2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sagolun kizlar rahatlattiginiz icinben de dogdugu anı gormeyi cok istiyordum neyseki hastanem de oyle yapiyormus.igneyi vururken refleks olarak kipirdar miyim diye korkuyorum kipirdamamak lazm sanirim sizin caniniz cok acimis miydi
Canim ben iğnenin vurulduğunu hiç hissetmedim bile, çok rahatlatiyorlar,normal konuşurken bı bakmışsın vurmuşlar bile,hiç anlamadım ben :)
Oyyy maşallah kuzuya, hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüt insallah. Çok heyecanlanıyorum doguranlari duydukça
Kızlar ben bugün fazla hissetmedim hareketlerini 3 4 kere falan normalmidir sizce
Ben de aynı ya, yeri daraldığı için mi acaba,çok az hareket etti bugün

Hayırlı olsun canım doğum un nasıldı acaba ne kadar sancı çektin ? haftana göre kilosu iyiymiş .
Doğumu anlatayım ama korkmayın. Çok çok zordu canım. Kendi kendime ben deli miyim nasıl normal doğum yaptım dedim. Suni sanci verdiler açılmasi için. 4 saat sürdü.Doğum da yarim saat sürdü canım.

En az 50 gram eksiği var dedi . Internetten baktigima göre de öyle..buna pek takmadım da bel çevresinin geri olması biraz can sıkıcı oldu . Onu da yürüyüşü bırakacağım .
yok cnm ya 50 gramdan nolcak emin ol daha cok alicaklar. yuruyus konusundada ben biraz yuruyorum bacaklarim kopuyor sanki artik yurumek iskence gibi geliyor dogum kolay olur diyolar ama ben bu haftadan sora pek yuruyemiycem gibi geliyor.

Rica ederim canim sen de sagol.aynen doktoruna birakman en iyisi once Allah'a tabiki.panik vs durumlarn varsa genel senin icin daha hayirlidir belkide.hakkinda en guzeli kolayi olsun insaallah
Aynen canim önce ALLAHima birakiyorum sonra doktoruma. Hayirlisi olsun cok sagolasin tekrardan

Ayyy insaALLAH canim benim ya bunlari düşündükçe heyecanlaniyorum ❤❤ hayirlsii ile o gunlere saglikla kavudalim insaALLAH hepimiz ❤

Doğumu anlatayım ama korkmayın. Çok çok zordu canım. Kendi kendime ben deli miyim nasıl normal doğum yaptım dedim. Suni sanci verdiler açılmasi için. 4 saat sürdü.Doğum da yarim saat sürdü canım.
Canım daha yeniyken böyle düşünüyorsun. Ama inan zaman geçtikten sonra iyiki diceksin. Bende dr umu şikayet etmeye kalkmıştım çektiğim acıya o sebep olmuş gibi. Hastanede inceleme yaptılar doğumumu herşeyide bana izah ettiler. Aslında herşey olması gerektiği gibiydi. Çektiğin acıyla böyle düşünüyorsun. Geçmiş olsun ve de gözünüz aydın. Darısı başımıza

masalah cnm gozun aydin Allah anali babali buyutsunn.. bizede o gunleri nasil etsin insallah..

Ayyy insaALLAH canim benim ya bunlari düşündükçe heyecanlaniyorum ❤❤ hayirlsii ile o gunlere saglikla kavudalim insaALLAH hepimiz ❤
Amin canım inşallah ♡♡♡
Hadi size az kaldı ben temmuz annesi olacam Allah kısmet ederse ama bir ayağım da burda yani ne olacağı belli olmaz ☺☺

Ben kalın koydum ama havalar o kadar sıcak ki çıkarmayı düşündüm yine bulunsun lazım olursa kullanilir

Esime hic bi standart sapka denk gelmez. Benim kafam küçük ama annemin büyük. Bizde var hakikaten

Bakarsin bakarsin hatta en iyi annelersen biri olursun. Kaygi seni daha da iyi bi anne yapacak bence :) sütün yararsa isterse 2 kilo dogsun 1 aya kalmaz toparlar. Bol bol hurma ye hazirda varken
sezeryanim ya canim hurma yemeye korkuyorum normal doquma doner diye cok saol moral icin

Canim bişey anlatmamissin ki detay istiyoruz en baştan anlat en ince ayrıntısına kadar korkmayız merak etme
Gözün aydın bu arada canım sağ salim kurtulmussunuz Allah bebisine sağlıklı uzun ömürler versin, anneli babalı büyütsün

Canım gözün aydın doğum tarihi ne

Blackbluee1 hiç sesin çıkmıyor iyi misin ?
Iyiyim canım ev yandı ya onunla uğraşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…