2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim eşim 1 haziran ikizler ben 25 mayis dogumlu ikizlerim:) oğluşum da ikizler olacak beklerse 1 haziranda olacak sezeryan:) eşime diyorum 3 dengesiz bir arada yani anlık karar değiştirebilen bir yapimiz var az bucuk da olsa burcun ozelligi sanirim yansitiyoruz. Tez canliyiz, bakalim bebisimiz nasil olcak :)

Biz bugun kontrole gittik kizlaarrr. Nst de agrilarim cikti. Doktor dedi ki normalde bu kadar agriya eski sezeryan olsaniz hemen yatış verirdim dedi. Ama gittigimiz yere kadsr gidelim dedi. Beklerse sezeryan tarihimiz 1 haziran. Kalbim güp güp atiyo ❤ haftaya cuma resmen az kaldi. Ama beklemeyedebilir tabi. Pazartesi gunu tekrar nst istedi. Sancim cok cikarsa durumua gore daha erken de alabilir doguma. Cok heycaanlandim.

Sonuçta özelmis bence sen istersen yapmaları lazım doğumdan once istediklerini soyle bence :)

Sonuçta özelmis bence sen istersen yapmaları lazım doğumdan once istediklerini soyle bence :)
Dimi ama ufak tefek istekler atla deve değilki.Hatta her hastanenin biz istemeden yapması gerekiyor.
fnd_50 canım ikizler çocuğu çok gözlemci çok dilli olurmuş.Ben kovayım o yüzden sorun yok ben de dengesizim,ne yapalım evde dengesizler olsun :))) ama eşim bu duruma çok yakınacak,kendisi kova,daha henüz bana alışmazken 2. dengesiz yolda .

yanlış yazmışım kendisi boğa burcu çok sakin bir yapı,ve çok dengeli oluyor boğalar önceden hep boğa ya da aslan çocuğum olsun isterdim.

Amin inşallah biraz da doğum için tedirginlik başladı ya yapamazsam vs gibisinden ama inşallah hepimiz atlaticaz

Oo o zaman senin durum daha yavaş ilerliyormuş. benimki hiç değilse başını kanala soktu. Bekleme de. Benim telaşım doğum için tedirgin oluyorum artık nasıl yapacam falan diye bide eşim bütün gün başımda neden doğmuyor neden doğmuyor diye sorup duruyor beni strese sokuyor.. sagliklica doğsun da doğurabileyim de 4 te okur 2 buçukta. Insalalh sende sağ salim alırsın kucağına sen de gün sayıyorsun artık. Doğumun olduğunda yaz mutlaka
Canım bu kişiden kişiye değişiyor bazıların da önce nisan, bazıların da Su geliyor.. bazıların da ikisi de gelmiyor direk şancı geliyor suyunu hastanede açıyorlar değişebilir yani..

Aynen haziranın hemen başı olduğu için öyle düşünüyor insan ama daha bizim günümüzü doldurmamıza 10 gün var...

Canım ne güzel günün belli en geç 1 haziran diyosun ki sanmıyorum 1 haziranı bekleyeceğini seninki zorluyor içerden ille de çıkacağım diye.. 1 hafta yaaa, maksimum o da..
şaka gibi geliyor, geldi geçti günler doğuruyoruz kızlarrr

Evet canim 33. Haftadan beri hop oturuyoz hop kalkiyoz erken dogum riski bilmem ne derken cok sukur ALLAHima bugunlere geldikaynen oyle suan bile 1 hazirani bekleyecegini pek sanmiyorum belime belime vuruyo sancilar bu hafta sıklaştı insaALLAH sagsalim kavusuruz bebislerimize senin de 10 gun gorunuyor dimi❤❤ ay cok az kaldi ya

neguzel cnm gozun aydin zaten o kucagina alip kokusunu icine cekince tum yasadiklarin acilarin gitmisdir.. sevindim senin adina Rabbim bidaha ayirmasin sizi

Blackbluee1 canim ablami ornek goster sen kocana 42.haftada dogurdu hic sanci nisan su fln da gelmedi.randevu verdiler en sonunda gittik sabah ezaninda suni sanciya basladilar aksama kadar suni sanci gece 12den sonra anca dogurdu sukurler olsun normal dogurdu en azindan agri cekip cekip sezaryen demediler.bebisimizin keyfi yerindeydi icerde buyudu kuzum

Ohh çok şükür canım ,Kavuştunuz kuzunla beraber. Allah bir daha hiç ayırmasın

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,ülkemize faydalı gurur duyacağımız bireyler yetiştirmeyi de nasip etsin.darısı bizim başımıza

Kızlar cumartesi sabah doğum yapicam çok heycanliyim
Anem o ne yani yarın değil öbür günmü.yav sen bide 3ze hamileydin,olaya bak ya 3 tane süt kuzusu gelecek sizde sevinç 3e katlanacak bayram öncesiSu gibi git su gibi bebişlerinle dön inşallah

Selam bizimde kontrol vardı. 36/5 günlük 37/2geldi ult ölçümü 3200 gr 52 cm fındık kızım.1 haftadır sancılar var zaten nts de de çıktı yerleşme sancıları düzenli olarak.altyan muayene etti açılma YÖK henüz 3 gün en fazla 1 haftaya dogurursun dedi.gece gündüz sıklasırsa hemen gel dedi.3 Doğum olmasına rağmen tırstımRabbim bu yolda kimseyi bırakmasın.bir avazda doğuralım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…