2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
TAMDA benim merak ettiğim konu
SANCİ CİKTİGİ İCİN DOKTOR ciğer geliştirici önerdimi size
Evet benim 26.haftada nstde düzenli sancılarım çıkmıştı ve doktor 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici ve erken doğumu önleyen nidilat içerikli hap vermişti.
Sanciyi ben hissetmiyordum bu arada yani ağrı falan, sadece toplanir gibi oluyordu karnim sertlesiyordu.

Yaa benim bugün nstde sancim çıkmadı
Ama bu hafta çok yoruldum ağrıların oldu dedim ayaklarım kaşığın biraz baskı vardı ama hep ayaktayım doktorum
Ciğer geliştirici iki doz aynı sizinki gibi önerdi erken doğum olursa diye
Bende yaptırsammı yaptırmasammi bilemedim çünkü bir ağrım yok
Normal iyiyim ben
Çok tereddutteyim.34+4 um zaten bebeğin ciğer gelişimi tamamlanmıştı bu haftalarda

Benim de çok yorulmaktan ve stresten olmuştu. Bence doktor öneriyorsa yaptırın 37 haftadan önce bebisler prematüre oluyorlar dogsalar da

Merhaba, 33+5 günlük hamileyim. Bebeğim sağ göğsümün altında toplanıyor. Oturduğumda batıyor resmen. nefes almakta zorluk çekiyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? bi çaresi var mıdır
Benimde aynı senin anlattığın gibi oluyor cnm plesanta sağ on duvarda onunla alakalı biraz bebisi hep sag tarafta hissettim olduğundan beri büyüdüğü içinde kaburgalari ittiriyor akciğere baskı yapıyor 2-3 haftaya bebis aşağıya iner sende rahat edersin benim bu hafta baya asagiya indi 34+5 im

Doğumu anlatayım ama korkmayın. Çok çok zordu canım. Kendi kendime ben deli miyim nasıl normal doğum yaptım dedim. Suni sanci verdiler açılmasi için. 4 saat sürdü.Doğum da yarim saat sürdü canım.
Suni sancı zormuş duymuştum ama yine çabuk gelmiş bazılarının çok daha uzun sürüyor.çok şükür bebeğin e sagsalim kavusmussun önemli olan da bu .

Benim de çok yorulmaktan ve stresten olmuştu. Bence doktor öneriyorsa yaptırın 37 haftadan önce bebisler prematüre oluyorlar dogsalar da
Bu hafta çok yordum kendimi
Ayağımı zorla arıyordum kipirdayacak halim yoktu
İki gündür dinleniyorum
Bu iğne iki gün arayla iki dozmu vuruluyor
Ve ağrı yapiyormu acaba
Bide iğne vurulduğu zaman bebeğin hareketinde azalma oluyormuş internette böyle yazıyor sizin nasildi

Öyleymiş canım burda okuyunca kızları dedim demekki bende bi tuhaflık yok bütün suçlu hormonlar
Benide ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor hele dışarı çıkınca güneşten kıpkırmızı yanıyor sonra dinlenip ferahlayinca normal ten rengine dönüyor sizinde oluyormu kizlar

Hadi gözünuz aydın olsun canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Erken değil mi canım ağrılar için
bilmiyorum canim doktorada dedim muaynemde asagi baski yapmasi normal kasıklarina dogru dedi. kemikler genisliyomus. bide bas gelisi benim minnak ew işi yapinca yatinca mesela uzaniyorum sol tarafima bacaklarimi kapayamiyorum arasina yastik koyuyorum ole biraz hafifliyo. ama bugun bi baska vurdu agri anlatamam yani tarifsiz kitledi beni karnim taş gibi oldu nefesim kesildi sandim sonra biraz biraz azaldi gecti simdi dawul gibi oldu elim ayagim uzaniyorum

Blackbluee1 kuzum ewi fazla dert etme is guc yapayim diye de ugrasma sakin.
son zamanlarin dinlenmen lazim bol bol hallolcak seyler üzülme sen takma fazla bebisin we sen iyisin ya şükür rabbime

Benide ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor hele dışarı çıkınca güneşten kıpkırmızı yanıyor sonra dinlenip ferahlayinca normal ten rengine dönüyor sizinde oluyormu kizlar
Bende biraz is yapayım bütün kan başıma toplanıyor galiba kıpkırmızı oluyorum ve kan ter içinde kalıyorum

Bende biraz is yapayım bütün kan başıma toplanıyor galiba kıpkırmızı oluyorum ve kan ter içinde kalıyorum
öyle canim öyle adette olmadigimizdan wucut rahatlamiyo galba. bide hormonlar war tabi kendimizi kaptirip bebisler yok gibide temizlik yapinca yuzumuz ates gibi oluyo sirt ter bunalim geciryoz. kalbim nasil hizli atiyo oturunca da

Canlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamiz aceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizeeesimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedisabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur..dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşamhatta demin gormeye gttim aglamaktan icim ciktisutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza

Geçmiş olsun cnm allah sağlık versin sanada bebeginede inşallah kucağına alıp evine gidersin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…