- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.521
Aynen canim cok sukur git gel 80 km.valla paşa paşa gitti aldi getirdi. Simdi götürüyor, cunku biz ozel servisiz ya. Valla kasilmalarim artti zaten ben hic kalkamadim bacagimin agrisindan. Annemle eşim yapti cogu şeyi. Kadin da kalkti filan.Umarim git gel 80kmdir.sinir oldum ben burdan anlayissiz insanlara sinir oluyorum.esimi yalniz birakamam deseydi keske esin yoldayken agri sanci tutarsa fln deseydi.madem gelme diyemiyorsunuz almaya gelemicenizden girseydiniz mevzuya.neyse sen sakin ol yapcak bisi yok artik
Gitti canim aldi getirdi bi saat kadar oturdular simdi geri goturuyor cikti yola vah eşim benim vahBence almaya hiç gitmemeliydi .çok dusuncesizler gerçekten
Yok canim nerdeee. Inan bana annecağzım geldiginden beri agirlamadigi misafir kalmadi. Ya insanlar nasil düşünemiyor. Bu hamilelin son gunleri rahat birakalim diye. Yok nerdee vallahi.Düşüncesiz insanlarla ugrasmak zor. Biraz insanları kendi haline bırakın yahu. Bi özel var insanların . Emri vaki yapmanın zamanı mi hele bu hassas donrmde. Bırakın karı koca ailecek ana babasıyla vakit gecirsin.
Aynen oyle kendine hizmet ettirecek insan ariyor milletMillet gezicek yer arıyor maalesef
Bende 38+5 te doğum yapacam nasipse sizin biraz daha zamanınız varmış ama yinede belli olmaz bizim haziran bebekleri aceleci çıktı peşpeşe doğum haberleri geldiAy ne güzel sizinde bişey kalmamış ben 34.haftanın içindeyim, Eğer oğlum gibi 38 de gelirse 4 haftamız var :)))
Vallahi Allah korumuş. Resmen Allaha emanetiz. Birde benim gittiğim hastane özel. Dediğin gbi illa bişey mi olması lazım Allah vermesin. Son aylara girmişim elinde olsa 2 ay sonra gel diyecek. Ayın 30unda gittm 1 ay sonra gel diyor. Pazartesi gideceğim 3 hafta olacak merak ediyorum ayrıca karnım çok gergin etim acıyo resmenben 35de gittim baglamadi idrar kan testi istedi idrari verirken az kan geldi peceteye gittim soledim sora nstye bagliyalim dedi bagladi ordada bebegin kalp atisi yavas cikti acil doguma git orda serum takip bidaha nst ye baglasinlar eger ayni cikarsa acil doguma alabiliriz normal cikarsa gidebilirsin dedi cok sukur normal cikti. yani nstye baglamalari icin illa biseymi olmasi lazim bilmiyorum bazi doktorlarda ugrasmakmi istemiyo anlamadim.
Amin dedigin gibi oyle ozelde olsa bazilari ilgilenmiyo bastan savma yapiyolar inan okadar farkli ozele gittim bazilari cok iy 15 dk ultrasyonla bakip guzelce anlatrken bazilari 2 dk bakip bisey dmeden gonderiyo doktorlarda bi acaip. benimde arada karin agrim oluyo Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin sagsalim kavusalim meleklerimizeVallahi Allah korumuş. Resmen Allaha emanetiz. Birde benim gittiğim hastane özel. Dediğin gbi illa bişey mi olması lazım Allah vermesin. Son aylara girmişim elinde olsa 2 ay sonra gel diyecek. Ayın 30unda gittm 1 ay sonra gel diyor. Pazartesi gideceğim 3 hafta olacak merak ediyorum ayrıca karnım çok gergin etim acıyo resmenAllah yardımcımız olsun ya hepimizi sağlıkla kurtarsın kavuştursun miniklerimize..
Bende ameliyathanenin önünde girmeden önce o kadar korkuyordum ve düşünceli isimli sürekli dua okuyordum Allah'ım sana sığınıyorum diye.ameliuathanede doktorum geldi elini tuttum bebeğim size emanet dedim orda narkozla uyumuşum.uyandim bebeğim doğmuştuÖnermedi haftam 37 olduğundan mı bilmem ama geçen haftada acil gttik nisan gibi bir akinti vardı ordada sancı hiç yoktu busefer cıktı sancı 3 tane sancı dedi 20 dkk 60 lik sancı dedi dr ben herhalde 10 güne sezeryan olurum kızlar sancı yokta haftam doluyor gün vercek çok duygusal oldum ağlıyorum hep ikitane çocuğum var aklıma hep kötü şeyler geliyor 3 sezeryan korkutuyor beni dr iyi ama rabbim sağlıkla kurtarsin insan korkuyor birde benim ameliyathane fobim var ürküyorum
Ayyy çok güldüm canim yaBana görümce gelmek istedi. Aradı bugün eşim biraz rahatsız bana değil yani kardeşine gelmek istiyor. Başta sürekli onu sordu arada beni sordu erken doğum riskim var bebeğin eşyalarıyla uğraşıyorum dedim hayırlısı dedi bu kadar. Müsaitseniz gelmek istiyoruz dedi kusura bakma değiliz dedim. Evde halı yok heryer bebeğin eşyası kimseyle uğraşacak halde değilim dedim. Tamam o zaman selam söyle dedi onunda selamı var dedim kapadım. Pislik gelinim ben
Kan sulandırıcı iğneyi 32.hafta da kesiyorlar canım bırakmadın mı ?senBende ameliyathanenin önünde girmeden önce o kadar korkuyordum ve düşünceli isimli sürekli dua okuyordum Allah'ım sana sığınıyorum diye.ameliuathanede doktorum geldi elini tuttum bebeğim size emanet dedim orda narkozla uyumuşum.uyandim bebeğim doğmuştu
Bebeğim nasıl diye sordum ilk uyandığımda
Güzel yavrum pamuk şekerimodaya benden önce çıkmış bile fildir fildir:))
Babasıyla sakalasiyor
Ben iyice uyanıp sancıların biraz kesilince ağrı kesici den sonra
Hemen kızımı emzirdim kucağımda hep tuttum.sende o günleri hatırla ve cesaretli ol.ne yapalım bu bebek doğacak mecburen öyle yada böyle:))
Korkunun ecele faydası yok
Ama benide rahatsız eden şey şuben ilk gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmadımbu ikinci gebelikte kullanıyorum umarım kanama riski azdır bu ilk tecrübem olacak
Yoo iğneye devam coraspirini 30. Haftada kestik iğne sezeryanda üç dört gün önce kesilecekKan sulandırıcı iğneyi 32.hafta da kesiyorlar canım bırakmadın mı ?sen
Evet bizim var biraz daha, Yani belli olmuyor ben de erken gelir hissine kapıldım grubumuzdaki aceleci bebislerden sonra ama öyle yada böyle hayırla sağlıkla gelsinler Insallah diyelimBende 38+5 te doğum yapacam nasipse sizin biraz daha zamanınız varmış ama yinede belli olmaz bizim haziran bebekleri aceleci çıktı peşpeşe doğum haberleri geldi
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım minnaklarımızaEvet bizim var biraz daha, Yani belli olmuyor ben de erken gelir hissine kapıldım grubumuzdaki aceleci bebislerden sonra ama öyle yada böyle hayırla sağlıkla gelsinler Insallah diyelim
Kan sulandırıcı iğneyi 32.hafta da kesiyorlar canım bırakmadın mı ?sen
Kan sulandırıcı iğneyi 32.hafta da kesiyorlar canım bırakmadın mı ?sen
Benim coraspin devam ediyor 35 te kesilcek iğneyi sezeryan tarihi belli olunca konuşuruz dedi 1 ya da 2 gün önce kesilcekmişYoo iğneye devam coraspirini 30. Haftada kestik iğne sezeryanda üç dört gün önce kesilecek
Benim dr um sezaryen den 1 gün önce bırakıcaz dedi. Normal istiyorsan hemen bırakman lazım dedi. Ama ben bırakmak istemediğim için sezaryeni kabul ettim. Son güne kadar devam...Kan sulandırıcı iğneyi 32.hafta da kesiyorlar canım bırakmadın mı ?sen
Hala daha karından iğne yapan varmı ? Ben bu doktora değil bıraktığıma sormuştum o sıkıntı değil demişti. Nst deki hemsire yadırgadı karnımdaki morlukları artık koldan dimi falan dedi. Ama ben en çok karından rahat ediyorumBenim dr um sezaryen den 1 gün önce bırakıcaz dedi. Normal istiyorsan hemen bırakman lazım dedi. Ama ben bırakmak istemediğim için sezaryeni kabul ettim. Son güne kadar devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?