- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.001
hemde cok yiprandim canim hem bedenen hem psikolojik olarak amin insallah hersey bir an once duzelir insallah duzen almak istiyorum esim sagolsun isten erken gelcek cinarla ilgilencek bende o gelene kadar uyumuycAm o gelince uyuycam yapcak bisey yok canimCanım senin sinirlerin iyice yıprandı biraz sakinleş.kendini yıpratma çocuklarının sana ihtiyacı var.esinle birbirinize sarılıp herşeyin üstesinden gelirsiniz.bebegind çıkar ailecek evde gülücükler atarsanız merak etme bugünleride hatırlamasın insalhh
Canım normal doğumda belli bi açıklığa kadar kendi elbisemle bekledim doktor geldiğinde esofmanimi çıkarıyordum bakıyordu. Zaten çok sık bakmıyor o zaman. Sonra bi geldip baktığında artık sana önlük giydirecegiz dedi. Önlük getirdiler onu giydim. Sancı süresince üstümde önlük vardı ve sürekli muayene ettiler. Sürekli muayene ediyorlar diye başta kızmaya başladım. Ama sonra dan doktor gelsin de muayene etsin diyordumKızlar doğumhane de üzerimizde ameliyat önlüğü mü oluyor? Bazı doktorlar sitelerinde paylaşım yapıyorlar da, kadınların üzerinde hep gecelik var..
Maşallah .umarım benimki o kadar inat yapmaz.Bende buradayım 40+3
lolita555 Canım ben doğduğundan beri avent ultra soft emzik veriyorum tutuyor da.
deneme yoluyla hareket edeceksiniz sanirim.bende nuk aldim tavsiye uzerine silikon ama gene ittiriyor.karni tok oldugu halde arandigi zamanlarda agzina tutturup poposundan puspisliyorum o sekilde uykuya daldigi oluyor.bu sekilde biraz devam edeyim diyorum.diger cocuklarim hic emmediler.bebeklerde karni tokta olsa emme durtuleri cok yogun yoksa anne memesini surekl8 agizlarinda istiyorlar benim oyle bi vaktimde yok sabrimda.o yuzden istiyorum tutmasini.Kizlar benim oglusum bugun tam 32 gunluk oldu cok skur.emzik veriyorum nuk marka silikon damakli.ama reddediyor bazende öğüruyor cikariyor.acaba begenmiyormu?baska narkami denesem awent mesela?emzik konusunda bilgili olan warmi ya damaklimi olucak damaksiz mi?silikonmu kaucuk mu nasil olucak yenidogana emzik???emzik veren warmi suan bebegine???
Ben contrabux mu neydi onu alacağım o çok iyiymiş tabi dr a da danışıcam önceSezeryan olan arkadaşlar iz kalmasın diye jel kullanıyormusunjz? Bana dr dermatix jel verdi 3 ay kullanıcam bir de korse kullnıyor musunuz sıcakta çok terletiyor çok tkamıyorum ama takınca da çok rahat hissediyorum
Reflü yatağın varsa onu koy canımKizlar selam.sizlere bi sorum olucak.oglumun sunny baby mini cool besiginin icine annemlernpamuk yatak yapmislardi.halbuki icinde kendi pedi wardi ama ince geldi bize.pamuk yatakta gocuyor cocugun kafasi asagida ayaklari yukarida gibi sanki.rahat degil bence.icine dunger kestirsem olurmu?yada napmaliyim sizce ?ufak olculerde yatak satiliyormu bilginiz warmi?
Allah yardımcın olsun canım , allah korumuş evladını seni bu halde yalnız bırakanları da allah bildiği gibi yapsın elbet bu günlerde geçecek sen güçlü ol yeter kibugun uyudum bebegi gormeden geldigimizde inan 5 dakka bile degil araba sarsti diye oda oglumunda karni tok tv izlesin dedim tembihledim bide ben gelcem karnim agridi dedim lafimi dinler cinar 4 bucuk yasinda bi uzandim az bi icim huzursuz ses geldi kulagima bi baktim agzina bisiler aliyo cinar o ne bakim dedim benim ilaclar avcunda yattigim yerden nasil firladiysam dikisim icten parcalandi sandim oldugum yere yigildim esimi aradim ayagi kalkamadim geldi kusturdu falan allahtan kan ilaci ama ben mahfoldum dikisler yeni kesi gibi ayaga kalkamiyorum bitmis hissediyorum kendimi ama yine diyorum allahim benim elime kimseyi dusurmesin daha bu gunlerimde esimden baskasi olmadi perisanligimi bi ben bi allah bilir
simdi oturdum süt sagmak icin ugrasyom ew islerini yaptim oglumun yanindayim korkuyom bu geceyi nasil gecircem ben canim allahim esirgedi walla ya bisey olsaydi ben kendimi suclardim hep halada sucluyorumAllah yardımcın olsun canım , allah korumuş evladını seni bu halde yalnız bırakanları da allah bildiği gibi yapsın elbet bu günlerde geçecek sen güçlü ol yeter ki
Gözün aydın canım sağlıkla büyütmeyi nasip rabbimHayirli geceler kizlar çok şükür yavrumu kucağima sağ salim aldım Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah
Ay canım eşinde mi yok yanında ben eşin yanında henüz işe dönmedi sanıyorum ameliyatlı bi çocuk bebişte gelecek yakında Allah’ın izniyle allah yardımcın olsun gerçekten kaynanaya diyecek söz yok gerçekten pessimdi oturdum süt sagmak icin ugrasyom ew islerini yaptim oglumun yanindayim korkuyom bu geceyi nasil gecircem ben canim allahim esirgedi walla ya bisey olsaydi ben kendimi suclardim hep halada sucluyorumesim kv ye anlatyo tek kaldi kiz ben ise gidiyorum dikisleri kizarmis cocuk ilac icmis diyo hic ses yok dikkat edin diyo allahimin imtihani sukur hergunumuze daha beterinden korusun canim rabbim cok sagol destegin icin iyiki sizler warsiniz
Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHerkese merhaba ben de doğum yaptım çok şükür oğlum zayıf biraz 37+2 de doğdu ama sağlığı yerinde. Sarılık değeri nasıl ölçülüyor? Bugün ilk kontrolü vardı doktor gözüyle bakıp yok dedi ama bana sanki var gibi geliyor
kuzucuk gelsin allahin izniyle saglikli sihatli ewe insallah canim hersey yoluna gircem rabbimden baska destekcim yok esim ne bayram bildi ne izin 7 gun izinliydi dondu git gel arabayla hastanede gelenle gidenle derken çöktü iyce bende böle derken allahimin bi imtihani canim yasiycakmisiz demekki diyip icimi sogutuyorum napim demiAy canım eşinde mi yok yanında ben eşin yanında henüz işe dönmedi sanıyorum ameliyatlı bi çocuk bebişte gelecek yakında Allah’ın izniyle allah yardımcın olsun gerçekten kaynanaya diyecek söz yok gerçekten pes
Canım merak ediyoruz seni sağ Salim kavuşmuşsunuzdur umarımKizlar Allah'ın izniyle ben de yarın sabah 8:30'da kucagima alacagim kizimi. Dualarinizi esirgemeyin, saglikla kucagima alayim evladimi insallah. Cok heyecan var, korku var... insallah hersey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?