- 17 Mart 2018
- 202
- 450
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.461
3100 gram 50 cm doğdu bebiş. Çocuk dr u hemen kontrolünü yaptı haftasından ileride benim dr da iyiki günü dolmamış yoksa normal doğuramazdın dedi. Epidural da 3-4 cm açılma olunca yapıyorlarmış eğer sonradan istersen yapmıyorlarmış. Bakarsın ağrıya tahammül edemezsen onu da aklında bulundur canim.
Canlarim benim yazan soran merak eden herkesten hepinizden Allah razi olsun❤
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza
Bugun dogum yaptim sabah 09.35te..35+3 gunluktuk bugun ama paşamizaceleci cikti:) carsambayi persembeye baglayan gece gece saat 3bucuk civari uyurken suyumun gelisine uyandim kizlar.Allahim nasil bi andi anlatamam sizee esimle evin icinde cirit attik resmen..suyum gelince normal dogum basladi ve sancim yoktu.suni verdiler biraz olsun sancim fakat surekli degil.siddeti kuvvetli degildi. asla normal yapmam diyen bana bir cesaret geldi bende sasirdim kendime..carsambayi persembeye baglayan geceden bu sabaha kadar normal dogumu bekledik.acilmam oldu 8 cm fakat oglusun basi kanala inemedi sabah doktorum geldi ve suyun azaldi enfeksiyon riski var kese acik dedi sezeryanla alalim dedi bende peki dedim..sorada pasamiza kavustuk❤❤suan küvezde pasamiz cok sukur sagligi iyi hersey yolunda bende iyi sayilirim sukur.. dua bekliyorum sizden.ins bian once cikar paşam hatta demin gormeye gttim aglamaktan icim cikti sutumu sagiyoruz veriyoruz ebelere sukur geldi sütum azda olsa..Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin ins hepiniz saglikla kavusun kavusalim yavrularimiza
Nst ye kaçıncı haftanda aldılae doktorum bana 35 dedi erken alması için ne demeliyim korkuyorum çünküVajinada batma bende de oluyor ama doktorum bunun icin dogum belirtisi yorumu yapmadi, enfeksiyon sebep olabiliyormus bende de enfeksiyon vardi. Kasilma sertlesme olmadigi halde sancim cikmisti nst.de duzenli de oldugu icin durdurdular ilaclarla. Ama ben hic hissetmiyordum sanci cikarken.
Selam kızlar, benim gibi hastane çantası hazırlamayan bebeğin kıyafet yıkama ütüleme olayına geçmeyen varsa daha fazla ertelemesin bence. İncik cincik bir sürü parça ütülemekle bitecek gibi değilmişbelim koptu ütüleyebildigim 10 lu bir takım hastane çıkışı Şimdi bir sorum var ben çantaya 2 takım 10 lu 1 takım 5 li hastane çıkışı koyacağım. Her takımı kendi battaniyesiyle müslin bir örtüyle bohça yapayım dedim. Hastanede doğumdan sonra hemşirelere 10 lu olarakmı veriliyor bu takımlar ne giydireceklerini onlarmı seçiyor
Ayy, valla yaşıyorum sanki senin anlatmanla.. Çok şükür ki atlattın canım, inşallah iyileşme sürecin kısa sürer..Evet canim ya . Igneler batinca canım yanıyordu ama doğumun yanında o acı az geldi. Odaya geçtikten sonra üstüme oturup emzirmemi istediler. O zaman daha çok acıdı.
Tşkler cevap için bende ne olur ne olmaz yaptıracağım bu akşam iftardan sonraEvet bana 32.haftamda nst.de cikan sancilar sebebiyle ciger gelistirici vuruldu 2 doz 24 saat arayla. Birde ilac ve serumla sancimi durdular 1 gece yatis yapildi. Eger gerek gorulurse yapiyorlar erken dogum ihtimaline karsi.
Beni 31den beridir alıyor doktorumNst ye kaçıncı haftanda aldılae doktorum bana 35 dedi erken alması için ne demeliyim korkuyorum çünkü
Belirli bir nedeni var mıBeni 31den beridir alıyor doktorum
Canım çok değil mi ? Ben iki tane beşli koydum hemşireye bi tane beşli olanı vereceksin battaniye içinde iki takımı birden giyemezki bebis.benim de çok zamanımı aldı ütülemek çok küçükler çünkü.Selam kızlar, benim gibi hastane çantası hazırlamayan bebeğin kıyafet yıkama ütüleme olayına geçmeyen varsa daha fazla ertelemesin bence. İncik cincik bir sürü parça ütülemekle bitecek gibi değilmişbelim koptu ütüleyebildigim 10 lu bir takım hastane çıkışı Şimdi bir sorum var ben çantaya 2 takım 10 lu 1 takım 5 li hastane çıkışı koyacağım. Her takımı kendi battaniyesiyle müslin bir örtüyle bohça yapayım dedim. Hastanede doğumdan sonra hemşirelere 10 lu olarakmı veriliyor bu takımlar ne giydireceklerini onlarmı seçiyor
Yok doktorum 32 den itibaren önlem olarak nst ye alıyor hastalarını ben 31de gittiğim için aldı bi de 35 de girdim bundan sonra her hafta gel dedi her gidişimde de nst ye gireceksin dediBelirli bir nedeni var mı
10 lu olanlardan birini 5 e düşüreyim o zaman :) valla çok kıyafette almamıştım ama biticek gibi değiller, dolabı haftaiçi gelicekmis ütüleyip kendi dolabıma asayım haftaici dolap temizlenince sadece geçirmesi kalırCanım çok değil mi ? Ben iki tane beşli koydum hemşireye bi tane beşli olanı vereceksin battaniye içinde iki takımı birden giyemezki bebis.benim de çok zamanımı aldı ütülemek çok küçükler çünkü.
Selam kızlar, benim gibi hastane çantası hazırlamayan bebeğin kıyafet yıkama ütüleme olayına geçmeyen varsa daha fazla ertelemesin bence. İncik cincik bir sürü parça ütülemekle bitecek gibi değilmişbelim koptu
ütüleyebildigim 10 lu bir takım hastane çıkışıŞimdi bir sorum var ben çantaya 2 takım 10 lu 1 takım 5 li hastane çıkışı koyacağım. Her takımı kendi battaniyesiyle müslin bir örtüyle bohça yapayım dedim. Hastanede doğumdan sonra hemşirelere 10 lu olarakmı veriliyor bu takımlar ne giydireceklerini onlarmı seçiyor
evet canim gayet normal bi kac kez gelmesi bile normal ilk oglumda banada cati muaynesi yaptiklarinda olmustuKızlar bu gün çatı muayenesi oldum doktor çatının arkası geniş önü dar dedi o ne demek oluyorsa zor olur doğumun dedi ben de denemek istiyorum dedim. Bir de biraz leke geldi benden doktor olabilir demisti. Çatı muayenesi olanlar sizde de oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?