- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.661
Teşekkürler canım amin inşallahCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,ülkemize faydalı gurur duyacağımız bireyler yetiştirmeyi de nasip etsin.darısı bizim başımıza
Anem o ne yani yarın değil öbür günmü.yav sen bide 3ze hamileydin,olaya bak ya 3 tane süt kuzusu gelecek sizde sevinç 3e katlanacak bayram öncesiSu gibi git su gibi bebişlerinle dön inşallah
Amin Rabbim kimseyi evladından ayırmasınOhh çok şükür canım ,Kavuştunuz kuzunla beraber. Allah bir daha hiç ayırmasın
Canım cevap için çok teşekkürler.Ben o arayı kaçırdım,lekelenmen falan mı oldu.Anlattığın şeyleri bende yaşıyorum ama ben inatla spor yapıyordum evde hemde 1saat yada daha fazla(üstüne birde temizlik).Sonra ağrım olunca normal heralde diyordum yarından sonra yapmayacam,Bendeki salaklığa sen ya,hep gelmez daha heralde diyordum bugün doğum yapanları okuyunca 37yide bitirsem bari dedim.Bazen öyle ağrım oluyorki kalktığımda yürüyemiyordum özellikle spordan sonra neredeyse inleyerek yürüyordum.İyiki sizi okudum.İlla birisi gelecek diye bir şey yok ama genelde öyle oluyor. Nişanda da suda da bir ağrı olmuyor. Nişan yoğun iltihap sökülmesi gibi, su da bir anda gelen çok miktardaki sıvı. Korkulacak hiçbir şey yok.
Sağ ol canım. Bugün ağrım ve lekelenmem yok. Klasik sıkıntılar devam ediyor. Zor dönme, oturma, vajina sızısı vs. Ha bir de kaplumbağa hızındaki bir penguen gibiyim :))) Sen nasıl oldun? Ağrı gelince sola yat canım. Yatamazsan yarı oturur pozisyonda uzan. Kendini yormuyprsun değil mi? Temizlik falan yapayım deme sakın. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik . Minnoşlar az daha kalsın mahpushanede :))
pu haaha çok iyiymiş bu ya
Sezeryan olacak canım, kan sulandırıcı iğne kullandığım için riske atmak istemiyor. Coraspinide 35. Haftada bırakacağımkronik_unutkan senin doğum normal mi olacak yoksa sezaryen mi dedi doktor , belli mi ?
Sezeryan olacak canım, kan sulandırıcı iğne kullandığım için riske atmak istemiyor. Coraspinide 35. Haftada bırakacağım
Sorma yandıkpu haaha çok iyiymiş bu ya
Nişanım geldi ptesi canım. Sonra da 4-5 kere kahverengi leke geldi. Ptesi nişan gelince 35+2de dr bebeğe rahimde yer kalmadığından az kalsın alacaktı ama ben izin vermedim. İyiki de vermemişim. Dün yine kontrole gittim. Ne sancı ne açılma vardı. Pisi pisine erken doğacaktı pofuduğum. Aman diyeyim kendini o kadar yorma. Ben üç gündür sadece tuvalete ve yemek yemeğe kalkıyorum. Telafisi olmayan şeylere yol açmak istemiyorum. Suyum fazla olduğundan karnım çok büyük gözüküyor, daha da kilo alacağım ama bunları bile takmıyorum. Yeter ki zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelsinler.Canım cevap için çok teşekkürler.Ben o arayı kaçırdım,lekelenmen falan mı oldu.Anlattığın şeyleri bende yaşıyorum ama ben inatla spor yapıyordum evde hemde 1saat yada daha fazla(üstüne birde temizlik).Sonra ağrım olunca normal heralde diyordum yarından sonra yapmayacam,Bendeki salaklığa sen ya,hep gelmez daha heralde diyordum bugün doğum yapanları okuyunca 37yide bitirsem bari dedim.Bazen öyle ağrım oluyorki kalktığımda yürüyemiyordum özellikle spordan sonra neredeyse inleyerek yürüyordum.İyiki sizi okudum.
Aynen ne şekeri yaa. Kötü örnek oluyorsunuz..Canım bence yapmayın bol bol emzirmek daha iyi şeker miktarı az da olsa bebişlerin böbrekleri ne ki şeker kaldırsın
Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Böl bol su iç, hurma ye. En kısa zamanda gelir inşallahMerhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Canım gittinmi sen hastaneye sezaryenmi olacaksın kaç haftalıksn şuanKızlar cumartesi sabah doğum yapicam çok heycanliyim
suni sancıyı reddedebiliyormuyum fakülte hastanesinde . kusura bakmayın fazla girme şansm yok keşke sorduğum sorulara cevap verseniz diyorum.Canım bebekte neden gelişim geriliği var söyledimı doktorum biraz küçükmüş insallah dogana kadar kilosunu tamamlar
Gittim.bugun ağrılarım cıktı kasılmalar suan 38+3 dr istersen alalim dedi şok oldum ben bir hafta daha bekletir diyirdum ultrasonda baktı cumartesi karar verdik sabah 10 30 ameliyat dedi uyuyamiyorumCanım gittinmi sen hastaneye sezaryenmi olacaksın kaç haftalıksn şuan
Bu konuda bir bilgim yok. Bunu direkt doktoruna sormalisin. Ayrıca üslubun çok kötü. Insanlarda burda nöbette beklemiyor sonuçta gecenin bir yarısı soru sormuşsun. Daha güzel sorabilirsin....suni sancıyı reddedebiliyormuyum fakülte hastanesinde . kusura bakmayın fazla girme şansm yok keşke sorduğum sorulara cevap verseniz diyorum.
Ilk sayfaya bak bi 13 kişi doğum yaptı . Sen uzun süredir yazmiyordun . Hatirladigima göre ivf ile hamile kalmıştın . Böyle olanlara genelde sezaryen yapıyorlar . Bende bakıyorum normal doğum yapan var mi diye yok Burdalolita555 ve @Limon agacim ikiside normal doğumu denedi olmadı . Inşallah senin istediğin gibi olur.şu anda tam olarak kaç +kaçsın ?
Günaydın cnm heycandan hiç uyumadimGünaydın kızlar
Günaydınnn hayırlı cumalarGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?