2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sağol canım moral oldun . Odemim var el ayaklar sis baya ama kiloya etki eder mi bilmem
Sen de sag ol canim.Aaa olmaz olur mu? Kesinlikle etkisi var. Normalde de elim sismisken ertesi gun inince tartiliyorum ve daha az cikiyordum. Hamilelik odemi daha cok olur ve daha hizli kilo verilir.
Öylesi daha kolay oluyor hakikaten. Benim de suyum gelince acil sezaryene alinmistim. Simdi kurbanlik koyun gibi bekliyorum :))) Bilmemek daha güzelmiş. 10'daydi degil mi seninki? Ne guzel kavusacaksin.

Çok teşekkür ederim canım benim,aminnn inşallah Ausencia ya çok selamlar
Ausencia dan mesaj var
Myhsa nın selamını okudum , ve aleyküm selamm

1 haziran annelerine kolay doğumlar diliyorum bende , kucaklarına sağ salim alıp koklasınlar yavrularını ...

Sonra da,sırayı bize devretsinler :)

bu arada kilo rekoru bende okudum da herkesi , maşallah ...
56.5 dan 77 lere geldim ben

Çok hızlı gidiyordu çok değil yine :) keşke donseydin Ausencia

Saati belli değil daha ,doktordan haber bekliyorum :) Haber gelmedi şimdi sabirsizlanmaktan doğuracam az kaldı :)
Çok teşekkür ederim , inşallah hepimiz kolayca sağ salim kavusuruz

Aynen canim günlerdir uyuyamiyorum zaten bugun hic uyuyamam kalbim küt küt fenalardayim :))) guzel dileklerin icin de cok teşekkür ederim canim benim insaALLAH hepimiz sagsalim kavusuruz

ay yazık babasına ya ama yapacak birşey yok dediğin gibi hasta olunca eşine geçmiş olsun hemen düzelirde oda yanınazda yatar canım benim. Ay bak anlattıkların yine gözümde canlandı darısı başımıza ya.Ben hayal bile kuramıyorum,şuan hayran durumdayım doğum yapanlara

Yok canım onunda pozisyonları var her kişi kendine uygun pozisyonu seçiyor (tabi bunu o anda deneyerek buluyorsun-en rahat ettiğin pozisyon) Nette var bak yaz "doğum pozisyonu" hemen çıkıyor.Hurmayı bende şuan tüketiyorum senin gibi ama dün bir video izledim kendisi hemşire kadın 2 normal yapmış ve 2. doğumun da bunları uygulayarak yapmış çok rahat olmuş doğumu bende size sorayım dedim artık ne öğrenirsem burda size sorarım yandınız

xra221 canım belki benim tanıdığım yengeçler biraz öyleydi.Ama sende kesin birini rol model almışsındır belki o yüzden annen huylarını beğeniyordur.Ben şahsen kendimden korkarım beni örnek alırsa işimiz var ben kendim gibi bir çocukla zorlanırım Artık o zaman eşime havale ederim o örnek olur minnoşuma. Tabi eğitim çok önemli zaten,inşallah "terzi kendi söküğünü dikemezmiş" sözünü yaşamayız diyoruz eşimle karı-koca öğretmen olarak

Etiketlemeyi beceremedim çok teşekkür ederim kızlar. Inşaallah Haziran annesi olmak nasip olacak. Çantam hazır. 9 gibi gidip hastane odasını süsleyeceğiz. Sabah 9 gibide doğuma alacak doktor. Ilk fırsatta da yazacağım size. Ben oğluma çok zor yollardan kavuşuyorum. Kanser atlattım üzerine 13 haftalık bebegimin kalbi durdu. Oğlum şans getirecek, sağlık getirecek annesine inşaallah. Duanızı eksik etmeyin öncelikle evladimi kucağıma sağ salim alayim ve Allah torunlarımı büyütmeyi nasip etsin Hepinizi çok seviyorum Allah Hepimize çocuklarımızın güzel günlerini gostersin

Kızlar birşey soracağım. Karın çevresinin geriye gitmesi ve geçen haftayla bu hafta arasındaki kilo alamama hatta 100 gr vermiş olmasıyla ilgili başka bir doktordan görüş almalımıyım sizce ? Coraspini pazar günü kestik acaba ona bağlı bir gerileme olurmu haftaya persembe bir dahaki kontrol sorun olursa geçmi kalmış olurum diye endişeleniyorum. Beni önceki kaybımdan tanıyan bu bebektede 22 haftaya kadar gittiğim bir doktor daha var. Damdan düşer gibi adama gitmiş olacağım ama geri çevirmez heralde

reoc çok güldüm ha güzel demiş beyfendi. Ama ne bileyim bende ilk baş ikizler falan bir korkmuştum ama sonra alıştım ne bileyim(gerçi ilk hamile kaldığımda da akrep doğumlu olacaktı en anlaşamadığım burç benim ters burcum ama onu bile karnımdayken "akrebim benim" diye seviyordum annelik çok değişik bir duygu) .Bide Hilmi Cemin ikizler olduğunu öğrenince daha da sevdim ikizleri,çocuk maşallah ne kadar hayat enerjisiyle dolu gözlerinden bile okunabiliyor. Pilates topu hakketen işe yarıyormuş ama ben onuda söndürdüm taşıncaz diye ama hastanede öyle doğum topuda olmaz heralde keşke olsa
A aeengineer Aynen canım bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacam bilemedim ağdayı zor yapıyorum bide eşiniz falan da yapabilir demiş yok artık.Önce bele yapılan bir masaj sandım eşime dedim sen yaparsın bana diye sonra açıp bir baktım kiBirde gliserin ve buğday gibi yağlarla yapıldığı yazıyor sen kullanıyormusun herhangi bi birşey.Ben doktoruma size sorduğum şeyleri sorayım sonra yine yazarım buraya ahududu yaprağı çayı çok etkiliymiş.
Kid-j canım inşallah hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur

Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Oğlun sana şans getirsin canım benim dualarım seninle

Yok canım pek rol model alacağım biri olmadığı için ailede çoğu şeyi ilk yapanlardanim diyebilirim . Inşallah. Yetistirebiliriz çocuklarımızı iyi insan olsun istiyorum. Bazı çocukları gördükçe özellikle :/

Mutlugunlergelecek inşallah evladınla o günlerin üstüne sünger çekeceksin,Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım hanende zor günler hep güzel günler yaşarsınız inşallah nickindeki gibi mutlu günler olur hepside.
kronik_unutkan ben son ayda kilo alımının durduğunu hata kilo verilebileceğini okumuştum ama bebek almaya devam edermiş ama karın gerilemesi hakkında bilgim yok.Bebek hareketlerinde bir değişiklik yoksa sıkıntı yoktur Allahın izniyle

ay sorma aynı korku bende de var ben sırf bu yüzden çok müdehaleci olacam diye korkuyorum.Yok bebek ağlıyor diye teli eline vermeler yok yemek yemiyor diye tv önünde kaşıkla ağzına vermeler hatta markette bile başı boş gezinip zarar yapan çocuklar sinirimi bozuyor ailelerinin hiç umrunda değil.İnşallah olmayız ya ben hatta sırf bu yüzden kendim gibi anne olan diğer ebeveynlerle bile anlaşabileceğimi gidip gelebileceğimi sanmıyorum. Dayanamıyorum çocuğa yanlış özgürlük verilmesini aslında anne babanın bilgisizliğinden olduğunu düşünüyorum.

Canım ben de de aynı sorun var 35.haftaya kadar her şey normaldi sonra kilo alımı yavaşladı ve göbek çevresi bi hafta geri çıkıyor.cumartesi randevum var bakalım çok bi ümidim yok. Çok yememe rağmen bebek az kilo aliyo doktor yapısal dedi . Internetten baktığım kadarıyla son haftalarda başına böyle şeyler gelenler var . Ama korkuyor insan :/

Aynen hatta geçen ağlayan kızına telini veren arkadaşıma kızdım ona video acıyor ama kız sürekli ağlıyor teli versin diye çok yanlış yapmışsın dedim sen de görürsün insan sussun diye her şeyi yapıyoyapiyo dedi. Böyle olsun istemiyorum.eşim de sürekli bana çok mudahalecisin diyor o rahat olduğu için olabilir . Inşallah baskıcı da olmam arayı bulabilirim

Banada bu doktor bir sıkıntı yok dedi aslında ama güvenemiyorum. Kendisi farketmedi mesela bak gecen hafta böyleymiş bu hafta sundan böyle olabilir gibi bir açıklama yapmadı. Ben not aldığım için sordum o zamanda 2 haftada bir bakarız dedi. Başta dese gerileme var ama tam diyemeyiz haftaya degerlendirilmesi lazım diye bu kadar evham yapmam ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…