- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.281
Aynen benimki de öyle sanırım ayaklarım 42 numara olmuştur .bi ev terliğim var tatlıs Bisey dün eşim onun senin olduğuna emin misin dedi sadece üç parmağım girdi :/ ayaklarım onceden böyle değildi dedimBenim gibi ayaklarini ve bileklerini taniyamayan var mı?resmen iki katına çıktı nasıl şiş anlatamam
Ben Temmuz anneleri bölümünde aktifim aslında ama ikiz olduğu için haziran annesi olacağım inşallah. Yani umarım mayıs olmam. Arada buraya da bakıyorum sizin daha az kaldı, tecrübelerinizi okuyorum. Umarım hepimiz vaktinde alırız kucağımıza bebeklermizi.hadess canm sen ne yaptın doğurabildin mı ikizlerini . Bizim oylamada adın yaziyo ama hiç katilmadin buraya
Benim evde tathta beşik var içind e normal yaylı ortapedik yatağı var içindeydi set halinde birde oyun parkımız var onun içind e de sünger vardi viskoz mu öyle birşey. Reflu yatağı alanlarda var pamuk yatak önerilmiyor içine çöktüğü için sert olması lazım sanirimKızlar mesajlarına cevap gelmiyor acil yatak için fikir verir misiniz pamuk iyi değilmiş yeni okudum ne alacam bilmiyorum
Bi bilgi paylaşmak istedim iki bebeğinde sukur sarılık olmadi annemin yöntemiyle yine yapıcaz odaya bebeği getirdiklerinde dr görmeden bebeğe bi fincan suyun içine şeker koyun azina bir iki çay kaşığıyla o suyu verin kan şekeri düşmesinden dolayı oluyor bebekler sarılık sukur ikiside olmadi yaparsanız diye paylaştım temiz su alın yanınıza fincan kaşık iki tane küp şeker koyun çantaya hemşire dr görmesin kızarlarKızım olsaydı Beren koyacaktım
hahaAynen benimki de öyle sanırım ayaklarım 42 numara olmuştur .bi ev terliğim var tatlıs Bisey dün eşim onun senin olduğuna emin misin dedi sadece üç parmağım girdi :/ ayaklarım onceden böyle değildi dedim
Yaa ben de neden hiçbir şey yok halaaa
Allah analı babalı büyütsün cnmKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
tosbik gununu beklemek istiyo belki olamaz mi annem biraz daha uyusun dinlensin sonra zir zir agliycam diyo belki tontonun annesiYaa ben de neden hiçbir şey yok halaaa
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın cnmKızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.
Çok sağol canım hangi marka aldın nerdenSünger öneriliyor visko ve pamuk onerilmiyor ben yarı ortopedik bi yatak aldım sünger karışımı olan
Sağol canım bakacam en kısa zamandaBenim evde tathta beşik var içind e normal yaylı ortapedik yatağı var içindeydi set halinde birde oyun parkımız var onun içind e de sünger vardi viskoz mu öyle birşey. Reflu yatağı alanlarda var pamuk yatak önerilmiyor içine çöktüğü için sert olması lazım sanirim
Renklerine göre 30 40 bi beyazları 50 üzeri yıkadım içine giyecek olduğu zıbınları zaten bi tekstil tozundan arınacak yumuşatıcı kullanmadımKızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede yikadiniz.bide yumuşatıcı kullandınız mı acil yazin
Makinenin markası ne ve memnun musun40 derecede yıkadım dalın deterjan ve çok az yumuşatıcı koydum benim makinede alergy plus baby var ekstra durulama özelliği olan bi program onda yıkadım sende öyle bi program seç
Ben Temmuz anneleri bölümünde aktifim aslında ama ikiz olduğu için haziran annesi olacağım inşallah. Yani umarım mayıs olmam. Arada buraya da bakıyorum sizin daha az kaldı, tecrübelerinizi okuyorum. Umarım hepimiz vaktinde alırız kucağımıza bebeklermizi.
Limon agacim @Kubra3037 gozunuz aydin canlar kavustunuz bebisinize. @fpamuk canim bi avazda kurtul insaallah bugunun ucuncu dogumu olcak sanirim kolayca olsun dogumun. lolita555 ah ne guzel duygular smdi bebegini emzireceksin insaallah gozun aydin canim yakinda cikar güçlü oglun bu gidisle
mutlaka 9 kiloluk al canim ben 7 kilo alinca esim yeter dedigi icin ses etmedim pismanim suan battaniye falan yikayamiyorum kazani zarar gorur diye.Makinenin markası ne ve memnun musun
Benim makinede bebek için program yok
Eskidi birazda yeni alacağız kışa doğru
Bebek programı olan geniş iç hacimli bişey alacağım busefer
lolita555 çok sevindim canım ne güzel bir iki emzirme denemesi sonrası bebişi verirler kucağına evinde koklarsın kuzucuğunu Solunum sıkıntısı geçmiş demekki emzirme noktasına geldiğinize göre.Rqbbim daha güzel haberlerini duymak nasip etsin @fpamuk Allah bir avazda kurtarsın canım sağlıkla kucağına al inş yavrunu, güzel haberlerini ve Doğum hikayeni duymak istiyoruz ilk fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?