- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.401
Geçmiş olsun cnm allah sağlık versin sanada bebeginede inşallah kucağına alıp evine gidersin tez vakitte
Allah analı babalı büyütsün bebisini canım, gözün aydınCanlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza
Ya bi an normal doğum yaptın sandım :) Rabbim kavuştursun canım Spinal anestezi mi oldun ,?Canlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza
Canlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bnde koydm ondan canm Acaba digerinede gerk var mi diye soruyum dedm *Koyucam sanirimBen penye battaniye koydum sadece
İğne 24 saat arayla yani ilk iğneden 24 saat sonra 2. dozu vuruluyor ve ağrı yapmıyor. Bebegin hareketlerinde herhangi bir azalma olmadı benim.Bu hafta çok yordum kendimi
Ayağımı zorla arıyordum kipirdayacak halim yoktu
İki gündür dinleniyorum
Bu iğne iki gün arayla iki dozmu vuruluyor
Ve ağrı yapiyormu acaba
Bide iğne vurulduğu zaman bebeğin hareketinde azalma oluyormuş internette böyle yazıyor sizin nasildi
Canlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Hadi gozun aydin kavuştun kuzucugunadarisi bize.sen de en kisa zamanda kucagina alir evine donersin oglunla insaallah canim Allah sifa versin ikinize de
ben suan cokkkkk korkuyorummm
Rabbime sukur kavustuysan bebisine canim rabbim saqlikli sihatli ewinize donmeyi nasip etsin. cokkkk aacele ediyo bebisler ben bisey anlamadim nolyo tosbişleredaha uyuyamam ben senle ayniydik bide napcam bennn hemen herseyi acilen halletmem we hazirlikli olmam lazim cunku ne zman olca belli degil bu minnaklarin
Ya bi an normal doğum yaptın sandım :) Rabbim kavuştursun canım Spinal anestezi mi oldun ,?
Canım sana çok geçmiş olsun.sag salim kavusmussun bebegineAminnnnn cnm Allahim razi olsun..darisi sizlere insss
aynen balim aynen cok sewindim senin adina minnacik kuzun cennet kokulun saglikli sihatli geldi bi an once ewinize donersiniz insallah allahim kolaylik wersin sanadaKorkma cnim.nezaman cani isterse ozaman geliyor.gercekten plan yapmaya gelmiyormus..amin cnim Allah razi olsun.aynen hwrseyini hazirla korkma.olup gdiyor.eksikler tamamlanir yeterki saglikla gelsinler
Canım ben 2 tane penye çok kalın olmayan battaniye koydum 1 tanede ince kundak battaniye koydum
sezeryanim ya canim hurma yemeye korkuyorum normal doquma doner diye cok saol moral icin
Aynen öyle valla, benim yatış bugün başladı zaten.. Baksana Haziran bebekleri durmuyor.. Geliverirler, dinlenmek lazım..Canım bırak yat valla ben sabah kahvaltı edip geri yatıyorum uyanıp geri bişeyler yiyorum bu zamanlar bida zor buluruz :)
Gözün aydın canım.. Allah bağışlasın.. Suni sancıda gerçekten kısa sürmüş.. Açılma vardı galiba hastaneye gittiğinde ya da hızlı ilerlemiş.. Geçen bir arkadaşım gece ikide gittim gündüz 10A kadar 8 cm açıldım, en son sezeryan oldum dedi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla.. Sizlerin macera tam anlamıyla başladı :)Merhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Koy tabi canım ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazımBnde bi tane kundak bi tane penye tipi kundagin bi buyugu Bide findik baddaniye koyucam oda cok kalim degil Bulunsun yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?