2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yok kuzum para ucret falan alinmiycakmis ole soylemisler esim ucretli sanmis ucret odemek icin inmis asagi. amniyon sıvısını atmasi lazimken 1 saat icinde atamamis bende anlam weremedim buqun serum wermisler makineye burundan solunuma baglamislar gördüm çıplak yatiyodu aglayarak dokunamadan indim yarin sabah 7 de goruceksin süt sagılıcak dedi
onu orda birakmak beni bitirdi ewladim kokusunu bile doyamadim

amin canim insallah yawum güçlüdür hemen alırim bagrima bascam hemen

Canim sezeryan de olsa oluyor iste .Bizzat sahit oldum .Bahsettigim bayan ilçede devlet hastanesinde doğum yapti .Solunumda sorun çıkınca bebegi ambulansla ile sevk ettiler .Ozel olunca insan suphe duyuyor ama bebek morarmis mesela annesi sahit olmus nefes problemine .

Gozunuzaydin cnm.anali babali saglikla buyusun ins.ömürlu olsun.uzulme bende sezeryan oldum benimde kuvezde kaldi bebisim hatirlarsin belki.ama iyi tarafindan bak iyi dusun.sutunu sagki o gelene kadar hem sutun gelmis olcak hem toparlican kndini biraz..uzulme sakin sutun gelmez bak

Arkadaslar adet agrisina benzer agrilar yasiyor musunuz kasiklatinizda gercek sanci mi yalanci sanci mi nasil ayirt etmek gerekir benzer durumlar yasayanlar var mi acaba aranizda
Dogum sancısı belden kasıklara doğru düzenli şekilde geliyor yalancı sancılar oluyor bende de kasiklarimda alt tarafında oluyor yorulunca falan

Yenidoğan yoğun bakım için para ödenmiyor ki öyle bişey için yapacaklarını sanmıyorum.ama şahıstan almayıp da devletten alıyorsa özel hastane bu konuyu bilemiyorum canım .
Ancak sezeryan doğumda bebek doğum kanalından geçmediği için ciğerlerindeki su tamamen boşalmıyor ve bu nedenle bebeklerde solunum hızlı olabiliyor,bu sıkıntıyı toparlamak için yoğunbakkmda oksijen desteği veriliyor genelde.umuyorum ki riskli bişeyi yoktur hemen toparlar inş

Oyy kiyamam can mta Rabbim kucağına almayı nasip etsin insaAllah doğurmak da bi yere ayrı kalınca çok zor olur ama hemen verirler sana merak etme

Canım geçer inş en kısa sürede amniyon sıvıdır kardeşimin bebeği de kakasını yemiştik o da küvezde kalmıştı. Solunum sıkıntısı olmuştu olumlu düşün sonu güzel olsun zor tabi Rabbim yardımcınız olsun

Kızlar. Hep birseyler çıkıyor kan da ast alt ve ast çok yüksek çıktı araştırınca çok kötü şeyler yazıyor doktor da çok şaşırdı bu kadar yükselmesine uzun süredir bakılmıyordu kana ihmal mi ettik bilemiyorum var mı böyle şey yaşayan

En kisa zamanda saglikla cikmanizi nasip etsin Rabbim. Kiyamam ya yavrum. Cabucak toparlar annesi sen uzme kendini bol süt lazim simdi bebisine. Sana ihtiyaci var yavrunun.

Allah korusun ya, bilmiyordum boyle birsey. Dogumun her turlusu risk gercekten. En iyisi sartlar elverisliyse normal dogum yapmak. Ama sezeranin boyle bi riski oldugunu yeni ogrendim.Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.

Canim benim bir ara yükselmişti doktor demi ilacını 1 den 2ye çıkarmıştı o ağır gelmişti bana bire düşürunce tekrar normale dondu tekrar.ilaclar karaciğer i yoruyor sanırım ondan artmis olabilir seninde.bircok sebebi varmış ama doktor birşey çıkmaz demişti ilacı da azaltinca normale döndü

Kizlar bazen videolarda denk geliyorum, bazi bebekler dogdugunda aglamiyor. Aglamasi gerekmez mi? Ben de dusunuyorum normal mi diye. Merak ettim cunku eger bebegim aglamazsa o an panik yaparim muhtemelen.

Ay canim benim ağlama ne Olur ya sen anlattıkça çok üzüldüm bu duruma.. ama duzelicek en kısa zamanda yanında olucak ve evinize güle oynaya donuceksiniz Allah in izniyle...üzülme lütfen herşey yoluna giricek en kısa zamanda ...dualarımiz sizinle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…