- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.081
yok kuzum para ucret falan alinmiycakmis ole soylemisler esim ucretli sanmis ucret odemek icin inmis asagi. amniyon sıvısını atmasi lazimken 1 saat icinde atamamis bende anlam weremedim buqun serum wermisler makineye burundan solunuma baglamislar gördüm çıplak yatiyodu aglayarak dokunamadan indim yarin sabah 7 de goruceksin süt sagılıcak dediYa canim yanlis anlama ama para icin oyle birsey uydurmus olamazlar degil mi? Sezeryanda bebekte hicbir zorlama olmadigi halde nasil olabilir solunum sıkıntısı anlamis degilim. Allah korusun normal dogumda zorlansa oksijensiz falan kalsa anlicam bu durumu.. Haftasi gayet iyi, kilosu masallah cok iyi.. yani sezeryani sebep gosterip bu sebepten olabiliyor demeleri falan. Iyice bir arastir sen yine de. Normal midir boyle olmasi diye. Aklima bilerek para almak icin yapiyolarmis gibi geliyor. Kimsenin gunahini almak istemem ama..
amin canim insallah yawum güçlüdür hemen alırim bagrima bascam hemenCanim daha 3 hafta once bir tanıdığın bebegi de oyle solunum sorunu yasadi .1 ay kalcak demislerdi ama 1 haftada toparlandı ve cıktı simdi anne kiz o bir haftanın acisini çıkarıyor .Olabiliyormuş.Ordan gayet saglikli cikacak bebisin.
Canim sezeryan de olsa oluyor iste .Bizzat sahit oldum .Bahsettigim bayan ilçede devlet hastanesinde doğum yapti .Solunumda sorun çıkınca bebegi ambulansla ile sevk ettiler .Ozel olunca insan suphe duyuyor ama bebek morarmis mesela annesi sahit olmus nefes problemine .Ya canim yanlis anlama ama para icin oyle birsey uydurmus olamazlar degil mi? Sezeryanda bebekte hicbir zorlama olmadigi halde nasil olabilir solunum sıkıntısı anlamis degilim. Allah korusun normal dogumda zorlansa oksijensiz falan kalsa anlicam bu durumu.. Haftasi gayet iyi, kilosu masallah cok iyi.. yani sezeryani sebep gosterip bu sebepten olabiliyor demeleri falan. Iyice bir arastir sen yine de. Normal midir boyle olmasi diye. Aklima bilerek para almak icin yapiyolarmis gibi geliyor. Kimsenin gunahini almak istemem ama..
Gözünüz aydin Allah saglikla büyümeyi nasip etsin .hanimlar bende bugun bebegime kavustum cok sukur.rabbim hetkesin yardimcisi olsun.
kızlar hepiniz cok sagolun ayri ayri cewap wermedim özür dilerim kusura bakmayin beni merak etmissiniz. durumum suan soyle saat 10 da ameliyatta girdim ciktim solunum sıkıntı olduqunu soylediler ben aglamaktam acimi unuttum kuveze almislar bebegimi dogdugu an gosterdi doktor baskada gormedim. serumlarim bitti ustumu giydim suan ayaga kalktim ben gayet iyiyim. ama 1 hafta kalcak kuwezde süt sagma olayi olcakmis ben emzirmek istiyorum 3.400 dogmus bende anlamadim neden oldu diyorum sezeryanda oluyo diyolar simdi cikip gorcem sadce dokunamiycam koklayamiycam mahfoldum. agla agla
insallah hemen duzelir werirler yawrumu hemen insallah bi hafta beklemez insallah dua edin lutfen
Dogum sancısı belden kasıklara doğru düzenli şekilde geliyor yalancı sancılar oluyor bende de kasiklarimda alt tarafında oluyor yorulunca falanArkadaslar adet agrisina benzer agrilar yasiyor musunuz kasiklatinizda gercek sanci mi yalanci sanci mi nasil ayirt etmek gerekir benzer durumlar yasayanlar var mi acaba aranizda
Yenidoğan yoğun bakım için para ödenmiyor ki öyle bişey için yapacaklarını sanmıyorum.ama şahıstan almayıp da devletten alıyorsa özel hastane bu konuyu bilemiyorum canım .Ya canim yanlis anlama ama para icin oyle birsey uydurmus olamazlar degil mi? Sezeryanda bebekte hicbir zorlama olmadigi halde nasil olabilir solunum sıkıntısı anlamis degilim. Allah korusun normal dogumda zorlansa oksijensiz falan kalsa anlicam bu durumu.. Haftasi gayet iyi, kilosu masallah cok iyi.. yani sezeryani sebep gosterip bu sebepten olabiliyor demeleri falan. Iyice bir arastir sen yine de. Normal midir boyle olmasi diye. Aklima bilerek para almak icin yapiyolarmis gibi geliyor. Kimsenin gunahini almak istemem ama..
Sağlıkla kucağınıza alın. Benim de transferim ekim ayında olmuştu siz kaç haftalık hamilesiniz? Erken değil mi doğum için?Bende haziran annesi olacagımm inşallah kızlar :)) ekim ayında tüp bebek transfer olmustum cok şükür bebegime kavustum aynı bedende son 1 haftamız inşallah:)
Kızlar doğuma giderken cantaniza biberon ve mama koydunuz mu? Ne olur ne olmaz diye
yok kuzum para ucret falan alinmiycakmis ole soylemisler esim ucretli sanmis ucret odemek icin inmis asagi. amniyon sıvısını atmasi lazimken 1 saat icinde atamamis bende anlam weremedim buqun serum wermisler makineye burundan solunuma baglamislar gördüm çıplak yatiyodu aglayarak dokunamadan indim yarin sabah 7 de goruceksin süt sagılıcak dedi
onu orda birakmak beni bitirdi ewladim kokusunu bile doyamadim
Test i genelde isterler ama sor bence de benim de belden uyuşturma olacakHadi hayirlisi olsun canim :) benim de 18 haziran kismetse. Bana test tahlilden falan bahsetmedi doktorum ama gidince soracagim. Spinal dusunuyorum, testi o gun mu isticek acaba.
Canım geçer inş en kısa sürede amniyon sıvıdır kardeşimin bebeği de kakasını yemiştik o da küvezde kalmıştı. Solunum sıkıntısı olmuştu olumlu düşün sonu güzel olsun zor tabi Rabbim yardımcınız olsunyok kuzum para ucret falan alinmiycakmis ole soylemisler esim ucretli sanmis ucret odemek icin inmis asagi. amniyon sıvısını atmasi lazimken 1 saat icinde atamamis bende anlam weremedim buqun serum wermisler makineye burundan solunuma baglamislar gördüm çıplak yatiyodu aglayarak dokunamadan indim yarin sabah 7 de goruceksin süt sagılıcak dedi
En kisa zamanda saglikla cikmanizi nasip etsin Rabbim. Kiyamam ya yavrum. Cabucak toparlar annesi sen uzme kendini bol süt lazim simdi bebisine. Sana ihtiyaci var yavrunun.yok kuzum para ucret falan alinmiycakmis ole soylemisler esim ucretli sanmis ucret odemek icin inmis asagi. amniyon sıvısını atmasi lazimken 1 saat icinde atamamis bende anlam weremedim buqun serum wermisler makineye burundan solunuma baglamislar gördüm çıplak yatiyodu aglayarak dokunamadan indim yarin sabah 7 de goruceksin süt sagılıcak dedi
Canim sezeryan de olsa oluyor iste .Bizzat sahit oldum .Bahsettigim bayan ilçede devlet hastanesinde doğum yapti .Solunumda sorun çıkınca bebegi ambulansla ile sevk ettiler .Ozel olunca insan suphe duyuyor ama bebek morarmis mesela annesi sahit olmus nefes problemine .
Allah korusun ya, bilmiyordum boyle birsey. Dogumun her turlusu risk gercekten. En iyisi sartlar elverisliyse normal dogum yapmak. Ama sezeranin boyle bi riski oldugunu yeni ogrendim.Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.Yenidoğan yoğun bakım için para ödenmiyor ki öyle bişey için yapacaklarını sanmıyorum.ama şahıstan almayıp da devletten alıyorsa özel hastane bu konuyu bilemiyorum canım .
Ancak sezeryan doğumda bebek doğum kanalından geçmediği için ciğerlerindeki su tamamen boşalmıyor ve bu nedenle bebeklerde solunum hızlı olabiliyor,bu sıkıntıyı toparlamak için yoğunbakkmda oksijen desteği veriliyor genelde.umuyorum ki riskli bişeyi yoktur hemen toparlar inş
Canim benim bir ara yükselmişti doktor demi ilacını 1 den 2ye çıkarmıştı o ağır gelmişti bana bire düşürunce tekrar normale dondu tekrar.ilaclar karaciğer i yoruyor sanırım ondan artmis olabilir seninde.bircok sebebi varmış ama doktor birşey çıkmaz demişti ilacı da azaltinca normale döndüKızlar. Hep birseyler çıkıyor kan da ast alt ve ast çok yüksek çıktı araştırınca çok kötü şeyler yazıyor doktor da çok şaşırdı bu kadar yükselmesine uzun süredir bakılmıyordu kana ihmal mi ettik bilemiyorum var mı böyle şey yaşayan
Ay canim benim ağlama ne Olur ya sen anlattıkça çok üzüldüm bu duruma.. ama duzelicek en kısa zamanda yanında olucak ve evinize güle oynaya donuceksiniz Allah in izniyle...üzülme lütfen herşey yoluna giricek en kısa zamanda ...dualarımiz sizinle ...yok kuzum para ucret falan alinmiycakmis ole soylemisler esim ucretli sanmis ucret odemek icin inmis asagi. amniyon sıvısını atmasi lazimken 1 saat icinde atamamis bende anlam weremedim buqun serum wermisler makineye burundan solunuma baglamislar gördüm çıplak yatiyodu aglayarak dokunamadan indim yarin sabah 7 de goruceksin süt sagılıcak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?