2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canm ne kadar ilerideydi bebeğin . Epidurali düşünmüyorum aslında ağrı esigom yüksek biraz idame edebiliyorum yani tabi ne olur doğumda bilmem adet sancısının biraz saha fazlası olur galiba gerçi kişiden kişiye de değişir o da .

Ne bileyim ben Normalce doğurmak istiorum bisey olmadan Allahın izniyle Rabbim herkese kolay doğumlar versin inşaAllah

Bize de dua etmeyi unutma.

Canım benim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bi an önce sağlıkla çıkarsınız inşallah

Rabbim saglikla büyütmek nasip etsin canim hayirli omurlu olsun

Nst ye kaçıncı haftanda aldılae doktorum bana 35 dedi erken alması için ne demeliyim korkuyorum çünkü

Selam kızlar, benim gibi hastane çantası hazırlamayan bebeğin kıyafet yıkama ütüleme olayına geçmeyen varsa daha fazla ertelemesin bence. İncik cincik bir sürü parça ütülemekle bitecek gibi değilmişbelim koptu ütüleyebildigim 10 lu bir takım hastane çıkışı Şimdi bir sorum var ben çantaya 2 takım 10 lu 1 takım 5 li hastane çıkışı koyacağım. Her takımı kendi battaniyesiyle müslin bir örtüyle bohça yapayım dedim. Hastanede doğumdan sonra hemşirelere 10 lu olarakmı veriliyor bu takımlar ne giydireceklerini onlarmı seçiyor

Canm 2 10lu 1 5li çok olur 1 10lu 1 5li takım koy battaniye iki tane olsun . Hemşireye hazır vereyim dersen battaniyenin içine 1 iç zıbın 1 citcitli zıbın alt üst takım şapka eldiven ve 1 tane bez koy battaniyeye sar kurdela ile de bağlayabilirsin. Direk verirsin 10lu takımın hepsini aynı anda giydiremeyecegine göre

Evet canim ya . Igneler batinca canım yanıyordu ama doğumun yanında o acı az geldi. Odaya geçtikten sonra üstüme oturup emzirmemi istediler. O zaman daha çok acıdı.
Ayy, valla yaşıyorum sanki senin anlatmanla.. Çok şükür ki atlattın canım, inşallah iyileşme sürecin kısa sürer..

Evet bana 32.haftamda nst.de cikan sancilar sebebiyle ciger gelistirici vuruldu 2 doz 24 saat arayla. Birde ilac ve serumla sancimi durdular 1 gece yatis yapildi. Eger gerek gorulurse yapiyorlar erken dogum ihtimaline karsi.
Tşkler cevap için bende ne olur ne olmaz yaptıracağım bu akşam iftardan sonra
Kararsızdım ama yaptıracağım.
Çünkü benim ağrım falan fazla yok
Mesela eliza7979 sancısı çıkmasına rağmen önermemiş mesela doktoru
Bana doktorum neden önerdi bilemedim kafamı bu karıştırdı
Allah'a sığınıp yaptıracağım
Önlem olarak ne yapayim

Canım çok değil mi ? Ben iki tane beşli koydum hemşireye bi tane beşli olanı vereceksin battaniye içinde iki takımı birden giyemezki bebis.benim de çok zamanımı aldı ütülemek çok küçükler çünkü.

10 lu olanlardan birini 5 e düşüreyim o zaman :) valla çok kıyafette almamıştım ama biticek gibi değiller, dolabı haftaiçi gelicekmis ütüleyip kendi dolabıma asayım haftaici dolap temizlenince sadece geçirmesi kalır

Canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. Benim bebeğim de 35+3 te doğdu, aynı günümüz. Allah en kısa zamanda kucağına almayi nasip etsin duâlarimiz seninle ♥

Kızlar bu gün çatı muayenesi oldum doktor çatının arkası geniş önü dar dedi o ne demek oluyorsa zor olur doğumun dedi ben de denemek istiyorum dedim. Bir de biraz leke geldi benden doktor olabilir demisti. Çatı muayenesi olanlar sizde de oldu mu

Selam kizlar bende bugun kontrole gittim 37.haftadaymisim 3100 gr olms bebegim bi hafta sonra yine kontrol o zaman dogum icin gunu belirleriz sanirim zaten ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olacak en azindan 39.haftaya kadar beklemis oluruz.gecen hafta kasilmalardan dolayi nst ye baglamisti bu hafta kizimin kafasi yukari cikmis cok sukur biraz olsada . O yuzden bu hafta gerek duymadi

Bende hazirladim cantami 2 tane 10 lu cikis fazla bence. Bir 10lu bir 5li yeterli. Eger koyacaksnda bir tane esktra tulum yada 10lu takimdaki alt ust ve zibin koy.bazi bebisler kakayi fazla kaçırabiliyor

evet canim gayet normal bi kac kez gelmesi bile normal ilk oglumda banada cati muaynesi yaptiklarinda olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…