2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canım aileye çok düşkünler ama örnek aldıklarını çok sanmıyorum ben yengeç burcundayim annem yay o kadar farklıyız ki ama annem en çok benim huyumu beğenir . Hassas kırılgan olduğumuz doğru çok ppasif olduğumuz doğru değil ama :) burçları ne olursa olsun yetistirilme tarzı da çok önemli

InsaALLAH hayirli zamanda gelir bebişin senin de canim benim❤

Canım hayırlı doğum diliyorum inşallah sorunsuz bir şekilde bebişini alırsın kucağına.

Perine masajını duydum ama yapmadım valla. Hurma bir tek kolaylaştırır diyorlar hurma yemeye çalışıyorum. Doğum pozisyonunu anlamadım standart değilmi normal doğumda. Uzanıyon bacaklarını açıyon

Nasıl başardın bunu canım ben 12 kilo aldım
Valla özel birşey yapmadım canım, en başından bu yana bulantı mide yanması eksik olmadı. Öğle yemeklerinde çorbadan öteye gidemedim. Günde 2 maden suyu içtiğim halde rahat edemiyordum. Bebeğin kilo alımını aldığım vitaminlere bağlıyorum. Bu haftadan tedirginim ama aklımın bir köşesinde coraspini bıraktım diye gelişimi geriyemi gidiyor diye bir soru var. Doktorum haftayı bekleyeceğiz ölçüm hatası olabilir dedi. Ama benim içim içimi yiyor.

16 almışım canım ya . Bebek zayıf olduğu için çok fazla yiyorum hepsi bana yaramış galiba ilk ayda hepsini nasıl verdin kendiliğinden mi gitti
Kendiliğinden gittiğini söyleyebilirim ama lohusa psikolojisine girip süt olsun diye her şeyi yemedim. Zaten şeker hastası olduğumdan yiyemezdim de. Dengeli beslendim ve bol protein aldım. Süt için faydalı diye. Ağustos ortası olduğundan bol su içtim. Hamilelik öncesi nasıl yiyorsam o zaman da öyle yedim. İki aylık olunca pilates yaptım iki üç hafta. O vücudu sıkılaştırdı . Zor kilo veriyorum diye üzülme. Ben hem şeker hem haşimato hastasıyım. Metabolizma pert yani :))) Ben verdiysem sen de verirsin. Doğum sonrası normal yersen hepsini verirsin. Süt için protein, su, dinlenme ve stresten uzak kalma yeterli. Ben kızımı 21 ay emzirdim. Sonra kendisi bıraktı. Çok ağlamıştım çoook:)) Onun umrunda olmadı gerçi. Aldığın kilo ortalama. O yüzden canını sıkma. Hem zaten ödemim çok yazmıştın galiba. Ödemler uçup gidecek.

Canım bizde buradayız inşallah daha uykusuz geceleri gazlı bebeleri konuşacağız Allah’ın izniyle

Arkadaşlar şu hurma olayı doğru olabilir. Benim 35+2de nişan gelmişti. Onun öncesinde tatlı ihtiyacımı karşılasın ve bağırsak hareketlerine yardımcı olsun diye günde 7_8 tane yiyordum. 10 gün falan yemişimdir. Nişan gelince acaba hurmayla mı alakalı dedim. Gerçi açılma yok ama günahı boynuna :))
Kasılmalar ve kasık ağrısı için beni rahatlatan bir şeyi paylaşmak istiyorum . Gerçi çok basit ama belki birine faydası olur. Kasılma olunca yatağın kenarına oturup ellerimi duvara yaslayıp vücudumu üçgen yapıyorum . Bazen de karnımı pilates topuna koymadan topa yatıyorum. Beni rahatlatıyor .

S sevilesi gözün aydın. Hayırlı bir evlat olsun. Anasını babasını hiç üzmesin inşallah :)) beniim sona geldin ha? Ne güzel. Allah kolay doğum nasip etsin . Her şey yolunda gider inşallah.
Bigaripyolcu ben de bir ara silikonla emzirdim. Yaraların iyileşince normale döneceğin için hiç sıkma canını. Senin yine kv söylenip duruyormuş, benim annem dırdır ederdi. Çocuk ne zaman ağlasa süt az süt az deyip delirtirdi. Kendini iyi hisseder hissetmez etraftakileri gönder gitsin. İnan öylesi daha iyi. Hem bebeğine daha çabuk alışıyorsun .
kaju kaju iltifatın için teşekkürler dermişim . Ben de ikizlerim. İyiyiz hoşuz da biraz kararsız ve sağı solu belli olmayan biriyiz. Oktay Rifat bir şiirinde "Alışamadım yıllardır bu ikinci varlığıma " diyor. 36 yıl oldu ama nafile... :))

Son kontroller yapiyorum ama hep birsey cikiyor ekliyorum aynen canim heyecan dorukta bu gece uyku yok bana anacığıma ağdamı da yaptirdim bedenen hazirim ruhen ise bilemiyom heyecanliyam
Doğum yapicak arkadaşlara hayırlı doğumlar olsun sağlıklı ve mutlu bebekler gelsin sizde benim icin dua edin yawrum gelsin kucagima evine ins

Sağol canım moral oldun . Odemim var el ayaklar sis baya ama kiloya etki eder mi bilmem

35+3te suyum geldi cnm benim.evet yogun bakima alindi cnm.10gun kaldi kuvezde
Sebebi solunumu hizliydi olmasi gerekenden.aynen seninde oleymis bak nefes alip vermesi hizli.cikar ins bikacgune senin bebisinde cnm.uzulme

Myhsa beniim fnd_50 kızlar son gününüz yaa.. Bir öncesi sonrası yaparsınız artık :) Uyku zor olur heyecandan ama bol bol dinlenin, uyuyun.. Rabbim yardımcınız olsun.. Haziranın ilk bebekleri geliyor inşallah.. Sağlıcakla kavuşun, güzel haberlerinizi alalım..

kedikedi84 canım sen ne yaptın, oldu mu doğum?

Ahu dudunu duymadım canım ama üç haftadır, haftada bir kez perine mesajı yapmaya çalıştım bir iki dk.. Ama zor oluyor cidden.. Zaten baş parmakla yapılıyor galiba ben baş parmakla hiç yapamadım.. Doğum pozisyonunu da okudum ama hastanede mutlaka yarı yatar pozisyonda oluruz muhtemelen..

Aynen canım yaa son gün olduğunu bilmek de böyle evde deli deli dolanmaya sebep oluyormuş :) Kızimda muayeneye gitmiştim acil sezaryene alınmıştım, oldu bittiydi. Şimdi sabahtan beri evde napacagimi bilemiyorum :) Aminnn inşallah yarın güzel haberlerle yazarız size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…