- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.781
Nasıl başardın bunu canım ben 12 kilo aldımBen almadım canım 87 yim 85 le hamile kalmıştım. Bebekte 2600 dedi doktor
Yok canım aileye çok düşkünler ama örnek aldıklarını çok sanmıyorum ben yengeç burcundayim annem yay o kadar farklıyız ki ama annem en çok benim huyumu beğenir . Hassas kırılgan olduğumuz doğru çok ppasif olduğumuz doğru değil ama :) burçları ne olursa olsun yetistirilme tarzı da çok önemlibeniim kuzum bir gün bile beklese yengeç oluyor galiba yawww neyse çok alışmıştım hayırlısı ne deyim.
@Sekercikiz tatlım evet çok güzel bende isterim düşkün olsun ama bana benzemesin eşim bile "sende 1 tane daha bu ev kaldırmaz" diyor babısını örnek alırsa bende rahat ederim babası boğa bu arada
xra221 evet boğalar iyidir seni uğraştırmayan bir çocuk oluyor kurallı düzenli (sabit burçtur boğalar- ideal insan diyorum ben onlara)
Bana bakın kızlar eğer oldu ya temmuza sarktım ben burdan yinede devam ederim ha alıştım sizlere görmedim hiç birinizi ama sanki tanıyor gibiyim Bigaripyolcu anlatırken bebeğiyle ilgili gözümün önüne geldi yatakta koyun koyuna halleri resmen sadece yüzler yok okadar yani
InsaALLAH hayirli zamanda gelir bebişin senin de canim benim❤ay hakkaten ne güzel bir hediye ya daha güzeli olamazdı tatlım, bende bayramda gelse bari diyorum bayramımızı katlasa ama ümidi kestim geç kalanları gördükçe belki etlkinlerim işe yarar
Bigaripyolcu ne konuşursan konuş duymazlar canım çünkü en doğrusunu onlar biliyorlar Bence he he de çeneciğini yorma bildiğini yap.Diyorumda bende çenemi tutamazdım heralde.Ben bazen paylaşmak istemediğimi hissediyorum bebişimi kimee benden başka kucağına almasın,sende de varmı böyle bir duygu
Amin insaALLAH canim benim cok teşekkür ederim ❤fnd_50 beniim Myhsa @Mutlugunlergelecek kızlar hayırlı dogumlariniz olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz sagsalim gidin gelin insallah dualarımız sizinle
Çok teşekkür ederim canım benim,aminnn inşallahfnd_50 beniim Myhsa @Mutlugunlergelecek kızlar hayırlı dogumlariniz olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz sagsalim gidin gelin insallah dualarımız sizinle
kızlar, yarın sabahtan doğum olacak inş. doğumdan sonra çok giremeyebilirim telden çok beceremiyorum çünkü 9 aylık süreyi birlikte atlattık herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua etmeyi unutmayın özellikle doğum esnasında
Bu arada burada benim gibi normal planlayan arkadaşlara soracağım bir kaç soru var.Perine masajını ve ahu dudu yaprağı çayını duydunuzmu?Ve nasıl hazırlanıyorsun bu süreç için özellikle yaptığınız bir şey var mı kolaylaştırabilmek için.Bir de şunu duydum doğum pozisyonunu kendin seçmek her zaman herkese uygun olmuyormuş yatar şekildeki pozisyon.Değerli paylaşımlarınızı bekliyorum bu kanuda
Valla özel birşey yapmadım canım, en başından bu yana bulantı mide yanması eksik olmadı. Öğle yemeklerinde çorbadan öteye gidemedim. Günde 2 maden suyu içtiğim halde rahat edemiyordum. Bebeğin kilo alımını aldığım vitaminlere bağlıyorum. Bu haftadan tedirginim ama aklımın bir köşesinde coraspini bıraktım diye gelişimi geriyemi gidiyor diye bir soru var. Doktorum haftayı bekleyeceğiz ölçüm hatası olabilir dedi. Ama benim içim içimi yiyor.Nasıl başardın bunu canım ben 12 kilo aldım
Kendiliğinden gittiğini söyleyebilirim ama lohusa psikolojisine girip süt olsun diye her şeyi yemedim. Zaten şeker hastası olduğumdan yiyemezdim de. Dengeli beslendim ve bol protein aldım. Süt için faydalı diye. Ağustos ortası olduğundan bol su içtim. Hamilelik öncesi nasıl yiyorsam o zaman da öyle yedim. İki aylık olunca pilates yaptım iki üç hafta. O vücudu sıkılaştırdı . Zor kilo veriyorum diye üzülme. Ben hem şeker hem haşimato hastasıyım. Metabolizma pert yani :))) Ben verdiysem sen de verirsin. Doğum sonrası normal yersen hepsini verirsin. Süt için protein, su, dinlenme ve stresten uzak kalma yeterli. Ben kızımı 21 ay emzirdim. Sonra kendisi bıraktı. Çok ağlamıştım çoook:)) Onun umrunda olmadı gerçi. Aldığın kilo ortalama. O yüzden canını sıkma. Hem zaten ödemim çok yazmıştın galiba. Ödemler uçup gidecek.16 almışım canım ya . Bebek zayıf olduğu için çok fazla yiyorum hepsi bana yaramış galiba ilk ayda hepsini nasıl verdin kendiliğinden mi gitti
Canım bizde buradayız inşallah daha uykusuz geceleri gazlı bebeleri konuşacağız Allah’ın izniylebeniim kuzum bir gün bile beklese yengeç oluyor galiba yawww neyse çok alışmıştım hayırlısı ne deyim.
@Sekercikiz tatlım evet çok güzel bende isterim düşkün olsun ama bana benzemesin eşim bile "sende 1 tane daha bu ev kaldırmaz" diyor babısını örnek alırsa bende rahat ederim babası boğa bu arada
xra221 evet boğalar iyidir seni uğraştırmayan bir çocuk oluyor kurallı düzenli (sabit burçtur boğalar- ideal insan diyorum ben onlara)
Bana bakın kızlar eğer oldu ya temmuza sarktım ben burdan yinede devam ederim ha alıştım sizlere görmedim hiç birinizi ama sanki tanıyor gibiyim Bigaripyolcu anlatırken bebeğiyle ilgili gözümün önüne geldi yatakta koyun koyuna halleri resmen sadece yüzler yok okadar yani
Kayısı kompostosunun aşırısı gaz kabızlık yapıyor az az içeceğizCanım ben de kayısı kompostosu yapmayı düşünüyordum ama geçen biri gaz yapar dedi denedin mi ya da daha önce deneyen var mi ?
Doğum yapicak arkadaşlara hayırlı doğumlar olsun sağlıklı ve mutlu bebekler gelsin sizde benim icin dua edin yawrum gelsin kucagima evine insSon kontroller yapiyorum ama hep birsey cikiyor ekliyorumaynen canim heyecan dorukta bu gece uyku yok bana anacığıma ağdamı da yaptirdim bedenen hazirim ruhen ise bilemiyom heyecanliyam
Sağol canım moral oldun . Odemim var el ayaklar sis baya ama kiloya etki eder mi bilmemKendiliğinden gittiğini söyleyebilirim ama lohusa psikolojisine girip süt olsun diye her şeyi yemedim. Zaten şeker hastası olduğumdan yiyemezdim de. Dengeli beslendim ve bol protein aldım. Süt için faydalı diye. Ağustos ortası olduğundan bol su içtim. Hamilelik öncesi nasıl yiyorsam o zaman da öyle yedim. İki aylık olunca pilates yaptım iki üç hafta. O vücudu sıkılaştırdı . Zor kilo veriyorum diye üzülme. Ben hem şeker hem haşimato hastasıyım. Metabolizma pert yani :))) Ben verdiysem sen de verirsin. Doğum sonrası normal yersen hepsini verirsin. Süt için protein, su, dinlenme ve stresten uzak kalma yeterli. Ben kızımı 21 ay emzirdim. Sonra kendisi bıraktı. Çok ağlamıştım çoook:)) Onun umrunda olmadı gerçi. Aldığın kilo ortalama. O yüzden canını sıkma. Hem zaten ödemim çok yazmıştın galiba. Ödemler uçup gidecek.
Lolita sen kac hafta lik doğum yaptin cnm birde bebeğin yoğun bakıma alinmismiydi kaç gün kaldı ve sebebi neydi soruyorum cunki bilmiyorum benim bebeğinde yoğun bakımda 2 dk görüyorum antibiyotik tedavisi görüyor nefes alıp verişi hızlı birde kordon dolunmis nezaman çıkar bilmiyorum 5 gün oldu çokta minik
Günde kaç bardak meselaKayısı kompostosunun aşırısı gaz kabızlık yapıyor az az içeceğiz
Şu kadar bardak diyemiyorum ama bi kerede 3 4 bardak fazla ilk doğumumda ben bir kerede fazla içmiştim yarardan çok zarar olduGünde kaç bardak mesela
Ahu dudunu duymadım canım ama üç haftadır, haftada bir kez perine mesajı yapmaya çalıştım bir iki dk.. Ama zor oluyor cidden.. Zaten baş parmakla yapılıyor galiba ben baş parmakla hiç yapamadım.. Doğum pozisyonunu da okudum ama hastanede mutlaka yarı yatar pozisyonda oluruz muhtemelen..Bu arada burada benim gibi normal planlayan arkadaşlara soracağım bir kaç soru var.Perine masajını ve ahu dudu yaprağı çayını duydunuzmu?Ve nasıl hazırlanıyorsun bu süreç için özellikle yaptığınız bir şey var mı kolaylaştırabilmek için.Bir de şunu duydum doğum pozisyonunu kendin seçmek her zaman herkese uygun olmuyormuş yatar şekildeki pozisyon.Değerli paylaşımlarınızı bekliyorum bu kanuda
Aynen canım yaa son gün olduğunu bilmek de böyle evde deli deli dolanmaya sebep oluyormuş :) Kızimda muayeneye gitmiştim acil sezaryene alınmıştım, oldu bittiydi. Şimdi sabahtan beri evde napacagimi bilemiyorum :) Aminnn inşallah yarın güzel haberlerle yazarız sizeMyhsa beniim fnd_50 kızlar son gününüz yaa.. Bir öncesi sonrası yaparsınız artık :) Uyku zor olur heyecandan ama bol bol dinlenin, uyuyun.. Rabbim yardımcınız olsun.. Haziranın ilk bebekleri geliyor inşallah.. Sağlıcakla kavuşun, güzel haberlerinizi alalım..
kedikedi84 canım sen ne yaptın, oldu mu doğum?
Ahu dudunu duymadım canım ama üç haftadır, haftada bir kez perine mesajı yapmaya çalıştım bir iki dk.. Ama zor oluyor cidden.. Zaten baş parmakla yapılıyor galiba ben baş parmakla hiç yapamadım.. Doğum pozisyonunu da okudum ama hastanede mutlaka yarı yatar pozisyonda oluruz muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?