2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah analı babalı büyütsün bebisini canım, gözün aydın Hiç beklenmedik anda geldi doğuma gitme haberin, en son hala çantaya neler koyduğumuzu merak ediyordun :) Neyse ki iyisiniz ikiniz de. Kaç kilo doğdu bebisin, ne kadar kalacakmis kuvozde. İnşallah bir an önce çıkar ve kavuşursun mis kokulunu

Ya bi an normal doğum yaptın sandım :) Rabbim kavuştursun canım Spinal anestezi mi oldun ,?

Hadi gozun aydin kavuştun kuzucugunadarisi bize.sen de en kisa zamanda kucagina alir evine donersin oglunla insaallah canim Allah sifa versin ikinize de

İğne 24 saat arayla yani ilk iğneden 24 saat sonra 2. dozu vuruluyor ve ağrı yapmıyor. Bebegin hareketlerinde herhangi bir azalma olmadı benim.

ben suan cokkkkk korkuyorummm
Rabbime sukur kavustuysan bebisine canim rabbim saqlikli sihatli ewinize donmeyi nasip etsin. cokkkk aacele ediyo bebisler ben bisey anlamadim nolyo tosbişlere daha uyuyamam ben senle ayniydik bide napcam bennn hemen herseyi acilen halletmem we hazirlikli olmam lazim cunku ne zman olca belli degil bu minnaklarin​

Korkma cnim.nezaman cani isterse ozaman geliyor.gercekten plan yapmaya gelmiyormus..amin cnim Allah razi olsun.aynen hwrseyini hazirla korkma.olup gdiyor.eksikler tamamlanir yeterki saglikla gelsinler

Korkma cnim.nezaman cani isterse ozaman geliyor.gercekten plan yapmaya gelmiyormus..amin cnim Allah razi olsun.aynen hwrseyini hazirla korkma.olup gdiyor.eksikler tamamlanir yeterki saglikla gelsinler
aynen balim aynen cok sewindim senin adina minnacik kuzun cennet kokulun saglikli sihatli geldi bi an once ewinize donersiniz insallah allahim kolaylik wersin sanada sadece kendini yipratma sezeryanlisin. aglama uzulme kuzun senden güc aliyo. ewe gidip onu opcen kokluycan emzircen bunlari dusun guclu ol keske yaninda olabilsek

Canım bırak yat valla ben sabah kahvaltı edip geri yatıyorum uyanıp geri bişeyler yiyorum bu zamanlar bida zor buluruz :)
Aynen öyle valla, benim yatış bugün başladı zaten.. Baksana Haziran bebekleri durmuyor.. Geliverirler, dinlenmek lazım..

Gözün aydın canım.. Allah bağışlasın.. Suni sancıda gerçekten kısa sürmüş.. Açılma vardı galiba hastaneye gittiğinde ya da hızlı ilerlemiş.. Geçen bir arkadaşım gece ikide gittim gündüz 10A kadar 8 cm açıldım, en son sezeryan oldum dedi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla.. Sizlerin macera tam anlamıyla başladı :)

lolita555 gözün aydın canım.. Zorlu bir süreç geçirmişsin ama çok şükür ki sağlıklı bebeğin.. Sakın ağlayıp, üzme boşuna kendini. Gördüğün gibi planlı yürümüyor hiçbirşey.. Bu yüzden kafana takma.. Sen süt artırıcı yiyecekler tüketmeye başla.. Moralini yüksek tut.. İnşallah kısa zamanda evinize geçersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…