2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar gece su gelince hemen hastaneye mi gidiyoruz, doktoru mu arıyoruz? Ya da evde biraz beklemek mi gerek?
Suyun gelince hemen hastaneye gidiyosn cnm yolda ararsin doktoru.Evde sakin bekleme normal dogum olsa bile enfeksiyon yuzunden bide sivi azalicagi icin sezeryana alirlar

gozun aydin cnm benim fazla kalmaz ama bebegin kuvezde merak etme insallah tez zmanda toparlanirda cikarsiniz hayirlisi olsun

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Haziran bebekleri sabırsız aceleci çıktı valla okudukça ben geriliyorum yarın istanbuldan Ankara’ya evimize döncez sağa sağlim kavuşuruz inşlah 34 haftalık olcaz korkmaya başladım

Üzülme canım hallolur canınıza bir şey olmasın .sesi çıkmayan doğuruyor dedim ki belki sende de vardır havadisler :)
Yok ya nerde benimki ağır bekletecek sanırım bizi.. gerçi şu isin pisin içine doğmasın biraz beklesin..

Blackbluee1 kuzum ewi fazla dert etme is guc yapayim diye de ugrasma sakin.
son zamanlarin dinlenmen lazim bol bol hallolcak seyler üzülme sen takma fazla bebisin we sen iyisin ya şükür rabbime
Yok canım benim bi iş yaptığım yok zaten yardımcı oluyorlar. Eşim bugün mutfak duvarlarının fayanslarını sildi. Yani kaba isini aldı yarında tavan boyanacak yanan dolaplar degisecek. Is çok ama ben yapmıyorum tabi ki bi şekilde ilerliyor..

Ayy gözün aydın aceleci cıktı senin bebişte.. 8 cm açılmadan sonra keşke biraz daha durabilseydi ama su bitince de doğum yapmak zor olur hemde bebeğe yazık...
Inşallah toplarsınız en kısa zamanda. Vallaha ne zamam ne olacağı belli olmuyor..

Kızlar gece su gelince hemen hastaneye mi gidiyoruz, doktoru mu arıyoruz? Ya da evde biraz beklemek mi gerek?
Su gelmesi önemli canım, enfeksiyon riski artiyor. Su geldikten sonra doktorunu arayıp hastaneye gecmen en iyisi. Zaten sancı baslamazsa suni sancı verirler,yine açılma olmazsa ya da bebek aşağı inmezse sezaryene alirlar. Su geldikten sonra çok bekletmiyorlar yani

dogumdan sonra tabiki normal dogum yapcaklarada cokkkk cokk iyi canim benim ama sezeryanda tehlike biraz acilma yapiyo hurma bende bayilirim hurmaya bi baslasam bi kutu yerim

Ben binbir nazla yiyorum. Yanaklarim pepe gibi oluyor. Gizli seker vs de yok ama iste boyle oluyor her tatli da :)

Allah bagislasin canim insallah sagsalim cikarsiniz hastaneden epey zor olmus senin icin Allaha emanet olun sütünün gelmesidr cok guzel şifa olsun bebise

Suyun gelince hemen hastaneye gidiyosn cnm yolda ararsin doktoru.Evde sakin bekleme normal dogum olsa bile enfeksiyon yuzunden bide sivi azalicagi icin sezeryana alirlar

Doktorum bana öyle bi durumda hemen çık gel dedi. Bana ulaşamazsan bile gel, burdan ulaşırlar dedi.

Hepinize teşekkür ederim kızlar.. Dedim belki açılmayı evde beklemek iyi olur mu.. Arkadaş sürekli açılmamı kontrol ettiler Vs dedi de.. Hastanede gerilir miyim diye düşündüm bir an.. Haklısınız tabi, herşey olabilir.. Ay hayırlısı ile atlatsaydık bi..

O sancı gelirse hemen gitmeyin diyolar iyice düzene binsin iyice siklassin diye bekleyin diyolar ama su gelmesi başka bişey. Su gelince ne kadar hızlı doğurursan o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…