2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bisey sorucam.Siz hastane cantaniza bebek icin baddaniye koydunuz mu kalin olanlardan degil Findik baddaniyeler varya ondan Bn ikibtane kundak koydm Onada gerek var mi acaba? Hazirana dnk gekiyo ya sicak Koysammi koymasammi bilemedm Bebek usur diyolar kimiside sicak koyma diyo

Canim sen istesen israr etsen hic bi engelin de yokken spinal yapmazlar mi acaba bi konus istersen.genelin riskleri tum ameliyatlarda olan risklerdir cok nadir olan sen dert etme onu.doktorum o kismina deginmedi ama soyle soyledi genel anestezide ayilmaya calisiyorsun uzun sure narkoz etkisi oluyor.spinalde bebeginin dogusunu gorup hemen emzirebiliyorsun ve agri da hissetmiyorsun ignenin etkisi devam ettigi icin dedi.sen bi konus ama yok derlerse de uzulme uyuyup uyancan bebegini kucagina vercekler hic anlamican.agri kesicilerle agrini durduracaklar zaten bi sekilde

Be
ben koydum

Eklentiler

• Screenshot_20180503-122851.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 63
Karpuz olalım diyorsun yani biraz öyle olacam mecbur

En az bir saat yürüyorum canım ev işi yemek falan da yapıyorum

Canim benim böyle guzelce konusmalarin ve destegin icin gercekten sana cok teşekkür ederim. Bugun ozellikle sordum ama hastanin durum ve sartlarina gore anestezi uzmanimiz karar veriyor dedi. Tansiyon vs ameliuat ortamida duserse daha kotu seyler olabilir o yuzden tansiyona vs bakip karar veriyoruz dedi. Şöyle de düşününce, benim heyecanli ve biraz panik yapim var. Uyanik olursam belki heyecan kontrolu yapamayabilirim diye de ddüşünüyorum o yüzden doktoruma birakacagim galiba canim.. hakkimizda hayirlisi olsun.

Ben penye battaniye koydum sadece

Heyecan durumlarında sakinleştirici yapıyorlarmış canım çoğu yerde.sen kendini nasıl iyi hiswedeceksen öyle olsun hayırlısı olsun inşallah

Tam olarak kaç+kaçta doğum yapmıştın ? Sütünün hemen gelmesi çok güzel
37 hafta 5 te doğum yapmıştım
Evet çok şükür hemen geldi emzirdim bebegımı inşallah bunda da öyle olur
Tabi ki canım onlar çok çok önemli tansiyon vs olursa spinal yapılmıyor
Ama genel de olsa sen sıkma tatlı canını hemen uyandırıyorlar seni bebeğini kucağına veriyorlar yine
Emzirmeye başlıyorsun hemen
Ağrılar tabi ki biraz olacak bebeğini görünce hepsini unutacaksın ona odaklanacaksin emmesine gazını çıkarmasına vs ☺☺

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsun sana da çok geçmiş olsun.

Canım ben 2 tane penye çok kalın olmayan battaniye koydum 1 tanede ince kundak battaniye koydum

Hayırlı olsun canım doğum un nasıldı acaba ne kadar sancı çektin ? haftana göre kilosu iyiymiş .

Rica ederim canim sen de sagol.aynen doktoruna birakman en iyisi once Allah'a tabiki.panik vs durumlarn varsa genel senin icin daha hayirlidir belkide.hakkinda en guzeli kolayi olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…