- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.621
Canim eşim 1 haziran ikizler ben 25 mayis dogumlu ikizlerim:) oğluşum da ikizler olacakHiç kimsenin sormadığı aklıma takilan bir sey sormak istiyorummalum haziran bebekleri ya bunlar. Ikizler burcu olacaklar inşallah. Zaten Mayıs'in sonunda da dogsalar ikizler oluyor. Eminim bu burc islerini saçma bulan cok kişi vardir. Zaten cok da takilmamak lazim. Ama ben burclarin karakteri yansittigini düşünüyorum. Az çok etkiliyor. Tez canli olmak da zaten İkizler'in özelliği. Erken doğum olan cok kisi var. Sizce İkizler burcu bebeklerinin annesi olmak nasil?
internette ozelliklerini ara sira okuyorum da ben
Sonuçta özelmis bence sen istersen yapmaları lazım doğumdan once istediklerini soyle bence :)Ben şahsen başımda ebe olsun tercih ederim ama doktorda arada gelip baksın isterim malum ebenin işi bu daha tecrübeliler normal doğumda.
Benim bulunduğum şehirde de devlet hastanesi rezalet, Allah mecbur etmesin o derece yani.Ben özelden memnunum.Belkide kurumsal bir hastane olduğu için iyidir orasını bilemiyorum her türlü nazım geçiyor sağolsunlar,çok ilgileniyorlar.İnşallah bu sözleri doğumdan sonra da tekrarlayabilirim :))Şimdi yeni öğrendiklerimi sorunca bakalım ne diyecek merak ediyorum.Kordonum 5 dakika sonra kesilsin istiyiyorum ya
Dimi ama ufak tefek istekler atla deve değilki.Hatta her hastanenin biz istemeden yapması gerekiyor.Sonuçta özelmis bence sen istersen yapmaları lazım doğumdan once istediklerini soyle bence :)
Dimi ama ufak tefek istekler atla deve değilki.Hatta her hastanenin biz istemeden yapması gerekiyor.
fnd_50 canım ikizler çocuğu çok gözlemci çok dilli olurmuş.Ben kovayım o yüzden sorun yok ben de dengesizim,ne yapalım evde dengesizler olsun :))) ama eşim bu duruma çok yakınacak,kendisi kova,daha henüz bana alışmazken 2. dengesiz yolda .
Amin inşallah biraz da doğum için tedirginlik başladı ya yapamazsam vs gibisinden ama inşallah hepimiz atlaticazBenim geçen doğuran arkadaşında öyleydi, 3. Çocuğu olmasına rağmen ve bebek önde gittiği halde 40+5 te doğurdu normal , bebiş 4050 gr dı , 5 günlük oldular bile maşallah. Insallah sen o kadar beklemezsin de bugün yarın kavuşursun bebisine
Selam kızlar @Ausencia nin mesajı var
Blackbluee1 Canım hiç sıkıntı yapma kendine . Ne mutlu her şeyin yolunda , doğumun normale müsait , bebeğin içerde güvende .
Günlerimiz aynı biliyorsunuz , ki benim 2.doğum olacak daha erken gelir derler .. ama benim de ne açılma ne sancı , ne nişan ne su:) baş geliş ama kafasını daha kanala da sokmadı nazlı kızım .
bende de normal doğum gözüküyor nasipse . nst de sancım bile çıkmıyordu , dümdüzdü sancı çizgisi de son ikidir neyse ki 20 40 larda anca sancı çıktı .
Oğlumda da aynı bu şekilde idi . 39.haftamda karnım daha inmemiş , oğlum kafasını kanala sokmamıştı. ne sancım ne bi işaret . 39+2 de dr kontrolüne gitmişim kadın daha beklemeyelim sezeryan ol demiş (günlüğü var,ordan okuyorum) ben eve gelip beklemişim .
Hiç bir işaret yoktu ve tam 40+0 da o gece suyum geldi , gece 1 de ... sabah 6 da da normal doğumum oldu suni sancısız . ki sadece 2 cm açılma ile gitmişim hastaneye.
yani bazı kadınların her şeyi son dk olabiliyor :)
giderek kilo alıyor iri bebek olacak diye tedirginsin okudum ama hiç korkma 4 kilo çocuk normal doğuma elverişli bir çatıdan çok rahat doğar . oğlumda bana da, dr umdan iri olacak baskısı vardı ama 3500 kilo doğdu .
Hadi son günlerimizin tadını çıkaralım . Mesajlarında son zamanlarda,bi kaygı sabırsızlık görünce yazmak istedim , öpüyorum seni ve tüm haziran annelerini(çoğu mayıs annesi oldu gerçi:)
Bir dost:))
Bu arada doğum yapan tüm annelere hayırlı olsun , evladı henüz küvözde olanlar tez vakit sağlıkla kucağına alsın , benim gibi henüz karnında keyif sürenlere de Rabbim sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.
Canım bu kişiden kişiye değişiyor bazıların da önce nisan, bazıların da Su geliyor.. bazıların da ikisi de gelmiyor direk şancı geliyor suyunu hastanede açıyorlar değişebilir yani..Ay bu hatun doğum mu yaptı.Bütün sayfaları okuyamadım uzun zamandır takip edemiyorum sayfayıBlackbluee1 yazısını okuyunca 4-5 sayfa geri gittim öyle okudum yazısını.Ay maşallah nasıl haber alan varsa yazsa güzel olur.Oy bak sen şu minnoşa.Başka doğum yapan var mı aramızda,yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz.Ya kızlar bir şey sorcam su neden erken gelebiliyor birde illa hep su mu gelir doğum öncesi???
Aynen haziranın hemen başı olduğu için öyle düşünüyor insanHadi canım az önce bana @aeengineer demişti ilk sayfaya bak,şindin bakıyorum 13 nedir ya,çokmuş maşallah.Ben en erken aramızdaBlackbluee1 yapar demiştim o bile hala bekliyor.Ya öyle deme ben normal doğum istiyorum ivf mi yapan hastane yapabilirsin dedi normali.Belki durumları öyle gerektirdi ondan sezeryan olmuştur.zaten durum öyle gerektiriyorsa denecek bir şey yok.Ama sırf doktorun keyfi içinse kötü.Bende bakalım merakla öteki doktorumun ne diyeceğini merak ediyorum.Bu arada canım benim bir yazı okumuştum böyle bir tıp sayfasında.Eğer ivfyle hamile kaldıysanız illaki sezeryan olacaksınız diye birşey yok diyordu.Doğum tamamen ayrı birşeydir diyede açıklamaya devam ediyordu sayfa.Ki benim ivfmi yapan doktor bu alanda uzman bir hanım,kesinlikle bir engelin şuan görünmüyor dedi.
@xra221 bilmiyorum ki canım ya.Allah hepimize hayırlı olanına yönlendirsin,kafam bir dünya valla
Biz bugun kontrole gittik kizlaarrr. Nst de agrilarim cikti. Doktor dedi ki normalde bu kadar agriya eski sezeryan olsaniz hemen yatış verirdim dedi. Ama gittigimiz yere kadsr gidelim dedi. Beklerse sezeryan tarihimiz 1 haziran. Kalbim güp güp atiyo ❤ haftaya cuma resmen az kaldi. Ama beklemeyedebilir tabi. Pazartesi gunu tekrar nst istedi. Sancim cok cikarsa durumua gore daha erken de alabilir doguma. Cok heycaanlandim.
Evet canim 33. Haftadan beri hop oturuyoz hop kalkiyoz erken dogum riski bilmem ne derken cok sukur ALLAHima bugunlere geldikCanım ne güzel günün belli en geç 1 haziran diyosun ki sanmıyorum 1 haziranı bekleyeceğini seninki zorluyor içerden ille de çıkacağım diye..1 hafta yaaa, maksimum o da..
şaka gibi geliyor, geldi geçti günler doğuruyoruz kızlarrr
neguzel cnm gozun aydin zaten o kucagina alip kokusunu icine cekince tum yasadiklarin acilarin gitmisdir.. sevindim senin adina Rabbim bidaha ayirmasin siziKızlar merhaba 21 günlük yoğun bakım serüvenimiz şükürler olsun bugün sona erdi. Oğlum şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor çok mutluyum Rabbim hepinizin kucağına almasini nasip etsin annelik mükemmel. 21 gün ayrı kaldık ama olsun kucağıma alıp emzirince unuttum
Amin canım inşallah darısı senin başınaneguzel cnm gozun aydin zaten o kucagina alip kokusunu icine cekince tum yasadiklarin acilarin gitmisdir.. sevindim senin adina Rabbim bidaha ayirmasin sizi
Ohh çok şükür canım ,Kavuştunuz kuzunla beraber. Allah bir daha hiç ayırmasınKızlar merhaba 21 günlük yoğun bakım serüvenimiz şükürler olsun bugün sona erdi. Oğlum şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor çok mutluyum Rabbim hepinizin kucağına almasini nasip etsin annelik mükemmel. 21 gün ayrı kaldık ama olsun kucağıma alıp emzirince unuttum
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,ülkemize faydalı gurur duyacağımız bireyler yetiştirmeyi de nasip etsin.darısı bizim başımızaKızlar merhaba 21 günlük yoğun bakım serüvenimiz şükürler olsun bugün sona erdi. Oğlum şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor çok mutluyum Rabbim hepinizin kucağına almasini nasip etsin annelik mükemmel. 21 gün ayrı kaldık ama olsun kucağıma alıp emzirince unuttum
Anem o ne yani yarın değil öbür günmü.yav sen bide 3ze hamileydin,olaya bak ya 3 tane süt kuzusu gelecek sizde sevinç 3e katlanacak bayram öncesiKızlar cumartesi sabah doğum yapicam çok heycanliyim
3 uz du demi canim hay masallah subhanallah . kolay dogumlar insallah saglikli sihatli problemsiz alirsin yawrularini insallah guzelimKızlar cumartesi sabah doğum yapicam çok heycanliyim
Yok cnm 3. Bebeğim3 uz du demi canim hay masallah subhanallah . kolay dogumlar insallah saglikli sihatli problemsiz alirsin yawrularini insallah guzelim
Ayy gercekten cok heycanli❤ bizim de haftaya cuma ben de simdiden kalbim güp güp atiyo yaaaaKızlar cumartesi sabah doğum yapicam çok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?