- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.061
Evet hicbirseyi söylemiyor ultrasonda sadece sağlıkli vs onları diyebilirim diyor okadar normal doğumda böyle bekleyecegiz birşey söyleyemem diyor deli oluyorum ama yapacak birşey yokbende de sezeryanla olacak diye korku var şimdiye kadar sözünü etmedi ama belli olmaz ,özel hastaneye guvenim yok o konuda ama başladık artik gidiyoruz .gerek yok aslında benim ilk doğumum 40 haftalık oldu o zamana kadar olmamıştım alttan neyse bir bildiği vardır diyorum . Asla tarih vermekten kaçınıyor nts sancin var dedi ,kafası dönmemiş kanala inmemiş dedi. Ne bilim kanala inmemişse 1 hafta 10 gün beklemez mi hic bir şey demiyor ayy
Aaa o nedenmiş ya büyük bebek olmaması lazım rabbim acil şifalar versin insallah biran önce düzelir kuveze mi koydular canimbem
ben iyiyim bebise hava weryolar solunumu zorlanyomus cok mutsuzum uzgunum dua edin canim
Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallahSelam kızlar. Bende dün sabah oğlumu spinal sezeryanla kucagima aldım çok şükür. İkimizde çok iyiyiz. İlk sezeryana gore bu daha kolay gecti.
durum aynıymışEvet hicbirseyi söylemiyor ultrasonda sadece sağlıkli vs onları diyebilirim diyor okadar normal doğumda böyle bekleyecegiz birşey söyleyemem diyor deli oluyorum ama yapacak birşey yok
Canim insallah hemencik toparlicak bebegin olumlu dusun. Neden oyle olmus peki doktorun yorum yapti mi? Bebek ufakta degil halbuki.kizlar epidural sez. oldum az agrilarim war bebegim gelmedi yanima daha solunumu sıkınti cikmis ayaga kalkinca yanina cikcakmisim agliyorum m
ahfoldum
Aynen benim de az sayılır 21 günse ben 1 hafta eksik söylüyorum kendi kendime :))Walla insan etrafindakilerin doğurdugunu gördükçe günü azaldikca kendini geride kalmış hissediyor hepi topu surda 10 günüm kaldı illa gününü mu doldurcak gelse ne olcak sankim
Yaa niye öyle olmuş ki haftası iyi korkma canım dualarımız seninle ciğerleri gelişimi tamamlamıştırbem
ben iyiyim bebise hava weryolar solunumu zorlanyomus cok mutsuzum uzgunum dua edin canim
Gözün aydın sağlıkla büyüt evladınıSelam kızlar. Bende dün sabah oğlumu spinal sezeryanla kucagima aldım çok şükür. İkimizde çok iyiyiz. İlk sezeryana gore bu daha kolay gecti.
Bende hiç duymamışdım, ben namaz kılarken yere secdeye eğilemiyorum cok zor oluyor önüme sandalye koyup başımı sandalyeye koyarak secde ediyorum. Aksı takdırde kansızlık ve (vicut olak kilo olarak değil) zayıf olduğum için başım donuyor ağrıyor nefes almam zorlaşıyor, allah herkesin namaznı kabul etsin, bütün hamileler bebeklerne sağ salım kavuşsunlar.Hic duymamistim, bebek sıkısmaz mi oyle? Ben corabimi bile katlanip giyemiyorum :))
Canım bazı bebeklerde olabiliyormuş normal doğumda bile olan var . Üzülme bebeğine olumlu enerji yolla düzelecek merak etme güçlü ol lütfenkızlar hepiniz cok sagolun ayri ayri cewap wermedim özür dilerim kusura bakmayin beni merak etmissiniz. durumum suan soyle saat 10 da ameliyatta girdim ciktim solunum sıkıntı olduqunu soylediler ben aglamaktam acimi unuttum kuveze almislar bebegimi dogdugu an gosterdi doktor baskada gormedim. serumlarim bitti ustumu giydim suan ayaga kalktim ben gayet iyiyim. ama 1 hafta kalcak kuwezde süt sagma olayi olcakmis ben emzirmek istiyorum 3.400 dogmus bende anlamadim neden oldu diyorum sezeryanda oluyo diyolar simdi cikip gorcem sadce dokunamiycam koklayamiycam mahfoldum. agla agla
insallah hemen duzelir werirler yawrumu hemen insallah bi hafta beklemez insallah dua edin lutfen
Canim daha 3 hafta once bir tanıdığın bebegi de oyle solunum sorunu yasadi .1 ay kalcak demislerdi ama 1 haftada toparlandı ve cıktı simdi anne kiz o bir haftanın acisini çıkarıyor .Olabiliyormuş.Ordan gayet saglikli cikacak bebisin.kızlar hepiniz cok sagolun ayri ayri cewap wermedim özür dilerim kusura bakmayin beni merak etmissiniz. durumum suan soyle saat 10 da ameliyatta girdim ciktim solunum sıkıntı olduqunu soylediler ben aglamaktam acimi unuttum kuveze almislar bebegimi dogdugu an gosterdi doktor baskada gormedim. serumlarim bitti ustumu giydim suan ayaga kalktim ben gayet iyiyim. ama 1 hafta kalcak kuwezde süt sagma olayi olcakmis ben emzirmek istiyorum 3.400 dogmus bende anlamadim neden oldu diyorum sezeryanda oluyo diyolar simdi cikip gorcem sadce dokunamiycam koklayamiycam mahfoldum. agla agla
insallah hemen duzelir werirler yawrumu hemen insallah bi hafta beklemez insallah dua edin lutfen
Hadi hayirlisi olsun canim :) benim de 18 haziran kismetse. Bana test tahlilden falan bahsetmedi doktorum ama gidince soracagim. Spinal dusunuyorum, testi o gun mu isticek acaba.ucurtma_avcisi bugün kontrole gittik ve gün aldık kızlar 19 unda inş gelecek paşam acele edip beklerse tabi tiroit ilacını 50 e çıkardı tekrar kan idrar istedi ona göre yorum yapacak bu değerler değişebilir dedi anestezi için bazı testler de istedi cumsryesi günü son kez gel dedi bakalım az kaldı Rabbim yardımcımız olsun
Ya canim yanlis anlama ama para icin oyle birsey uydurmus olamazlar degil mi? Sezeryanda bebekte hicbir zorlama olmadigi halde nasil olabilir solunum sıkıntısı anlamis degilim. Allah korusun normal dogumda zorlansa oksijensiz falan kalsa anlicam bu durumu.. Haftasi gayet iyi, kilosu masallah cok iyi.. yani sezeryani sebep gosterip bu sebepten olabiliyor demeleri falan. Iyice bir arastir sen yine de. Normal midir boyle olmasi diye. Aklima bilerek para almak icin yapiyolarmis gibi geliyor. Kimsenin gunahini almak istemem ama..kızlar hepiniz cok sagolun ayri ayri cewap wermedim özür dilerim kusura bakmayin beni merak etmissiniz. durumum suan soyle saat 10 da ameliyatta girdim ciktim solunum sıkıntı olduqunu soylediler ben aglamaktam acimi unuttum kuveze almislar bebegimi dogdugu an gosterdi doktor baskada gormedim. serumlarim bitti ustumu giydim suan ayaga kalktim ben gayet iyiyim. ama 1 hafta kalcak kuwezde süt sagma olayi olcakmis ben emzirmek istiyorum 3.400 dogmus bende anlamadim neden oldu diyorum sezeryanda oluyo diyolar simdi cikip gorcem sadce dokunamiycam koklayamiycam mahfoldum. agla agla
Canım ben yaşadım geçen gece baya korktum ama yalancı sancıymış bgn de alışverişe gittik resmen vajinama battı çok ağır hissettim yürürken kendimiArkadaslar adet agrisina benzer agrilar yasiyor musunuz kasiklatinizda gercek sanci mi yalanci sanci mi nasil ayirt etmek gerekir benzer durumlar yasayanlar var mi acaba aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?