- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.041
Çok geçmiş olsun canım.kendinj üzme inşallah bebeğin de iyi olacak belki biraz hava vermek gerekmistir.oyle kuvezde bir süre kalmıştı arkadaşımın bebişin birkaç saat yani içini ferah tut canım.cook geçmiş olsun.kavusacaksinizz üzme kendini .senin moraline ihtiyacı var yavrununkizlar epidural sez. oldum az agrilarim war bebegim gelmedi yanima daha solunumu sıkınti cikmis ayaga kalkinca yanina cikcakmisim agliyorum m
ahfoldum
Daha 22 gün var yazıyor ama ben 10 güne olsa diye bakıyorum sıkıldım artk sağ salim kucagima almak istiyorum sıcak hem hareket kısıtlılığı var belirsizlik kontrolum de bayramdan sonra kanala girdimi bilmiyorum da
Gecmis olsun lutfen uzulmeyin .Gecici bir durum.Onlem amacli bir kac saat tutuyorlar sonra normale dönüyor. Su an guvende siz yanina gidince daha iyi olacak .Aglamayin sütünüzü etkiler.kizlar epidural sez. oldum az agrilarim war bebegim gelmedi yanima daha solunumu sıkınti cikmis ayaga kalkinca yanina cikcakmisim agliyorum m
ahfoldum
Darısı bize yaa.. Bende çok sıkılıyorum bu lohusalık bambaşka bişeymiş. Daha 8 günlük olduk..
Masallh size bak geldi geçti annesi günler nasılsa buyuyorlar
Benn daha dün gibi kızımı doğurduğunu günü hatırlıyorum.su an 8 yaşında kocaman çocuk oldu.3 sınıfa gecti.dun karne aldık.
İçerde bazısında yatıyor beşiği kardeşi için hazır
Halbuki ben sanki dün doğurmuştum onu
Çok duygusal lastim su an.
Ben bebeğin doğunca ikinci haftası olmadan dışarı çıkacağım
Kızımı yüzmeye yazdirdik
Kızımla gidip ilk dersinde yanında olmalıyım soyunma kabinleri o nerdeyse ne yapacağına bakmalıyız aklım kalır
Servis evden alacak getirecek
Ama görmezden kafayı yerim meraktan valla kardeşini alıp kucağıma gene giderim
Canım epidural mi genel anestezi mi olmasına bazı tahliller yapılıp öyle karar vereceklermiş o tahliller sana yapıldı mı nedir diye soracaktım
Ya neden öyle olmuş ki merak etme canım iyi olacak inşallahbem
ben iyiyim bebise hava weryolar solunumu zorlanyomus cok mutsuzum uzgunum dua edin canim
normall cogu sezeryan bebege olyo demis doktor ama gozum gormedi cnm icim icimi yiyoYa neden öyle olmuş ki merak etme canım iyi olacak inşallah
Bizim gittiğimiz hastane önce tahlil yapıyor demek ki her yerde geçerli değil . Sağol canımIlk defa duyuyorum bunu ben cnm.kisinin istegine gore oluyor hic tahlil yapilip karar verileni gormedim.ama kisinin ozel bi durumu warsa bazen genel anestezi yapilabilio
Evet sezeryanda solunum sıkıntısı olabiliyor.geçici ama merak etme.kendini de hiç üzme bebeğini alacaksın ve hep seninle olacaknormall cogu sezeryan bebege olyo demis doktor ama gozum gormedi cnm icim icimi yiyo
Gözün aydın canım geçmiş olsun,çabuk toparlanır inş endişelenmebem
ben iyiyim bebise hava weryolar solunumu zorlanyomus cok mutsuzum uzgunum dua edin canim
Su günü benden sonra olup benden önce sezaryen günü alıp doğuracak olan zalimlar çok zalımsiniz psikolojim burda cokuyo:).
Masallh geçmiş olsunSelam kızlar. Bende dün sabah oğlumu spinal sezeryanla kucagima aldım çok şükür. İkimizde çok iyiyiz. İlk sezeryana gore bu daha kolay gecti.
bende de sezeryanla olacak diye korku var şimdiye kadar sözünü etmedi ama belli olmaz ,özel hastaneye guvenim yok o konuda ama başladık artik gidiyoruz .gerek yok aslında benim ilk doğumum 40 haftalık oldu o zamana kadar olmamıştım alttan neyse bir bildiği vardır diyorum . Asla tarih vermekten kaçınıyor nts sancin var dedi ,kafası dönmemiş kanala inmemiş dedi. Ne bilim kanala inmemişse 1 hafta 10 gün beklemez mi hic bir şey demiyor ayyİnşallah canım ya bekliyoruz bakalım.p.tesi doktor bana nst gir dedi 11inde gidicem ama alttan bakmayacak herhalde doğum anında falan mı bakcak anlamadım ben.bana kafası büyük seni zorlar diyor ben de sezeryan olsun tamam demiyorum bakalım.kafada sınıra yaklaşıyor zaten ama ben normali denemek istiyorum hayırlısı bakalım canım.
Beni dinle emin ol buna hiçbir sıkıntı çıkmaz merak etme.kizlar epidural sez. oldum az agrilarim war bebegim gelmedi yanima daha solunumu sıkınti cikmis ayaga kalkinca yanina cikcakmisim agliyorum m
ahfoldum
insan daha hassas oluyor ,önce bir hâl hatır soran yok. Abimin eşi arıyor seni alıp avm ye gidecez (eşim yoktu o zaman )dedim temizlik yapıyorum aa nasıl yapacan yorma kendini dedi ,ee olacak napim dedim iyi yap o zaman dedi, o günden beri acaip gıcık oldum . Yalandan geliyim deseydi zaten gelme derdim .Akrabalari hic soylemiyorum :) Hani bir laf var ya akrabalarimi verip yerine camasir mandali almayi dusunuyorum diye. Gercekten de oyle :) Ama insan boyle son gunlerinde biraz ilgi alaka bekliyor. Nasilsin diye sormak ilgilenmek zor degil. Insanlara karsi ayni ilgisizligi yapsam zaten zoruma gitmez.. Kimseyi yalniz birakmazken yalniz birakilmak boyle bir donemde duygusalliga sebep oluyor. Ustelik birde isi dusup arayip hic sormayan da oldu :) meslegimden sebep isi dusen arkadaslar ben izne cikmadan once islerini görduler sonra da hic arayip sormadilar :) daha gecen hafta bi tanesi esimi aradi davetiye isimiz var nasil yapariz diye, hicbirsey sormadan da kapatmis telefonu. Ben de dedimki bu durumda davetiyeyle falan ugrasamam ben kime yaptiriyolarsa yaptirsinlar.. insan once bi durumumu sorar!
Evet raporda dogum oncesi izni yaziyordu benim. 8 haftalik bi izin raporuydu. Dogumdan sonra tekrar dogum sonrasi icin giris yapilacagi soylendi hastaneden.Sen izne ayrılırken 8haftalık mı izin verdiler? Yani raporda doğum öncesi izni mi yazıyordu? Ben izne ayrılırken analık izni diye yazıldı.. Yani o tarihten itibaren 16 haftalık rapor verildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?