- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.021
Gözüm aydın canım gözyaşları ile okudum ne zorluklarla kavuşmaya çalışıyoruz Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımızaKizlar hep sıkıntıları mi paylaştım , doğum Hikayemi paylaşayım bende .
5 haziran sezaryan günümüz acayip panik korku içindeydim . O gün dusumu aldım son hazırlıkları yaptım. Anneler lohusa yatagimi hazirladi . Esimin ailesi ve benim ailm hastaneye gittik . Yolda tabi ben aglayarak gidiyorum . Hastaneyr yatisimiz yapıldı, nts çekildi , hemsireker gelio gudip hazırlıkları yapti, tansiyonuma gore uygun serumlar takildi . Anestezi uzmani gelio beni rahatlatacak seyler s soyledi ama ben cok korkuyorum agliyorum. Beni sandalyeye oturturup götürdüler tabi söyleyecek o kadar şey vardi ki . Eşim ve anneme bize dua edin diyebildim ameliyathane kapısındasedyeye oturdum agliyorum , igne vurdular sakinleştirici , anestezi uzmanıda hic acitmayacam diyip belimden igne vurdu gercekten hic acimadi kızlar . İnanılmaz rahat kolay gecti doğumun bbin şükür . Uyusunca zaten bıraktım teslim ettim kendimi. Sonda takıldı hissetmedim hic . Doktorum geldi benle konuştu tansiyon takibimi sordu . Yine yuksekti tabi . Hemşireden "ben telefon getirmedim fotograf çekebilir misiniz " dedim tabi dedi ." Sagolsun dogum saatine kadar, bebegimle benim ilk dokunusu o kadar guzel fotograflar var ki. Doktorum "Annesi birazdan bebegin gelecek dedi . Heycanla bekleyişle bebegimin sesini duydum oyyy kuzumm cok güzel Allahim sana sukurler olsun bebegimi temizledilrr ölçüler hepsini izledim .Bebegimi giydirirken "Anneeeee" diye agladi . Hemsirede anne yok ben varim dedi . Annemmm burdayim dedim
Aglayarak girdigim ameliyathaneden bebegim kucağımda sedyeyle gülerek çıktım.ameliyat bitince herkes cikinca Bebeğimi kim götürecek dedim . Kucağına verecegiz dediler . Bebegimle çıktım sedyede . kayinpederom görünce "alsaniza bebeği " diyor . Annemler "vvermiyor ki " . verirmiyim minigimi ne cok bekledim. Çocuğun olmaz dediler cok şükür Rabbim " Ol " dedi ve hamile kaldim. Tansiyonum 17/9 lara çıktı bebeginde sende ölürsun dediler. Son haftada günde 8 adet alfemet ictim. Şimdi bebeğim yatakta uyuyor Rabbim isteyen , bekleyen herkese nasip etsin .
Bu tarafi guzel kısmı kizlardidogumdan sonra başladı acilar , kum Torbasi koydular dikiş yerine , bendende gelen bastira bastira kan cikartiilar , sütüm gelmedi , meme ucumu kavramiyor , doktor mama vermedi bebegim ac kaldu , kayinvalide baskisi( en son bugün komsularima o çocuk agladikca benim göğsüm şişti süt indi dedi )dikiş acıları....
Ama herseyi o minik beden icin katlaniliyorRabbim herkese bu duyguyu tattirsin
Darısı bize yaa.. Bende çok sıkılıyorum bu lohusalık bambaşka bişeymiş. Daha 8 günlük olduk..Kızlaarrr günaydinnnBiz kızımla bugün 40 günlük olduk. Kırkımızı uçurcaz ondan sonra gelsin gezmelerr ♥
Maşallah liste azalıyorsenle aynı gün gidecektik doğuma su an ben evde yatıyorumKızlar suyum geldi. Tontiş ptesiyi bekleyemedi. Dr 9da hastanede olun dedi. Son hazırlıkları yapıp gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Biraz korkmaya başladım . Bir yandan da basur ağrısı canımı yakıyor.
Sen izne ayrılırken 8haftalık mı izin verdiler? Yani raporda doğum öncesi izni mi yazıyordu? Ben izne ayrılırken analık izni diye yazıldı.. Yani o tarihten itibaren 16 haftalık rapor verildi..Bana onceden soylenen, 16 haftanin 8i dogum oncesi, 8i dogum sonrasi olarak geciyor. Dogum oncesi raporu ayri veriliyor ve 38.haftada dogum gerceklesirse kalan 2 hafta yanıyor.. Dogum olayindan sonra tekrar bir dogum raporu veriliyor 8 haftalik. Yani dogum oncesi raporundan kalan gunleri dogum sonrasi raporuna eklememis oluyor. Bana anlatilan bu sekildeydi. Sonradan degistigi soyleniyor cunku cok sacma o sekilde. Kimse vaktinden once dogum yapmak istemez sonucta, neden once dogum yaptik diye 1-2 hafta erken dönüs yapalim. Mantikli olan da sat.a gore ciktigin haftadan itibaren 16 hafta izin kullanilmasi.
Canım nasıl geçti sen ve bebis nasılsınızben dogumdan cikyim kizlar haberiniz olsun
Masalhh sana kurtardn iste bak bittiben dogumdan cikyim kizlar haberiniz olsun
Ne kadar güzel bir doğum hikayesi canim masallah size rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunKizlar hep sıkıntıları mi paylaştım , doğum Hikayemi paylaşayım bende .
5 haziran sezaryan günümüz acayip panik korku içindeydim . O gün dusumu aldım son hazırlıkları yaptım. Anneler lohusa yatagimi hazirladi . Esimin ailesi ve benim ailm hastaneye gittik . Yolda tabi ben aglayarak gidiyorum . Hastaneyr yatisimiz yapıldı, nts çekildi , hemsireker gelio gudip hazırlıkları yapti, tansiyonuma gore uygun serumlar takildi . Anestezi uzmani gelio beni rahatlatacak seyler s soyledi ama ben cok korkuyorum agliyorum. Beni sandalyeye oturturup götürdüler tabi söyleyecek o kadar şey vardi ki . Eşim ve anneme bize dua edin diyebildim ameliyathane kapısındasedyeye oturdum agliyorum , igne vurdular sakinleştirici , anestezi uzmanıda hic acitmayacam diyip belimden igne vurdu gercekten hic acimadi kızlar . İnanılmaz rahat kolay gecti doğumun bbin şükür . Uyusunca zaten bıraktım teslim ettim kendimi. Sonda takıldı hissetmedim hic . Doktorum geldi benle konuştu tansiyon takibimi sordu . Yine yuksekti tabi . Hemşireden "ben telefon getirmedim fotograf çekebilir misiniz " dedim tabi dedi ." Sagolsun dogum saatine kadar, bebegimle benim ilk dokunusu o kadar guzel fotograflar var ki. Doktorum "Annesi birazdan bebegin gelecek dedi . Heycanla bekleyişle bebegimin sesini duydum oyyy kuzumm cok güzel Allahim sana sukurler olsun bebegimi temizledilrr ölçüler hepsini izledim .Bebegimi giydirirken "Anneeeee" diye agladi . Hemsirede anne yok ben varim dedi . Annemmm burdayim dedim
Aglayarak girdigim ameliyathaneden bebegim kucağımda sedyeyle gülerek çıktım.ameliyat bitince herkes cikinca Bebeğimi kim götürecek dedim . Kucağına verecegiz dediler . Bebegimle çıktım sedyede . kayinpederom görünce "alsaniza bebeği " diyor . Annemler "vvermiyor ki " . verirmiyim minigimi ne cok bekledim. Çocuğun olmaz dediler cok şükür Rabbim " Ol " dedi ve hamile kaldim. Tansiyonum 17/9 lara çıktı bebeginde sende ölürsun dediler. Son haftada günde 8 adet alfemet ictim. Şimdi bebeğim yatakta uyuyor Rabbim isteyen , bekleyen herkese nasip etsin .
Bu tarafi guzel kısmı kizlardidogumdan sonra başladı acilar , kum Torbasi koydular dikiş yerine , bendende gelen bastira bastira kan cikartiilar , sütüm gelmedi , meme ucumu kavramiyor , doktor mama vermedi bebegim ac kaldu , kayinvalide baskisi( en son bugün komsularima o çocuk agladikca benim göğsüm şişti süt indi dedi )dikiş acıları....
Ama herseyi o minik beden icin katlaniliyorRabbim herkese bu duyguyu tattirsin
Rabbim bir avazda kurtarsın insallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleKızlar suyum geldi. Tontiş ptesiyi bekleyemedi. Dr 9da hastanede olun dedi. Son hazırlıkları yapıp gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Biraz korkmaya başladım . Bir yandan da basur ağrısı canımı yakıyor.
Nasilsin peki canim bebek nasıl kendine gelince haber et bizeben dogumdan cikyim kizlar haberiniz olsun
Dışkı yumuşak canım. Hatta ishal gibi olduğundan acaba tahriş mi oldu diyordum ama meğer basurmuş. Geçme ihtimali var diyorsun yani. Şu an çok yanıyor ve acıyor. Yerimden kalkarken çok fenayım. Zeytinyağı ve kantaron karışımı sürdüm. İnşallah acıyı azaltır an azından. Sağ olasın bilgilendirdiğin için.
Kızlar suyum geldi. Tontiş ptesiyi bekleyemedi. Dr 9da hastanede olun dedi. Son hazırlıkları yapıp gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Biraz korkmaya başladım . Bir yandan da basur ağrısı canımı yakıyor.
Gunaydin kizlar. Bebislerine kavusanlari tebrik ediyorum .Doguma gireceklere Allah yardim etsin bir avazda kurtulsunlar insallah .
Dogum yapan arkadaslar adet sancisi benzeri bir agri cektim gece ve cok korktum. Boyle mi basliyor dogum acaba ?Evimde olsam hastaneye gidecektim ama memleketteyim.Biraz daha devam etse esime acil gel diyecektim .
ben iyiyim bebise hava weryolar solunumu zorlanyomus cok mutsuzum uzgunum dua edin canimCanım nasıl geçti sen ve bebis nasılsınız
Insallah oyledir canim ya daha cok minik bebeğim.Canım yaklaşık 1 haftadır bende de var o ağrı ama belden varmadığı için yalancı sancı oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?