- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.681
Doğumun ne zamanGünaydın cnm heycandan hiç uyumadim
Günaydın canım Maşallah gözleri aydın olsun,sağlıkla büyüsün tontişGünaydın kızlar dün arkdşım bebeğini sezeryanle dünyaya getirdi 4 kilo doğdu tosuncuk demekki sonuna kdr beklese bi 4500 falan olcaktı bende acayip heyecan başladı rüyalarıma girer oldu
Yarın sabahDoğumun ne zaman
Dikkat et canım benim de öyleydi sağıma soluma dönemez hale gelmiştim artık rahatsız ediyordu sabahı da suyum geldiKizlar sabahtan beri düzensiz kasılmam var. 2 gun önce çatı muayenesi yapmışlardı 2 cm açılman var dedi. Ben bisey hissetmedim bile.. ama bugün çok tuhaftı yirtilicak sanki karnım taş gibi.. zaman tuttum düzensiz yalancı sanci acaba doğum ne zaman baslar çok merak icindeyimmmm
Dikkat et zaman tut canım 3 dk bir gelirse hemen git.zatwn sıklaşırsa bilirsin kendinde.bebiş geliyor demekki Rabbim yardımcın olsunKizlar sabahtan beri düzensiz kasılmam var. 2 gun önce çatı muayenesi yapmışlardı 2 cm açılman var dedi. Ben bisey hissetmedim bile.. ama bugün çok tuhaftı yirtilicak sanki karnım taş gibi.. zaman tuttum düzensiz yalancı sanci acaba doğum ne zaman baslar çok merak icindeyimmmm
Benim tüp bebek tedavimi yapan prof 32 hafta demişti. Benim içime sinmedi bu doktor 35 hafta dedi artık onu dinleyeceğim inşallah yolunda gider herşeyCoraspirin sezeryan iki gün kala bırakırdı bana
Gunaydin canim hayirli cumalar :)Günaydın kızlar
Evet canım oldu doğumum biraz ağrım var o kadarMydestinyy nasılsınız canım Doğum oldu mu?
Bence sadece şişe olarak verebilirsin şık duruyorlar çünkü asetat kutu gereksiz bence oda kokusu olsa hadi yanında çubuğu için falan gerekebilir ama kolonyada gerek yok.Kızlar herkeslere günaydın size bi sorum olacak.görmüş olanlar bilir Doğum hediyeliği kolonya şişesi hazırlamıştım şimdi düşünüyorum da sadece şişe olarak vermek uygun olmayabilir aksesusuarları da düşebilir. asetat kutular varmış şişeleri içine koyuyorlarmış sizce onlardan alıp şişelerimi öyle mi sunsam ? Bi yandan görselinde azalma olur mu diye aklıma geliyor ya bilemedim sizlerden şişe hazırlayanlar nasıl yaptınız?nasıl sunacaksınız fikir verebilir misiniz?
Canim peki gun icinde de oluyor mu yoksa sadece gece yattigin yerde donerken mi oluyor?ucurtma_avcisi benim de aynı şekilde canım Mydestinyy gözün aydın canım hayırlı evlat olsun kuzucun, inşallah çarçabuk kucağına verirler yavrunu
9 aydır sağıma soluma yatamıyorum bel fıtığı olmazsam iyidir heleki son 3 ay hiç sanki taş oluyor karnım iki yastık belimde yattim 4 aydırKizlar gece saginizdan solunuza donerken karninizda kasilma gibi birseyler hissediyor musunuz? Normalde olmuyor ama yattigim yerde saga sola donerken cok oluyor.
Profun dediği dogru dur cnmBenim tüp bebek tedavimi yapan prof 32 hafta demişti. Benim içime sinmedi bu doktor 35 hafta dedi artık onu dinleyeceğim inşallah yolunda gider herşey
Gözün aydın canım , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hemencecik de çıksın kuvozden inşallahSelam kızlar evet dün sabah bu saatlerde doğuma girdim dün sabah hiç uyuyamamıştım sağıma soluma döndüğüm de karnım ağrıyor rahatsız oluyordum birden bire suyum geldi ne olduğumu şaşırdım işedim sandım :) koştur koştur tuvalete aman allahım yani sular seller kızlar koca bir banyo havlusunu tampon yapıp hastaneye geldim hemen hazırladılar beni spinal oldum çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı saat 10 gibi kızım geldi 3600 kg 46 cm boy ile bir kere gösterdiler öptüm kuveze aldılar nefes alıp verişi hızlı olduğu için sonradan şekeri düşük diye vermediler yanıma hala kuvezde yarın yada öbür gün verecekler inşallah benden böyle kızlar ameliyat sırasında kustum birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?