2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet hicbirseyi söylemiyor ultrasonda sadece sağlıkli vs onları diyebilirim diyor okadar normal doğumda böyle bekleyecegiz birşey söyleyemem diyor deli oluyorum ama yapacak birşey yok

kizlar epidural sez. oldum az agrilarim war bebegim gelmedi yanima daha solunumu sıkınti cikmis ayaga kalkinca yanina cikcakmisim agliyorum m
ahfoldum
Canim insallah hemencik toparlicak bebegin olumlu dusun. Neden oyle olmus peki doktorun yorum yapti mi? Bebek ufakta degil halbuki.

ucurtma_avcisi bugün kontrole gittik ve gün aldık kızlar 19 unda inş gelecek paşam acele edip beklerse tabi tiroit ilacını 50 e çıkardı tekrar kan idrar istedi ona göre yorum yapacak bu değerler değişebilir dedi anestezi için bazı testler de istedi cumsryesi günü son kez gel dedi bakalım az kaldı Rabbim yardımcımız olsun

Hic duymamistim, bebek sıkısmaz mi oyle? Ben corabimi bile katlanip giyemiyorum :))
Bende hiç duymamışdım, ben namaz kılarken yere secdeye eğilemiyorum cok zor oluyor önüme sandalye koyup başımı sandalyeye koyarak secde ediyorum. Aksı takdırde kansızlık ve (vicut olak kilo olarak değil) zayıf olduğum için başım donuyor ağrıyor nefes almam zorlaşıyor, allah herkesin namaznı kabul etsin, bütün hamileler bebeklerne sağ salım kavuşsunlar.

kızlar hepiniz cok sagolun ayri ayri cewap wermedim özür dilerim kusura bakmayin beni merak etmissiniz. durumum suan soyle saat 10 da ameliyatta girdim ciktim solunum sıkıntı olduqunu soylediler ben aglamaktam acimi unuttum kuveze almislar bebegimi dogdugu an gosterdi doktor baskada gormedim. serumlarim bitti ustumu giydim suan ayaga kalktim ben gayet iyiyim. ama 1 hafta kalcak kuwezde süt sagma olayi olcakmis ben emzirmek istiyorum 3.400 dogmus bende anlamadim neden oldu diyorum sezeryanda oluyo diyolar simdi cikip gorcem sadce dokunamiycam koklayamiycam mahfoldum. agla agla
insallah hemen duzelir werirler yawrumu hemen insallah bi hafta beklemez insallah dua edin lutfen

Canım bazı bebeklerde olabiliyormuş normal doğumda bile olan var . Üzülme bebeğine olumlu enerji yolla düzelecek merak etme güçlü ol lütfen

Canim daha 3 hafta once bir tanıdığın bebegi de oyle solunum sorunu yasadi .1 ay kalcak demislerdi ama 1 haftada toparlandı ve cıktı simdi anne kiz o bir haftanın acisini çıkarıyor .Olabiliyormuş.Ordan gayet saglikli cikacak bebisin.

Hadi hayirlisi olsun canim :) benim de 18 haziran kismetse. Bana test tahlilden falan bahsetmedi doktorum ama gidince soracagim. Spinal dusunuyorum, testi o gun mu isticek acaba.

Ya canim yanlis anlama ama para icin oyle birsey uydurmus olamazlar degil mi? Sezeryanda bebekte hicbir zorlama olmadigi halde nasil olabilir solunum sıkıntısı anlamis degilim. Allah korusun normal dogumda zorlansa oksijensiz falan kalsa anlicam bu durumu.. Haftasi gayet iyi, kilosu masallah cok iyi.. yani sezeryani sebep gosterip bu sebepten olabiliyor demeleri falan. Iyice bir arastir sen yine de. Normal midir boyle olmasi diye. Aklima bilerek para almak icin yapiyolarmis gibi geliyor. Kimsenin gunahini almak istemem ama..

Arkadaslar adet agrisina benzer agrilar yasiyor musunuz kasiklatinizda gercek sanci mi yalanci sanci mi nasil ayirt etmek gerekir benzer durumlar yasayanlar var mi acaba aranizda

Arkadaslar adet agrisina benzer agrilar yasiyor musunuz kasiklatinizda gercek sanci mi yalanci sanci mi nasil ayirt etmek gerekir benzer durumlar yasayanlar var mi acaba aranizda
Canım ben yaşadım geçen gece baya korktum ama yalancı sancıymış bgn de alışverişe gittik resmen vajinama battı çok ağır hissettim yürürken kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…