2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar epidural sez. oldum az agrilarim war bebegim gelmedi yanima daha solunumu sıkınti cikmis ayaga kalkinca yanina cikcakmisim agliyorum m
ahfoldum
Çok geçmiş olsun canım.kendinj üzme inşallah bebeğin de iyi olacak belki biraz hava vermek gerekmistir.oyle kuvezde bir süre kalmıştı arkadaşımın bebişin birkaç saat yani içini ferah tut canım.cook geçmiş olsun.kavusacaksinizz üzme kendini .senin moraline ihtiyacı var yavrunun

Walla insan etrafindakilerin doğurdugunu gördükçe günü azaldikca kendini geride kalmış hissediyor hepi topu surda 10 günüm kaldı illa gününü mu doldurcak gelse ne olcak sankim

kizlar epidural sez. oldum az agrilarim war bebegim gelmedi yanima daha solunumu sıkınti cikmis ayaga kalkinca yanina cikcakmisim agliyorum m
ahfoldum
Gecmis olsun lutfen uzulmeyin .Gecici bir durum.Onlem amacli bir kac saat tutuyorlar sonra normale dönüyor. Su an guvende siz yanina gidince daha iyi olacak .Aglamayin sütünüzü etkiler.

Darısı bize yaa.. Bende çok sıkılıyorum bu lohusalık bambaşka bişeymiş. Daha 8 günlük olduk..

Bende öyleydim canım resmen gün saydim 40 çıksın diye. O kadar terliyordum ki birde özellikle emzirirken su içinde kaliyordum. Çok şükür geçti. Dışarı çıkabileceğiz artık. Darısı benim gibi gün sayanlara.

Aynen canım günler su gibi geçiyor daha dün gibi burda sancım var dediğim günler. Şimdi 40 günlük olduk çok şükür

Canım epidural mi genel anestezi mi olmasına bazı tahliller yapılıp öyle karar vereceklermiş o tahliller sana yapıldı mı nedir diye soracaktım

Ilk defa duyuyorum bunu ben cnm.kisinin istegine gore oluyor hic tahlil yapilip karar verileni gormedim.ama kisinin ozel bi durumu warsa bazen genel anestezi yapilabilio

bende de sezeryanla olacak diye korku var şimdiye kadar sözünü etmedi ama belli olmaz ,özel hastaneye guvenim yok o konuda ama başladık artik gidiyoruz .gerek yok aslında benim ilk doğumum 40 haftalık oldu o zamana kadar olmamıştım alttan neyse bir bildiği vardır diyorum . Asla tarih vermekten kaçınıyor nts sancin var dedi ,kafası dönmemiş kanala inmemiş dedi. Ne bilim kanala inmemişse 1 hafta 10 gün beklemez mi hic bir şey demiyor ayy

ahfoldum
Beni dinle emin ol buna hiçbir sıkıntı çıkmaz merak etme.
Ablamında bebegi böyle olmustu.
Sonra getirdiler hemen sen dinlen kendin iyi bak ayağa kalk yanına gidersin

insan daha hassas oluyor ,önce bir hâl hatır soran yok. Abimin eşi arıyor seni alıp avm ye gidecez (eşim yoktu o zaman )dedim temizlik yapıyorum aa nasıl yapacan yorma kendini dedi ,ee olacak napim dedim iyi yap o zaman dedi, o günden beri acaip gıcık oldum . Yalandan geliyim deseydi zaten gelme derdim .

Sen izne ayrılırken 8haftalık mı izin verdiler? Yani raporda doğum öncesi izni mi yazıyordu? Ben izne ayrılırken analık izni diye yazıldı.. Yani o tarihten itibaren 16 haftalık rapor verildi..
Evet raporda dogum oncesi izni yaziyordu benim. 8 haftalik bi izin raporuydu. Dogumdan sonra tekrar dogum sonrasi icin giris yapilacagi soylendi hastaneden.

Kızlar konu dışı sorum olacak acil bilen var sa yanıt versin lütfen. Kapalilarin mayoyla havuza gire bilecegi otel ya da deniz kenarı biryer tanıyor musunuz? Kapalı arkadaşım o kapalı takımını giymek istemiyor mayo istiyor. O da hamile. Ben gitdm acik oldum için bozuldu kizcigaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…