2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende muayene de acı oldu mu diyecektim.. Yok beni rahatsız etti ama öyle bağırtacak gibi değildi.. Ben jel sürmesine bağlıyorum.. Eldivene jel sürünce kayıyor aslında.. İnşallah pazartesiyi bekler canım.. Seni alıştırıyordur..

Benimde adet sancısı gibi sancılarım giriyor, birkaç saat çekiyorum, sonra geçiyor.. Benim normal tarih 23 haziran.. Doktor bana da çarşamba gününe randevu verdi, ayın 20 si oluyor. Bakalım ne olacak.. Salı muayeneden sonra da yaz canım.. Şu saatten sonra gelmeleri normal de bayramı geçirsinler tabi ki..

Bizimki de hep yan yatıyor aslında ama dün nsl oldu anlamadım zaten korkulu rüyam bu kusma olayı

Hissedersin canim.benimde 100 olan sancilarim vardi aci hissetmiyordum.dogum yaptigim gun 50 60 olan sanci bile kivrandiriyordu beni.

Evin sıcaklığına bağlı olarak bazen kısa kollu bazen uzun kendim nsl hissediyorsam bebeği de öyle giydiriyorum

Bende jel kullanmadi dr.um sadece eldiven takip baticon surdu. Zor dayandim diyebilirim :/

Bende kusmasindan korkuyorum 3 defa felan uyurken hıçkırır gibi yapip agzinin kenarindan süt akti islatti yatagini bi kere de kucagimda peynir gibi kustu.normalmi bunlar gece olsa duymasak nolur bilmiyorum korkuyorum.

insAllah hayirlisi.olsun canm az.kalmis ama pazartesiye bile kenedimizi hazirlamak.zor aniden sanci olsa cok fena ya kemdimi.hic hazir hissetmiyorum
Evet dun aksam dr.um acilman baslamistir, bakalim acilma varsa zaten hemen alicam dedi. Resmen tutustum ben hazir degilim diye aglanmaya.

Canim isal bebeklerde kotu atesi falan cikmasin dikkat et.Allahin izniyle atlari bunu Rabbim sifasini versin❤
Bizimiide uykusunde sıçrıyo korkuyo Nazar dehdi bebisime.Dun bi akrabamz geldi o da 4 ay once dogum yapmisti.Soruyo kilosu nasil boyu nasil bizim kizdan iyi Sutun var mi diye doye nazar degdi oglusuma Surekli felak naz okuyorm insallah ise yarar.

Dogum yakin can bi kac gune dogurudn bnimkide ole okuyordu.Buyuk tuvaletini yapmakta zorlaanirsan bebis geliyo demekti Sanci buyuk tuvaletin gelmesi isal olmak gibi ona benziyir

Merhaba hazıran anneleri, aranızda bebeğini makat geliş normal doğuran varmı? Zormu? Dr makat geliş normal doğum yaptirirmi bana? Bebeğniz hangi haftada döndü?

Merhaba hazıran anneleri, aranızda bebeğini makat geliş normal doğuran varmı? Zormu? Dr makat geliş normal doğum yaptirirmi bana? Bebeğniz hangi haftada döndü?
Makat gelisse normal dogum olmaz canim, mecburen sezaryen.. benim normal pozisyondayken 37.haftada makat geliş döndü.. Dr.um bu haftadan sonra normale dönmez demisti ama 38.haftada bir baktik yine normal baş aşaği donmüstü. Artik baya da asagi dogru indigi icin oyle de kaldi. Senin de duzelir merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…