- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.801
Anladim canik tabi gün aldıysan öyle belki yalancı kasilmadir sağ sağlim alırsın inşallah kucağına pazartesi de benim kontrol varBenim pazartesi gunu 2 gun sonra sezaryen gunum canim. 2 gun daha beklese diyorum. Simdi boyle sancilar falan olunca tedirgin oluyorum. Duzene girmesini istemiyorum acikcasi cunku pazartesine hazirladim kendimi psikolojik olarak. Cok korkuyorum cunku.
Ay inşallah canım benimkide döner cok inatci cıkdı 30 haftadan beri aynı pozısyonda oturuyor.Makat gelisse normal dogum olmaz canim, mecburen sezaryen.. benim normal pozisyondayken 37.haftada makat geliş döndü.. Dr.um bu haftadan sonra normale dönmez demisti ama 38.haftada bir baktik yine normal baş aşaği donmüstü. Artik baya da asagi dogru indigi icin oyle de kaldi. Senin de duzelir merak etme.
Gözün aydın canım.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Ne güzel arefe günü doğmuş, tam bayram şekeri :)
Sm aslında sende gündüz uyuyabilsen.. Yoksa cidden zor yaa, uykusuzluk..
Ne yaptın beybisi, gittin mi hastaneye? Geçti mi kasılmalar? Ebeye söyle, jel sürerek baksın..
Doktorun bayramda burada ise rahat ol canım.. Zaten pazartesi olacaktı sezaryen.. İnşallah yine bekler de gününü.. Geçti mi sancıların?
Ayy, çok geçmiş olsun canım.. İşte bebekler uyusalarda insan tek bırakamıyor.. İnşallah tekrarı olmaz..
pazar aksami aglayarak uyurz heralde uyuyamam sbhlarm yaEvet dun aksam dr.um acilman baslamistir, bakalim acilma varsa zaten hemen alicam dedi. Resmen tutustum ben hazir degilim diye aglanmaya.
Gözünuz aydın canım Allah anneli babalı büyütsün insallahKizlar iyi aksamlar ve iyi bayramlar
Dün akşam yani 14 haziran 20.30 da kızımı normal doğumla kucağıma aldım. Yaklaşık 15 saat sanci çektim bunun 7.saatinden sonra epidural aldım. . (Bulandan ALLAH razı olsun)
Sonunda kavuştuk kizımla :) rabbim geride kalanlara kolay doğum nasip etsin:)
Merhaba hazıran anneleri, aranızda bebeğini makat geliş normal doğuran varmı? Zormu? Dr makat geliş normal doğum yaptirirmi bana? Bebeğniz hangi haftada döndü?
Benimde ters doğuma cedaretim yok, gorumcem 2800 kızını ters doğurmuş, ama bu bebek muhtemel biraz iri olucak, 33+5 de 2365 gramdı.ben ters doğmuşum ve normal doğum olmuş.annem hastaneye gittiğinde bacağım sallanıyormuş aşağıdan. ebelerin yüreği ağzına gelmiş muayenede annem en kolay doğumunun benimki olduğunu söylüyor. tabi doktorda çok iş var. ben cesaret edebilir miydim böyle bişeye? asla çok riskli bi durum..
erkekmi sizindeBen de hic ağrı sancı yok.p.tesi kontrol var.saatli bomba gibiyim çevremdekiler diken üstünde dogurcam diye
yasini internetten indir canim sesini bebisin korkmuyca sekilde ac dinlesin esmaul husnayida ayni sekilde rabbim kem gözden korusun nazarlardan saklasin kuzucuklari söylemeyin walla billa soylemiyon cocuk ac kalyo sutum yetmiyo diyin uyuyo olsa bile bebisiniz gece ayaktayiz uyku nedir bilmiyoz cok miz miz diyin gercekten cok nazar oluyo cekmis biri olarak diyorum. ilk oglumdan yawrum cok mazlumdu gece misil misil uyurdu korkardim kalkar nefesini dinlerdim sütümde o zaman boldu gelen kiz ne kilo almis ne guzellesmis sutun yariyo galba uykusu nasil bilmem ne derken haftasi gecmedi cocugum hem hastalandi hem emdi emdi kustu uyku falan corba gibi olmustu cocugumun duzeni inaniyorum ben nazara cok fazla hemde ondan sonra .Canim isal bebeklerde kotu atesi falan cikmasin dikkat et.Allahin izniyle atlari bunu Rabbim sifasini versin❤
Bizimiide uykusunde sıçrıyo korkuyo Nazar dehdi bebisime.Dun bi akrabamz geldi o da 4 ay once dogum yapmisti.Soruyo kilosu nasil boyu nasil bizim kizdan iyi Sutun var mi diye doye nazar degdi oglusuma Surekli felak naz okuyorm insallah ise yarar.
yasini internetten indir canim sesini bebisin korkmuyca sekilde ac dinlesin esmaul husnayida ayni sekilde rabbim kem gözden korusun nazarlardan saklasin kuzucuklari söylemeyin walla billa soylemiyon cocuk ac kalyo sutum yetmiyo diyin uyuyo olsa bile bebisiniz gece ayaktayiz uyku nedir bilmiyoz cok miz miz diyin gercekten cok nazar oluyo cekmis biri olarak diyorum. ilk oglumdan yawrum cok mazlumdu gece misil misil uyurdu korkardim kalkar nefesini dinlerdim sütümde o zaman boldu gelen kiz ne kilo almis ne guzellesmis sutun yariyo galba uykusu nasil bilmem ne derken haftasi gecmedi cocugum hem hastalandi hem emdi emdi kustu uyku falan corba gibi olmustu cocugumun duzeni inaniyorum ben nazara cok fazla hemde ondan sonra .
rabbim meleklerimizi melekleriyle sarsın ne kötü göz degsin ne başka bişi.Tm cnm dinletiyim sagol.Evet bundan sonra ole diyicem dunden beri sıçrıyo oglusum uykusunda :/ Rabbim nazarlardan korusun butun bebisleri
Yok kız çıkmak istemeyen kızlardan benimki icerde keyfi yerinde herhalde.erkekmi sizinde
Yok kız çıkmak istemeyen kızlardan benimki icerde keyfi yerinde herhalde.
rabbim meleklerimizi melekleriyle sarsın ne kötü göz degsin ne başka bişi.
Onun kucucuk bedeniyle sıçramasını seveyim ben minik erkek
Ben de aglamaktan uyumam eminim :) Spinal istiyorum uygun gorulurse. Sen genel mi olacaksin?pazar aksami aglayarak uyurz heralde uyuyamam sbhlarm yasen genel anestezimi olacksn
Aslinda ters dogumun da riski var evet ama ters ile makat gelis farkli. Makat gelişte sirt ve popo kismi asagida duruyor o sekilde normal dogum imkansiz. Ama ters dogum da cesaret işi Allah korusun bacaktan cekilirken cocugun uzuvlarina da zarar gelebilir, annenin de yirtiklari fazla olabilir.Benimde ters doğuma cedaretim yok, gorumcem 2800 kızını ters doğurmuş, ama bu bebek muhtemel biraz iri olucak, 33+5 de 2365 gramdı.
Bende muayene de acı oldu mu diyecektim.. Yok beni rahatsız etti ama öyle bağırtacak gibi değildi.. Ben jel sürmesine bağlıyorum.. Eldivene jel sürünce kayıyor aslında.. İnşallah pazartesiyi bekler canım.. Seni alıştırıyordur..
Benimde adet sancısı gibi sancılarım giriyor, birkaç saat çekiyorum, sonra geçiyor.. Benim normal tarih 23 haziran.. Doktor bana da çarşamba gününe randevu verdi, ayın 20 si oluyor. Bakalım ne olacak.. Salı muayeneden sonra da yaz canım.. Şu saatten sonra gelmeleri normal de bayramı geçirsinler tabi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?