2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gözüm aydın canım gözyaşları ile okudum ne zorluklarla kavuşmaya çalışıyoruz Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

Doğum yapan bayanlar özellikle sorum size
Bugün insalh çantamı hazırlayacağım herşey hazır.
Cantaniza neler koydunuz hastanede kullanmadan getirdiniz.fazla bişey koymak istemiyorum gereksiz bana bir yazın ne olur.kac bebek bezi?
Kaç hasta bezi?
Kaç bebek kıyafeti?
Kaç kendinize iç çamaşır atlet
Pijama ve gecelik birer tane koyacağım ama ben sadece gecelik kullanıp gelirim diye düşünüyorum.
Sunuda al alma diyeceğimiz son bir liste yazın ne olur cevapları bekliyorum

Maşallah liste azalıyorsenle aynı gün gidecektik doğuma su an ben evde yatıyorum
Kurtuldun işte ne güzel aniden oldu bitti maslahh

Gunaydin kizlar. Bebislerine kavusanlari tebrik ediyorum .Doguma gireceklere Allah yardim etsin bir avazda kurtulsunlar insallah .
Dogum yapan arkadaslar adet sancisi benzeri bir agri cektim gece ve cok korktum. Boyle mi basliyor dogum acaba ?Evimde olsam hastaneye gidecektim ama memleketteyim.Biraz daha devam etse esime acil gel diyecektim .

Sen izne ayrılırken 8haftalık mı izin verdiler? Yani raporda doğum öncesi izni mi yazıyordu? Ben izne ayrılırken analık izni diye yazıldı.. Yani o tarihten itibaren 16 haftalık rapor verildi..

Ne kadar güzel bir doğum hikayesi canim masallah size rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Rabbim bir avazda kurtarsın insallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Inşallah canım benim zorlamaktan olmuştu .. bırak kalkmayı oturmak haramdı hep yatardım yüz üstü .. çok zor.. umarım.en kısa zamanda geçer..

Ayy canım benim hadi hayırlısı ile al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Canım yaklaşık 1 haftadır bende de var o ağrı ama belden varmadığı için yalancı sancı oluyormuş..

Benimde yarım saat önce yürürken sol kasigimda çok fena ağrı oldu hala yavaş yavaş ağrıyor ama doğum için belden olması lazım galiba ağrının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…