- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.341
Kaç kilo aldın canım? Kaçla başlamıştın.Sen yine yemişsin bir lokma onu bile yapamıyorum gerçekten zor ama olsun az kilo aldım en azından şekerin bir faydası diyorum bunlara şükür canlar
Masallah canim insaALLAH sagsalim hayirlisi ile kavsuuruz bebeklerimize. Bizim hastanede de genelde genel anestezi ile yapiliyormus. Hastanin durum ve sartlarina gore. Doktorun risklerindne kurtulmus oluruz demis ya genel anestezi icin. Ne gibi riskler oldugundan bahsetti mi peki?
ben koydumKizlar bisey sorucam.Siz hastane cantaniza bebek icin baddaniye koydunuz mu kalin olanlardan degil Findik baddaniyeler varya ondan Bn ikibtane kundak koydm Onada gerek var mi acaba? Hazirana dnk gekiyo ya sicak Koysammi koymasammi bilemedm Bebek usur diyolar kimiside sicak koyma diyo
Valla ben de bebeği zayıflatıyor ama belki sen de Bisey yapmaz . Istersen azalt biraz tamamen bırakma yemene de dikkat et bakalım etki edecek miBende bıraksam mı acaba doktora kadar? O zaman da yat yat insan ağırlaşıyor, ayağa kalkınca da ağrıları oluyor insanın..
Karpuz olalım diyorsun yaniBana bugun bol bol dinlen karpuz bile yata yata buyuyor dedi doktorumannem de karpuza benzetiyor zaten gobegimi o nasi gobek hic gormedim oylesini one dogru sivri diyor.bebisin kilo almasi icin dinlenicem.zaten izne ayrildim artik annem de geldi yatarim bol bol insaallah
En az bir saat yürüyorum canım ev işi yemek falan da yapıyorumkaç saatyürüyüş yapıyorsun? ben de aslında tüm gün yatmıyorum ama mutlaka 1-2 saat gün içinde uyuyorum onun dışında sürekli bişiler yiyorum ve yürüyüş de yapıyprum mesela şimdi pilatesten geldim
Canim benim böyle guzelce konusmalarin ve destegin icin gercekten sana cok teşekkür ederim. Bugun ozellikle sordum ama hastanin durum ve sartlarina gore anestezi uzmanimiz karar veriyor dedi. Tansiyon vs ameliuat ortamida duserse daha kotu seyler olabilir o yuzden tansiyona vs bakip karar veriyoruz dedi. Şöyle de düşününce, benim heyecanli ve biraz panik yapim var. Uyanik olursam belki heyecan kontrolu yapamayabilirim diye de ddüşünüyorum o yüzden doktoruma birakacagim galiba canim.. hakkimizda hayirlisi olsun.Canim sen istesen israr etsen hic bi engelin de yokken spinal yapmazlar mi acaba bi konus istersen.genelin riskleri tum ameliyatlarda olan risklerdir cok nadir olan sen dert etme onu.doktorum o kismina deginmedi ama soyle soyledi genel anestezide ayilmaya calisiyorsun uzun sure narkoz etkisi oluyor.spinalde bebeginin dogusunu gorup hemen emzirebiliyorsun ve agri da hissetmiyorsun ignenin etkisi devam ettigi icin dedi.sen bi konus ama yok derlerse de uzulme uyuyup uyancan bebegini kucagina vercekler hic anlamican.agri kesicilerle agrini durduracaklar zaten bi sekilde
Ben penye battaniye koydum sadeceKizlar bisey sorucam.Siz hastane cantaniza bebek icin baddaniye koydunuz mu kalin olanlardan degil Findik baddaniyeler varya ondan Bn ikibtane kundak koydm Onada gerek var mi acaba? Hazirana dnk gekiyo ya sicak Koysammi koymasammi bilemedm Bebek usur diyolar kimiside sicak koyma diyo
Heyecan durumlarında sakinleştirici yapıyorlarmış canım çoğu yerde.sen kendini nasıl iyi hiswedeceksen öyle olsun hayırlısı olsun inşallahCanim benim böyle guzelce konusmalarin ve destegin icin gercekten sana cok teşekkür ederim. Bugun ozellikle sordum ama hastanin durum ve sartlarina gore anestezi uzmanimiz karar veriyor dedi. Tansiyon vs ameliuat ortamida duserse daha kotu seyler olabilir o yuzden tansiyona vs bakip karar veriyoruz dedi. Şöyle de düşününce, benim heyecanli ve biraz panik yapim var. Uyanik olursam belki heyecan kontrolu yapamayabilirim diye de ddüşünüyorum o yüzden doktoruma birakacagim galiba canim.. hakkimizda hayirlisi olsun.
37 hafta 5 te doğum yapmıştımTam olarak kaç+kaçta doğum yapmıştın ? Sütünün hemen gelmesi çok güzel
Tabi ki canım onlar çok çok önemli tansiyon vs olursa spinal yapılmıyorAmin insaALLAH canim benim. Ama bizim hastanede istege bagli olmuyor belden olmasi ya da tamamen uyutulmasi. Genelde tamamen uyutuluyor dedi doktoeum. Hastanin durumuna gore anestezi uzmani karar veriyor dedi. Kan tahlilleri, tansiyon durumu vs vs dedi. Bunlara gore karsr veeiliyor dedi. Tamamen uyutulup uyandiginda ilk 3 saat hastalarimiz genelde siddetli agrilar yasiyor dayanamiyorum diyenler oluyor ama 3 saat sonrs normale dönüyorlar dedi. Agri kesici zaten serum ile veriyoruz dedi.yani bebegimin dunyaya gelisine sahit olamayabilirim.. hayirlisi olsun artik..
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsun sana da çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Canım ben 2 tane penye çok kalın olmayan battaniye koydum 1 tanede ince kundak battaniye koydumKizlar bisey sorucam.Siz hastane cantaniza bebek icin baddaniye koydunuz mu kalin olanlardan degil Findik baddaniyeler varya ondan Bn ikibtane kundak koydm Onada gerek var mi acaba? Hazirana dnk gekiyo ya sicak Koysammi koymasammi bilemedm Bebek usur diyolar kimiside sicak koyma diyo
Hayırlı olsun canım doğum un nasıldı acaba ne kadar sancı çektin ? haftana göre kilosu iyiymiş .Merhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Canim benim böyle guzelce konusmalarin ve destegin icin gercekten sana cok teşekkür ederim. Bugun ozellikle sordum ama hastanin durum ve sartlarina gore anestezi uzmanimiz karar veriyor dedi. Tansiyon vs ameliuat ortamida duserse daha kotu seyler olabilir o yuzden tansiyona vs bakip karar veriyoruz dedi. Şöyle de düşününce, benim heyecanli ve biraz panik yapim var. Uyanik olursam belki heyecan kontrolu yapamayabilirim diye de ddüşünüyorum o yüzden doktoruma birakacagim galiba canim.. hakkimizda hayirlisi olsun.
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunMerhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Sagol canim cok tesekkur ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeginiziMaşallah canım Allah analı babalı büyütsun sana da çok geçmiş olsun.
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün durumunuz nasılMerhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?