2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anladim canik tabi gün aldıysan öyle belki yalancı kasilmadir sağ sağlim alırsın inşallah kucağına pazartesi de benim kontrol var

Ay inşallah canım benimkide döner cok inatci cıkdı 30 haftadan beri aynı pozısyonda oturuyor.

Mümkün olduğunca uyumaya çalışıyorum canım ama gündüz başka işler oluyo falan.. bir de ne kadsr uyursan uyu gündüz uykusu gece uykusu gibi olmuyor ki

Gözünuz aydın canım Allah anneli babalı büyütsün insallah

Merhaba hazıran anneleri, aranızda bebeğini makat geliş normal doğuran varmı? Zormu? Dr makat geliş normal doğum yaptirirmi bana? Bebeğniz hangi haftada döndü?

ben ters doğmuşum ve normal doğum olmuş. annem hastaneye gittiğinde bacağım sallanıyormuş aşağıdan. ebelerin yüreği ağzına gelmiş muayenede annem en kolay doğumunun benimki olduğunu söylüyor. tabi doktorda çok iş var. ben cesaret edebilir miydim böyle bişeye? asla çok riskli bi durum..

Benimde ters doğuma cedaretim yok, gorumcem 2800 kızını ters doğurmuş, ama bu bebek muhtemel biraz iri olucak, 33+5 de 2365 gramdı.

yasini internetten indir canim sesini bebisin korkmuyca sekilde ac dinlesin esmaul husnayida ayni sekilde rabbim kem gözden korusun nazarlardan saklasin kuzucuklari söylemeyin walla billa soylemiyon cocuk ac kalyo sutum yetmiyo diyin uyuyo olsa bile bebisiniz gece ayaktayiz uyku nedir bilmiyoz cok miz miz diyin gercekten cok nazar oluyo cekmis biri olarak diyorum. ilk oglumdan yawrum cok mazlumdu gece misil misil uyurdu korkardim kalkar nefesini dinlerdim sütümde o zaman boldu gelen kiz ne kilo almis ne guzellesmis sutun yariyo galba uykusu nasil bilmem ne derken haftasi gecmedi cocugum hem hastalandi hem emdi emdi kustu uyku falan corba gibi olmustu cocugumun duzeni inaniyorum ben nazara cok fazla hemde ondan sonra .

Tm cnm dinletiyim sagol.Evet bundan sonra ole diyicem dunden beri sıçrıyo oglusum uykusunda :/ Rabbim nazarlardan korusun butun bebisleri

Tm cnm dinletiyim sagol.Evet bundan sonra ole diyicem dunden beri sıçrıyo oglusum uykusunda :/ Rabbim nazarlardan korusun butun bebisleri
rabbim meleklerimizi melekleriyle sarsın ne kötü göz degsin ne başka bişi.
Onun kucucuk bedeniyle sıçramasını seveyim ben minik erkek

Benimde ters doğuma cedaretim yok, gorumcem 2800 kızını ters doğurmuş, ama bu bebek muhtemel biraz iri olucak, 33+5 de 2365 gramdı.
Aslinda ters dogumun da riski var evet ama ters ile makat gelis farkli. Makat gelişte sirt ve popo kismi asagida duruyor o sekilde normal dogum imkansiz. Ama ters dogum da cesaret işi Allah korusun bacaktan cekilirken cocugun uzuvlarina da zarar gelebilir, annenin de yirtiklari fazla olabilir.

Ayy evet şu bayramı atlatalım bari y yazarım tabi canım . Artık hakkımız da hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…