2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun neden antibiyotik kullanıyor bebeğin? Bebeğin ellerinin öpülmesi daha kötü çünkü ağzına sokuyorlar

Ah canım yaa çok üzüldüm Allah beterinden korusun bundamar yolu açma işini notmal hemşireler beceremiyor bebek hemşiresi olması lazım

Geçmiş olsun neden antibiyotik kullanıyor bebeğin? Bebeğin ellerinin öpülmesi daha kötü çünkü ağzına sokuyorlar

Ah canım yaa çok üzüldüm Allah beterinden korusun bundamar yolu açma işini notmal hemşireler beceremiyor bebek hemşiresi olması lazım
Amin canim
Gözünde capaklanma var saniyorduk meger daha kotuymus enfeksiyon olmus sıktıkca irin geliyor beyne yakın olduğu icin antibiyotik tedavi baslandi hemen
Odalar dolu olunca acilde yattik acildeki hemsire yapti da mafoldu cocugumun elleri kolunu kiracaklar sandim bükup damar yolu acmaktan . Anneme " anne elini kulsnabilecek dimi koluna bir zarar gelmisse ellerini kullanamazsa diye " sorup durdum . Küçücük kolu var zaten damar nasil bulunacak ti cok şükür gecti o günler

3-5 nobetimix bitti bizim canim bitanecik annem de gitti artık bir değil bin kere Allah Razi olsun altimin bezine kadar degistirdi dusa soktu eve gelince , yatagima kadar yemeğimi getirdi , evimin temizligini yapti ne güzel bebegimin altini o temizliyor du egilemiyorum diye Gece bebegimin odasinda kalip uyaninca aglamadan yanima getiriyor du . Şimdi ben altını aldim aalt açma serdigim halde yatagima sis yaptı carsaflari kaldirdim bebisi uyuttum nöbet bitti uyusun annede

Gözün aydın canım.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Ne güzel arefe günü doğmuş, tam bayram şekeri :)

Gündüz küp gibi uyuyo gece gözler fal taşı gibi açık ya.. nasıl değiştircez bu uyku düzenini bilmem ama arada ben mahvoluyorum. kaç gündür uykusuzum çok zor gerçekten
Sm aslında sende gündüz uyuyabilsen.. Yoksa cidden zor yaa, uykusuzluk..

Allah yardımcımiz olsun canim gece de böyle devam ederse kasılmalar 3 dakika da bir . Acile gideceğiz artık..
Ne yaptın beybisi, gittin mi hastaneye? Geçti mi kasılmalar? Ebeye söyle, jel sürerek baksın..

Doktorun bayramda burada ise rahat ol canım.. Zaten pazartesi olacaktı sezaryen.. İnşallah yine bekler de gününü.. Geçti mi sancıların?

Ayy, çok geçmiş olsun canım.. İşte bebekler uyusalarda insan tek bırakamıyor.. İnşallah tekrarı olmaz..

canim benim yawrumda dogar dogmaz basladi antibiyotige guwenmek zorundayiz doktorlara ne gelir elden ben daha bi kez kucagima alamadim emziremedim yawrumu. el gibi gunde iki dakkaa goruyorum senin koynunda kuzun şükür yine bende tum annelerde tum bebeklere dua etmeliyiz cunku bizi en iyi biz anliyoruz atlatcaz guzel gunleri yasiycaz allahin izniyle benim yawrum tam 1 haftalik oldu bugun

Evet canım doktorlara güveniyoruz yapacak birşey yok .
Kıyamam Canım sana dua ediyorum hatta az once bebegimin ellerini actim ona yaptirdim duamizi bütün bebeklerre saglik ver kuvezdeki bebekler annelerine kavussun diye .
Sende inşallah tez vakitte alican kucağına mis kokusunu icine çekeceksin iyi olacak öyle gelecek orada daha iyi bakarlar diye düşün canım o tesellin olsun . Iyi olup evine annesine kavuşacak inşallah

Doktorum bayramda burada canim. Dün aksam ilgilendi sagolsun, ama bekler mi beklemez mi kendisi de pek fikir vermedi. Hatta kesin acilman da baslamistir dedi ama bakinca sasirdi. Hayret hic acilma yok dedi. O yuzden de bi ihtimal belki pazartesiyi bekler diye eve yolladi iste. Bu arada acilmaya bakarken canim cok yandi bagirmamak icin zor tuttum kendimi herkesin boyle aciyor mudur acaba. Gece yattigim yerde uyumusum. Ama sabah 7 gibi uyandim baktim sancim var yine 2 dk.da bir vuruyo.. Ne olur ne olmaz diye duşa girdim ciktim. Oturdum biraz, 10 dk.da bir oldu, sonra 4 dk.da bir sonra 2 dk.da bir... Derken simdi duzensiz agrim oluyor.

Yakın da sancıların düzene girer canım ilk başta düzensiz oluyor benimde başlasa artk çok sıkıldımdaha doğrusu zorlanıyorum hareket ederken dogsun artık diyorum

Gündüz küp gibi uyuyo gece gözler fal taşı gibi açık ya.. nasıl değiştircez bu uyku düzenini bilmem ama arada ben mahvoluyorum. kaç gündür uykusuzum çok zor gerçekten
Karnında da bu şekildemiydi benimki de gündüz uyuyor gece hareketli bende korkuyorum doğunca da böyle olacak diye

Doğum yapmış anneler bu yaz sıcağında bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz ??

Kimi sadece çıtçıtlı bady yeter isilik olur çocuk diyo,kimi de yeni doğam bebek üşür hastane çıkışı giydir diyo??

A aeengineer yok canım 3 gecedir öyle sancılar oluyor gidip geliyor esim masaj yapiyor oyle bende uyuya kalıyorum . Gündüzleri de ara ara oluyor. Herkes korkuttu beni sanciyi evde çek dediler o yüzden hemen gitmek istemedim.. Salı günü dr kontrolü var 40 hafta bitiyor o zaman.. ne diyecek bakalım doktor açıklık oldu eminim hissediyorum ama salı gününe kadar dayanabilecek miyiz orası meçhul arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor . Yalancı sancı herhalde ki geçiyor daha sonra.

zaman gectikce gun uzadikca icim doluyo bebek gordukce bi bebek agladikca gögsüm sızlıyo. hatta dün öyle bi saçma duyguyla kelime cikti agzimdan oglumu gormeye hastaneye gittik ciktik tabi onu orda birakmanin uzuntusuyle bi asagi katta yatis yapanlar war dogumdan sonra aglayan bebekler war orda kadinin biri hemsireyle konusuyo iki gundur sütü gelmiyo pompada hep kanatti hala gelmiyo mama vercez diyo ben o an esime donup sole demis bulunmusum sutu gelene kadar benmi emzirsem sonra kendimi aglayarak buldum. toparladim kendimi esimlede bi iki gundur tatsizdik kendj duygularimin karmasasindan o uzulmuyo dusunmuyo gibu geliyodu galba dun aksam konustuk 1 hafta oldu bak adam 4 kilo wermis yemek yiyemedim uyuyamadim sen icerde agladin ben disarda agladim dedi falan ne bilim kafam allak bullak yawrum gelince hersey duzelcek diyorum sadce bizi öfke kontrolumuzu yapamamamiza neden onun eksik olmasi yanimizda cunku ben anneyim o baba oda cok yiprandi cok hemde ama gulerek hatirliycamiz anilar olsun bu gunler canim

Bebeğinizi herzaman yan yatırın sırtına yastık dayayin küçük bebek yastıkları dan yan pozisyonda uyusun.sut gelsede kıssadan yana akar tehlike olmaz.
Ben hep o şekilde yatırıyoruz.misil mışıl uyuyor

Kızlar slm nasılsınız bebekleriniz nasil
Biraz anlatın
Bebeklerimize ne giydiriyorsunuz ve üstüne ne ortuyorsunuz
Geceleri kaç kez uyanıyor ve siz iki saate bir uyandırıp emzirilir musunuz
Daha aklımda başka sorularda var hatirlayinca yazarim.

Yaşadığınız şehre göre giydirip bennic Anadolu'da yım sabahları ve akşamları serin hafif biz üstüne citcitli body ve patikli pantolon ve yelek giydiriyorum uzun kollu penye üstünüze örtüp uyutuyoruz sıcacık uyuyor.

Ya kızlar ben cok heyecanlıyım bir acayip hallerdeyim. Zaman durdu geçmiyor sanki hep haftaya bugünün hayalini kuruyorum. Bugün kavuşmuşmu olacağız diye, bir terslik olacak diye aklım gidiyor. Pazartesi 38+1 olacağız keşke pazartesiden alsalardı :)) Allahım hayırlısıyla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin hepimize

Yakın da sancıların düzene girer canım ilk başta düzensiz oluyor benimde başlasa artk çok sıkıldımdaha doğrusu zorlanıyorum hareket ederken dogsun artık diyorum
Benim pazartesi gunu 2 gun sonra sezaryen gunum canim. 2 gun daha beklese diyorum. Simdi boyle sancilar falan olunca tedirgin oluyorum. Duzene girmesini istemiyorum acikcasi cunku pazartesine hazirladim kendimi psikolojik olarak. Cok korkuyorum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…