- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.001
Allah bozmasin canim. Birbirinizin degerini bilin, guclu baglari olan dostluklar akrabaliklarin bile onune geciyor. Allah herkese gercek dostlar nasip etsin. Dedigin gibi herkesi iyi gunde kotu gunde taniyorsun.Canım ben kötü günümde ilk kızımı kaybettiğimde gördüm kimin gerçek dost olduğunu baş salığı bile dilemeyen oldu çok yakın sandığım arkadaşlardan İstanbul a kadar gelip 1.5 saat uzakta olan beni görmeden hatrımı sormadan memleketine dönen oldu o gereksizleri çıkardım hayatımdan elimde 5 6 dost kaldı iyi ki varlar kötü günümde de benimle ağladılar, hamile olduğumu öğrendiğimde de sevinçten Benimle birlikte ağladılar o yüzden bu süpriz benim için çok kıymetliydi yani bi babyshower dan fazlası çünkü tüm bu süreçte hep yanımda oldular
Hadi ınsallah allah sağ sağlim kucaklarinıza almayı nasip etsinreoc kuzum ayni gün dogumumuz bak yine nasibimize hic korkma
masallah kuzularimiza kavusuyoruz bugun bende kalktim son hazirliklar elim ayagim davul olmus sebepsiz heycanlar bastı rabbim bi an önce agrisiz sancisiz kurtarsin bizi insallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar suyum geldi. Tontiş ptesiyi bekleyemedi. Dr 9da hastanede olun dedi. Son hazırlıkları yapıp gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Biraz korkmaya başladım . Bir yandan da basur ağrısı canımı yakıyor.
Canım bana da doktorum 102 cm geçince sezeryana alıyoruz demişti ztn benim bebişin başı da önde çünküKızlar benim bebeğin kafası 10.1 cm oldu kilo da 4200 gram civarı 600 gr sapma olabilir dedi doktor çatim da eğri plesanta da kireclenmeye baslamis doktor 12 sine gün verdi sezeryan için çok mutsuzum. Hayırlısı diyorum artık yapacak bir şey yok. Tabi bebeğin sağlığı önemli ama içimde kalacak normal doğum
Hadi sağlıcakla al yavrunun kucağına dualarımız sizinleben hastanedeyim suan kizlar önlük giyindim damar yolu acildi serum werildi suan kasıyom kendimi herhalde cok ama yawas yawas yawruma kawusmaya az kaldi bakalimdualariniz icin cok sagolun suan iyiyim bebisim kipir kipir ozluycem hareketlerini ama kucagimda olmasi bambaska olcak opuyorim sizleri gorusmek uzere
Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin insallahKızlar suyum geldi. Tontiş ptesiyi bekleyemedi. Dr 9da hastanede olun dedi. Son hazırlıkları yapıp gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Biraz korkmaya başladım . Bir yandan da basur ağrısı canımı yakıyor.
Hayirlisi boyleymis demekki canim uzme kendini. Bende hep normal istedim ama bebek makat gelis, sezeryan tarihime kadar duzelmeyecek gibi gorunuyor. Herseyde var bir hayir. Hem 4200 kilo diyorsun normal zorlar. 600 gr.kadar sapma olacagini dusunmuyorum. Genelde 200 -300 gram kadar sapma olabiliyor eksik veya fazla. Hayirli dogumlar olsun.Kızlar benim bebeğin kafası 10.1 cm oldu kilo da 4200 gram civarı 600 gr sapma olabilir dedi doktor çatim da eğri plesanta da kireclenmeye baslamis doktor 12 sine gün verdi sezeryan için çok mutsuzum. Hayırlısı diyorum artık yapacak bir şey yok. Tabi bebeğin sağlığı önemli ama içimde kalacak normal doğum
Hayirlisiyla al kucagina insallah canim. Guzel haberlerini de bekliyoruz.ben hastanedeyim suan kizlar önlük giyindim damar yolu acildi serum werildi suan kasıyom kendimi herhalde cok ama yawas yawas yawruma kawusmaya az kaldi bakalimdualariniz icin cok sagolun suan iyiyim bebisim kipir kipir ozluycem hareketlerini ama kucagimda olmasi bambaska olcak opuyorim sizleri gorusmek uzere
Hadi hayirli dogumlar canim, bizim planlarimiza gore uymuyorlar, bebislerin de bir plani oluyor :) Saglikli sihhatli al insallah kucagina.Kızlar suyum geldi. Tontiş ptesiyi bekleyemedi. Dr 9da hastanede olun dedi. Son hazırlıkları yapıp gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Biraz korkmaya başladım . Bir yandan da basur ağrısı canımı yakıyor.
Hadi bakalım.Rabbim yardımcın olsun.doğum hikayeni yaz müsait oluncaKızlar suyum geldi. Tontiş ptesiyi bekleyemedi. Dr 9da hastanede olun dedi. Son hazırlıkları yapıp gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Biraz korkmaya başladım . Bir yandan da basur ağrısı canımı yakıyor.
Müsait olunca doğum hikayeni de bekliyoruz canım Allah yardımcın olsunben hastanedeyim suan kizlar önlük giyindim damar yolu acildi serum werildi suan kasıyom kendimi herhalde cok ama yawas yawas yawruma kawusmaya az kaldi bakalimdualariniz icin cok sagolun suan iyiyim bebisim kipir kipir ozluycem hareketlerini ama kucagimda olmasi bambaska olcak opuyorim sizleri gorusmek uzere
Masallh size bak geldi geçti annesi günler nasılsa buyuyorlarKızlaarrr günaydinnnBiz kızımla bugün 40 günlük olduk. Kırkımızı uçurcaz ondan sonra gelsin gezmelerr ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?