2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
.
Analı babalı büyütmek nasip etsin Allah. Benim erken doğum riskim vardı bugünlere geldim mayısta olur deniyordu hazirana geldik şükür. 2. Olmasına rağmen yinede korkuyorum.Dr um normal deneyelim dedi önümüzdeki hafta gidicem açılmaya bakılacak birkaç gündür bende hurma yiyorum sende bolca yedim demissin günde kaç tane yedin mesela? Kolaylastiracak ne varsa yapmak istiyorum herkese hayırlı doğumlar dilerim

Bence çok iyiymiş
Şeker çıkana kadar 5kilo aldım.midem bulantilarim geçince yemeye başlamıştım.seker çıktıktan sonra kilo almam demiştim 5kg da ondan sonra aldım canım.ama şeker cikmasaydi ne güzel yerdim ve kesin iki katını alırdım.
Ama bence kilo okadar önemli değil verilir ya önemli olan bebislerimizi sagsalim kucagimiza alalim

evet canım sağolasın..haziran ayına hızlı bi giriş yapıyoruz :)
Haydi siz açılışı yapın 4nüz bir inşallah arkanızdan geliriz.Ben sanki hazirandan ümidimi kestim.Baksana Blackbluee1 40 haftada hala bekliyor benim de gecikirse temmuzu bulacak anlamına gelir bu,hiç geçikmelere ihtimal vermiyordum.Sizce 21 haziran(beklenen tarih-ama bebek bende de önde gözüküyor ama demek pek birşey ifade etmiyor) temmuza sarkarmı ya.Bende haziran annesi olmak istiyorum kendimi de hazırlamıştım ikizler annesi olmaya.

Diğer doğum yapan topiklerı okuyorum da o kadar kısa sürede ikinci çocuğu istediğine emin misin ? Çok zormuş uykusuzluk gaz emme sorunları vb :) inşallah veririz canım eşim zayıf metibolixmasi kilo yapmıyor ne kadar yese de . onun yanında çok iri kalıyorum. Doğumdan sonra bi yere gitmeyin yazın buraya ise yarar şeyleri

Ben de en son 12 kilo almıştım bugün 16 kilo olmuş zor kilo veren biri olarak ayvayı yedim sanırım .bebek kilo almiyo diye hopurdettim yedim yedim bi anda çok aldım galiba
Bende kilo almadım diye azar yiyorum doktorumdaen az 9 kilo alman lazımdı diyo bense hala -1le devam ediyorum bende bi gariplik var galiba ama ben anlamadım 18 günüm var doğuma en fazla 1 kilo daha alırım herhalde

Canm benim sorunum tum her seyi onceden hazirladigim halde kullanmamam oldu:) kremi onceden baslamstm surmeye yara olmadi sukur ama bebisin cekisi kanallarin acilmasi tum gogsum yaniyordu resmen.ben silikon gogus ucu aldm zaten ama hastanede kullanamadm bebegim almadi ucunu.ta ki dun sut iyice gelene kadar:) bu gece denedim tekrar aldi sukurler olsun yine acidi ama devede kulak kalir.alisiyor bebegim onunla icmeye.aslnda direkt temas daha iyi ama nihai amac sutunu verebilmek bunu basardk insaallah devami da gelir.bugun daha iyiyim sukur sutum de ucuncu gun gelmis oldu goguslerm sertlesti bebegime yetebilmek ne guzel bi duygu.suan gerci yarim insan gibiyim boynum koptu kopacak felaket agriyor zonkluyor omrum boyunca boyun agrisi cektim ama boylesi hepsini toplasan etmez.yarin igne vurdurucam fizik tedavide. olcem saniyorum agridan ama asil sorunum halloldu mamasiz gecen ikinci gun cok mutluyum:))

Aminnn canım inşallah sorunsuz atlatiriz ve sağ salim alırız kucağımiza :)
Hiç önemli değil canım, arada kayboluyor yazdıklarımız. İnşallah sağ salim alırız bebislerimizi ve anlatırız burda, darısı da sizlere olsun inşallah hayırlısıyla :)

Canım seninle günlerimiz aynıymış :) 21 haziran . Ama sezaryen olacağı için benimki 11 haziran gibi olabilir her şey yolunda giderse. Seninki de gününü doldurup gelmeyen bebeklerdense temmuz da doğar o zaman yengeç olur :) haziran sonu da yengeç . Yengeçler daha uysallar Bisey olmaz

Bende kilo almadım diye azar yiyorum doktorumdaen az 9 kilo alman lazımdı diyo bense hala -1le devam ediyorum bende bi gariplik var galiba ama ben anlamadım 18 günüm var doğuma en fazla 1 kilo daha alırım herhalde
Ay hiç Bisey yemedin mi nedir bunun sırrı vermişsin hani bunun bebeği suyu plasentasi i

Evet evet canım Allahın izniyle hemen istiyorum ikiz gibi yetişsinler isterim Allah işimizi rast getirir inşallahta olur gider ya.Canım bak bende çok zayıf biriydim bu ikinci hamileliğimden önce 1.76 boy-57 kilodum düşün/ ilk gebelikle 62 oldum şimdi ise 80 kilo üstü oldum herelde ama hareketsizlik kesinlikle kiloya neden oluyor.Çokta yerdim ama almazdım işin sırrı hareket rahat ol,Ben ilk bir ay büyük ihtimal giremem (doğum sonrası taşınma işlerim var)ama sonra burda buluşuruz

Bebisleri doğan anneler pişik kremi kullanıyor musunuz
Yoksa altını alıp ıslak mendille silip kuruluyor mueunuz
Yani pişik kremini pişik olunca mi sürmek gerek.ona göre sudocrem alacağım kararsızım suanda

Kizlar gecmisi okuyamiyorum artk kopmak da istemiyorum burdan benim minik canavarm yanimda uyuyor suan bi bakayim dedm sadece etiketlendiklerime bakabildim.insana dunyanin en tatli bebegi kendi bebegi geliyor agladigim yetemedigimi dusundugum oldu su uc gunde bilee sinirlerm harap herkese agzima geleni soyluyorum.tavsiyem siz de yapin icinizde kalmasin bizim sutumuz her seyden kiymetli herkese lafinizi soyleyin sutumuze bisi olmasin.etrafimda sutumun gelip gelmedigi emzirip emzirmedigimi takinti yapms insanlarn bunu bana yansitmalarina izin vermemeye calisiyorum ama yapamiyorum.ac birakcak deglim cocugu herhalde.yarim saat emzirdim dedigim halde olsun bida emzir diyen bi kayinvalide var basimda.silikon ucla emzirmeme takik sutu sagmama takik.iyi niyetli de olsa susmasini bilmeyen insansinir bozuyor
Yarin dogum yapacak olanlara Allah kolaylik versin insaallah saglikla gelsinbebisi herkesin.o kokulari yok mu cennet kokusu kavusun onlara
Blackbluee1 canm listeye baktm girince hemen dogum yyaptin mi diye.benm bile sekiz gun kalms gorunuyor senin yakinda takvim kendimi imha etcek ismini gormedigime gore hala bebisin karninda.iyi olsun da zamanini bekliyor kuzucuk

inşallah biraz acele eder ya haziran bebeği olmasına çok alıştırdım kendimi ikizlerim gelecek diye dolaşıyordum.Bu gidişle hepinizi hastaneye yolcu etçem galiba kız ben valla böyle olunca insanın sezaryen yaptırası geliyor:))) herşey belli ne güzel(bebeğimle konuşmaya başladım diyorumki "annem 10 gün en fazla 15 gün sonra çıkmak isteyeceğiz tamam mı diye,çok dar çünkü orası dışarısı çok daha güzel" diye telkinlerde bulunuyorum inşallah işe yarar

Aslında millet burcu ne olacak dediğinde ikizler diyorum ayy diyorlar hiç hoş değil o burç diyorlar geç doğur yengeç olsun erken doğur Boğa olsun diyen bile oldu . Pek sevilmiyor o burç sanki etrafımda da yok hiç ikizler burcu o yüzden bilemiyorum sadece ruh halleri çok değişken onu okudum . Sağlıkla gelsinler de bakalım :) bu arada boyun maşallah manken gibi hiç kötü durmadigina eminim .önceden çok zayifmissin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…