2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen canim cok sukur git gel 80 km.valla paşa paşa gitti aldi getirdi. Simdi götürüyor, cunku biz ozel servisiz ya. Valla kasilmalarim artti zaten ben hic kalkamadim bacagimin agrisindan. Annemle eşim yapti cogu şeyi. Kadin da kalkti filan.

Yok canim nerdeee. Inan bana annecağzım geldiginden beri agirlamadigi misafir kalmadi. Ya insanlar nasil düşünemiyor. Bu hamilelin son gunleri rahat birakalim diye. Yok nerdee vallahi.

Ay ne güzel sizinde bişey kalmamış ben 34.haftanın içindeyim, Eğer oğlum gibi 38 de gelirse 4 haftamız var :)))
Bende 38+5 te doğum yapacam nasipse sizin biraz daha zamanınız varmış ama yinede belli olmaz bizim haziran bebekleri aceleci çıktı peşpeşe doğum haberleri geldi

Vallahi Allah korumuş. Resmen Allaha emanetiz. Birde benim gittiğim hastane özel. Dediğin gbi illa bişey mi olması lazım Allah vermesin. Son aylara girmişim elinde olsa 2 ay sonra gel diyecek. Ayın 30unda gittm 1 ay sonra gel diyor. Pazartesi gideceğim 3 hafta olacak merak ediyorum ayrıca karnım çok gergin etim acıyo resmen Allah yardımcımız olsun ya hepimizi sağlıkla kurtarsın kavuştursun miniklerimize..

Amin dedigin gibi oyle ozelde olsa bazilari ilgilenmiyo bastan savma yapiyolar inan okadar farkli ozele gittim bazilari cok iy 15 dk ultrasyonla bakip guzelce anlatrken bazilari 2 dk bakip bisey dmeden gonderiyo doktorlarda bi acaip. benimde arada karin agrim oluyo Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin sagsalim kavusalim meleklerimize

Bende ameliyathanenin önünde girmeden önce o kadar korkuyordum ve düşünceli isimli sürekli dua okuyordum Allah'ım sana sığınıyorum diye.ameliuathanede doktorum geldi elini tuttum bebeğim size emanet dedim orda narkozla uyumuşum.uyandim bebeğim doğmuştu
Bebeğim nasıl diye sordum ilk uyandığımda
Güzel yavrum pamuk şekerimodaya benden önce çıkmış bile fildir fildir:))
Babasıyla sakalasiyor
Ben iyice uyanıp sancıların biraz kesilince ağrı kesici den sonra
Hemen kızımı emzirdim kucağımda hep tuttum.sende o günleri hatırla ve cesaretli ol.ne yapalım bu bebek doğacak mecburen öyle yada böyle:))
Korkunun ecele faydası yok
Ama benide rahatsız eden şey şuben ilk gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmadımbu ikinci gebelikte kullanıyorum umarım kanama riski azdır bu ilk tecrübem olacak

Ayyy çok güldüm canim ya

Bizde hemen gelmezler doğum yapan kadına
Hastaneye yakın arkadaşlar bir kısa ziyaret yapar.sonra kendi ailem gelir annem ablam abim ve yöntemler onlarda dışarıda durur erkekler bir girip kısaca bebeğe bakıp geçmiş olsun derler.
Başkada ne gelen olur ne giden
Diğerleri bebeğin kırkı çıkınca anca gelir bizde

Kan sulandırıcı iğneyi 32.hafta da kesiyorlar canım bırakmadın mı ?sen

Bende 38+5 te doğum yapacam nasipse sizin biraz daha zamanınız varmış ama yinede belli olmaz bizim haziran bebekleri aceleci çıktı peşpeşe doğum haberleri geldi
Evet bizim var biraz daha, Yani belli olmuyor ben de erken gelir hissine kapıldım grubumuzdaki aceleci bebislerden sonra ama öyle yada böyle hayırla sağlıkla gelsinler Insallah diyelim

Kan sulandırıcı iğneyi 32.hafta da kesiyorlar canım bırakmadın mı ?sen
Benim dr um sezaryen den 1 gün önce bırakıcaz dedi. Normal istiyorsan hemen bırakman lazım dedi. Ama ben bırakmak istemediğim için sezaryeni kabul ettim. Son güne kadar devam...

Benim dr um sezaryen den 1 gün önce bırakıcaz dedi. Normal istiyorsan hemen bırakman lazım dedi. Ama ben bırakmak istemediğim için sezaryeni kabul ettim. Son güne kadar devam...
Hala daha karından iğne yapan varmı ? Ben bu doktora değil bıraktığıma sormuştum o sıkıntı değil demişti. Nst deki hemsire yadırgadı karnımdaki morlukları artık koldan dimi falan dedi. Ama ben en çok karından rahat ediyorum

Hamilelik sürecinde göğsünden süt gelen varmı benim sağ göğsümden şimdi yine süt geldi geçen ayda sol göğsümden gelmişti bu ikinci oldu ve süt gelen göğsüm taş gibi oluyor ve sıcaklığı artmaya başlıyor böyle başına gelen varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…