2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Inan bana yemek yapamiyorum cunku ayakta duramiyorum tekerlekli sandalyeyle hareket edecek pozisyona grldim. Ayagimin catimin agrisindan ayakta duramiyom. Annem geldi iste o yuzden o yapiyor herseyi ama herseyi ona da yuklemek istemiyorum cunku o da cok iyi sayilmaz

Allah sabır versin var öyle insanlar iyiliğine arar sorar gibi yaparlar ama mahsat kendi işleri görülsün değişiklik olsun durmuş benimde var öyle arkadaşım artık sinir olmaya başladım geldi mi 2 çocukla bende de var 1 tane birsürü hizmet yaptırır aslinda konuşmuyacaksin

Ya evet aynen oyle ya. Bak aha simdi eşim almaya gitti onlari. Arabalari yok. 80 km yakacak ozel servis sanki. Yahu diyin bu kizin som gunleri bari biz onlari davet edek hem onlara zorluk olmasin diyin yani.

Ya evet aynen oyle ya. Bak aha simdi eşim almaya gitti onlari. Arabalari yok. 80 km yakacak ozel servis sanki. Yahu diyin bu kizin som gunleri bari biz onlari davet edek hem onlara zorluk olmasin diyin yani.
Bence almaya hiç gitmemeliydi .çok dusuncesizler gerçekten

Düşüncesiz insanlarla ugrasmak zor. Biraz insanları kendi haline bırakın yahu. Bi özel var insanların . Emri vaki yapmanın zamanı mi hele bu hassas donrmde. Bırakın karı koca ailecek ana babasıyla vakit gecirsin.

Bana görümce gelmek istedi. Aradı bugün eşim biraz rahatsız bana değil yani kardeşine gelmek istiyor. Başta sürekli onu sordu arada beni sordu erken doğum riskim var bebeğin eşyalarıyla uğraşıyorum dedim hayırlısı dedi bu kadar. Müsaitseniz gelmek istiyoruz dedi kusura bakma değiliz dedim. Evde halı yok heryer bebeğin eşyası kimseyle uğraşacak halde değilim dedim. Tamam o zaman selam söyle dedi onunda selamı var dedim kapadım. Pislik gelinim ben

Allah kolaylık versin cnm hepimize

iyi yapmissin valla

Umarim git gel 80kmdir.sinir oldum ben burdan anlayissiz insanlara sinir oluyorum.esimi yalniz birakamam deseydi keske esin yoldayken agri sanci tutarsa fln deseydi.madem gelme diyemiyorsunuz almaya gelemicenizden girseydiniz mevzuya.neyse sen sakin ol yapcak bisi yok artik

Nst ye kaçıncı haftanda aldılae doktorum bana 35 dedi erken alması için ne demeliyim korkuyorum çünkü
Benim sag boslugumda agri vardi gaz agrisi oldugunu dusundu doktorum ama yine de nst bakalim dedi. Hastaneye gittigimde boslugumdaki agri da gecmisti. Ama nst.de sanci cikmisti duzenli olarak.

Kızlar bugün kontrole gittim şükür bebişim iyi nst ye girdim 60 lrda 2 sancı çıktı doktor dinlen dedi raporu uzatmadı maalesef sizin sancılar kaç çıkıyordu
Valla benim ilk nst de 40 lardaydı, tüm sancılar .. Geçen gittim en düşük 80 olan 10 dan fazla sancı çıktı.. Doktora sordum, korkarsın boşver, yokluyor seninki dedi.. Ki o an ki kasılmaları ben hep hissediyorum .. Buna rağmen yatmıyorum, hâlâ ayakta işimi yapıyorum.. Yatınca ödem ve ağrılar başlıyor hemen.. Hamilelik hareket seviyor cidden..

Yeminle ben deli oldum.. Benim eşim yanımda olsa aynılarını yaşardım.. İnsanlar eşlerinden mi korkuyor, yalnız mı kalmak istemiyor da bu kadar atıyorlar kendilerini dışarı? Birde bizim topluma, x doğurdu desen akşamına evine giderler.. Ben arkadaşlarımı hastanede ziyaret ettim, sonrasında kadının kırkı çıkınca gittim.. Ne çay koydurdum, ne kahve yaptırdım.. Çok farklı adetlerimiz var.. İnsanları bir rahat bırakın yaaa.. Hamile, lohusa kadının yanında ne işiniz var? Hani yemek mevzusunda da deriz ya 'yesene, ye lütfen, ölümü gör yemezsen'.. Herşeyi abartıyoruz.. Erkekler anlamazda kadın kadını neden anlamıyor, anlayamıyorum. .

Nst ye kaçıncı haftanda aldılae doktorum bana 35 dedi erken alması için ne demeliyim korkuyorum çünkü
ben 35de gittim baglamadi idrar kan testi istedi idrari verirken az kan geldi peceteye gittim soledim sora nstye bagliyalim dedi bagladi ordada bebegin kalp atisi yavas cikti acil doguma git orda serum takip bidaha nst ye baglasinlar eger ayni cikarsa acil doguma alabiliriz normal cikarsa gidebilirsin dedi cok sukur normal cikti. yani nstye baglamalari icin illa biseymi olmasi lazim bilmiyorum bazi doktorlarda ugrasmakmi istemiyo anlamadim.

Imsanlar bizim kadar dusunceli olamiyorlar malesef ben de bunu anladim.inan cok sinir oldum ayni sekilde. Eşim de ben de insanlara hayır diyemiyoruz bu da bizim en kötü huyumuz. Gerci insanlarin düşünmesi lazim onlarin düşüncesizliği malesef

Ay ne güzel sizinde bişey kalmamış ben 34.haftanın içindeyim, Eğer oğlum gibi 38 de gelirse 4 haftamız var :)))

Kızlar arkadaşım bebisini doğurdu maşallah çok rahat çok hızlı olmuş, resmini attı maşallah kocaman bir oğlan doğmuş tombul tombul 40+5 te normal doğum yaptı resmi görünce duygulandım
Gözü aydın ,maşallah onlara Darısı bize, sayılı günler kaldı artık bize de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…