- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.761
Canım söyle içinde kalmasın sen düşünüp üzüleceğine söyle karşındaki düşünsün süte birşey olmasınKizlar gecmisi okuyamiyorum artk kopmak da istemiyorum burdan benim minik canavarm yanimda uyuyor suan bi bakayim dedm sadece etiketlendiklerime bakabildim.insana dunyanin en tatli bebegi kendi bebegi geliyoragladigim yetemedigimi dusundugum oldu su uc gunde bilee sinirlerm harap herkese agzima geleni soyluyorum.tavsiyem siz de yapin icinizde kalmasin bizim sutumuz her seyden kiymetli herkese lafinizi soyleyin sutumuze bisi olmasin.etrafimda sutumun gelip gelmedigi emzirip emzirmedigimi takinti yapms insanlarn bunu bana yansitmalarina izin vermemeye calisiyorum ama yapamiyorum.ac birakcak deglim cocugu herhalde.yarim saat emzirdim dedigim halde olsun bida emzir diyen bi kayinvalide var basimda.silikon ucla emzirmeme takik sutu sagmama takik.iyi niyetli de olsa susmasini bilmeyen insansinir bozuyor
Yarin dogum yapacak olanlara Allah kolaylik versin insaallah saglikla gelsinbebisi herkesin.o kokulari yok mu cennet kokusu kavusun onlara
Blackbluee1 canm listeye baktm girince hemen dogum yyaptin mi diye.benm bile sekiz gun kalms gorunuyor senin yakinda takvim kendimi imha etcek ismini gormedigime gore hala bebisin karninda.iyi olsun da zamanini bekliyor kuzucuk
O tatlış dileklerin icin cok tesekkur ederim canımsın ❤ yarin da eşimin dogum günübende sen kadar almışımdır artık heralde en son 18 kilo almıştım 2 hafta önce öyleydi ama 20 kiloyla kapatırım inşallah diye temenni ediyorum.Bende boylu olduğumdan doktor az almışsın diyor 18 kiloyu görünce tabi şaşırdı ama önemli değil gibi davrandı.Tek korkum normal çok istediğim için kilomun engel çıkarması,sorun olmaz inşallah.xra221 canım üzülme vereceğiz inşallah kiloları zor vermek falan yok paylaşacağız bütün bildiklerimizi vereceğiz ,benim 8-10 ayda vermem gerekiyor hepsini 2. gebeliği istiyorum çünkü Allah izin verirse, inanıyorum veririz ya
kızfnd_50 yarın büyük gün hep aklımdasın valla,Güzel haberlerle gel inşallah Haziranın ilk annesi,su gibi gidin su gibi (bu sefer kucağında )gelin oğluşunla kuzucum
Kendimi iyi hissettigim musait oldugum ilk an girip yazacagim ben insaALLAH canim❤Ya doğum hikayenizi yazın müsait olunca merak ederiz Burda .Allah kolaylık versin inşallah
Hayırlısıyla kucağına al inşallah bol bol sütün olurkızlar, yarın sabahtan doğum olacak inş. doğumdan sonra çok giremeyebilirim telden çok beceremiyorum çünkü 9 aylık süreyi birlikte atlattık herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua etmeyi unutmayın özellikle doğum esnasında
Buyuk ihtimal benimki de genel olacak ama hayirlisi olsun kuzum sagsalim atlatalim daBu arada doğuma genel anestezi dedi doktorum, epidurali sordum kan sulandırıcı iğne kullandığım için ters bir durumda panikleyebilecegimi söyledi. Kuzumu benden önce görecekler
Valla epeydir sormuyorum kilosunu en son 13-14 almıştı sonra durmuştu kilo alımıAusencia kaç kilo almış peki o çok hızlı gidiyordu başta merak ettim.
Yok ya ikizler yengeçten iyidir bence tabi dediğin gibi önce sağlıklı olmaları gerisi boş ama işte bunlarıda konuşuyoruz eğlencesi.Yengeçler genelde(istisnalarda vardır)aşırı hassas çok pasif olurlar hayatta bir kişiyi model alır ve (özellikle de bu kişi anne olur)ona benzerler.Ha kötü birşey mi değil belki ama beni model alsın pek istemiyorum kendi karakteri olsa sanki daha iyi.Ben dengesiz çok arıza bir tipim çok sıkıntı yani.İkizlerin kendine has özellikleri var sanki ,mesala survivorda bir çocuk var hilmi cem ona hastayım o da ikizlermiş çocuk gözleriyle enerji saçıyor "annem bak bu abi gibi olucaksin cıvıl cıvıl bol enerjik,sempatik"diyorum inşallah beni dinliyordur..Kiloya gelince şuan o boy yüzünden çam yarması gibi oldum,erkek gibi oldum,vereceğiz bak gör ben eminim hemde aç kalmadan,aç kalamam valla gebelikte zaten dikkat etmek zorunda kaldık doğunca süt lazım hem yiyeceğiz hem hareket edeceğiz (en sevdiğin şey neyse onu yapacağız danssa dans,tempolu yürüyüşse tempolu yürüyüş ip atlamaksa ip atlamak,pilatesse pilates sevmeyerek yapılan heraket işe yaramaz sadece eziyet olur) geldikleri gibi gideceklerAslında millet burcu ne olacak dediğinde ikizler diyorum ayy diyorlar hiç hoş değil o burç diyorlar geç doğur yengeç olsun erken doğur Boğa olsun diyen bile oldu . Pek sevilmiyor o burç sanki etrafımda da yok hiç ikizler burcu o yüzden bilemiyorum sadece ruh halleri çok değişken onu okudum . Sağlıkla gelsinler de bakalım :) bu arada boyun maşallah manken gibi hiç kötü durmadigina eminim .önceden çok zayifmissin .
Canım söyle içinde kalmasın sen düşünüp üzüleceğine söyle karşındaki düşünsün süte birşey olmasınBlackbluee1 bugünde doğurmadım anne modunda
Haydi siz açılışı yapın 4nüz bir inşallah arkanızdan geliriz.Ben sanki hazirandan ümidimi kestim.BaksanaBlackbluee1 40 haftada hala bekliyor benim de gecikirse temmuzu bulacak anlamına gelir bu,hiç geçikmelere ihtimal vermiyordum.Sizce 21 haziran(beklenen tarih-ama bebek bende de önde gözüküyor ama demek pek birşey ifade etmiyor) temmuza sarkarmı ya.Bende haziran annesi olmak istiyorum kendimi de hazırlamıştım ikizler annesi olmaya.
amin canım bugünden süt yapıcıları depoladım malum yarın her şeyi yiyemicemHayırlısıyla kucağına al inşallah bol bol sütün olur
fnd_50 beniim Myhsa Mutlugunlergelecek kızlar hayırlı dogumlariniz olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz sagsalim gidin gelin insallah dualarımız sizinle
Kız öyle deme benim oğluşumda yengeç ve anne hastası bi çocuk evde bana sevgilim diyip dolaşıyor ölüyorum bu hallerine keşke kızımda biraz bekleyip yengeç olsa diyip duruyorum bendeYok ya ikizler yengeçten iyidir bence tabi dediğin gibi önce sağlıklı olmaları gerisi boş ama işte bunlarıda konuşuyoruz eğlencesi.Yengeçler genelde(istisnalarda vardır)aşırı hassas çok pasif olurlar hayatta bir kişiyi model alır ve (özellikle de bu kişi anne olur)ona benzerler.Ha kötü birşey mi değil belki ama beni model alsın pek istemiyorum kendi karakteri olsa sanki daha iyi.Ben dengesiz çok arıza bir tipim çok sıkıntı yani.İkizlerin kendine has özellikleri var sanki ,mesala survivorda bir çocuk var hilmi cem ona hastayım o da ikizlermiş çocuk gözleriyle enerji saçıyor "annem bak bu abi gibi olucaksin cıvıl cıvıl bol enerjik,sempatik"diyorum inşallah beni dinliyordur..Kiloya gelince şuan o boy yüzünden çam yarması gibi oldum,erkek gibi oldum,vereceğiz bak gör ben eminim hemde aç kalmadan,aç kalamam valla gebelikte zaten dikkat etmek zorunda kaldık doğunca süt lazım hem yiyeceğiz hem hareket edeceğiz (en sevdiğin şey neyse onu yapacağız danssa dans,tempolu yürüyüşse tempolu yürüyüş ip atlamaksa ip atlamak,pilatesse pilates sevmeyerek yapılan heraket işe yaramaz sadece eziyet olur) geldikleri gibi gidecekler
ay hakkaten ne güzel bir hediye ya daha güzeli olamazdı tatlım, bende bayramda gelse bari diyorum bayramımızı katlasa ama ümidi kestim geç kalanları gördükçe belki etlkinlerim işe yararO tatlış dileklerin icin cok tesekkur ederim canımsın ❤ yarin da eşimin dogum günüya ne kadar güzel bir eşim amma dimiii en guzel dogum gunu hediyesi nur topu gibi bi oglan verecem insaALLAH ona
canım kiraz 21 tane yiyip üzerine su içmekte çok işe yarıyor ben her sabah yapıyorum ama doktora sormak lazım kan sulandırıyor ya bilemedim şimdiben hastane için kendime kayısı+kuru erik+dut+üzüm kaytanıp komposta yaptım kızlar kabızlık olayından çok tırsıyorum ilkinde inanılmaz kötüydü aklınızda bulunsun siz de yapabilirisniz
Ben erken gelir diyorum çünkü adet tarihine göre 25 haziran, ultrasona göre 5 Temmuz çıktı ,18 haftalıkken ultrason a girdim bidaha da girmedim :) o yüzden erken gelir diyorum ama hayırlısı , oğlumda herşeyi normaldi ultrason ve adet tarihine göre uyumluydu yinede 38 de doğdu demekki kızlarda erken geliyor :)Bu bebisler biliyorlar gelecekleri vakitleri canım ama şu bir gerçek ki kız bebekler en geç 38 olunca beklemiyor :)) çok teşekkürler
Sütünün gelip bebeğinin emmeye başlaması çok güzel tabiki direk meme alsalar daha rahat ama benim oğlumda 6 ay boyunca silikon ile süt emdi ama ben sagip biberon ile de verdim maşallah Onun rahatlığını da çok gördüm o yüzden hem meme hem biberon yadirgamadi hiç. Allah kızımda emmeyi nasip etsin inşallah hepimizeCanm benim sorunum tum her seyi onceden hazirladigim halde kullanmamam oldu:) kremi onceden baslamstm surmeye yara olmadi sukur ama bebisin cekisi kanallarin acilmasi tum gogsum yaniyordu resmen.ben silikon gogus ucu aldm zaten ama hastanede kullanamadm bebegim almadi ucunu.ta ki dun sut iyice gelene kadar:) bu gece denedim tekrar aldi sukurler olsun yine acidi ama devede kulak kalir.alisiyor bebegim onunla icmeye.aslnda direkt temas daha iyi ama nihai amac sutunu verebilmek bunu basardk insaallah devami da gelir.bugun daha iyiyim sukur sutum de ucuncu gun gelmis oldu goguslerm sertlesti bebegime yetebilmek ne guzel bi duygu.suan gerci yarim insan gibiyim boynum koptu kopacak felaket agriyor zonkluyor omrum boyunca boyun agrisi cektim ama boylesi hepsini toplasan etmez.yarin igne vurdurucam fizik tedavide. olcem saniyorum agridan ama asil sorunum halloldu mamasiz gecen ikinci gun cok mutluyum:))
Canım ben de kayısı kompostosu yapmayı düşünüyordum ama geçen biri gaz yapar dedi denedin mi ya da daha önce deneyen var mi ?ben hastane için kendime kayısı+kuru erik+dut+üzüm kaytanıp komposta yaptım kızlar kabızlık olayından çok tırsıyorum ilkinde inanılmaz kötüydü aklınızda bulunsun siz de yapabilirisniz
ay hakkaten ne güzel bir hediye ya daha güzeli olamazdı tatlım, bende bayramda gelse bari diyorum bayramımızı katlasa ama ümidi kestim geç kalanları gördükçe belki etlkinlerim işe yarar
Bigaripyolcu ne konuşursan konuş duymazlar canım çünkü en doğrusunu onlar biliyorlar Bence he he de çeneciğini yorma bildiğini yap.Diyorumda bende çenemi tutamazdım heralde.Ben bazen paylaşmak istemediğimi hissediyorum bebişimi kimee benden başka kucağına almasın,sende de varmı böyle bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?