- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.261
Lolita sen kendini nasıl hissediyorsun nasıl oldun .dikişlerin sızlıyor muRabbim yardimcimiz olsun.hikayemiz ayni seninle de cnm.ins kavusuruz bian once kuzularimiza.kac kilo dogdu bebisin?
ayyyyyy çok heyecanlıKızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.
Günlerimiz aynı, demek ki yakın bizimde doğumlar..
Kızım olsa idi Zeynep, Elif koymak isterdim..
Kızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.
Ben kullanmadim yumuşatıcı hacisakir sabun tozu kullandım.40derecede yıkadım cozunmez diye granüller.sivi deterjansa 30 da yikayabilirsin bence canimKızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede yikadiniz.bide yumuşatıcı kullandınız mı acil yazin
Elma sirkesi bal limon tarçın yaptın dene istersen iyi geldi birazBenim de 10 gündür geçmedi. Boğulur gibi öksürüyorum. Yan taraflarım çok aşırı ağrıyor.
Gözün aydın canımKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
30 derecede yıkadım yumuşatıcı yerine sirke koydumKızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede yikadiniz.bide yumuşatıcı kullandınız mı acil yazin
Ek durulama yaptım bir de30 derecede yıkadım yumuşatıcı yerine sirke koydum
Çok sevindim canım Rabbim kızını sana bağışlasın hayırlı evlat olsun çok çektin sonucu güzel oldu çok şükürKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
aynen cNim cok iyi etmissin iki durulama yapmakla yumusatici koymak istersen cok az koyabilirsin dedim tercihe kalmis tabi hassas bebislerin cildi hic kullanmasak daha iyi tabiUnibaby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım onla yıkıyorum su an ama kaç kapak dökmek lazım bir buçuk kapak döktüm 40. Derecede yikattim fakat bunlar ilk bebeğimin kıyafetleri ilk etapta aklıma gelmedi birde kısa program 60 dereceye attım.cift durulama yapıp asicagim .yumuşatıcısı koymayacagim kimse önermemiş.yeni aldıklarını direkt 40 derecede yikarim
40 derecede yıkadım dalın deterjan ve çok az yumuşatıcı koydum benim makinede alergy plus baby var ekstra durulama özelliği olan bi program onda yıkadım sende öyle bi program seçKızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede yikadiniz.bide yumuşatıcı kullandınız mı acil yazin
Sünger öneriliyor visko ve pamuk onerilmiyor ben yarı ortopedik bi yatak aldım sünger karışımı olanKızlar mesajlarına cevap gelmiyor acil yatak için fikir verir misiniz pamuk iyi değilmiş yeni okudum ne alacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?