2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım söyle içinde kalmasın sen düşünüp üzüleceğine söyle karşındaki düşünsün süte birşey olmasın Blackbluee1 bugünde doğurmadım anne modunda

O tatlış dileklerin icin cok tesekkur ederim canımsın ❤ yarin da eşimin dogum günü ya ne kadar güzel bir eşim amma dimiii en guzel dogum gunu hediyesi nur topu gibi bi oglan verecem insaALLAH ona

Hayırlısıyla kucağına al inşallah bol bol sütün olur

Bu arada doğuma genel anestezi dedi doktorum, epidurali sordum kan sulandırıcı iğne kullandığım için ters bir durumda panikleyebilecegimi söyledi. Kuzumu benden önce görecekler
Buyuk ihtimal benimki de genel olacak ama hayirlisi olsun kuzum sagsalim atlatalim da

Yok ya ikizler yengeçten iyidir bence tabi dediğin gibi önce sağlıklı olmaları gerisi boş ama işte bunlarıda konuşuyoruz eğlencesi.Yengeçler genelde(istisnalarda vardır)aşırı hassas çok pasif olurlar hayatta bir kişiyi model alır ve (özellikle de bu kişi anne olur)ona benzerler.Ha kötü birşey mi değil belki ama beni model alsın pek istemiyorum kendi karakteri olsa sanki daha iyi.Ben dengesiz çok arıza bir tipim çok sıkıntı yani.İkizlerin kendine has özellikleri var sanki ,mesala survivorda bir çocuk var hilmi cem ona hastayım o da ikizlermiş çocuk gözleriyle enerji saçıyor "annem bak bu abi gibi olucaksin cıvıl cıvıl bol enerjik,sempatik"diyorum inşallah beni dinliyordur..Kiloya gelince şuan o boy yüzünden çam yarması gibi oldum,erkek gibi oldum,vereceğiz bak gör ben eminim hemde aç kalmadan,aç kalamam valla gebelikte zaten dikkat etmek zorunda kaldık doğunca süt lazım hem yiyeceğiz hem hareket edeceğiz (en sevdiğin şey neyse onu yapacağız danssa dans,tempolu yürüyüşse tempolu yürüyüş ip atlamaksa ip atlamak,pilatesse pilates sevmeyerek yapılan heraket işe yaramaz sadece eziyet olur) geldikleri gibi gidecekler

Canım söyle içinde kalmasın sen düşünüp üzüleceğine söyle karşındaki düşünsün süte birşey olmasın Blackbluee1 bugünde doğurmadım anne modunda

Aynen canm kirk kerede anlattm ha bunlari gerekli oldugu icin yaptigimi.sut knusunda ustume gelmemesini benm cocugum icin en iyisini dusundugumu.ama yok konu donup dolasip aynisi da geliyor
Evet sm2014 ilk derken bakalm kacnci sirada alcak yerini:))) yarn grubun isminin hakkini verip uc-dort dogum olcak sanrm hazirani guzel karsiliyoruz

:) ben ilk doğumu 41. haftada yapmıştım canım hayırlısı olsun 21 haziransa temmuza sarkmasına doktorun izin vermez zaten en fazla 1 hafta daha beklersin

Hayırlısıyla kucağına al inşallah bol bol sütün olur
amin canım bugünden süt yapıcıları depoladım malum yarın her şeyi yiyemicem

fnd_50 beniim Myhsa Mutlugunlergelecek kızlar hayırlı dogumlariniz olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz sagsalim gidin gelin insallah dualarımız sizinle

sağol canımm

Kız öyle deme benim oğluşumda yengeç ve anne hastası bi çocuk evde bana sevgilim diyip dolaşıyor ölüyorum bu hallerine keşke kızımda biraz bekleyip yengeç olsa diyip duruyorum bende 23 burç dönüyo ben 18 de sezeryan olucam kismetse (tabı bunları burçlara hiç inanmayan biri olarak yazıyorum )
Şaka bir yana sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla ...bu arada seninki temmuza kalmaz canım

O tatlış dileklerin icin cok tesekkur ederim canımsın ❤ yarin da eşimin dogum günü ya ne kadar güzel bir eşim amma dimiii en guzel dogum gunu hediyesi nur topu gibi bi oglan verecem insaALLAH ona
ay hakkaten ne güzel bir hediye ya daha güzeli olamazdı tatlım, bende bayramda gelse bari diyorum bayramımızı katlasa ama ümidi kestim geç kalanları gördükçe belki etlkinlerim işe yarar
Bigaripyolcu ne konuşursan konuş duymazlar canım çünkü en doğrusunu onlar biliyorlarBence he he de çeneciğini yorma bildiğini yap.Diyorumda bende çenemi tutamazdım heralde.Ben bazen paylaşmak istemediğimi hissediyorum bebişimi kimee benden başka kucağına almasın,sende de varmı böyle bir duygu

Ben de 8 kilo almıştım 4 ayda şeker çıkınca 2 kilo gitmiş 6 kilo almışım etrsftakiler inşa bebek kilo alır sen almıyorsun diyorlar sinir oluyorum önemli olan sağlıklı beslenmek gerçekten kiloya takılmaları çok sinir bozucu

beniim kuzum bir gün bile beklese yengeç oluyor galiba yawww neyse çok alışmıştım hayırlısı ne deyim.
Sekercikiz tatlım evet çok güzel bende isterim düşkün olsun ama bana benzemesin eşim bile "sende 1 tane daha bu ev kaldırmaz" diyor babısını örnek alırsa bende rahat ederim babası boğa bu arada
xra221 evet boğalar iyidir seni uğraştırmayan bir çocuk oluyor kurallı düzenli (sabit burçtur boğalar- ideal insan diyorum ben onlara)
Bana bakın kızlar eğer oldu ya temmuza sarktım ben burdan yinede devam ederim ha alıştım sizlere görmedim hiç birinizi ama sanki tanıyor gibiyim Bigaripyolcu anlatırken bebeğiyle ilgili gözümün önüne geldi yatakta koyun koyuna halleri resmen sadece yüzler yok okadar yani

ben hastane için kendime kayısı+kuru erik+dut+üzüm kaytanıp komposta yaptım kızlar kabızlık olayından çok tırsıyorum ilkinde inanılmaz kötüydü aklınızda bulunsun siz de yapabilirisniz
canım kiraz 21 tane yiyip üzerine su içmekte çok işe yarıyor ben her sabah yapıyorum ama doktora sormak lazım kan sulandırıyor ya bilemedim şimdi

Bu bebisler biliyorlar gelecekleri vakitleri canım ama şu bir gerçek ki kız bebekler en geç 38 olunca beklemiyor :)) çok teşekkürler
Ben erken gelir diyorum çünkü adet tarihine göre 25 haziran, ultrasona göre 5 Temmuz çıktı ,18 haftalıkken ultrason a girdim bidaha da girmedim :) o yüzden erken gelir diyorum ama hayırlısı , oğlumda herşeyi normaldi ultrason ve adet tarihine göre uyumluydu yinede 38 de doğdu demekki kızlarda erken geliyor :)

Sütünün gelip bebeğinin emmeye başlaması çok güzel tabiki direk meme alsalar daha rahat ama benim oğlumda 6 ay boyunca silikon ile süt emdi ama ben sagip biberon ile de verdim maşallah Onun rahatlığını da çok gördüm o yüzden hem meme hem biberon yadirgamadi hiç. Allah kızımda emmeyi nasip etsin inşallah hepimize

ben hastane için kendime kayısı+kuru erik+dut+üzüm kaytanıp komposta yaptım kızlar kabızlık olayından çok tırsıyorum ilkinde inanılmaz kötüydü aklınızda bulunsun siz de yapabilirisniz
Canım ben de kayısı kompostosu yapmayı düşünüyordum ama geçen biri gaz yapar dedi denedin mi ya da daha önce deneyen var mi ?

Genelde her ihtiyacini kendim karsilamaya calisiyorum.sezaryen dikislerimle bile her seyini ben yapmak istiyorm ama yataktan kalk altini degstr fln zor oldugu icin genelde veriyorum birine.onun disinda hep yanimda zaten.eve dun geldik.gece odada basbasa kaldk kizimla yanimizda kimseyi istemedim. koca yataga yattik emzirdim uyudu emzik vermeye basladm aldi sukur refleks olarak surekli araniyor bazen.aranip agladiginda toksa veriyorm.bez de aldm yanima yatakta dogrulp altini degstrdm gerektiginde.gecemz boyle uyku uyanklk arasi gecti.esim hasta oldu sansima odaya sokmuyorm ama bi yandan iyi oldu kizimla uyuyoruz postaladk babayi:) ici gidiyor esimin.rahat rahat opup koklayamadi daha.maskeyle gezdi hastane odasina geldiginde yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…