2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bu hikaye de kendimi gördüm

Ayy gercekten cok heycanli❤ bizim de haftaya cuma ben de simdiden kalbim güp güp atiyo yaaaa
Ben çok fenayım ağladım bilmek daha kötüymüş:) beklemek dr dedi şimdi bile olur yok dedim cumartesi olsun annem yarin lütfedecek son ana bıraktı beni
pardon guzelim bilemedim yada karistirdim olsun. rabbim ewladina saglikla kavustursun insallahhhh
Sagolun kızlar hepimizi ins

Bu arada kızlarrrr
Demin ben acayip bir sekilde kivrandim
yokladi beni minakk erkek herhalde
epey bi belden asagi kasiklarima dogru bir agri oldu midemi bozmus gibi kivrandirdi beni dinlendim gecmedi yurudum gecmedi sjmdi az hala varr. oglumun tekmeleri simdi canımj yaka yaka geldi gum gum
sancilar siddetlencek yawas yawas galba

Ben çok fenayım ağladım bilmek daha kötüymüş:) beklemek dr dedi şimdi bile olur yok dedim cumartesi olsun annem yarin lütfedecek son ana bıraktı beni

Sagolun kızlar hepimizi ins
Hayirlisi olsun canim benim ❤ inan ben de degisik duygular içindeyim hadi ya niye o kadar gec kaldi canim? 3 haftadir yanimda anam valla erken dogum riskim vardi ama cok sukur bugunlere geldik

Hayirlisi olsun canim benim ❤ inan ben de degisik duygular içindeyim hadi ya niye o kadar gec kaldi canim? 3 haftadir yanimda anam valla erken dogum riskim vardi ama cok sukur bugunlere geldik
Kardeşimin 3 tane çocuğu var öğretmen onu idare etti bu vakittir ben daha berbattım ses çıkarmadım yarin lutfeder artık herşey hazır nasılsa

İlla birisi gelecek diye bir şey yok ama genelde öyle oluyor. Nişanda da suda da bir ağrı olmuyor. Nişan yoğun iltihap sökülmesi gibi, su da bir anda gelen çok miktardaki sıvı. Korkulacak hiçbir şey yok.
reoc kuzum Agrin sancin yok demi iyisin aklima hemen sen geldin. ben demin bi iki saat kıvrandim
Sağ ol canım. Bugün ağrım ve lekelenmem yok. Klasik sıkıntılar devam ediyor. Zor dönme, oturma, vajina sızısı vs. Ha bir de kaplumbağa hızındaki bir penguen gibiyim :))) Sen nasıl oldun? Ağrı gelince sola yat canım. Yatamazsan yarı oturur pozisyonda uzan. Kendini yormuyprsun değil mi? Temizlik falan yapayım deme sakın. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik . Minnoşlar az daha kalsın mahpushanede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…