2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah bozmasin canim. Birbirinizin degerini bilin, guclu baglari olan dostluklar akrabaliklarin bile onune geciyor. Allah herkese gercek dostlar nasip etsin. Dedigin gibi herkesi iyi gunde kotu gunde taniyorsun.

Kızlar benim bebeğin kafası 10.1 cm oldu kilo da 4200 gram civarı 600 gr sapma olabilir dedi doktor çatim da eğri plesanta da kireclenmeye baslamis doktor 12 sine gün verdi sezeryan için çok mutsuzum. Hayırlısı diyorum artık yapacak bir şey yok. Tabi bebeğin sağlığı önemli ama içimde kalacak normal doğum

Kızlar benim bebeğin kafası 10.1 cm oldu kilo da 4200 gram civarı 600 gr sapma olabilir dedi doktor çatim da eğri plesanta da kireclenmeye baslamis doktor 12 sine gün verdi sezeryan için çok mutsuzum. Hayırlısı diyorum artık yapacak bir şey yok. Tabi bebeğin sağlığı önemli ama içimde kalacak normal doğum

Hadi ınsallah allah sağ sağlim kucaklarinıza almayı nasip etsin reoc

Canım bana da doktorum 102 cm geçince sezeryana alıyoruz demişti ztn benim bebişin başı da önde çünkü

ben hastanedeyim suan kizlar önlük giyindim damar yolu acildi serum werildi suan kasıyom kendimi herhalde cok ama yawas yawas yawruma kawusmaya az kaldi bakalim dualariniz icin cok sagolun suan iyiyim bebisim kipir kipir ozluycem hareketlerini ama kucagimda olmasi bambaska olcak opuyorim sizleri gorusmek uzere

Ha
Hadi sağlıcakla al yavrunun kucağına dualarımız sizinle

Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin insallah

Hayirlisi boyleymis demekki canim uzme kendini. Bende hep normal istedim ama bebek makat gelis, sezeryan tarihime kadar duzelmeyecek gibi gorunuyor. Herseyde var bir hayir. Hem 4200 kilo diyorsun normal zorlar. 600 gr.kadar sapma olacagini dusunmuyorum. Genelde 200 -300 gram kadar sapma olabiliyor eksik veya fazla. Hayirli dogumlar olsun.

Hayirlisiyla al kucagina insallah canim. Guzel haberlerini de bekliyoruz.

Hadi hayirli dogumlar canim, bizim planlarimiza gore uymuyorlar, bebislerin de bir plani oluyor :) Saglikli sihhatli al insallah kucagina.

Hadi bakalım.Rabbim yardımcın olsun.doğum hikayeni yaz müsait olunca

Müsait olunca doğum hikayeni de bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun

Kızlaarrr günaydinnn Biz kızımla bugün 40 günlük olduk. Kırkımızı uçurcaz ondan sonra gelsin gezmelerr
Masallh size bak geldi geçti annesi günler nasılsa buyuyorlar
Benn daha dün gibi kızımı doğurduğunu günü hatırlıyorum.su an 8 yaşında kocaman çocuk oldu.3 sınıfa gecti.dun karne aldık.
İçerde bazısında yatıyor beşiği kardeşi için hazır
Halbuki ben sanki dün doğurmuştum onu
Çok duygusal lastim su an.
Ben bebeğin doğunca ikinci haftası olmadan dışarı çıkacağım
Kızımı yüzmeye yazdirdik
Kızımla gidip ilk dersinde yanında olmalıyım soyunma kabinleri o nerdeyse ne yapacağına bakmalıyız aklım kalır
Servis evden alacak getirecek
Ama görmezden kafayı yerim meraktan valla kardeşini alıp kucağıma gene giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…