- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.361
Canim ben iğnenin vurulduğunu hiç hissetmedim bile, çok rahatlatiyorlar,normal konuşurken bı bakmışsın vurmuşlar bile,hiç anlamadım ben :)Sagolun kizlar rahatlattiginiz icinben de dogdugu anı gormeyi cok istiyordum neyseki hastanem de oyle yapiyormus.igneyi vururken refleks olarak kipirdar miyim diye korkuyorum kipirdamamak lazm sanirim sizin caniniz cok acimis miydi
Oyyy maşallah kuzuya, hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüt insallah. Çok heyecanlanıyorum doguranlari duydukçaMerhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Ben de aynı ya, yeri daraldığı için mi acaba,çok az hareket etti bugünKızlar ben bugün fazla hissetmedim hareketlerini 3 4 kere falan normalmidir sizce
Doğumu anlatayım ama korkmayın. Çok çok zordu canım. Kendi kendime ben deli miyim nasıl normal doğum yaptım dedim. Suni sanci verdiler açılmasi için. 4 saat sürdü.Doğum da yarim saat sürdü canım.Hayırlı olsun canım doğum un nasıldı acaba ne kadar sancı çektin ? haftana göre kilosu iyiymiş .
yok cnm ya 50 gramdan nolcak emin ol daha cok alicaklar. yuruyus konusundada ben biraz yuruyorum bacaklarim kopuyor sanki artik yurumek iskence gibi geliyor dogum kolay olur diyolar ama ben bu haftadan sora pek yuruyemiycem gibi geliyor.En az 50 gram eksiği var dedi . Internetten baktigima göre de öyle..buna pek takmadım da bel çevresinin geri olması biraz can sıkıcı oldu . Onu da yürüyüşü bırakacağım .
Aynen canim önce ALLAHima birakiyorum sonra doktoruma. Hayirlisi olsunRica ederim canim sen de sagol.aynen doktoruna birakman en iyisi once Allah'a tabiki.panik vs durumlarn varsa genel senin icin daha hayirlidir belkide.hakkinda en guzeli kolayi olsun insaallah
Ayyy insaALLAH canim benim ya bunlari düşündükçe heyecanlaniyorum ❤❤ hayirlsii ile o gunlere saglikla kavudalim insaALLAH hepimiz ❤37 hafta 5 te doğum yapmıştım
Evet çok şükür hemen geldi emzirdim bebegımı inşallah bunda da öyle olur
Tabi ki canım onlar çok çok önemli tansiyon vs olursa spinal yapılmıyor
Ama genel de olsa sen sıkma tatlı canını hemen uyandırıyorlar seni bebeğini kucağına veriyorlar yine
Emzirmeye başlıyorsun hemen
Ağrılar tabi ki biraz olacak bebeğini görünce hepsini unutacaksın ona odaklanacaksin emmesine gazını çıkarmasına vs ☺☺
Aynen canim artik hayirlisi olsun bakalim hangisi olacak o an belli olur galiba. ❤Heyecan durumlarında sakinleştirici yapıyorlarmış canım çoğu yerde.sen kendini nasıl iyi hiswedeceksen öyle olsun hayırlısı olsun inşallah
Canım daha yeniyken böyle düşünüyorsun. Ama inan zaman geçtikten sonra iyiki diceksin. Bende dr umu şikayet etmeye kalkmıştım çektiğim acıya o sebep olmuş gibi. Hastanede inceleme yaptılar doğumumu herşeyide bana izah ettiler. Aslında herşey olması gerektiği gibiydi. Çektiğin acıyla böyle düşünüyorsun. Geçmiş olsun ve de gözünüz aydın. Darısı başımızaDoğumu anlatayım ama korkmayın. Çok çok zordu canım. Kendi kendime ben deli miyim nasıl normal doğum yaptım dedim. Suni sanci verdiler açılmasi için. 4 saat sürdü.Doğum da yarim saat sürdü canım.
masalah cnm gozun aydin Allah anali babali buyutsunn.. bizede o gunleri nasil etsin insallah..Merhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Amin canım inşallah ♡♡♡Ayyy insaALLAH canim benim ya bunlari düşündükçe heyecanlaniyorum ❤❤ hayirlsii ile o gunlere saglikla kavudalim insaALLAH hepimiz ❤
Ben kalın koydum ama havalar o kadar sıcak ki çıkarmayı düşündüm yine bulunsun lazım olursa kullanilirKizlar bisey sorucam.Siz hastane cantaniza bebek icin baddaniye koydunuz mu kalin olanlardan degil Findik baddaniyeler varya ondan Bn ikibtane kundak koydm Onada gerek var mi acaba? Hazirana dnk gekiyo ya sicak Koysammi koymasammi bilemedm Bebek usur diyolar kimiside sicak koyma diyo
Kafanin niye onde oldugunu ben ve eşim sorduk o da herhangi bi problem oldugundan degil genetik yapiyla alakali dedi anne ya da babadan dolayi dedi. Ama dogumdan sonra ya da doguma yakin dengeliyormus oyle soyledi. Aynen öyle hersey kısmet artik saglikla kavusalim da bebislerimize gerisi onemli değil
Peki nst.de cikan sancilari sen hissediyor musun canim? Bende de 15 gun once cikmisti ama hissetmiyordum.Doktordan geldin kızlar 37 haftalık deidihaftaya cuma dogum tarihi vericek nst sancim cıktı kasılmam var cumaya kadar doğum yapmazsam tabi :)
sezeryanim ya canim hurma yemeye korkuyorum normal doquma doner diye cok saol moral icinBakarsin bakarsin hatta en iyi annelersen biri olursun. Kaygi seni daha da iyi bi anne yapacak bence :) sütün yararsa isterse 2 kilo dogsun 1 aya kalmaz toparlar. Bol bol hurma ye hazirda varken
Canim bişey anlatmamissin ki detay istiyoruzDoğumu anlatayım ama korkmayın. Çok çok zordu canım. Kendi kendime ben deli miyim nasıl normal doğum yaptım dedim. Suni sanci verdiler açılmasi için. 4 saat sürdü.Doğum da yarim saat sürdü canım.
bende ayni doktorum yapsin istiyorum canim bayram girmesi cok kotu oldu gercekten deTabi ki doktor olur illa ki ama ben beni takip eden bildiğim doktor yapsın istiyorum
TAMDA benim merak ettiğim konuPeki nst.de cikan sancilari sen hissediyor musun canim? Bende de 15 gun once cikmisti ama hissetmiyordum.
Merhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Iyiyim canım ev yandı ya onunla uğraşıyoruz..Blackbluee1 hiç sesin çıkmıyor iyi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?