2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Neden epidural tercih etmediniz?

Biz hiç nst ye girmedik.34+4te gitmiştim bir de 37+1de çağırdı doktorum 3hafta sonra yani bir önceki kontrolde 3hafta önceydi bakalım.hersey yolunda dedi.bana hep dogurucam gibi geliyor dedim dur bakalım daha senden öyle bir şey beklemiyorum herşey yolunda dedi.bakalim inşallah da dediği gibi okur

@Chun lee lolita555 bebişlerinizi güle güle büyütün. Allah kederlerini göstermesin .
Ütü yapacak olan arkadaşlar ben ütü masasını koltuk boyuna göre ayarlatıp ütüyü öyle yaptım. Ayağımın altına da alçak bir tabure koydum. Birkaç tane minder de koyulabilir. Ayaklarım daha az şişmişti böylece. Kolay gelsin.

Canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. Benim bebeğim de 35+3 te doğdu, aynı günümüz. Allah en kısa zamanda kucağına almayi nasip etsin duâlarimiz seninle ♥

Saol cnm Allah razi olsun.cidden aynimi gunlerimiz?kuvezde kalmismiydi senin bebegin?kaldiysa kacgun kaldi nicin kalmisti?

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün Canım kaç haftalıktın sen tam olarak

Bende lekelenme olmadi canim cunku beni tam muayane yapma geregi bile duymadi doktorum. Biraz parmagini girdirdi su kemigi hissediyor musun dedi col egik cok dar tam muayane yapmadim bile dedi

Yahu kizlar bu insanların dusuncesizligi beni öldürecek ya. Dogumuma son gunler kaldi ve durumum cok fena bahsetmistim bacak agrilari cati agrilarindan yuruyemiyorum. Tuvalete giderken kirk sefer düşünüyorum dusme tehlikeleri geciriryorum. Sagolsun annem yanimda o bakiyo yemegimi olsun temizligimi olsun hersey onda. Ya kadin geldiginden beri gelmeyen insanlarin gelesi tuttu. Ya son gunlerim el insaf herkes hizmet bekliyor ya. Bir de ramazan ayindayiz yani. Yok aksam caya gelecegiznyok kahveye gelecegiz. Annem de cok iyi sayilmaz rahatsiz turlu turlu hastaligi var kadin o haliyle bana bakmaya çalışıyor. Bugun de oruc oruc esimle evi temizlediler yoruldular az uzanak dedik hem oruclar. Biz ilcede oturuyoruz. Merkezde oturan gorustugumuz bi aile var kari koca. Ya hic onlardan bu dusuncesizligi beklemezdim ya. Uyurken onlar aramis uyandik esim soyledi dedi herhalde bzii cagiracaklar aksam ne diyim dedi. Dedim valla askim adim atamiyom ki şu merdivenleri ineyim dedim. Yok de dedim. Anam bi aradi ki eşim neymis aksam caya gelecez size diyolar. Ki eşiyle hergun konsuuyorum yazisiyorum durumumu biliyor icler acisi olduğumu. Son gunlerimin oldugunu. Kendi hamileyken ben kendine bi is yapyirmiyordum inanin bi pikniğe gdiiyorduk butun malzemeleri evde hazirlayip ben goturuyordum o hamile diye. Onlar oyle hic bisey yapmadna geliyordu. Ya ben insanlari bukadar ince düşünüyorum haa bir de su ayrintiyi vereyim arabalari yok esim gidip kendileri alacak getirecek geri de goturucek

benim şekerim yüksek seyrettiğinde aynen anlattığın gibi oluyorum

Selam kızlar nasılsınız? Doğum haberleri geldikçe artık benim de sabrım kalmıyor :) Daha erken tabi ama insan kucağına istiyor artık. Şuan bir arkadaşım doğumda 40+5 , kız bekleye bekleye fenalık geçiriyordu şuan hastanede 6 cm aciklikla , normal olacak kısmetse bakalım inşallah akşama kucağında olacak oğlu.

Önermedi haftam 37 olduğundan mı bilmem ama geçen haftada acil gttik nisan gibi bir akinti vardı ordada sancı hiç yoktu busefer cıktı sancı 3 tane sancı dedi 20 dkk 60 lik sancı dedi dr ben herhalde 10 güne sezeryan olurum kızlar sancı yokta haftam doluyor gün vercek çok duygusal oldum ağlıyorum hep ikitane çocuğum var aklıma hep kötü şeyler geliyor 3 sezeryan korkutuyor beni dr iyi ama rabbim sağlıkla kurtarsin insan korkuyor birde benim ameliyathane fobim var ürküyorum

Bizde çok heyecanlıyız çarşamba günü bende sezeryana gireceğim eşimle heyecandan geceleri uyuyamıyoruz artık :) sen kaç haftalık oldun canım allah arkadaşının yardımcısı olsun bir avazda kurtulmayı sağlıkla oğluşuna kavuşmayı nasip etsin inşallah

Canim bi 10 lü 2 ..5 li takim yeterli iki tane battaniye penye bitanede muslin koy 10 luyu hemşireye verirsin bende öyle yapcam kundagina sarıp vercem

Canım niye kabul ediyorsun ki müsayit değiliz diyeceksiniz valla benim eşim o konuda anlayışlı misafiri kabul etmesem bişey demez kayınbabam bile doğumdan 15 20 gün sonra geliriz demiş kanaması falan olur yanımda rahat edemez bebeğiyle diye çnkü bende kapalıyım rahat edemem ilk kendi ailem gelcek sonra onlar hatta akrabalara doğumdan 1 hafta sonra fln haber vermeyi düşünüyorum

Gelirler inadına yapar gibi geçende gelmeyen görümce geldi ikizleriyle ben onlar gtti acille gttim hemde yemekli geldiler elini sürmedi birseye doğuma iki hafta kala geliyor 1 yıldır gelmeyenler doğuma zaten gelirsin masus yapar gibi gelirler takma cnm birseyde yapma sakin son haftalar ben eve yemeği zor yapiyorum sikma canını

Benim eşim de anlayisli dusunceli bana birsey yaptirmaz gelene de annemle kendi agirlar ama ikimizim de kotu huyu; biri gelmeye kalkmadan redderiz diyoz yok deriz diyoz ama biri gelecegiz diyince hayir diyemiyoruz yok diyemiyoruz nefret eidyorum bu huyumdan. Bi de bunlar yakin arkadaslarimiz. Yok diyemedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…