ederim herkese o an'ı görmek bebeğine hoşgeldin demek harika gerçekten :)
Ben de ilk dogumda spinal anestezi ile oldum sezaryeni. Gerçekten çok rahattır baş ağrısı olmadı. Ve bebeğimin dogdugu anı gördüm, ağlarken göğsüme koydular sustu birden. Çok güzel bir andı :) Doktorumla konuştum yine spinal olacak bı aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?