- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.441
Sana da çok geçmiş olsun canım üzerinde mutlaka cevşen dua tasimani öneririm.Canım gözün aydın doğum tarihi ne
Iyiyim canım ev yandı ya onunla uğraşıyoruz..
Sagol canim darisi basiniza. Durumumuz iyi ama dogum sonrasi dikis agrilari ve sancim var. Hamilelikten çok farklıymış. Bebeğin bakımı coook emek istiyor.Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün durumunuz nasıl
Biliyorum canım dr un bir suçu yok. Olması gereken buymuş demek ki. Sadece ordaki bir saf ben miyim diye dusunmeden edemedimCanım daha yeniyken böyle düşünüyorsun. Ama inan zaman geçtikten sonra iyiki diceksin. Bende dr umu şikayet etmeye kalkmıştım çektiğim acıya o sebep olmuş gibi. Hastanede inceleme yaptılar doğumumu herşeyide bana izah ettiler. Aslında herşey olması gerektiği gibiydi. Çektiğin acıyla böyle düşünüyorsun. Geçmiş olsun ve de gözünüz aydın. Darısı başımıza
Anlatayım canim en baştan.Canim bişey anlatmamissin ki detay istiyoruzen baştan anlat en ince ayrıntısına kadar korkmayız merak etme
Gözün aydın bu arada canım sağ salim kurtulmussunuz Allah bebisine sağlıklı uzun ömürler versin, anneli babalı büyütsün
İlk başta 8 kilo almıştım canım şimdi 2 si gitti 6 kilo ile devamKaç kilo aldın canım? Kaçla başlamıştın.
En kısa sürede kucağına alırsın inş canım gözünüz aydınCanlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza
Ay ya böyle yazınca kalbim çarpmaya başladı valla, heyecan yaptım..O sancı gelirse hemen gitmeyin diyolar iyice düzene binsin iyice siklassin diye bekleyin diyolar ama su gelmesi başka bişey. Su gelince ne kadar hızlı doğurursan o kadar iyi
Ay ya sancı 4 saat sürmüş ama baya zorlanmışsın canım.. Allah yardımcınız olsun.. Doğum sonrası yapılan dikişi hissettin mi peki?Anlatayım canim en baştan.
Uzanıyordum birden bisey aktı lavaboya kostüm kendi kendime ayıp ya idrar da kaçırmaya başladım dedimsonra ayağa kalktım yürürken su akmaya başladı. Hemen hastaneye gittik. Orda da suyum akmaya devam etti açıklık yaklaşık 2cm olmus. Gelen geçen vajinal muayene yaptı.Sonra Lavman yaptılar.Odama geçtim açıklık artmayınca suni sancı verdiler.Yuruyebildigim kadar yürüdüm. 4 saat ağrıdan sonra 8 cm açılma olmuştu. Dogumhaneye aldılar.Orda da comeldim.Aciklik 10 cm oldu. Sonra ıkınma olaylarına başladık ebeyle.Alistirma yaptık. Dr geldi başlıyoruz dedi. Ben ıkınmaya başladım. Gücüm yetene kadar devam ettim. Ama olmadi bebis gelmiyordu.Nefesim falan kesildi. Son 1 kez ya ölücem ya bebiş doğacak dedim ikindim bebiş tümüyle dr un kucağına geldi. Dr bile şaşırdı :) Sonra çocuk dr u geldi tarttılar sağlık durumuna baktılar hemen odaya aldılar. Beni de dikmeye başladılar. Sonra herkes gitti hasta bakıcı beni giydirirken bayılmışım. Gözümü açtığımda 6 tane hemşire beni uyandırmaya çalışıyordu. Neyse odama geldim. Serum verdiler iğne yaptılar. Ustune yine suni sanci. Rahimin toparlanmasi icinmis.Bebeği emzirmeye çalıştım ama birkaç damla geldi. Biraz zaman gecince hemsireler karnima bastirip kanlari cikarttilar. Üstümü değiştireyim derken yine bayıldım. Yine herkes başımda. Kan tahlili yaptılar kan seviyem çok düşmüş.Sonra idrara çıkmamı bekledilèr. Bebek de iyi olunca ertesi gün çıktık.Tabiki çok zorlandığım için baya bir yıprandım.Bebegim de baya yoruyor. Ama inşallah bundan sonraki sürec iyi geçer.
Evet bana 32.haftamda nst.de cikan sancilar sebebiyle ciger gelistirici vuruldu 2 doz 24 saat arayla. Birde ilac ve serumla sancimi durdular 1 gece yatis yapildi. Eger gerek gorulurse yapiyorlar erken dogum ihtimaline karsi.TAMDA benim merak ettiğim konu
SANCİ CİKTİGİ İCİN DOKTOR ciğer geliştirici önerdimi size
Vajinada batma bende de oluyor ama doktorum bunun icin dogum belirtisi yorumu yapmadi, enfeksiyon sebep olabiliyormus bende de enfeksiyon vardi. Kasilma sertlesme olmadigi halde sancim cikmisti nst.de duzenli de oldugu icin durdurdular ilaclarla. Ama ben hic hissetmiyordum sanci cikarken.Kasılma şeklinde karnimda sertleşme en sin vajinada batma oluyor
Canim Allah bagislasin, hayirlisiyla en kisa zamanda kavusup evinize cikarsiniz insallah. Sagligi nasil bebisin? Sen nasilsin?Canlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza
Hadi gözün aydın cnm rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunCanlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Aa neden saf olasın büyük kahramanlık yapmışsın.Biliyorum canım dr un bir suçu yok. Olması gereken buymuş demek ki. Sadece ordaki bir saf ben miyim diye dusunmeden edemedimHemsireler normal doğum yapan hasta diye cagiriyorlardi çünkü herkes sezeryandi o katta. Insallah dedigin gibi olur canim bu acilar da unutulur gider.Hayırlısıyla inşallah herkes kolayca dogumunu yapar.
ay canim benim yaGünaydın kizlar ay hayır olsun bugün rüyamda 35 haftaya girdiğim gün doguruyodum yok diyorum doktora ben dogurucam daha çok küçük benim hiç ağrım yok oda diyo acilman var doğum başlamış alıcaz ağlıyorum kimsede yok yanımda daha çantamda hazır değil diye ...Bi uyandim 3.30 ta nasıl sancim var kıvranıyorum resmen ...bu erken doğum haberleri beni çok etkelemis anlaşılan bilinç altıma nasıl yerlesmisse artık ...demekki her an hazırlıklı olmak lazım ne olacağını bi Allah bilir
Anlatayım canim en baştan.
Uzanıyordum birden bisey aktı lavaboya kostüm kendi kendime ayıp ya idrar da kaçırmaya başladım dedimsonra ayağa kalktım yürürken su akmaya başladı. Hemen hastaneye gittik. Orda da suyum akmaya devam etti açıklık yaklaşık 2cm olmus. Gelen geçen vajinal muayene yaptı.Sonra Lavman yaptılar.Odama geçtim açıklık artmayınca suni sancı verdiler.Yuruyebildigim kadar yürüdüm. 4 saat ağrıdan sonra 8 cm açılma olmuştu. Dogumhaneye aldılar.Orda da comeldim.Aciklik 10 cm oldu. Sonra ıkınma olaylarına başladık ebeyle.Alistirma yaptık. Dr geldi başlıyoruz dedi. Ben ıkınmaya başladım. Gücüm yetene kadar devam ettim. Ama olmadi bebis gelmiyordu.Nefesim falan kesildi. Son 1 kez ya ölücem ya bebiş doğacak dedim ikindim bebiş tümüyle dr un kucağına geldi. Dr bile şaşırdı :) Sonra çocuk dr u geldi tarttılar sağlık durumuna baktılar hemen odaya aldılar. Beni de dikmeye başladılar. Sonra herkes gitti hasta bakıcı beni giydirirken bayılmışım. Gözümü açtığımda 6 tane hemşire beni uyandırmaya çalışıyordu. Neyse odama geldim. Serum verdiler iğne yaptılar. Ustune yine suni sanci. Rahimin toparlanmasi icinmis.Bebeği emzirmeye çalıştım ama birkaç damla geldi. Biraz zaman gecince hemsireler karnima bastirip kanlari cikarttilar. Üstümü değiştireyim derken yine bayıldım. Yine herkes başımda. Kan tahlili yaptılar kan seviyem çok düşmüş.Sonra idrara çıkmamı bekledilèr. Bebek de iyi olunca ertesi gün çıktık.Tabiki çok zorlandığım için baya bir yıprandım.Bebegim de baya yoruyor. Ama inşallah bundan sonraki sürec iyi geçer.
3100 gram 50 cm doğdu bebiş. Çocuk dr u hemen kontrolünü yaptı haftasından ileride benim dr da iyiki günü dolmamış yoksa normal doğuramazdın dedi. Epidural da 3-4 cm açılma olunca yapıyorlarmış eğer sonradan istersen yapmıyorlarmış. Bakarsın ağrıya tahammül edemezsen onu da aklında bulundur canim.Canm senin için eminim çok yorucu ve yıpratıcı olmuş ama MasaAllah ne güzel doğum olmuş minnosun şükür kuveze girmemiş senle günümüz aynı demekki minnoslar o kadar büyümüş ha
Bayılma dışında benim de istedigim bu doğum şekli. Normal doğum ve epiduralsiz istiyorum ertesi gün de sarıp sarmalayim koklaya koklaya evime döneyim istiyorum
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaAllah
Rabbim nazarlardan saklasin minigini , bebeğinin resmini görmeyi çok isterdim aslında benim karnımda bu kadar war demekki derdim
Kaç kilo kaç cm doğdu canm ,?
Ay ya böyle yazınca kalbim çarpmaya başladı valla, heyecan yaptım..
Ay ya sancı 4 saat sürmüş ama baya zorlanmışsın canım.. Allah yardımcınız olsun.. Doğum sonrası yapılan dikişi hissettin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?