- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.421
Suyun gelince hemen hastaneye gidiyosn cnm yolda ararsin doktoru.Evde sakin bekleme normal dogum olsa bile enfeksiyon yuzunden bide sivi azalicagi icin sezeryana alirlarKızlar gece su gelince hemen hastaneye mi gidiyoruz, doktoru mu arıyoruz? Ya da evde biraz beklemek mi gerek?
gozun aydin cnm benim fazla kalmaz ama bebegin kuvezde merak etme insallah tez zmanda toparlanirda cikarsiniz hayirlisi olsunCanlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza
Canlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza [/QUOTE
Gözün aydın canım sağsalim yavruna kavuştun allah tez vakitte evinize gitmeyide nasip etsin ağlayıp sakın kendini üzme bebeğinide üzme canım benim kalben senin yanındayız paşamla evimize geldik diye yazacağın günü bekliyoruz :)
Benimde oldu bepanten sürdüm geçtibenim bir de göğüs altım pişik olmuş ya
İnstagram da hastane çıkışı yastık artı defter teyzesi yaptırdı toplam 200 falan sanırımçok güzel olmuş canım nerde ve kaça yaptırdın?
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Haziran bebekleri sabırsız aceleci çıktı valla okudukça ben geriliyorum yarın istanbuldan Ankara’ya evimize döncez sağa sağlim kavuşuruz inşlah 34 haftalık olcaz korkmaya başladımCanlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza
dogumdan sonra tabiki normal dogum yapcaklarada cokkkk cokk iyi canim benim ama sezeryanda tehlike biraz acilma yapiyo hurma bende bayilirim hurmaya bi baslasam bi kutu yerimHurma süte iyi geliyor diyw biliyordumdegil miymis
Teşekkür ederim amin inşallah sağlıklaÇok güzelmiş güle güle giysin insallah kuzucuk
Yok ya nerde benimki ağır bekletecek sanırım bizi..Üzülme canım hallolur canınıza bir şey olmasın .sesi çıkmayan doğuruyor dedim ki belki sende de vardır havadisler :)
Yok canım benim bi iş yaptığım yok zaten yardımcı oluyorlar. Eşim bugün mutfak duvarlarının fayanslarını sildi. Yani kaba isini aldı yarında tavan boyanacak yanan dolaplar degisecek. Is çok ama ben yapmıyorum tabi ki bi şekilde ilerliyor..Blackbluee1 kuzum ewi fazla dert etme is guc yapayim diye de ugrasma sakin.
son zamanlarin dinlenmen lazim bol bol hallolcak seyler üzülme sen takma fazla bebisin we sen iyisin ya şükür rabbime
Ayy gözün aydın aceleci cıktı senin bebişte.. 8 cm açılmadan sonra keşke biraz daha durabilseydi ama su bitince de doğum yapmak zor olur hemde bebeğe yazık...Canlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Doktorum bana öyle bi durumda hemen çık gel dedi. Bana ulaşamazsan bile gel, burdan ulaşırlar dedi.Kızlar gece su gelince hemen hastaneye mi gidiyoruz, doktoru mu arıyoruz? Ya da evde biraz beklemek mi gerek?
Su gelmesi önemli canım, enfeksiyon riski artiyor. Su geldikten sonra doktorunu arayıp hastaneye gecmen en iyisi. Zaten sancı baslamazsa suni sancı verirler,yine açılma olmazsa ya da bebek aşağı inmezse sezaryene alirlar. Su geldikten sonra çok bekletmiyorlar yaniKızlar gece su gelince hemen hastaneye mi gidiyoruz, doktoru mu arıyoruz? Ya da evde biraz beklemek mi gerek?
dogumdan sonra tabiki normal dogum yapcaklarada cokkkk cokk iyi canim benim ama sezeryanda tehlike biraz acilma yapiyo hurma bende bayilirim hurmaya bi baslasam bi kutu yerim
Artan keçelerden yaptım az önce. Pek cirkin oldu
Allah bagislasin canim insallah sagsalim cikarsiniz hastaneden epey zor olmus senin icin Allaha emanet olun sütünün gelmesidr cok guzel şifa olsun bebiseCanlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Suyun gelince hemen hastaneye gidiyosn cnm yolda ararsin doktoru.Evde sakin bekleme normal dogum olsa bile enfeksiyon yuzunden bide sivi azalicagi icin sezeryana alirlar
Doktorum bana öyle bi durumda hemen çık gel dedi. Bana ulaşamazsan bile gel, burdan ulaşırlar dedi.
Su gelmesi önemli canım, enfeksiyon riski artiyor. Su geldikten sonra doktorunu arayıp hastaneye gecmen en iyisi. Zaten sancı baslamazsa suni sancı verirler,yine açılma olmazsa ya da bebek aşağı inmezse sezaryene alirlar. Su geldikten sonra çok bekletmiyorlar yani
Hepinize teşekkür ederim kızlar.. Dedim belki açılmayı evde beklemek iyi olur mu.. Arkadaş sürekli açılmamı kontrol ettiler Vs dedi de.. Hastanede gerilir miyim diye düşündüm bir an.. Haklısınız tabi, herşey olabilir.. Ay hayırlısı ile atlatsaydık bi..
Maalesef canm suyum çıkıyor çok feci yaaaa insan iki gün yıkanmasa eksiyo resmenÖyleymiş canım burda okuyunca kızları dedim demekki bende bi tuhaflık yok bütün suçlu hormonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?