- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 83
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.781
kizmi bebegin erkek miBenim pazartesi gunu 2 gun sonra sezaryen gunum canim. 2 gun daha beklese diyorum. Simdi boyle sancilar falan olunca tedirgin oluyorum. Duzene girmesini istemiyorum acikcasi cunku pazartesine hazirladim kendimi psikolojik olarak. Cok korkuyorum cunku.
Bende muayene de acı oldu mu diyecektim.. Yok beni rahatsız etti ama öyle bağırtacak gibi değildi.. Ben jel sürmesine bağlıyorum.. Eldivene jel sürünce kayıyor aslında.. İnşallah pazartesiyi bekler canım.. Seni alıştırıyordur..Doktorum bayramda burada canim. Dün aksam ilgilendi sagolsun, ama bekler mi beklemez mi kendisi de pek fikir vermedi. Hatta kesin acilman da baslamistir dedi ama bakinca sasirdi. Hayret hic acilma yok dedi. O yuzden de bi ihtimal belki pazartesiyi bekler diye eve yolladi iste. Bu arada acilmaya bakarken canim cok yandi bagirmamak icin zor tuttum kendimi herkesin boyle aciyor mudur acaba. Gece yattigim yerde uyumusum. Ama sabah 7 gibi uyandim baktim sancim var yine 2 dk.da bir vuruyo.. Ne olur ne olmaz diye duşa girdim ciktim. Oturdum biraz, 10 dk.da bir oldu, sonra 4 dk.da bir sonra 2 dk.da bir... Derken simdi duzensiz agrim oluyor.
Benimde adet sancısı gibi sancılarım giriyor, birkaç saat çekiyorum, sonra geçiyor.. Benim normal tarih 23 haziran.. Doktor bana da çarşamba gününe randevu verdi, ayın 20 si oluyor. Bakalım ne olacak.. Salı muayeneden sonra da yaz canım.. Şu saatten sonra gelmeleri normal de bayramı geçirsinler tabi ki..A aeengineer yok canım 3 gecedir öyle sancılar oluyor gidip geliyor esim masaj yapiyor oyle bende uyuya kalıyorum . Gündüzleri de ara ara oluyor. Herkes korkuttu beni sanciyi evde çek dediler o yüzden hemen gitmek istemedim.. Salı günü dr kontrolü var 40 hafta bitiyor o zaman.. ne diyecek bakalım doktor açıklık oldu eminim hissediyorum ama salı gününe kadar dayanabilecek miyiz orası meçhularada adet sancısı gibi sancılarım oluyor . Yalancı sancı herhalde ki geçiyor daha sonra.
Kız canim :)kizmi bebegin erkek mi
Bizimki de hep yan yatıyor aslında ama dün nsl oldu anlamadım zaten korkulu rüyam bu kusma olayıBebeğinizi herzaman yan yatırın sırtına yastık dayayin küçük bebek yastıkları dan yan pozisyonda uyusun.sut gelsede kıssadan yana akar tehlike olmaz.
Ben hep o şekilde yatırıyoruz.misil mışıl uyuyor
kiz bebekler beklemz canm bnm erkek hic bi sanci agri bi belirti yok pazartesi sezeryanim.varKız canim :)
Akşam 7den beri 4,5dakikada karnım sertleşti çok gerginleşti rahatsızlık hissi oldu. Saat 10a kadar böyle devam etti canım. Şimdi Aralıkları uzadı biraz. Çok korktum. Gidecektik hastaneye artık Doğum başlıyor sandım. Bu kasılmalarla beraber ağrının fazla olması gerek sanırım demi? Yoksa kasılma olup da sancı,ağrı hissetmiyor olabilir miyim? Geçende nst de 60çıktı sancım ama ben hiçbirşey hissetmedim. Doğum zamanı kaça çıkıyor sancılar bu arada?100ü geçiyor mu?
Evin sıcaklığına bağlı olarak bazen kısa kollu bazen uzun kendim nsl hissediyorsam bebeği de öyle giydiriyorumDoğum yapmış anneler bu yaz sıcağında bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz ??
Kimi sadece çıtçıtlı bady yeter isilik olur çocuk diyo,kimi de yeni doğam bebek üşür hastane çıkışı giydir diyo??
Bende jel kullanmadi dr.um sadece eldiven takip baticon surdu. Zor dayandim diyebilirim :/Bende muayene de acı oldu mu diyecektim.. Yok beni rahatsız etti ama öyle bağırtacak gibi değildi.. Ben jel sürmesine bağlıyorum.. Eldivene jel sürünce kayıyor aslında.. İnşallah pazartesiyi bekler canım.. Seni alıştırıyordur..
Benimde adet sancısı gibi sancılarım giriyor, birkaç saat çekiyorum, sonra geçiyor.. Benim normal tarih 23 haziran.. Doktor bana da çarşamba gününe randevu verdi, ayın 20 si oluyor. Bakalım ne olacak.. Salı muayeneden sonra da yaz canım.. Şu saatten sonra gelmeleri normal de bayramı geçirsinler tabi ki..
Evet oyle derler. Insallah bekler kizim 2 gun daha.kiz bebekler beklemz canm bnm erkek hic bi sanci agri bi belirti yok pazartesi sezeryanim.var
Kızlar size başımızdan geçen kötü bi tecrübeyi anlatacağım aman dikkat edin
Öğlen oğlumu emzirdim ve salona gittim ama emzirdikten bi yarım saat sonra filan neyse eşim acele acele beni çağırdı geldim ki burnu yüzü süt nefes zor alıyor napıcamı şaşırdım ters çevirdim kussun diye ama burnu sütten iyice tıkanmıştı hemen aspiratörle çeltim sütleti çok şükür ucuz atlattık çok daha kötüsü olabilirdi Allah korusun kendime gelemedim düşündükçe kötü oluyorum
insAllah hayirlisi.olsun canm az.kalmis ama pazartesiye bile kenedimizi hazirlamak.zor aniden sanci olsa cok fena ya kemdimi.hic hazir hissetmiyorumEvet oyle derler. Insallah bekler kizim 2 gun daha.
Evet dun aksam dr.um acilman baslamistir, bakalim acilma varsa zaten hemen alicam dedi. Resmen tutustum ben hazir degilim diye aglanmaya.insAllah hayirlisi.olsun canm az.kalmis ama pazartesiye bile kenedimizi hazirlamak.zor aniden sanci olsa cok fena ya kemdimi.hic hazir hissetmiyorum
Amin inşallah canım benim
Malesef 6 günlükten antibiyotik igne vuruldu 4 tane taburcu ettigindede doktor 10 tane iğne verdiydi de ne üzüldüm incecik bacaklari var zaten sabah akşam nasil neresine vuracaklar da aciyacak diye , Allahtan igneyi hicbir eczanede bulamayinca şurup yazip receteyi atti ( il de dogum yaptim biz ilcedeyiz ) . Şimdi antibiyotik şurup iciyozşurubun yan etkisiyle ishal olduğunu düşünüyorum canim şuruba başlayınca oldu çünkü
Kızlar ben sancı mi çekiyorum bilmiyorum lütfen bir akıl verin çok kötüyüm
Bebek bayağı aşağıda hareket ettikçe canımdan can gidiyor ve kasiklarimin ortasında bir sancı giriyor deliricem oğlum hiç durmuyor içeride ve onun hareketleri beni öldürüyor resmendoktora girsem mi bilemedim.. 3. Gün böyle hissettiğim ..
Hele tuvaletimi (idrarimi) yapmak işkence sanki bebek çıkacak tuvaletimi yaparken
Bebeğinizi her gün yıkıyor musunuz? Ben her gün ya da 2 günde bi yıkıyorum ve uıkandıktan sonra en az 3 saat kesintisiz uyuyor
Makat gelisse normal dogum olmaz canim, mecburen sezaryen.. benim normal pozisyondayken 37.haftada makat geliş döndü.. Dr.um bu haftadan sonra normale dönmez demisti ama 38.haftada bir baktik yine normal baş aşaği donmüstü. Artik baya da asagi dogru indigi icin oyle de kaldi. Senin de duzelir merak etme.Merhaba hazıran anneleri, aranızda bebeğini makat geliş normal doğuran varmı? Zormu? Dr makat geliş normal doğum yaptirirmi bana? Bebeğniz hangi haftada döndü?
Herkes 40 çıktıktan sonra diyor bana da inşallah öyle olurAynen ya gündüz uykusuzluktan ölüyorum bu sefer de ben uyyamiyorum gece de yine nöbet...ne zaman düzene girer acaba ya artık başım dönüyor uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?