- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.741
kız sende mi yarın doğumdasın anem 4 mü oldu Haziran 1 doğum yapacaklar,Aynı şekilde Allah seninde yardımcın olsun inşallah
Analı babalı büyütmek nasip etsin Allah. Benim erken doğum riskim vardı bugünlere geldim mayısta olur deniyordu hazirana geldik şükür. 2. Olmasına rağmen yinede korkuyorum.Dr um normal deneyelim dedi önümüzdeki hafta gidicem açılmaya bakılacak birkaç gündür bende hurma yiyorum sende bolca yedim demissin günde kaç tane yedin mesela? Kolaylastiracak ne varsa yapmak istiyorum herkese hayırlı doğumlar dilerimAmin canım Allah razı olsun:) öncelikle kasılmalar zaten hepimizin son haftalarfa sık yaşadığı birşey ama benim dün daha da sık gelmeye başladı giderek süresi azaldı ama ben doktora gitmedim yani iyice sikilasana kadar gitmeye gerek yok bence, ne zaman 5 dk bir geldi ki zaten ağrılar düzene girdi o zman gittik 5cm açılma varmış. Yatisim yapıldıktan 2 saat sonra kızım doğdu üçüncü evet daha çabuk ilerliyor ama 5dk bir sancıya kadar evde beklemek daha mantıklı bence yoksa hastanede yipranirsinz
Şeker çıkana kadar 5kilo aldım.midem bulantilarim geçince yemeye başlamıştım.seker çıktıktan sonra kilo almam demiştim 5kg da ondan sonra aldım canım.ama şeker cikmasaydi ne güzel yerdim ve kesin iki katını alırdım.Bence çok iyiymiş
Haydi siz açılışı yapın 4nüz bir inşallah arkanızdan geliriz.Ben sanki hazirandan ümidimi kestim.Baksanaevet canım sağolasın..haziran ayına hızlı bi giriş yapıyoruz :)
Diğer doğum yapan topiklerı okuyorum da o kadar kısa sürede ikinci çocuğu istediğine emin misin ? Çok zormuş uykusuzluk gaz emme sorunları vb :) inşallah veririz canım eşim zayıf metibolixmasi kilo yapmıyor ne kadar yese de . onun yanında çok iri kalıyorum. Doğumdan sonra bi yere gitmeyin yazın buraya ise yarar şeyleribende sen kadar almışımdır artık heralde en son 18 kilo almıştım 2 hafta önce öyleydi ama 20 kiloyla kapatırım inşallah diye temenni ediyorum.Bende boylu olduğumdan doktor az almışsın diyor 18 kiloyu görünce tabi şaşırdı ama önemli değil gibi davrandı.Tek korkum normal çok istediğim için kilomun engel çıkarması,sorun olmaz inşallah.xra221 canım üzülme vereceğiz inşallah kiloları zor vermek falan yok paylaşacağız bütün bildiklerimizi vereceğiz ,benim 8-10 ayda vermem gerekiyor hepsini 2. gebeliği istiyorum çünkü Allah izin verirse, inanıyorum veririz ya
kız @fnd_50 yarın büyük gün hep aklımdasın valla,Güzel haberlerle gel inşallah Haziranın ilk annesi,su gibi gidin su gibi (bu sefer kucağında )gelin oğluşunla kuzucum
Bende kilo almadım diye azar yiyorum doktorumdaen az 9 kilo alman lazımdı diyo bense hala -1le devam ediyorum bende bi gariplik var galiba ama ben anlamadım 18 günüm var doğuma en fazla 1 kilo daha alırım herhaldeBen de en son 12 kilo almıştım bugün 16 kilo olmuşzor kilo veren biri olarak ayvayı yedim sanırım .bebek kilo almiyo diye hopurdettim yedim yedim bi anda çok aldım galiba
MAŞALLAH canım sen yazmasan da olurolurmusBen almadım canım 87 yim 85 le hamile kalmıştım. Bebekte 2600 dedi doktor
o emzirme acısı gerçekten o kadar fena ki, İlk dogumumdan sonra emzirmek beni mahvetti çok şükür sütüm boldu ve doğumdan hemen sonra geldi ama iki gün içinde felaket yara oldu artık ağlaya ağlaya, sinirle bağırıyordum emzirirken ama sonra eczaneden medela silikon göğüs ucu aldım ve onunla sütten kesene kadar devam ettim çok şükür herşey keyifli olmaya başladı onunla , o yüzden ikinciye de onu kullanırım ben tavsiye ederim
Aminnn canım inşallah sorunsuz atlatiriz ve sağ salim alırız kucağımiza :)ben de aynen sürekli çantalara bakıyorum eksik olmasın diye :)benim oğlum kreşte olacak akşama gelir hastaneye kesin ağlama krizi tutar beni şimdi bile düşündükçe gözerim doluyor abi-abla olacaklar birden o ilk kardeşleri ile karşılaştıkları anda eminim içten içe çok kıskanacak hep öyle olur çünkü boynunu büker hemenAllahım inş sorunsuz atlatırız bu zor süreci
Hiç önemli değil canım, arada kayboluyor yazdıklarımız. İnşallah sağ salim alırız bebislerimizi ve anlatırız burda, darısı da sizlere olsun inşallah hayırlısıyla :)@Mutlugunlergelecek veMyhsa canım sizlerde yarınmışsınız aynı duayı size ediyorum,demek "3 tane Haziran annemiz" olacak.(kusuruma bakmayan girdiğimde çok şey yazılmış oluyor yetişemiyor bazen atlayarak okuyorum sonra birisi yazınca farkediyorum,sırtım hiç izin vermiyor Pc başında çok duramıyorum telden de giremiyorum)
Canım seninle günlerimiz aynıymış :) 21 haziran . Ama sezaryen olacağı için benimki 11 haziran gibi olabilir her şey yolunda giderse. Seninki de gününü doldurup gelmeyen bebeklerdense temmuz da doğar o zaman yengeç olur :) haziran sonu da yengeç . Yengeçler daha uysallar Bisey olmazHaydi siz açılışı yapın 4nüz bir inşallah arkanızdan geliriz.Ben sanki hazirandan ümidimi kestim.BaksanaBlackbluee1 40 haftada hala bekliyor benim de gecikirse temmuzu bulacak anlamına gelir bu,hiç geçikmelere ihtimal vermiyordum.Sizce 21 haziran(beklenen tarih-ama bebek bende de önde gözüküyor ama demek pek birşey ifade etmiyor) temmuza sarkarmı ya.Bende haziran annesi olmak istiyorum kendimi de hazırlamıştım ikizler annesi olmaya.
Ay hiç Bisey yemedin mi nedir bunun sırrı vermişsin hani bunun bebeği suyu plasentasi iBende kilo almadım diye azar yiyorum doktorumdaen az 9 kilo alman lazımdı diyo bense hala -1le devam ediyorum bende bi gariplik var galiba ama ben anlamadım 18 günüm var doğuma en fazla 1 kilo daha alırım herhalde
Evet evet canım Allahın izniyle hemen istiyorum ikiz gibi yetişsinler isterim Allah işimizi rast getirir inşallahta olur gider ya.Canım bak bende çok zayıf biriydim bu ikinci hamileliğimden önce 1.76 boy-57 kilodum düşün/ ilk gebelikle 62 oldum şimdi ise 80 kilo üstü oldum herelde ama hareketsizlik kesinlikle kiloya neden oluyor.Çokta yerdim ama almazdım işin sırrı hareket rahat ol,Ben ilk bir ay büyük ihtimal giremem (doğum sonrası taşınma işlerim var)ama sonra burda buluşuruzDiğer doğum yapan topiklerı okuyorum da o kadar kısa sürede ikinci çocuğu istediğine emin misin ? Çok zormuş uykusuzluk gaz emme sorunları vb :) inşallah veririz canım eşim zayıf metibolixmasi kilo yapmıyor ne kadar yese de . onun yanında çok iri kalıyorum. Doğumdan sonra bi yere gitmeyin yazın buraya ise yarar şeyleri
Canım seninle günlerimiz aynıymış :) 21 haziran . Ama sezaryen olacağı için benimki 11 haziran gibi olabilir her şey yolunda giderse. Seninki de gününü doldurup gelmeyen bebeklerdense temmuz da doğar o zaman yengeç olur :) haziran sonu da yengeç . Yengeçler daha uysallar Bisey olmaz
AmiiinAyyy valla heyecan doruktaALLAHim hepimize sagsalim nasip etsin insaALLAH
Valla 4 ay hiçbişey yiyemedim 5 kilo verdimAy hiç Bisey yemedin mi nedir bunun sırrı vermişsin hani bunun bebeği suyu plasentasi i
Aslında millet burcu ne olacak dediğinde ikizler diyorum ayy diyorlar hiç hoş değil o burç diyorlar geç doğur yengeç olsun erken doğur Boğa olsun diyen bile oldu . Pek sevilmiyor o burç sanki etrafımda da yok hiç ikizler burcu o yüzden bilemiyorum sadece ruh halleri çok değişken onu okudum . Sağlıkla gelsinler de bakalım :) bu arada boyun maşallah manken gibi hiç kötü durmadigina eminim .önceden çok zayifmissin .inşallah biraz acele eder ya haziran bebeği olmasına çok alıştırdım kendimi ikizlerim gelecek diye dolaşıyordum.Bu gidişle hepinizi hastaneye yolcu etçem galiba kız ben valla böyle olunca insanın sezaryen yaptırası geliyor:))) herşey belli ne güzel(bebeğimle konuşmaya başladım diyorumki "annem 10 gün en fazla 15 gün sonra çıkmak isteyeceğiz tamam mı diye,çok dar çünkü orası dışarısı çok daha güzel" diye telkinlerde bulunuyorum inşallah işe yarar
Ausencia kaç kilo almış peki o çok hızlı gidiyordu başta merak ettim.Valla 4 ay hiçbişey yiyemedim 5 kilo verdimonun 4 geri aldim işte bebek plesenta suyu hepsi bu dördün içinde banada garip geliyor ama anlamadım bende ilk oglumda 12 kilo almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?